Trollemekle kendi seviyenizi bizi başkalarının gözünde yukarı çekmiyorsunuz bilin istedim
4 Yapraklı Yonca Kolyesi Takan Ne İstiyordur?
Trollemekle kendi seviyenizi bizi başkalarının gözünde yukarı çekmiyorsunuz bilin istedim
Gördüğünüz üzere sadece kızlar ayrıntılı düşünüp takıntı yapıp saçma soru sormuyormuş beyler :D
bunun erkek olduğu şüpheli. yani ben bununla aynı cinsten olmayı kabul etmiyorum
:-D bence lezbiyen. iki taraf da kız olursa paçayı sıyırırız bu işten ;-)
@isimyokısraretme Açıklamada da belirttiğim gibi ne anlama geldiğini biliyorum fakat başka görüşleri merak ettiğinden dolayı böyle bir konu açtım biraz araştırma yaparsan yozlaşmış beynin ne demek istediğimi anlar BELKİ oda şüpheli
Hiç bir amacı hatta hiç bir konuda fikir sahibi bile olmayan bunu net bir şekilde söyleyebilirim çünkü rasyonel düşünebilen biri böyle bir yorum yazamaz
Haa mağdem hala haklı olduğunu savunuyorsan benimle aynı cinsten olmama gibi bir olanağın var inanirsan başarısın
anlamadım yani lezbiyen olduğunu mu söylüyorsun
Şansının dönmesini istiyodur heralde ya da hoşuna gitmiştir şekli
Şans ve ümidin sembolüymüş
https://www.evrimagaci.org/fotograf/56/1278
4 Yapraklı Yonca Kolyesi Takmak istiyordur hepsi bu
Cevap
6Cevap
Kendi bir bk beceremiyor şans diye kendimi avutuyorum demek istiyor
Şans ve ümidin sembolüdür o ☺
Allahtan belasinu a. jmk bu nasıl soru :)
Akıllı istiyor belli ki
3 yapraklı takan da cevaplasın
Şans <3
Koca istiyodur teyy yarabbim ya
Uğur getirsin diye
Müptezeldir kanka :D
Hahahaha en açıklayıcı yorum😄
@HizliveRizeli Başka ne açıklaması olacak ya alkolikdir ya da bonz içip ağaca tırmanıyordur asdasd :D
Duvarda çiftleşen iblislerde görüyodur😄
@HizliveRizeli :D yok bence mahmut tuncerle ağaca cıkıp çifteşen iguanaları izliyordur
Allah bereket versin ne diyim kardeşim😄
@HizliveRizeli :D boşver bırak boş heppsi
Şans
Şans istiyordur
Şans
şans bnce
Ne saçma bir soru😖
Vücudunu sergilemekle dikkat çekmeye çalışmaktan çokta saçma değil açıkçası
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar