Parkta gördüğüm kız hakkında?

Merhaba arkadaşlar 4 gün önce bir kız gördüm olayi anlaticam ve tavsiye istiyicem 1. Gün rastgele antreman çıkışı evimizin önündeki parka gittim tempolu yürüyüş yapıyordum sonra bir kız gördüm arkadasiyla oturuyodu neyse bir kaç tur attım ve kizdan cok etkilendim kiza yakin bir yere oturdum neyse yaktim sigarayi kiza bakiyorum 5 10 dakka bakiştik sonra yüzünü felan sakladı bende rahatsız oldu diye kalktım ve gittim 2. Gün yine öylesine parka gittim oturmaya kızı oturuken gördüm neyse biraz bakiştik yine ( belkide öylesine bakiyodu ) sonra arkadasiyla kalkip bir tur attilar parkta bende peşlerinden gittim ama cesaret edip gidemedim neyse oturdukları yere yeniden gittiler bende fırsat bu fırsat dedim kızların yanina gittim kiza merhaba oturabilir miyim kız Hayır yanindakide salak! Dedi neyse bu çok zoruma gitti sigara yakıp eve koyuldum 3. Gün erkenden gittim 5 saat sıcağın altinda bekledim gelmedi 4. Gün bugün belki oturuyodur diye antreman çıkışı gittim kafe tarzı bir yer var neyse kızı gorebilecegim bir yere oturdum çay soyledim neyse kiza yarım saat baktım en sonunda kız ne! Salak! Dedi (ağzını okudum) neyse bakmadim sonra çayı içip kalktım biraz uzağa oturdum üzüldüm bayagi neyse kizin annesi geldi galiba kiza ve yanindakine poset verdi eve gittiler bende bir üst sokaktan takip ettim evini buldum zaten takildigim bir yerdeydi neyse arkadaşlar kiz nasıl acilabilirim parasal bir sıkıntım yok acaba kafeye gidelim desem terslermi lütfen ozellikle kızlar taktik verebilir mi?
Parkta gördüğüm kız hakkında?