Evlisiniz ve başka birine aşık oluyorsunuz. Ne yaparsınız?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
evliysem ya da bir ilişki içindeysem erkeklere karşı mesafemi korurum hatta pek muhattap olmamaya çalışırım.başkasına aşık olma ihtimallerimi ortadan kaldırırım yani aşık olmaya zemin hazırlamazdım bu da karakter isteyen bir durumdur zaten.eşini aldatan bence karaktersizdir kimse kusura bakmasın aynı şey size yapılsa ne hissederdiniz acaba.hangisini seçerdin diye bi soru bile olmaz insan seçeceğini seçmiştir zaten evlenerek.(aile zoruyla evlendirilmişse o başka tabi).sadece kendimizi düşünüp bencillik etmemeliyiz.çünkü biz artık tek bir beden olmaktan çıkmışızdır evlenerek.ayrıca aşk biyolojik ve geçicidir.şimdi aşık olduğun kişiyle olup karından boşanıp aşık olduğunla evlendin diyelim..zaman geçtikçe o da senin eski karından farksız olacaktır gözünde ve belki de yine bi başkasını seveceksindir.sonra o bitti o geldi o bitti o geldi derken.asloında farkeedeceksinki sen evlilik adamı değilmişsin.evliliğin sorumluluğunu taşıyabilecek yürek yokmuş.sen aşk arayan heves arayan heycan arayan biriymişsin aslında bunları fakrkedeceksin en sonunda.ve durulmaya artık öyle şeyler yapmayıp son bir kez evlenmek isteyeceksin.sonra Allah öyle bir şçarpacakki bütün bu olanların bedeli olarak feleğin çemberinden öyle bi geçeceksinki o son diye evlendiğin kişi senin daha önce başkalarına yaptığın onlara yaşattığın bütün hüznü yaşatacak sana.sende boynu bükük kalacaksın öylece.yaşlandın.yapçak birşey yok.ve yalnız öleceksin.ta ki gerçekten pişman olana kadar.gerçekten pişman olursan ve af dilersen belki Allah bir şans daha tanır.Ama dedim ya pişmanlığını vicdan azabını örtemiceksin aşkınla.sonuna kadar aşık olsanda o geçici aşkın etkisi geçtiğinde gözlerini açacaksın ve kalbin közlenecek.
293 Yorumla- +1 yıl
5 yillik evliyim ailemi esimi seviyorum hicbir problem yok bu yazida biraz kendimi gördüm duygu durumum karmasik son gunlerde neden o kişiyi sürekli görme isteği var içimde anlamiyorum ki karsi tarafında bir şeyden haberi yok..eşime karşı suçluluk duygusu hissetmeye basladim ortada birşey olmasa da...kötü bir durum
En İyi Cevaplar
sevdiğim kişi de beni severse ve bana sahip çıkarsa eşimi bırakıp onla evlenirim. aldatmaya gerek kalmazdı. evliler de sevebilir..onlar insan değil mi..:)
5518 Yorumla- +1 yıl
Bence de en iyi cevap.
- +1 yıl
e yani şimdi erkek eve geliyor salonda pes oynuyorsa , karısının yatak odasında bi erkeğe camda kendini göstermesini normal karşılamak lazım...
hakediyor o ... erkek - +1 yıl
aşağıda eğitimsiz yorumunu oku demek istediğimi anlamışındır koca domuz olunca çoçuk lar var diye bırakılmazmış ajan unutmaz demiştim
- +1 yıl
ben katılmıyorum çocukta varsa biraz zor o düzeni bozmak
- +1 yıl
ben evligidim benim esimle tam 9 sene evli kaldim bir oglum var ama ben baskasini seviyorum onun icin evliligimi bitirdim simdiyse onu bekliyorum iste gercekten seversen hic kimseyi dusunmeyecen olur cunku oda evli iki cocugu var oda benim icin bitiriyor inanki seveceksen bezaman karsina cikacagini bilemesin
- +1 yıl
Aynısını yaşıyorum şu an evliyim cocukta var ilk başlarda sadece bir birimizi gördüğümüz zaman güler konuşurduk bu zamanla sık sık konuşmamıza bakışmamıza kadar gitti sonrasımı sonrası olmaz ben yapamam sadece heves diyodum ama zamanla bir birimize. Öylebi alıştıkki hergün onu görmek konuşmak istiyodum daha sonra evine gitmeye başladım ama cinsellik yoktu sadece beraber yemek yer çay içer sohbet ederdik kendisi bekar biri tek kalıyor biraz daha zaman geçince artık kendimize engel olamadık ve bir birimizden hoşlandığımızı itiraf ertik bıgün biter yarın biter derken bağlandık resmen deli divane aşk olduk ikimizde bunun yanlış olduğunu biliyorduk ama her defasında denedik ayrılamadık kopamadık beraber tatile gitmeler beraber zaman geçirmeler resmen gözümüz aşktan başka bişey görmedi sonu yoktu biliyoduk ve bile bile bağlanıyor zaman su gibi akıyordu artık kabullendim deli aşk olduğumu onsuz nefes bile alamayacağımı 1 yılı geçmişti ilişkimiz şimdi nasıl yapacaz bilmiyorum
- +1 yıl
- +1 yıl
Eekek olarak yaziyorum evli bir kadina asik olmak onunla kacamak yapmak cinsel birliktelik olmasa bile sevdiginden dolayi yemek yemeye giturmek basbasa gezmek bile dahi olsa ekinde köz atesini tutmak gibidir ben bunu yasiyorum insan kalbine aklina laf geciremiyor ama. Mayinli tarlada yürümek den farksiz bu durum.
+1 yılevet evliykende insan başka birini sevebilir hatta aşık olabilir. Başına gelmeyenler, hele hele bekar olanların bunu anlamasını beklemiyorum. Aşık olmak hesaplanan planlanan bir durum değilki, birgün bir çift göz herşeyi değiştirebiliyor. Kaldıki sevmek insani bir duygu değilmi, heleki işin içinde sadece ve sadece temiz duygular varsa. Bunun yanlış olduğunu düşünmüyorum, yanlış olan aldatmaktır, dürüst olmamaktır.
Mantıklı düşünüldüğünde eğer çok seviyorsan eşinle konuşur ve onu aldatma basitliğine girmeden dürüstçe yollarını ayırır sevdiğin insana gidersin gibi bir çözümden bahsedebiliriz. Gidersin gitmesinede serde birde vefa denen birşey varsa, birzamanlar aşık olduğun, evlendiğin ve hatta çocuk sahibi olduğun birine, hele birde o seni hala seviyorsa bunu yapması öyle zorki.
Bazı yorumlarda eğer çok seviyorsan herşeye rağmen eşinden ayrılıp sevdiğin insana gitmeyi yüreklilik olarak tanımlanıyor. Birini çok seviyor, sürekli onu düşünüyor olmama rağmen, eşimi yüzüstü bırakıp gitmek bana yüreklilik gibi değilde bencillik, insafsızlık gibi geliyor.
Yani sonuç olarak zor bir durum.751 Yorumla- 5 ay
Her şey de olduğu gibi bunu da normalleştirip anlatmak moda oldu. Sizler bir de örnek ebeveynler olacaksınız. Bunun sevmekle ya da sevmemekle iliskilendirmek bir anlam ifade etmiyor, zihniyet bulanık olunca yorum yapması da kolay oluyor :) Buraya gelip vicdan rahatlaması yapacağınıza gidip boşanıp aşık olduğunuz kişiyle devam edin. Tabi boşanırsan varacağın kişi de tekmeyi vurursa açıkta kalma korkusu sadece sizin ki. Ya ne kadar karakter yoksunusunuz. Kimse yaşattığını yaşamadan gitmez!
