Fit ve yakışıklı erkekler yolda yürürken kilolu bir kıza bakar mı beğenir mi?

Kilolu var kiiloolu var
Ama 20 yasindaki citir anbesi yasindaki kadina bakip evlendigine gore (demi more ve ashton kutscher gibi)
Hata gecen belgesel gormustum adam saglikli eli ayagi var illa bir bacagi olmuyan kadin ariyordu. Bulmus 5 yil beraber kalmislar sonra adamda bacagini kestirmis neden cunki dogdugundan berri ona ozenmis.
Adamin biride zayif fit guzel bir kizla evlenmis balik etli.. sonra kizi beslemis yedirmis yedirmis kadin simdi yataktan kalkamio.
Adam hala yedirio kadina zayiflarsa bosarim dio niye cunki yag yiginini seviyor adam
Bunun erkeğin fit kadının kilolu olması, ya da kadının fit erkeğin kilolu olması ile bir ilgisi olmaması gerekiyor bana göre. İnsanlarda önce kalp güzelliği olsun onun haricinde olan herşey gelip geçici şeyler. Yüzü ve vücudu çok güzel olur ama karakteri beş para etmez ise ben o adamın neyleyim hayatımda.
yasina göre konusuyorsun.
18-19 yasinda ne söylerdin onu bilmek isterim teyze.
evet, bana göre de kalp güzelligi en önde geliyor, ama dis görünüs önemli degil diyen bir ahmaktir
@SonsuzluğunBaşı bak güzel kardeşim ben sizin yaşlarda ikende dış görünüşe çok önem veren biri olmadım hiçbir zaman. Çünkü dış görünüşü mükemmel olup, çok yakışıklı bir sürü tanıdığım var ve çoğu karaktersiz. O yüzden kimse kusura bakmayacak dış görüneşe bakarak seçim yapanlar bir müddet sonra ne kadar ahmak olduklarını görüyorlar ama boşa geçen seneler yazık olmuş oluyor.
tahmin ediyorum abla, da o zaman iyi olanlarin suçu iyi olmak mi çirkin olmak mi?
@SonsuzluğunBaşı bunu şöyle düşünün o zaman fit ve güzel olanlar biraz kendilerine çeki düzen verecekler. Bu dünyayı onlar yaratmış modunda dolaşmayacaklar ortalıklarda. Her yükselişin elbette bir inişi olur dimi :)
tamam da, bize simdi bakmiyorlar. onlar indikten sonra niye bakalim ki onlara? bizi asagilayanlari bir de en yakinimiz mi yapalim?
mesela ben evlenecem diyelim, kiz güzel olsa da, neden yakisiklilara bakan ve onlarla sevgili olan, ama sonra iliskisi yürümedi diye bana bakan kiza bakayim ki? herkes hata yapar gözüyle bakarsak, o zaman da çirkin olmam benim hatam mi oluyor?
@SonsuzluğunBaşı şimdi hangimizin birden fazla sevgili olmamıştır ki. Bunu bu şekilde değerlendirmemek lazım. Bunu güzel ya da çirkin diyerekte ayırmamak lazım. Ne çirkin adamlar var ama yapmadığı kırmadığı ceviz yok.
benim sanaldan hariç olmadi. hatta halen onu çok seviyorum.
elime kiz eli degmemis birisiyim. ama gönlümü kaptirdim. annesi onay vermeyince ayrildi benden. ama o da beni seviyor.
canim aciyor, ama biliyorum ki annesi biraz da çirkin olmamdan dolayi istemedi
@SonsuzluğunBaşı bence bunu böyle düşünme. Kimse kimseyi görmeden karar vermez. Belki daha yaşlarınızdan dolayı kabul görmemiş olabilirsiniz. ya da tam anlamı ile ne bilim iş güç sahibi değilsinizdir gibi şeyler etken olabiliyor. Tabiki bunları bilmediğim için söylüyorum belkide çalışıyorsundur.
çalisiyorum ayni anda ögrenciyim. yurtdisindayim, ki bu da etken.
annesi onun evlenmesini istiyor. yani bir kaç seneye. bense 4 sene sonra, üni bitince istiyorum.
kiz benden 1 yas küçük üstelik. ya kiz 4 sene beklerim diyor, annesi istemiyor. nasil is anlamadim.
hani 26-27 yasinda olsak anlardim. ama o 19 ben 20 yasindayim.
annesi yüzünden :(
Benzer bir konuda birkaç ay önce bir yorum yapmıştım. Jimnastikçi bir arkadaşım var, adamın vücut öyle böyle değil. Adam kilolu hatunlardan hoşlanıyor, normal kilodakileri bile beğenmiyor. Bir nevi zevk meselesi bu işler. Kimine güzel gelen kimine gelmez...
Kizlar boyleyse bakar
Cevap
80Cevap
sana gore kilolu ile bana gore kilolu arasında bir fark vardır oncelikle bunu belirtim.. sonra niye insanları boyle sadece dısına gore degerlendiriyosunuz ki? konu cekici gelip gelmemesiyle alakalı... abartı seyler olmadıgı surece ortada bir gulus bir ses bir hareket bile dikkatini cekmeye yetebilir.. dunya guzeli mi olmalı karsıdaki illa.. ?
yalnız üstteki fotoda ki adam fit değil hayvan gibi kasları var fit dediğin öyle olmuyo yani ;) :D ama bakabilir belki onun ilgi alanı da odur bilemeyiz :D
obez olmadığı sürece kilolu olupda etkileyen çok kız var, geçen kilolu bir kız gördüm bir ortamda; ön yargı olarak evet kiloluydu ama konuşmasını tavırlarını filan görünce vay be dedirtti. Fit olupda etkilemeyen kızlara fark atardı kesin.
Kız cok cirkin deqilse yüz güzellide önemlidir konusması tavırları hareketlerinden etkilenme şansı war... bana kalırsa ( Şişman kızda Kendine göre uygun birisiyle birlikte olmalı ezik hiss etmezsin ezdirmezsin kendini herşeyden önemlisi üzülmezsin ) :)
Kilosuna dikkat eden, sporunu yapan insan karşısından da bekliyor bunu. Nadir kişilerden bahsetmiyorum geneli böyle.
Adam kendini şişman beğenmiyor spor yapıyor. Başkasını beğenir mi sence?
Kız sen çok tatlısın özgüvenini çok sevdim tabiki bakar yüreğindeki güzelliği görmesi kafiiii
Senin kilolu dediğine biz balık etli diyoruz.
Omega-3 iyi geliyor hafızayı güçlendiriyor. 😂
Sadece bedeinini beğendiğin insanın aşkı
Bedenden öte gitmez
Bedenine dokunabilir , ama ruhuna asla
okulda bir kız vardı kiloluydu sürekli benmle konuşmaya çalışıyordu. bir bana doğru geldiğini farkedince ölü taklidi yapmıştım. ben fit değilim ama fit olanlar napar bilmem
dik kafalı değilse ben onu 2 ayda fit yaparım.
yalnız fitten kastın ne tam anlamadım. kaslı olması gerekmiyo fit olması için.
Ben fit ya da yakışıklı değilim pek bilmiyorum. Benim aklımdaki soru bu kızlar bana bakar mı? :D
Valla kaslı genis omuzlu 183 boylarında taş gibi delikanlıyım hic sevfilim olmadıgı icin bana ilk gelen şisman v. s dinlemeden kabul ederm tek şartım var yüzü biraz güzelse yeterlidir
bakar neden bakmasın belkide kilolu hanımları seviyordur:)
bakıyorum ama sadece bakıyorum mümkünse uzaktan bakıyorum :D
kız gerçekten çok güzeldir ama kiloludur kilosu da fazla sırıtmıyosa bakabilir
Bakar tabi, neden bakmasın. Ben bayılırım mesela. Akıllı ve de zekiyse de tadından yenmez.
Ben olsam bakmam... hastalik vs ayri ama kendine saygisi olmadigini düsünürdüm...
