Geçen seneki fotoğrafımızı buldum attım bana kilo almıssın zayıfla dedi ya ben bir sene içinde sadece 4 kilo aldım bu denirmi ya bide ne kadar takıntılı oldumu biliyo kilo konusuna çok üzüldüm ağlıya ağlıya yazıyorum simdi bildiniz etkili bir diyet varmı?
Gitsin kendine sıfır beden kız bulsun o zaman. Kimse için görünüşünü değiştirmek zorunda değilsin ya seni böyle kabul edecek ya da kapı orda çıkar gider. Böyle insanlara taviz vermeyin rica ediyorum ya. Kendi dört dörtlük de sanki sende kusur buluyor. Kendini üzmeye değmez hayatına aldığın insanı bir gözden geçir derim.
Bende sen git bir kendini gözden geçir derim bir insan kilo almışsa ona saçların uzamış denmez kilo almışsın denir bu bir hakaret değildir bir küçümseme değildir sanki Allah kızların kilo almasını yasak kılmış da bunu bu kadar devlet meselesi haline getirdiniz kilodan çok akıl alsanız keşke.
Başlığı okuyunca normal karsılar gibi oldumda mesajları görünce şok oldum. Ya rahatsız olabilir seni öyle daha cok beğenir vs ama söylemek var söylemek var her yerden aldım dombalak bişey oldun ne demek küfür etmiş sana. Yani tepkini göster bence ağlamana hiç gerek yok neye değer verdiğini görmüş oldun
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
En etkili diyet ; ALLAH AKIL FİKİR VERSİN. takıntı değil bu saçmalamak? böyle davrandığınız için kaybediyosunuz erkekleride zaten. burda onun hakkında böyle yazıyosan kim bilir çocuğa neler ettin. Ayıp sadece.
kardeş yok yani gerçekten öyle sen çocuğa saçın dökülmeye başlamış desen bile o yanlış anlamaz kendi ağzıyla söylüyor sevgilim diye insan niye sevgilisine kilolusun zaa gibi ezsin kucumsesin kilo almış olsun dünya sonumu ne insanlar var ya şöyle insanlar yüzünden ilişkiler bitiyor sonra erkeklere güven olmaz
sana demiycekte kime diycek. bunu diyorsa da sende bunu bahane edip ona misilleme yaparsın olur biter. niye büyütüyosunuz ki böyle şeyi. Olduğu gibi sevilmiyor geçin bunları.
Diyet yapmana gerek yok 4 kiloysa. Yürüyüş yapmaya başla, daha çok su iç, karbonhidratı azalt. Tuz ve şekeri de azalt. Muhtemelen bikaç ayda yavaşça verirsin kiloları.
boylede Kendine Arkadaslar edinemessin uzaklastirirsin daha guzel daha etkileyici davranirsan karsindakinin Sana olan givens yukselir disiler cicektir guzel koklarsan su verirsen buyurler açarlar ama ama hor gorur ezersen kirilip koparlar
ozur dilemene gerek yok guzel insan ozunde neysen Oyle kal degisme bugun olmaz yarin olmaz ama bir gun mutlaka olacaktir bu belkide beklemedigin bir andada olabilir sabirli ol
daha yolun basindasin bu kadar cabuk kolay Pes edersen kimse seni takmaz gun gelir her yerde madara olursun alay konusu olursun Kendine gelmen lazim eger benligini kaybedersen hic Birseyi basaramaz elinde avucunda ne varsa bir bir ucup gider gun gelir istemediklerini sevemedigin seyleri ararsin bir gun
En İyi Cevaplar