Bu aralar instagrama falan bakıyorum hep polis ve hemşire ilişkisi algısı yaratılıyor cidden hep polisler hemşireler birbirini buluyor mu?
Neden-polis hemşire?
Neden-polis hemşire?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bende çok sık rastlıyorum yıllardır. İkisininde diğer meslekten olanlar için pek bir alıcı tarafı yok şimdi doğruyu söylemek gerekirse. Kızlar polislere bakmaz, düzgün hayatı yok, sürekli nöbet ve tayini var diye. Erkeklerde hemşirelere bakmaz, gece nöbeti olur, evde kalmaz etmez diye. Maalesef toplumda böyle bir ön yargı var, hemşireden kadın olmaz diye. Bir gün bir abim böyle söyledi neden abi dedim. Neymiş doktorlar hemşirelerle ilişkiye giriyorlarmış. Böyle saçma sapan düşünceler işte. Bunlardan ötürü evlilik yolunda en çok boşta kalanlar polis ve hemşire olunca bu eşleşmenin çok olması doğal hale geliyor..
ben hiç polis eşi hemşire görmedim çevremde... polis asla hemşire ile evlenmez ama fantasi düşünebilir... hemşirede zaten doktor peşinde sürünmekten pörüsür gider... bu tür meslekler hizmet esaslıdır kafaları karışık keyf alamazlar..
Polis neden hemşireyle evlenmez?
Polis ve hemşire eve yorgun düşer hayat birleşmeleri sıkıntılı ve vardiyalıdır, hem insanların birbirini sevmesi mesleklerle ilişkili değildir... uyumsuzluk yaşarlar her konuda ve mesleki dertleri coktur
Bencede haklısınız.
Isısında nöbet usulü calistigi için birbirlerini daha iyi anliyor ben de hemsireyim ama benim sevgilim doktor
Ikisinin de nöbeti olması daha zor olmaz mı?
Nöbet tutmayan biri bizi anlayamaz anlayışlı davranmayincada ipler gerilim şahsen unj arkadaşlarımdan kimse polisle evlenmesi daha ama bence böyle dudunuyorlardir
evet ya bir hemşire olarak bir kaç arkim böyle evlilik yaptı bnde merak ediyom nasıl yaniiiiiiiiiiiiiii
Niye özellikle polis ve hemşire ☺
Polisler mi hemşire arıyor hemşireler mi polis arıyor?
O kadar fazla var ki benimde etrafımda denk geliyor işte diyorlar neresi denk geliyor hepsimi denk geldi yani 😃😃😃
Cevap
3Cevap
ikisinde de çok fazla nöbet olayı var belki o ortaklıktan dolayıdır :D
polis alan kızda akıl yoktur
Nedennn
Yok ya bende hemşireyim ama yok öyle bişey
Yanlış algı yaratıyorlar işte 😃
Aynen 😄
Benim çevremde çok oldu
Aa cok ilginçç
Evet ya hep öyle özellikle att ve çevik kuvvet
Saygı Sevgi Sadakatin yerini kariyer aldı ondan