Lisedeki kaçamak gizli basit aşkımı tercih edersiniz , yoksa üniversideki serbest aşkımı ?
Lise
Üniversite
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer İkisi de değil. Çocukluk aşkı.. İlk platoni.. Okul çantasını evine kadar taşımama izin verdiğinde çok mutlu olmuştum. Ne güzel kokuyordu saçları minik meleğin. Üçüncü sınıfta aramızdaki taşlar da kalkmıştı; ama zelzele oldu.. İlk öğretmen ben doğmadan 52 yıl önce toprak olmuştu.. İkinci öğretmen ise ben doğduktan 9 sene sonra toprak oldu. Mezun olduğum zamanı görseydi keşke, elini öper başıma koyardım ilk karnemi aldığımdaki gibi. Ve daha sonra O'ndan aldıklarım gibi.. Dördüncü sınıfta bam başka bir şehirde bambaşka insanlar vardı. Ama benim aklım ve kalbim geçmişteydi. O yıl kimseye aşık olmadım, hocamın da elini öpmedim. Ertesi yıl çingenenin birini sevdim, beyaz çocuğu beğenmedi. Hocamın elini yine öpmedim. Demek ki söylememek gerekiyomuş dedim kendi kendime. Ortaokulda birini sevdim, iki sene söylemedim, babasının tayini çıktı gitti. Orta sonda serdar ortaç dinleyip dans eden kızları, feridun düzağaç dinleyip aşkı su gibi içmiş kızları hiç sevmedim.. Lisede güzeldiler, ama popçuları yine sevmedim. Lise bitmeden birini sevdim, arkadaşımdı ulan sevemedim..
Sonra sevmeyi bıraktım. Kimseyi sevmezken beni sevmeye başladılar. Seviyorum dedi geldi, seviyorum dedi gitti. Mutlu edicem dedi geldi, böyle daha mutlu olursun dedi gitti. Çok iyi geliyosun bana dedi geldi, bu kadar sevme beni dedi gitti.. Her bir manyak beni buldu.
Bu yüzden ne lise, ne de üniversite. ..En güzeli çocukluk aşkıydı..
Lisede kimse bana mezhebimi, siyasi partimi sormadı. Herkes tipine göre beğeniyordu. En azından fazla şart koşul yoktu. ( seks olmadı ama bol bol yiyiştik durduk )
Üniverstede çıkarlar ön plana geldi. Akşam arabayla gezdirmeler, siyasal düşünce farklılıkları, mezhep farklılıkları bir sürü saçma şey. Üniverstenin tek iyi yanı: seks. Aşk çok geride kaldı. Şartsız koşulsuz sevecek birini bulamadım o da beni bulamadı.
Lisede aşk mı olur la? diye konuya nokta koyuyor; gidiyorum.
İlk ve son neredeyse orası :))
Cevap
30Cevap
ikiside değil bende en büyük izi ilkokul 1 .sınıf aşkım özlem bırakmıştrç...tahtaya yazdım hatunu sessiz sessiz oturduğu halde sil beni dedi silmedim ...yerinde n kalktı yanıma geldi yere çarptı...çenemi kırdı izi hala durur...het traş olduğumda yad ederim sağolasıcayı:D
kesinlikle lise aşkı, gizlice okulun kömürlüğünde buluşmanın heyecanını şimdi kim bulabiliyor üniv. flörtlerinde ? :D hatırlıyorum da, ceketlerimizi askıda birbirinin üstüne asmak bile bir atraksiyondu bizim için lisede :D
kömürlük mü :D
Hiç yasamadan illaki yaşanacak die zorlamadan akısına bırakıp yaşasak
Neyse fazla hayal krdum siz böyle zorlamaya devam...
lise bence gelip geçici demişlerde alakası yok 5 senedir beraberiz :)
ne üniversitesi be lisedeki aşklar tabiki. Hele harçlıklarımızla kız arkadaşlarımızla etkinlik yapma çabalarımız falan unutulmazdır.
Saf ve temiz olan her aşk , aşkın dibidir... Gönülün, gönülü gördüğü aşk tercihimdir...
Üniversite kesinlikle. Ayrı bir rahat, ayrı bir mantıklı ve olgunca.
lisede ben bişey yaşayamadım doğru dürüst.Ünüversite aşkı diyorum o yüzden
lise aşkı amatördür.. ergen işidir
üniversitte aşkı bir ömürlük olabilir evliliğe kadar gideri var
aşklar;hem üniversite ortamının güzel olması hem de çiftlerin yaşının daha olgunlaşması nedeniyle daha hoş yaşanır..ben öyle yaşadım
Ben 2 üniversite okumuş bir abiniz olarak diyorum ki lise yılları bambaşkaydı.
Elbette ki cevabım lise aşkı
Bizimki si orta okul aski ve hala devam ediyor askimiz çok şükür :)
Üniversite ..
Birde ağzını öyle açma şebek gibi oluyon mk
lisedede aynıydı üniversitede aynı hep ponpiş ponpiş.
üiversite tabii ki çünkü o zaman liseye göre daha olgunca bir karar verebiliyorsun
Benimki mastır veya doktora aşkı sınırsızı x 2 yaparım
Universite tabi ki en azndan ne yapip ne ettigini anliyablcek yasta oluysn
Lise aşkı gelip geçici üniversiteye yorum yok yaşa ve gör derimm
abicim aşk bir kişiyle yaşanır sen aşık değilsin olsaydın böyle bir soru sormazdın secim yapmak zorunda kalmazdın aşkın bokunuda cıkardınız helal olsun
en güzel serbest aşk lise ya da üniversite aşka şk denilmez bu gün yanında yarın başkasının yanında
lisede başlayıp aynı ünide devam eden :)
lisedeki bakışmalı aşklar güzeldi :))
:)
Üniversite'deki aşk felan değildir..Lise olabilr...
yaz aşkı
tadında bırakmak lazım
Kreşteyken bakıştığım Yiğit dedim.
A: Lise aşkı daha heycanlı olur
Lise aşkı, açık ve net.
doktora aşkı daha lezzetli oluyo :3
Evlilik aşkı ideal fikrimce.
lisede aşk mı olur yaaa :s
eylül aşkları tercihimdir.
üniversitedeki tabiki.
Üniversite aşkı bence <3
lise tabiki
Üniversite lise aşkından bişey çıkmaz :-/
ciddi olsun da lise universite farketmez
Lise Aşkı bir farklı oluyor herhalde...
Üniversite aşkları mantıklı oluyor,
Üniversite .
Universitedeki serbest ilişkiyi tabi ki
lise dostum universite okumadim
bence çocukluk aşkı :)
üniversite doya doya yaşarsın mis.
Lise bence. Macera, trip, saçmalık dolu.
dershanede çok kız götürürsün .
Üniversite tabi ki :)
aşk aşktır yaşı farketmez.
daha unı. askını yasamadm ama lıse askı sahte oluo
izmir aşkı :D
İzmirde mutlu olduğum kadar hiç bir yerde mutlu olmadım :S
aynen
ikiside süperdi bence
üniverste tabiki hergün sex
tecrübe mi konuşuyo
oha hangi üniversiteymıs o bizede soyle
Üniversite