İyi analiz yapmak lazım bizde öyle olmak istiyoruz ancak Türkiyede hayat şartları geçim derdi ekonomik sıkıntılar buna müsaade etmiyor.. Akşama kadar ağır işlerde çalış yorgun argın gel ne sosyal hayatımız ne eğlence ne kültürel hayatımız var. By nedenle bu ülke bilimde de ilerleyemiyor zehir gibi kafası çalışsan öğrenciler gençler var ancak bu paraszılık bir. şeyler yapmamıza müsaade etmiyor..
21 Yorumla- +1 yıl
Haklısın pampa
En İyi Cevaplar
+1 yılhemşerim orda insanlar günde ortalama 6 saat çalışıp bizim 2-3 katımızı kazanıyorlar. sokağa çıktıklarında birilerine selam verebiliyorlar, sosyalleşmek çok kolay. ben şahsen spor salonuna gideyim zayıflayım kas yapayım dedim 1 ayda bir allahın kulu merhaba dmedi bir selam vermedi. mal mal gittim geldim gittim geldim. insanda heves mi kalır
36 Yorumla- +1 yıl
Haklısın pampa
- +1 yıl
eyvallah incici panpam :D
- +1 yıl
Hihihi
- +1 yıl
inci sözlükten mi geldin sen buraya bakiyim
- +1 yıl
Onebe
- +1 yıl
panpa diyince :D
+1 yılKas yığını, bizim Türk erkekleri daha iyi bunlar ne böyle
00 Yorumla
+1 yılAman boşver ya herşey kaslı olması demek değil
13 Yorumla- +1 yıl
midem bulanio gobeklilerden
- +1 yıl
Göbekli erkek benim midemi bulandirmiyor severim
- +1 yıl
Iyi sen al gobekliyi ben kasli aliyim sorun cozuldu
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
37Cevap
Yeryüzünde karşı cinsini bu kadar kötüleyen bir millet yok herhalde. Bu tarz basit çıkarımlar ile hareket edenler kompleksli insan olmaktan öteye geçemiyor ne yazık ki. Türk Erkeği neyse Türk Kadınıda odur. Bu ülkenin sosyo-ekonomik şartlarını bilemeden eleştirmekte çok aptalca. Ne yazık ki kadınlarımız ne bakımlı erkeklerimizde kaslı.
13 Yorumla- +1 yıl
Ben bakimliyim
- +1 yıl
Ekonomik gücü zayıf olan milletlerde bunların sayısı çok az. Eğer sert şeyler yazmak isteseydim kırıcı olurdum fakat bu konularda agresif davranmamak gerekir. Bakımlı kız sayımız kadar nazik kibar sportif etkenlerimizde var. Bardağın boş tarafına bakıp milli imajımızı küçüktecek yaklaşımlarda bulunulmamalı. Bunları okuyan yabancılar bizi daha da küçük görüyorlar. Mesela İtalyan erkekleri ile Türk erkekleri genetik ve olarak aynı. Fakat yaşamış olduğu hayat standartları nedeniyle bizden daha iyiler fiziken. Burada ki çoğu insanın spor salonuna verecek parası yok. Geçenlerde Almanyadan kuzenim geldi. Burada ki kızların çok kötü giyindiklerini söyledi. Bende ona eğer teyzem Türkiyeden gitmeseydi sende onlar gibi kötü giyinecektin şimdi ki kullandığın makyaj malzemelerini alıp kullanamayacaktın dedim. Baya uzun yazmışım :D
- +1 yıl
Himmmm
+1 yılalttaki resime baktımda bunların hepsi gay kardeşim bu kadar çıplak erkek bir araya geliyorsa bir problem var demektir :)
hem bizim bu halde olmamızın sebebi türk kızları çünkü kime sorsan kaslı sevmem diyor
benim 4 tane sevgilim oldu sadece biri kaslı seviyordu diğerleri göbekli olsanda olur kaslı olmana gerek yok demişlerdi02 Yorumla- +1 yıl
Tabi onlar kasli erkek görmemişler köylerinden cukmamislar kenar mah kizlari
- +1 yıl
çok yanlış yorum yapıyorsun hiçte öyle kızlar değillerdi aksine çok aktif ve hatta aralarında sosyo ekonomik düzeyi çok yüksek olanda vardı ama tercihi böyle
Gizli Üye(36-45)+1 yılHem erkeklerin hem kadinlarin bakim konusu ile aylik kazancin direk alakasi var ablacim. Cogu insan cok yogun tempoda calisiyor ne spora gidecek zaman kalio ne bakima verecek para. Sen ver burdkai her erkege aylik 20 bin bak tum ulke nasilda biscolata erkegine donusuyor
06 Yorumla- +1 yıl
Himmm yokbe kebabci cogu
Cevap sahibi+1 yılKebabinida yer amino asidinide basar adonizleride sisirr onlar isin sonucta seks var turk erkeklerinin kebaptan daha cok onemsedigi bisey sonucta
- +1 yıl
Ogobekle nasisexyapionuz sfdfsd
Cevap sahibi+1 yılKisisel almiyrm soruyu cunku ben oldukca fit biriyim ama simdi kizlarimizda manken sayilmaz korler sagirlar birbirini agirlar hesabi sanirim
- +1 yıl
Kizlar daha bakimlibe
Cevap sahibi+1 yılDisi seni ici bizi yakar bakim kiyafet alip makyajla olmuo malesef
Baktığın ülkeler milli geliri yüksek ülkelerdir. Doğal olarak refah seviyesi yüksektir. İnsanlar daha az vakit ile daha çok gelir elde edince, boş vakitlerinde bol bol spor yapabiliyorlar. Bizim ülkemizde ne yazık ki çalışma stesiydi trafik stresiydi derken eve zor atıyorlar kendilerini zavallılar. Bir de spor yapabilmek için enerjileri kalmıyor :)
01 Yorumla- +1 yıl
Haklısın 😢
Bakımına önem veren bir millet değiliz. Hanımlarımızın da çoğu kilolu.
Spor yapmıyorlar, sağlıklı yaşamıyorlar. Yeme-içme olayına düşkünler.
Bu arada yurt dışı seyahat deneyimin oldu mu?
Yoksa salt fotoğraflara göre mi konuşuyorsun?12 Yorumla- +1 yıl
Londradayim
+1 yılSen zaten böyle bir şeydin değil mi?
cf.girlsaskguys.com/.../...2-a26c-e278c2ebe607.gif41 Yorumla- +1 yıl
Buneya maymun ben ona 10basarim
Yurtdışında olduğunu yazmışsın ama şunu duymamışsın sanırım, "Türk gibi güçlü" derler birini güçlü olarak tanımlamak için. Tüysiklet derken ben dikkat etmeni öneririm.
06 Yorumla- +1 yıl
Ben cogu dedim
- +1 yıl
Bigit ya sokaga cik bak kactane kasli yurdum insanivar
- +1 yıl
Yya kasi yok kasli seven kiza satasarak egotatmini yapan göbekli misin
spor yapan biri olarak söylüyorum. Onlar kimyasal ile şişirilmiş vücudlar. Hepsi olmasada %95 i öyle.
112 Yorumla- +1 yıl
Yoo protein shake iciyodu benim ex ve hergün spor
- +1 yıl
Vardi superdiii
- +1 yıl
kimyasal ve % 95 demişsin.. hocam bilmeden sallama.. biz haftanın 5 günü salondayız. hergün minimum bir saatimiz orada geçiyor. o kadar basitse sende bas bakim şu kimyasalı..
- +1 yıl
yine sallamışsın.. yurt dışında da yok öyle bişi..
- +1 yıl
@uzunatlayanadam2 jehehehege konuştukça batio dimi
- +1 yıl
Aynen ya.. kas olayini bok atma yarisini cozemedim hala..
- +1 yıl
@uzunatlayanadam2 kiskaniyolar
- +1 yıl
hocam bana oyunculardan bahsetme... batının %95 i oyuncu mu allasen.. battıkca batıyosun.. Göz önündeki insanlar sürekli fit ve seksi bir vücuda sahip olmak ister. Bu nedenle illaki bir takım maddeler alma ihtimalleri var. Herhangi birşey kullanmadan da yapanları var.. Yani hocam 25cm lik kolunla burda ahkam kesme. Sen normal yollarla vücut kas sonra gel burda atar yap.
+1 yılÇoğu bakımlı spor yapıyor ama böyle bir genelleme ve yargılamayı doğru bulmuyorum.
10 Yorumla
+1 yılama bu fotolar gay festivalinden :D ayrıca yurt dışında kaslı falan yok varsa da bizdeki kadar çoğunluğu obez.
112 Yorumla- +1 yıl
Gay falan değil sen camur atmayaa
- +1 yıl
çamur değil gay festivalinden fotolar gaylar genelde kendilerine bakıyorlar.
