Ayni sinifta olup hic konusmadigim bir erkegin benden hoslandigini nasil anlayabilirim?

Ben bu sene yeni okula basladim ve biraz sessiz bir kiz oldugum icin dikkat cekmem pek. Sinifta bir tane cocuk var kupesi var falan benimde sacimin arasinda yesil boya var ve onun dikkatini cektigini dusunuyorum. bir gun cocuk siraya uzandi kafasida benim oldugum tarafa koydu iste cantamdan bisey almaya dondum kafami bir kaldirdim cocuk bana cok tuhaf bakiyo yani bir sasirdim zaten hemen utanip onume dondum ama o bakis zaten aklimdan cikmiyo cidden cok guzel bakiyodu boyle ciddi ciddi😊 sonra iste bir gun okul bitti siniftan cikicam bu geldi bana bir carpti ben az kalsin dusuyodum beni hic tinlamadan yerine gecti ertesi gunde bunun kankasi bana arkadan carpip onumun dolu oldugunu gormesine ragmen siritarak ilersene falan dedi. Bugunde sira olmak icin siramiza geciyodum bu da arkada bekliyomus ben siraya gecince o da yanima geldi falan ama hic konusmadi. Yine sirada onumdekiler one dogru yuruyunce bende gidiyodum bir ara duraksadim sonra bu omuz atti ben yine onun yanina gectim cocukta populer sizce hoslaniyomudur. Boyle giderse olursem mezarima platonik askindan oldu yazdirirsiniz xjcjcjf bide ben bu cocukla ayni sinifta olmama ragmen hic konusmadim noluuuurrr yardim edin bana bide ben bu cocukla nasil konusma baslatabilirim utangac ve sessiz bir kisiligim oldugu icin bunu gunlerdir dusunuyorum cevabi bulamiyorum
Ayni sinifta olup hic konusmadigim bir erkegin benden hoslandigini nasil anlayabilirim?