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
34
Cevap
45Cevap
13 yıllık evliyim, aşık olarak değil ama severek evlendim, başta cicim aylari güzeldi,3 ay sonra falan olaylar patlak vermeye başladı ama düzelir diye diye bu zamana geldik, bu süreçte öyle sevildiğimi hissettirmedi bana, ne sosyal hayatta ne ev hayatinda, zaten kendine bakmayi evlenir evlenmez kesti, sonra aile kavgalari başladı surekli aileme laf atmaya başladı, ses cikarmiyordum kavga cikmasin diye ama her laf attığında icime dert oluyordu, soylediim eksiklwrinin ustune hiç gitmiyor lafimi dinlemiyor kendine bakmıyordu, neyse , gün geldi bu dediklerimi istediklerimi yapan bir kadın karşıma çıktı, beni seven, hayatimda böyle seven olmadi beni, bana değer veren, söylediğimi anlayan, istediklerimi yapan evli olmadığımız halde istediklerimi yapan, yani dışarı cikarken kıskanıyorum diyorum mesela makyaj yapma diyorumm yapmıyor, samimi davranıyorsun karakterin olarak diyo8oendini frenle diyorum yapıyor, yani beni sevdiğini gösteriyor, sunuda söyleyeyim bosanip evlenelim diyorum ben yuva yikan kadin olmak istemiy diyor, bu sebeplede defalarca devam etmeyelim dedí, iki arada bir derede kaldim, bosanalim derken beni 2 çocuğu birakan vicdansız biri olarakda gormeyin, o cocuklari dusunmesem en başta bosanirdim zaten, ama şu haldede çocuklar için iyi olma durumuda vad , zira huzursuz bir ailede buyuyecekler, şu da var , bana bu beni seven kadinin verdikleri aklima geldikçe evde ve karşıda kötü bir ornekle ayni evde olduğumu gördükçe çok daha mutsuz oluyorum, tekrar söylüyorum aileme çok karışır, aşırı maddiyatci davranir, bana deger vermez, siylediklerimi hiç dinlemez, böyle bir kişi ile huzursuz bir aile hayati surmekmi, yoksa sana aşık olana ve seninde aşık olduğun sana değer veren her dediiini sevgisi uğruna yapan biri ile evlenmekmi, onunda coxugu6vsr boşanmış,
121 Yorumla- +1 yıl
ne yaptiniz acaba durumunuz hissiniz nedir?
İnsan evliliğinden mutsuz olunca partneri tarafından daha çabuk başkasına aşık oluyor bu kesin. Kim derseki ben evli olduğum halde başkasına aşık olursam ona giderim, tamamen maddi duruma bağlıdır. Çocuk varsa kendisinde ya da aşık oluğu insanda dahada zor olucak. Bide yorum yazanların bekar olanları pek ciddiye almamak gerek bence. Gerçekten zor bir konu çünkü. Ben aşık olup evlendiysem biriyle ve bu aşk sonradan bittiyse bunun sonunda başka birine aşık olduysam gidemem. Bu durumda kaderime razı gelirim. Zoraki evlendim ya da sevmeden görücü olarak evlendim diyenlerede inanmam. Ozamanlar zoraki evlendiysen ya da sevmeden evlendiysen şiimdi nasıl olurda sevdiğin birine rahatça gidebilirim diyorsun. Hala esiri olduğun zoraki kavramlara ne oldu birden? Ayrıca evliliğin bitmişse başka birine aşık olmayı beklemeden ayrılmak daha evladır. En azından hiçbir pişmanlık duymassın ilerde. Bende mutsuzum. Benide eşim seviyor gibi görünüyor ama gerçekten sevmediğini biliyorum. Benimde çocuklarım var. 20 senedir bunu biliyorum. Gitmek kolaymı. Hadi gittin diyelim. Sonrasında tekrar sevmek kolaymı. Gittiğin kişide de o umutlandığın aşk biterse bu defa ne olacak? Her zaman aşk kazanmıştır. Yani Aşk insanın sırtını her zaman yere vurur. Aşkın geçici olduğunu bir süre sonra bittiğini çoğunuz itiraf etmişssiniz zaten. Yani bir sonraki adayda da böyle olucak. Ben bir çift tatlı söze bir güler yüze yani aşka kendimi feda edemem. Şunuda belirtiyim. Evliyken eşlerini yalanlarla kandıranlar, aldatanlar, mutsuz edenler, ilgilenmeyenler ve eşlerinin mutluluğunu dışarda aramasına ittirenler, Allah onları cezalandırsın. Şunuda belirteyim, eşini bırakıpta bana gelen insanı kabul etmem. Bana hayrı olmaz. Olsaydı ilk evliliğindeki kişiye olurdu. Ben hislerimi yazdım. Gerek doğru gerek yanlış. Bence berbat bir durum bu. Yuva yıkanın yuvası olmaz. Herkes kaderine razı gelsin. Sırf bu yorumu yazmak için üye oldum. Umarım admin silmez. Teşekkür ederim.
540 YorumlaEvli bir kadın bana aşık olmuştu insanoğlu zaafları olan aslında çok güçsüz bir canlı boş boş ahkam kesmesin kimse kitaplarda yazan doğruları bizde biliyoruz her şey kitaplardaki doğrular gibi yaşanacaksa bu kadar insan niye boşanıyor niye aldatıyor. birinin size olan ilgisi size değer vermesi yolunuzu gözlemesi sürekli gözünün üzerinizde olması insanın gururunu okşuyor kimin hoşuna gitmez ama ben hep kaçtım hem sözlü hemde fiziksel temastan evli değilim ama kendimi kontrol etmem gerektiğini bilecek yaştayım. kaçma sebebime gelince ahlak abidesi değilim ona karşı bende bir şeyler hissetmeye başladığımda uzak durmaya karar verdim. her gece başka bir adamın kucağında yatan bir kadına aşık olmak ne kadar acı verir insana cinsiyetçilik olarak anlamayın bu başka bir kadının kucağında yatan adam da olabilir. bunu yaşamaktansa yalnız ölmeyi tercih ederim o kadarda geniş değilim bunu kaldıramam çok acı çekerdim. bu yüzden hiç karşılık vermedim vermeyeceğim de ama evli olmasaydı on çocuğu olsa da umurumda olmazdı bundan sonra hiç kimse beni onun kadar sevmeyecek biliyorum ama kader yapacak bir şey yok çok zor bir durum umarım kimsenin başına gelmez.
00 YorumlaAşık tabii olunabilir bunu kimse inkar edemez. Zaten aksini iddia etmek çevremizde hiç aldatma yoktur demek anlamına geliyor. Zorla evlenmek harici yapılan evliliklerde yorumlara baktığımda pekala başka bir kadına veya erkeğe aşık olunabilecegi ve bunun normal ve insanı duygu olduğu anlatılmış. Aşık olan bizsek, yani özne bizsek ve konu sadece bizim mutluluğumuz sa mantıksız gelmiyor bu yorumlar. Zaten aldatilanin genel çerçevesi çizilmiş. Erkekse odun, ilgisiz v. s. Kadınsa aldatılan beni tatmin etmiyor çok dır dır ediyor falan filan. Yani Türkçesi ben eşimi aldatmadım. Onun yaptıkları yüzünden bu işler buraya vardı denmek istiyor. Bu örnekte bile aldatanin bir melek olmadigi kalmış. Aşk ne zaman gelir bilinmez. Senin başına da gelsin görelim gibi laflar hep aldatmaya zemin hazırlayıp, insanların gözünde meşruiyet kazanma arzusudur bence. Bi kişide demiyor ki aldatılan ne yaşar, üzülürmü ağlar mı. Yarın uğrunda eşinizi harcayacaginiz kadın veya erkegin bir başkasının altında veya üstünde olduğunu anlayıp sakinliği nizi koruyorsanız yine sizin gibilere insan demem ama en azından tutarlı derim. Aldatilma acısı ölüm acısı gibi diyor uzmanlar. Kimse. Yaşattığını yaşamadan ölmesin.
