giyimi güzeldi temizdi yakisikli zaten kendisi
uzun süre telefonda kaldik
bir kac bulusmaya temiz özenli geldi
daha sonra ben buna baglandim
kendini birakti simdi hic bakmiyor
O zam nasıl sevdin onu? Yani böyle bir insanlar konuşmak bile istemeyebilirsin. Bence önceleri böyle değilmiş sanırım, sonradan salmış kendini. Ona bunu ima etmelisin. Hatta dediğin kadar vahimse durum açık açık söylemelisin çünkü artık bu durum almış başını gidiyor. Ufak tefek şeyler değil söylediklerin. Kendine bir çeki düzen ver, ben çok rahatsısım bu durumdan de. Kaç yaşında adam utanır ya insan biraz.
onu önce hamama sonra da bir güzellik merkezine götür, iyice elden geçirsinler.
ama onu çok seviyorsan hiçbir şey yapma, zaten onun bu hali sana çekici geliyordur, temizlenince ilgin kalmaz başkasına gidersin.
Hayir öyle sey olurmu
temiz giyinsin istiyorum haftada bir üst degistiriyor
sürekli kokuyor
yirtik ayakkabi giyiyor
oysa calisiyor yani istese kendine alabilir
ama hic kendine harcamiyoor
tek istedigim güzel koksun ve güzel giyinsin
yanimda gariban gibi duruyor
sevgilim demeye utaniyorum
o zaman onu nasıl beğendin? çok abartılı pisliği, pasaklılığı. normalde böyle birini gördüğünde hiç yanına sokulmazsın. bence açık açık söyle. sosyal hayatı, işi gücü de mi yok? böyle dolaşan biri toplumda da çevresini rahatsız eder.
ben onunla dügünde tanistim
giyimi güzeldi temizdi yakisikli zaten kendisi
uzun süre telefonda kaldik
bir kac bulusmaya temiz özenli geldi
daha sonra ben buna baglandim
kendini birakti simdi hic bakmiyor
o kendini bıraktıysa sen de onu bırak bence artık. sevgilinin saçını beğenmezsin, giyimini beğenmezsin, biraz daha titiz olsun falan dersin ama bu kadar pislik fazla. normal hayatını sürdüremez böyle birisi.
parfüm yerine sabunla lif hediye edecektin işini bilememişsin =P
ööeh yani şaka maka böyle biriyle bırak sevgili olmayı aynı ortamda bile çalışılmaz
iğrenç nasıl mıden kaldırıyor yaa bn olsam 1 saat bıle dayanamam
Cevap
14Cevap
bence kırkası kırmaması kalmamış direk söle gitsin insanlığına bir katkın olur en azından bu ne lan insanın midesi kalkıyor
benzinliklerde 1 tl leye araba yıkıyanlar varya. götür oraya bir fıskiye tutsunlar, aklı başına gelsin. deki bundan sonra hijyene önem vermezsen sonun böyle olur de.
ama önce arabayı sabunla yıkıyorlarya oradan geçmeli :)
Ay ne güldüm ya ayakkabıyı benzinlikte yıkamak nedir 😂😂
E seni kazandigi icinde bu rahatlikda olabilir.. kendimden biliyorum ki oyle yani
Kendine saygisi olmayan bir insanla isin ne anlamdim.kendine saygisi olsa bakimli olur.sana saygisi olsa karsina temiz cikar.
Gecmis olsun yapcak bisiy yok, kimse huyundan vazgecmez ki :/
ahaha yaş 30 35 arası öyle birisine dense dense krodur bırak başkasına bak ne o öyle erkek termi kokarmış ayıp :)
insan mı? insan sa bir bahane bul ayrıl düzelip gelir.
ahh be ben cok bakımlıyım her gun parfum ellerıme ayaklarıma bakarım dusumu alırım cenabet dısarı cıkmam sıgaram var sadece o kadar
Düzelme çabası yoksa yapacağın bişey yok bırak gitsin.
bana arkadaşını söyle sana kim olduğunu söyleyeyim
Askin gozu bence bu kadar kor degildir :/ Tiksindim lahn :(
sen sevgiline kendinin onla sevgili olmanın değerli bir şey olduğunu hissettirememişin ki kılını bile kıpırdatıp temizliğin t sini yanaşmamış.
Böyle sevgili mi olur? Sizin de anlayisiniz nefes alsın yeter galiba? Bu nası bir insandır, önce bir insanlıgına baksaydın.
Sevgilinin acilen revizyona ihtiyacı var..
Oha kusayazdım. Nasıl katlanıyorsun la?
Bu ne ya dağda mı yaşıyo bu
ilk cümleyi okudumm tabana kuvvet kaçç :/
Kendisine saygısı olmayanın, sana hiç olmaz
sende de ne mide varmıs D:
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar