Her gün otobüste karşılaşıyoruz , hemde hergün..Okula gitmek istemediğim zaman bile o aklıma geliyor ve karşılaşmak için okula gidiyorum ve binmesini bekliyorum.Ama henüz aşık olup olmadığımı da bilmiyorum ;
-Akşam yattığımda aklıma geliyor
-Bazen sırf onu görmek için okula gittiğim oluyor
-Otobüse binince mutlu oluyorum ama ona bakmaya utanıyorum
Yani aşık mıyım bende tam çözemedim..Gidip konuşmak istiyorum cesaret edemiyorum ;
Çünkü zaten çekingen biriyim , kızın ismini bilmiyorum , oturduğu yeri bilmiyorum , telefon numarasını bilmiyorum , kızın yanında başka bir kız arkadaşı olduğu için ondan da çekiniyorum , aynı okulda değiliz..Tek bildiğim şey Benden 1-2 Durak sonra binip 1 Durak önce indiği..
Şimdi erkek arkadaşı olup olmadığını da bilmiyorum..Şimdi diyeceksiniz ki tanışalım mı diye konuş :) Ama hiç tanımadığınız bir karşı cins otobüsten inip size tanışalım mı dese zaten "Senden Hoşlanıyorum" demenin üstü kapalı şeklidir.
Bana bir yol , yordam gösterin :)
-Akşam yattığımda aklıma geliyor
-Bazen sırf onu görmek için okula gittiğim oluyor
-Otobüse binince mutlu oluyorum ama ona bakmaya utanıyorum
Yani aşık mıyım bende tam çözemedim..Gidip konuşmak istiyorum cesaret edemiyorum ;
Çünkü zaten çekingen biriyim , kızın ismini bilmiyorum , oturduğu yeri bilmiyorum , telefon numarasını bilmiyorum , kızın yanında başka bir kız arkadaşı olduğu için ondan da çekiniyorum , aynı okulda değiliz..Tek bildiğim şey Benden 1-2 Durak sonra binip 1 Durak önce indiği..
Şimdi erkek arkadaşı olup olmadığını da bilmiyorum..Şimdi diyeceksiniz ki tanışalım mı diye konuş :) Ama hiç tanımadığınız bir karşı cins otobüsten inip size tanışalım mı dese zaten "Senden Hoşlanıyorum" demenin üstü kapalı şeklidir.
Bana bir yol , yordam gösterin :)
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer