Tanımadığım birini nasıl stalklayabilirim?

Merhaba! İlk önce bu yazının kesinlikle %90 saçma olacağını bende biliyorum. Ama yinede denemekte fayda var.

Bir kaç arkadaşımla ailemle üye olduğumuz tatil köyüne gitmeye karar verdik. Maksat sadece günü birlik bir kaçamaktı.

Ben Kızlar Soruyor'a daha yeni üye oldum ve bu sorduğum ilk sorum. Burada pek ayrıntıya girerler mi bilmem ama sanırım ben girdim:(

Bu kısa süre içinde bir çocukla karşılaştım ve kendisi çok hoşuma gitti. Bu soruyla burada çok karşılaşıyor olbilirsiniz ve muhtemelen bana çoktan "ergen" sıfatını yerleştirmişsinizdir ama yinede sonuna kadar okuyun lütfen.

Aslında ne zaman oraya gitsem her zaman gözüme takılan ve kaldığımız süre boyunca takıntı haline getirdiğim bir çocuk olurdu. Ama hepsi geçici şeylerdi ve bende bunu bilerek hareket ederdim.

Ama bu çocuk öylesine gözüme takılan biri değildi, ilk başta kabul etmesemde şu an anlıyorum ki ondan hoşlanmışım.

Çünkü dün geceden beri aklımdan çıkmıyor ve bu çok sıkıcı bir durum. Daha önce böyle bir şey olmamıştı ve buna engel olamıyorum. Ne kadar onu aklımdan çıkarmaya çalışsamda 2 dakika sonra tekrar düşünmeye başlıyorum. "Acaba nerede yaşıyor? Kaç yaşında? Buraya ilk gelişimi? Önümüzdeki sene onu görür müyüm? (vb)"

Bir insan nedensiz yere neden aklınızdan çıkmaz ki? Çok saçma değil mi?

Yolda instagramdan, facebooktan otelin etiketinin altında paylaşılan bütün fotoğraflara teker teker baktım. Sonuç=0.

Stalk bile yapamıyorum.

Eve geldiğim gibi İnternetten, Tatilde gördüğüm çocuk/ Tanımadığım bir çocuğu nasıl bulabilirim/ Tekrar görüşme duası... Gibi bir sürü şey arattım.

Ne yapmalıyım gerçekten? Oteli arayıp, bugün çıkış yapan kişilerin isimlerini istesem mi diye bile düşündüm. Ama bu insanlar ilk önce neden diye sormaz mı, bu bigiler gizli değil midir, nasıl versinler?

Yalının klibinde bile çocuk kızı 2 saat uğraşarak facebooktan buluyordu.

Bir kaç taktik için yazdım bunca şeyi? Umarım anlayışla karşılarsınız.

(soru başlığınıda ilgi çekici bir şey olması için o şekilde yazdım)
Tanımadığım birini nasıl stalklayabilirim?