Bence bakar, bütün insanlara bakıyorum ben inceliyorum karakterini :D
ılıskıye bakıs acısıyla alakalı bence sadece beden psındeyse bakmaz fakat ruha kapılıp bedenı sadece kalıp gorurse sorun yok
bakmazlar sanırım cunku onlar zaten vücutlarına önem verdigi icin karsısındanda o önemi beklerler
Ne kadar kilolu olduğuna bağlı ama senin bu kafan varken bakacaklarini sanmam
baksamda saxoda iyi olduklarından bakarım beğenirmiyim hayır
He ne güzel ya hem şişman ol hemde fit ve yakışıklı erkek ıste oh ne âlâ memleket 😂😂😂
Neden kilolular yakışıklı sevemez mi
@Nickimdenkimenemi hayır çünkü güzel kızlar şişman erkeklere bakmıyor sismanlar şişman sevmeli 😂😂😂
Ne biliyosun bakmıyo 😑
@Nickimdenkimenemi çünkü eskiden sismandim ve bana kimse bakmıyordu o zamanlar peşinde olduğum kızlar Şu an benim peşimde 😉😂😂
Sırf bunun için mi zayıfladın çok basitsin
@Nickimdenkimenemi sağlığım için zayıflamam gerekiyordu spora başladım zayifladim ve bir baktım peşimdeler ve benim yaptığım tek şey onları engellemek oldu 😉
Nas zayıfladın bari bende aydınlat 😂
@Nickimdenkimenemi gece yemek yemeyi bıraktım sabah kahvaltıda sadece bir simit yiyordum saat 1-2 gibi 2 tane tost yiyordum başka da yemek yemiyordum akşam meyve yiyordum günde 7-8 km yürüyordum bide akşam saat 9 da fitness a gidiyordum bu kadarcık 😂😂
Helal ya bende şu az gobegimi eritcrm şu an hırs geldi 😣
@Nickimdenkimenemi hırs geldi ve yatarak erimesini bekliceksin 😂😂😂
Yatarak mı demişim bidaha oku 🤔
@Nickimdenkimenemi öyle dedin demedim ki genelde millet hirslaniyor 2 dakika sonra yatakta erimesini bekliyor 😂😂😂
yanından bile geçmezler sen git zayıflar mı döver şişkolar mı soruları aç
Hıı bakmazmı ya o fit vücudu şişman kızlara bakmak için yapıyoruz biz zaten
benim kaslı erkek arkadaşım var balık etten biraz daha kilolu seviyor zayiflara bakasim gekmiyor diyor zevk meselesi herkesin farklı kimisi çirkin seviyor
o adam benim gibi düşünüyorsa bakar :) hele birde balık etliyse gözünü ondan alamaz :)
Çok isterlerse bakıyorum tokmaklayıp geçiyorum rahatlasınlar 😁
Ne fit kızlar gördüm, obezlere bakan. Tiple alakası yok bu işlerin
şahsen ben bakarım neden bakmayım yüreği güzel olsun kilolar gider.
hiç zannetmiyorum ama bir şansını dene istersen yiinede :D
Zor ben bakmam fit olduğumda zaten şişman kızlarda pek bakmadı sanırım
Bak yakısıklıyı bilmem de fit olduğum kesin :D Ben bakmam ya ne bilim
Bakabilir her erkek kiloya bakmaz tabi bu benim gorusum
o ancak filmler de olur gerçek hayatla alakası yok :)
çok emin konuşuyorsun @poppymoor
@Heartbreak_kid pardon bir şey eklemeyi unutmuşum "şahsi fikrim". Oldu mu?
kızma hemen :) oldu tabi @poppymoor
Karaya vurmuşsun okyanusta istediğini bulamadın galiba
bakar tabi niye bakmasın, o adamlar bu kızlar için vücut yapıyor zaten hahahaha :D
Sen fit ve güzel olsan kilolu erkeğe bakar mısın?
ben damacanadan su içmem
Bakan olur tabii. Ama azdir oransal olarak
Tahminimce yüzü güzelse bakar
bazıları tontiş sever :)
Milyonda bir mümkün bu dediğin.
şunlara bak tombul huriler , neden bakmasınlar.
sanırım kılo sorunun var
Yüzü çok güzel değilse bakmam
Ne kadar kilo? 100 ün üstüyse zor
Kendileri gibi isterler bence
Bakar ben baktım ama duygusal anlamda değil
Ben olsam bnde bakmam
Tombis seviyosa bakar
Ne kadar kilolu olduğuna bağlı ;)
Olabilir renkler ve zevkler tartışılmaz
Begenir niye begenmesin
Bilemiyorum fit ve yakisikli degilim cunku
bakmaz bakan abazandır.
bakarlar tabi.. çok örneğini gördüm... ağlıcaktım
Ben begenmem :#
Naiin
11 özel cevapSadece soran ve cevap paylaşan üye bu paylaşımları görebilir. Daha fazla bilgi için tıkla!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar