Sadece resimden görmeyle ve telefonda sesini duymayla aşk olur mu? İlla görüşmek yüz yüze gelmek lazım mı yüz yüze gelmeden aşk olmaz mı?
Bence hiç gerek yok sanalda da sevebilirsin yeterki aradığım dürüstlükte biri olsun buluşunca zaten kim olduğunu daha iyi anlarsın ve karar verme payın daha kesin olur ya sanaldaki gibi düzgün bir insandır ya da gerçekte olan sanalla alakasizdir ve kesin karar verebilirsin ilişkinin devami ve sonu olarak. Ben 2.5 görüştüğüm bir kişiyle gerecek hayatta da buluştum ve sanaldakinden daha güzel ve karakter konusunda hiçbir değişiklik görmedim ve evlendik mutluyuz.
farketmez. resim de aynı gerçek de aynı. biraz güven meselesi değişik olur onu yenmek zaman alır. uzakta diye herkes free takılır
resimde daha iyi gerçekte tipsiz olabiliniyor
gerçeği adı üstünde gerçek :D tipsizlik anlık durumlardır sonuçta etten kemikten eklemden oluşuyoruz her duruşumuz bir değil hatta yüz ifademiz de
Asıksan herseyiyle kabul edersinn. Tlfnda konusup sesini duymak bile hosuna gider mutlu eder. Askini birakma 😊
Yüz yüze aşk demek biraz dış görünüşe aldanmak gibi bişey ve ben de hep senin gibi hoşlandım
Cevap
27Cevap
Olur uzaktan uzağa elini tutmadan dokunmadan aşık olunur. Kalp gözüyle görmek önemli olan dünya gözüyle değil. Kalp gözüyle içini dışını tanırsın karşıdakinin dünya gözüyle sadece yüzünü tanırsın. Hem Biz zaten yaradanı görmeden sevmedik mi?
Benim vardı sadece resmini gördüm sesini duyuyordum 6 yıl boyunca konuştuk ama bir kere bile görüşmedik bir kaç ay önce bitti işte ama çok seviyordum yani düşünceleri konuşması falan hoşuma gidiyordu aşk miydi bilmiyorum ama öyle işte...
1 yıl önce biri bana instagramdan mesaj attı ve konuşmaya başladık. gerçekten aşık olduğumu hissettim ve sık sık gidiyorum yanına artık (not: Kız barcelona'da yaşıyor ben ingilterede)
Aslında bence olmaz ama o insan sana varlığını hissettirebiliyorsa seni mutlu edebiliyorsa... 😊✌ olabilirdi belki
ask boyle bisey iste gormeden duymadan da sevebiliyorsun iste
Hoslantiysa eyvallahta aşk mask o işler okadar kolay olmuyor :)
ortak anı ve yaşanmışlık olmadan hiçnirşey olmaz. yüz yüze olmak şart adının ilişki olması için
Olmaz sadece birbirini oyalama olur. Ask bukadar basit olmaz olsa olsa heycandir.
Herkesin başına bu illaki gelmiştir genelde ergenlik dönemidir, internette tanışılır ve bağlanır. Çok saçma ama oluyor.
Resimde gormeymeyle telle konusmayla asik oluyorsan bir s*kse olcen demek:)))
Sizi gidi flörtçü ruhlar :) nereye kadar devam ederki
eft olunuyor bende seslikudurt sitesinde mesala magnum diye bir çocuk var onun sesine aşk oldum ve kendısındende hoşlanıyorum ama soyluyemıyorum mumkundur yane sesle aşk olmak
yanı olur ama göruce fikri degişe bilir . yanı hayalindekı prenses olursa ama gerçek aşk degişmez.
Tabi ki olmaz görüşmeden gözlerine bakmadan aşk mı olur
İnsan bazen sesindeki titremeye bile aşık olur
sadece sesıne asık oldugum oldu
olmaz olmaz deme olmaz olmaz
Ben sesine aşık olmuştum yüzyüze geldiğimizde tirt
Gorunce sesini duyunca ne hissettin
Sesi aynı etkileyiciydi ama muhabbeti falan yüzyüze sıkılmıştım daha sonra da hiç görüşmedik zaten
Yüz yüze gelmek lazım.
Al bir kafasiz daha yahu akil. mantik. var.
sadece msjla bir yere kadar
Aşık olmakla hoşlanmayı karıştırıyorsunuz
aciklar misiniz?
Sizin yaşadığınız şey hoşlanmaktır.
Aşk nasıl tarif edilir bilmem ama şunu bilirim ki bu duyguyu yaşamak için, bir enerjiye ihtiyaç var. Yani o insanı görmen lazım gözlerine bakman lazım sesini duyman lazım. Anlık bişeydir bu
olunuyor hem illa gormek gerekmiyor
içinde o*ros*pulk olursa her şeyde olabilirsin
çay içerseniz iyi olur
Olunuyor tam 3 sene ilişki yaşadım bu şekilde
Bnce olur bn yasadım bunu :(
Olmaz arkadasım yüzyüze gormen lazım
olunmaz oyle asık bence
olmaz
Evet olunur etkklenmek önemli
sana bagli
hmm bence olmaz
lazım