- +1 yıl
Yoo ben londradayim ciktigim cocuklar hep böyle kasli
- +1 yıl
sen öylelerini seçiyorsun o zaman. zevkler ve renkler tartışılmaz hanımefendi dünya sağlık örgütü avrupğanın ve amerikanın obez olduğunu resmen açıkladı bunu herkes biliyor.
- +1 yıl
Senne diye camur atoyosun avrupalilara
- +1 yıl
çamur değil gerçekler hem beni de ilgilendirmez zaten asıl sen niye bize çamur atıyorsun onu söyle.
- +1 yıl
Ben kasyokdedim gercegi soyledim
- +1 yıl
olan da çok merak etme
- +1 yıl
Buldum 1 tane ankaraliymis sfsds
- +1 yıl
hayırlı olsun burcu hanım mutluluklar dilerim.
- +1 yıl
Burcu kimya
- +1 yıl
bilmiyorum boşver.
+1 yılKuru iftira biz kaslı oluruz ama Türk kızlarına fazla gelir diye olmuyoruz diyorlar yanımdaki erkekler şahsen ben kaslıyım sorun yok :)
Mehmet abinin selamı var ne kadar ekmek o kadar köfte diyor :))07 Yorumla- +1 yıl
Bigit
- +1 yıl
Neden
- +1 yıl
Yabancı kızlara bakmıyorsun galiba taş gibi hepsi birde kendinize bakın kaslı erkek sizin neyinize?
- +1 yıl
Ben 170boy 59kiloyum biktim artık yabancı erkeklerle çıkmaktan be
- +1 yıl
Bende yabancı sayılırım
- +1 yıl
Ufff azcik yakisikliysaniz bide iyi arabanız varsa dünyayı ben yarattım havalari her kiza elatar kasilir da kasilir kendi herkesle yatar bakire es arae ugggf cirkinler de ortalarda bulaşık olmus zaten yok abiya
- +1 yıl
Alakası yok be
+1 yılbende kasta yoktu gobekte yoktu. hanim illa kilo al gobek olsun dedi. nasil olacak bu is.
17 Yorumla- +1 yıl
Hangikoyden hanim
- +1 yıl
hakaret etmeye mi calisiyorsun bilniyorum ama senden daha kulturlu olduguna eminim.
- +1 yıl
Koylu olmak hakaret mi
- +1 yıl
sana gore oyleymis gibi sordun. gobekli erkek cirkin mi? senin sorunda yanlis var. ben gobekli erkek seven kadinlar da var diyorum. sen hangi koyden diyorsun. gobekli sevmek icin koylu mu olmak gerekiyor. koylu olmak hakaretmi sana soruyorum. ne demeye calisiyorsun. sadece sehirlilerin goz zevki mi daha guzel. sen anlat bakalim
- +1 yıl
Offf bigit ya kulvarlarimiz farklu
- +1 yıl
senin kadar igrenc sorular soracak migde yok bende haklisin.
- +1 yıl
Seviyemdedeilsin
+1 yılHepsi kasli degil ama evet cogu spor yapiyor kendine bakiyor.
10 Yorumla
+1 yılSanki kendileri yabancı erkeklere benziyor gibi birde bizim onlar gibi olmamızı istiyorlar
10 Yorumlaya bende kalıplıyım ama ayva göbeğim var benidemi kattın oraya şimdi :(
00 Yorumlayurtdışındaki bütün kızları ve erkekleri güzel ve yakışıklı zannedenlere hastayım :D
00 Yorumla
+1 yılYalnız o adamların sevgilileri de bakımlı, spor yapan, sağlıklı arkadaşlar. 😄 Ben sporcuyum, kaslı ve fitim ama bu benim kızlar üzerinde kullanacağım birşey olmamalı, anlıyor musun? ☺️
00 YorumlaVallahi usengecim kendi acimdan gerek yok kilo almak yeter bana.
00 Yorumla
+1 yılBenim belki kaslı kollarim gogusum yok ama Baska Yerimde Kas Var Oda Senin İşini Gorur
03 Yorumla- +1 yıl
Istemem o kopektede var
- +1 yıl
@minnak1234 Sen Köpek Değilsin ama Degilmi
- +1 yıl
Sen kopekolabilirsin ben değil
+1 yılBizde bilirdik kas yapmasını lakin aç idik yedik spor salonu parasını :/
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHelal olsun kız sana
Kendilerine bakmadan kızları eleştiriyırkar bide.01 Yorumla- +1 yıl
Hahaayt
+1 yılOnlarda da kebap olsaydı onlar da bizim gibi olurdu.
00 Yorumla
+1 yılSenin gibi düşünenlerin ne kadar gereksiz varlıklar olduğunun farkındasın demi?
02 Yorumla- +1 yıl
Kiskanma
- +1 yıl
Birde fotoğraflarınız olsa belki bir ihtimal ciddiye alacam ama yok şu anda beni güldürmekten başka birşeye yaramıyor ;)
Gizli Üye(25-29)+1 yılValla bende yurtdişinda kizlar goruyorum fizikleri tek kelimeyle süper 🖒 bizim ülkenin kızlari neden öyle değil? 😉
02 Yorumla- +1 yıl
Bizdaha bakimliyiz
Cevap sahibi+1 yılYurtdısindaki kizlardan mi daha bakımlısıniz? 😆😆
+1 yılDaha yeni yeni oluyor. İlla kaslı mı olması lazım. Biz de dövüşçü adamız yani kasımız yok gücümüz var, kas da var da olmayanlar da var yani
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılönemli olan erkeklerin kendilerini nasıl mutlu hisettiği...
02 Yorumla- +1 yıl
Yooo bizim göz zevkimizi bozuyosunyz
Cevap sahibi+1 yılona bakarsan makyajlı hatunlar da bizim göz zevkimizi bozuyor...
- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılAnca gö t büyütmeyi biliyorlar ondan
20 Yorumla
+1 yılSpor salonu önüne şahin de çekersin sen.
10 Yorumlayahu senin istediğin kas olusun bulursun burini
10 Yorumlaherkes aynı degil ama
10 YorumlaKaslı erkek yerine rakı içen erkeği tercih ederim.
02 Yorumla- +1 yıl
Ayyyy kromusun
+1 yılIzmirde dolu. Insanlarin kendi tercihi
01 Yorumla- +1 yıl
Onlar bebelik
+1 yıl@igrencapacheçikoo ne diyo bu ya :D
11 Yorumla- +1 yıl
tuhu ergen arkadaşımız kendi 500 m2 lık yaşam alanında gördüklerini anlatmış doğaldır annesi dışarı çıkarmadığı için :)
+1 yılRakımla, kebabımla mutluyum ben kaslar senin olsun
00 Yorumla
+1 yılKebabcı rakıcılar 😍
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 321 cevap paylaştı.
+1 yılBizi böyle sevin :(
12 Yorumla- +1 yıl
Sevioz abi kardes olarak sfsfsd
- +1 yıl
Abla kardeş olmasın o 24 yaşındayım😂
+1 yılSen beni görmemişsin :D
016 Yorumla- +1 yıl
Nerdesinsenn
- +1 yıl
Ankara :D
- +1 yıl
Bnde3
- +1 yıl
neresinden..
- +1 yıl
Ailem ankda gidip geliom ben l9ndradayim
- +1 yıl
şu an Ankara damısın?
- +1 yıl
Gelcm 10gune spircumusunsen
- +1 yıl
Sporcu
- +1 yıl
tam anlamadım istersen mesaj at. burdan konuşmayalım :D
- +1 yıl
Sen mesajat
- +1 yıl
Atamıyorum. Mesajın kapalı :D
- +1 yıl
Yaa xper2 deilim ondan mesaj atamiom email adresini var ordan yazisalim
- +1 yıl
h. buyukoz@gmail. com
- +1 yıl
Okemail atcm
- +1 yıl
Geldi mi artık h. buyukoz gmail. com
seçmece gibiler :))
10 Yorumla
+1 yılyurtdışındakilerde aynı
01 Yorumla- +1 yıl
Yooodeil
+1 yılbizde de beyincik kasları var kanka öyle deme
00 Yorumla
+1 yılB dedim😂😂
10 YorumlaYaşam Standardi ve bilinç...
00 YorumlaTurkis lokunu 😂😂😂😂
00 YorumlaDe hadi
00 Yorumla
+1 yılKim. demis yok diye
03 Yorumla- +1 yıl
Nerde
- +1 yıl
Bende var genellemeye karsiym
- +1 yıl
Kendi adina konussun herkes
+1 yılB dedim :)
00 Yorumla
+1 yılNet Abazansın
07 Yorumla- +1 yıl
Evkeneceksen gel nedir ya evde mi kaldin
- +1 yıl
minnak nedir ya yerden bitmemisin
- +1 yıl
Evde kalmis seni tuysikletler bile almiyo buralarda koca ariyo amkyazik sgddsfsf
- +1 yıl
senin kafa gidik
- +1 yıl
Evde kalmis
- +1 yıl
saçını yolarım
- +1 yıl
Ahahsha
Bizde de bu moda
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Şans kısmet yok
00 Yorumla
Detaylı bilgi