161 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılOldum, o yüzden bu cevapları okuyorum sanırım. Öncelikle pis bir durum, umarım kimsenin başına gelmez.. Özellikle eşinize saygı duyuyorsanız... Ama bazen kontrol edemiyorsunuz kendinizi. İlk defa başıma geldi. Yıllardır evliyim. Küçük bir çocuğum var. Eşimle bazı şeyler artık bitmişti, ama yine de iyi zaman geçirebiliyorduk. Sürekli birlikte zaman geçirebiliyorduk. Sonuçta eşim. Birlikte planları yapıyor ve gelecek için çalışıyorduk. Çocuğumuzu büyütüyorduk. Sonra ne mi oldu.. Bir kadını beğendim. Sadece beğendim. Olabilir dedim. Birlikte zaman geçirmeye başladık. Tamamen masumca. Bir artniyet yok. İş sebebiyle sürekli aynı ortamdaydık. O da evli... Bu masum ve zorunlu birliktelikten zevk almaya başladık. Birbirimizi iş yerinde daha fazla görmek için bahaneler uydurmaya başladık. Akşamları sanal ortamda sohbetler ettik... Bir taraftan da kendi kendimize hep sorduk "Ben ne yapıyorum, neden bu insanla bu kadar zaman geçirmekten hoşlanıyorum" diye... Ama sorular sorular. Birbirimize çok itiraf etmedik bu durumu, hatta bazen o bazen ben, bu görüşmeleri durdurmak istedik. Görüşmedik, internete girmedik, kendimizi frenlemeye çalıştık.. İş yerinde bir araya gelmemeye çalışdık. Sonra ne mi oldu... Bir gün dayanadamadık. Bir araya geldik. Çünkü sürekli bitik durumdaydık. Konuştuk, yanlış yapıyoruz dedik, insanlara haksızlık ediyoruz dedik, ama "bunu bitirmek lazım" diyemedik. Diyemezsiniz arkadaşlar, o kadar kolay değil. Ama ortada bir yanlışlık olduğunun da farkındasınız. Sadece çözüm yok. Bitirseniz de üzülceksiniz, bitirmeseniz de... Çocuk olmasa daha kolay belki. Ama çocuk, varsa, eşinizi sevmiyor bile olsanız zor bir karar. Ama işin garip tarafı, evliliğimizde aşk kalmamıştı, uzaklaşmıştık. Ama yine de büyük sorunlarımız yoktu. Aşık olduğum kişinin de durumu böyleydi. Yani herşeyi bırakalım diyemiyorduk çocuktan dolayı. Birbirimizden de kopamıyorduk... Zamana bıraktık, şimdi o zamanın içindeyiz. Bilmiyorum ne olacak...
3510 Yorumla- +1 yıl
gizli kulanici rica etsem beni eklermsiin seninle bu konu hakinda özelden konusmam lazim lütfen ekle beni
- +1 yıl
dertdaşım benim.seni en iyi ben anlarım.aynısının tıpkısından bende de var...biz de zamana bıraktık bekliyoruz...
- +1 yıl
başkan şu an durum ne aynı durumdayım aynı işyeri hariç ve kafayı yemek üzereyim o anlatılmaz güzel duyguların yanında diğer duygularıda yaşamaya başladım ben ve kız vicdan azabı çektiğini çocuğunu ve kocasını düşünmeye başladığını söledi.. dost kalalım diye mesaj attı saygı duydum 6 gün oldu irtibatı kestimde kafayı yicem hala seviyoruz ama napayım bilmiyorum bir fikir
- +1 yıl
@sorucubayan lütfen bir profilimi ve sorumu incelermisiniz benim bir kadın görüşüne beni anlayıp eleştirmeyecek çok acil ihtiyacım var seni rahatsız etmiyorsam fikrini paylaş lütfen
- +1 yıl
Ayni senin durumundayim aynisi. Agliyorum uzuluyorum nerenen asik oldum neden buna tutuldum bir sürü soru kendimde vaz geçmiyorum birgün oldu telefonunu benim yanima birakti bu kadin ama artik oda bana aşık diyorum ben baktim telefon surekli caliyor bakmiyor falan. Telefonafa kadin kiz arkadasinin ismini yazmis numarayi aldim aradim kiz arkadasi degil erkek cikti sonra bunu kendisine söyledim. Agladi sizladi kacgun hasta oldu yüzü ay gibi olan kadin yüzü soldu aglamaktan gozlerinin alti sisti ama anlam veremiyorum. Diyorumki bu beni ya gercekten cok seviyor beni kaybettigi ivin agliyor. ya da bunu ifsa ettigim icin yani hayatinda baska olan birini öğrendiğim icin agliyor diyorum ama anlam veremiyorum hangisi
- +1 yıl
konusabilir miyiz bu konuda, fikrinize ihtiyacim var, eşim de ayni durumda
- +1 yıl
@dragon3131 vallahi aynı durumdayız. 1 yıldır birlikteyiz. Ara ara konuşmuyoruz sonra dayanamayıp tekrar basliyoruz😔
Evliyken başka birisine aşık olursanız, birşey yapmanız gerekmez. Aşk dediğimiz duygunun, en zirvesini örneklendir desek, birçok insanın ilk söyleyeceği leyla-mecnun'dur ki kavuşamamışlardır. Kavuşsalardı aşkları biterdi muhabbetine girmiyorum, bunu yaşamadan göremezlerdi. Fakat beraber olmak için aşık olmadılar, yada onların aşkları, beraberlikleri veya beraber olamamaları neticesinde büyük olmadı. Sadece aşıktılar.
O nedenle aşık oldunuz diye beraber olmak zorunda, hatta ona söylemek zorunda değilsiniz. Çekilip kabuğunuza temiz aşkınızı, kimsenin huzurunu kaçırmadan kendi kendinize yaşayabilir, tatlı-tatlı acısını yudumlayabilirsiniz. Kimse karışamaz sizin aşkınıza.
Aşk dediğiniz şey, öncelikle onun huzurunu kendi huzurunuza tercih etmektir. Boşverin bozmayın dengesini. Acınızı yaşayın, leyla olun, mecnun olun, büyük olun...
Saygılarımla...521 Yorumla- +1 yıl
ah ne guzel yazmissiniz, esim de aşık olmus ama temiz kalmamis o aşk, o aşk degil de libido
Aşk İlişkileri konusunda 723 cevap paylaştı. Eşinden başka birine aşık olan biri eşine aşık değil demektir bence. Hislerini sonuna kadar yaşamamalı tabii ki. Bu haksızlıktan çok dha ziyade adilik olur ve iğrenç bir davranıştır. En bilinen adı da aldatmadır. Bence aldatan insan da adam değildir. Belki bekar adama kadın boşamak kolay diyeceksin ama böyle bir durum varsa gider eşine söyler başkasına aşık olan kişi, sonra boşanır sonra da yaşar ne yaşamak istiyorsa. Yanlış anlama sana söylemiyorum. Evliyken başkasına karşı bir şey hisseden tüm erkek ve kadınlar için konuşuyorum.
54 Yorumla- +1 yıl
her evli olan aşıkmı yani karısına yada kocasına.aşık olarak evlenenlerin kaçınınki sürüyor dersin.bir kaç yıla bitiyor zaten.sonra zorunluluklar görevler çocuk için bir arada kalmalar geliyor.aşk dediğin şeyin o hissin önüne geçilebilirmi adilik oldunu düşünsen bile.öyle zaman geliyorki bu adilik gibi gelmeyebiliyor akla yatıyor bile hayata bi defa geliyorum diyosun bu hissi neden sonuna kadar yaşamayayım.ama düzenini bozmakta istemiyorsun.
- +1 yıl
Eğer böyle düşünüyorsan hiç evlenmemlisin. Madem bir süre sonra bitiyor ya da zorunluluklar nedeniyle ayakta kalıyorsa evlenme. Sadece çocuk yapmak için evlenilmez. Bir hayat sevgisiz sürmez bence. Hayatını yaşa böyle düşünüyorsa ama evlendikten sonra böyle bir şey olmamalı kesinlikle. Çok açık görüşlüyümdür birçok konuda ama bunda biraz hassasım.
- +1 yıl
Herkesi ayın kefeye koyma lütfen. Dikkat edersen cevapta hem kadınlar kem de erkekler için geçerli olduğunu ve bunu yapanın adam olmadığını söylüyorum. Bunu yapan bir erkek de kadın da aşağılık insanlardır benim nazarımda. Bu görüşüm hiçbir zaman değişmez çünkü ben gerçek sevginin süreceğine inanan biriyim. Hatam buysa özür dileyemem.
Yahu "aşk" tan bahsediobunuçocuk oyuncagina donusturmeyin, soran kişi farkında olmasada gerçek aşk hakkında bilgi almak istemiş, bir kere dünyada çok az kişi gerçek aşki yaşayıp evleniyor, bu gerçek aşk da çok nadir i sanın karşısına çıkıyor, insanın bunu bulup bulamayacağı da malumken siz kalkmış ikinci defa aşık olabilir mi diyorsunuz, hii olur, bakkala giderken de iki kilo peynir alırsin tadından yenmez 😒Bak kast ettiğim kalbinin teklemesi, gözlerini alamamak, dokunmak istemek, yalnız kalamamak, kendini iyi hissetmek için ihtiyaç duymak, değer verdiğin için hataları hoş görmek, acımak, yalnızlığı gidermek, mutsuzluk için ilaç olarak kullanmak asksa sizin için tadını cikartin, sizler de yaşıyorsunuz, engel ol ucak halımız yok. Fakat bunlar aşk değil, bilmenizi isterim, acı da olsa, sanki dünyadak i tüm kadınlar senin Aradığın kadın her gün birine aşık oluyorsun, insanların suretleri bile farkliyken birbiri den farklı iki insana aşık olmak nasıl bir olasılık oyunudur, biraz düşünün
10 Yorumla
+1 yılİlgiymiş aşkmış insan hergün ne kadar aç , doyumsuz , nankör bir varlık olabiliyor en güzel örneği. Öyle şipidişipşak evlenirsen böyle olur. Evlilik aşk öyle basit bir kavram değil cocuk oyuncagı hiç değil . Ateş gibidir o odun atmıyorsa sen atacaksın gürlenecek. Sende bırakırsan söner gider o ateş sonra başkalarının ateşinden yararlanmaya çalışırsın 3 gün sonra onun farklı olacağına mı inanırsın? . Şu zamane insanlarına deli oluyorum. 70 yaşına geldiğinde karım benle ilişkiye giremiyo diye boşayıp duygularımı dolu dolu yaşayayım diye 20 lik hatun mu alacan? bide ismine aşk mı diyecen :) ? oyy oyy. Ne günlere kaldık.
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. Ben buna katılmıyorum.Tamam şunlar olabilir insan aynı anda iki kişi arasında kalabilir ya da evliyken bir başkasını sevebilir belkide aşık olabilir ama bunlar ya eşindeki yanılsamalardır ya da karşı tarafa karşı hissettiği yanılsamalardır birisinden birisine gerçekten ilgi duyuyordur ama şöylr bir risk var insan eşini bir başkası için terk ederse o seçtiği kişiyide yarın bir gün başkası için terk edebilir buda çok normal erkek bu şekilde düşünebilir.Ben bile bayan olarak bunu düşünebiliyorsam erkekler bu konuda daha acımasız emin ol ve eğer böyle bir durumun söz konusuysa eğer hiç kimseyi üzme en azından vicdanının rahat etmesini istiyorsan birisinden vazgeç vazgeçeceğin kişi eşin olursa eğer pişman olabilirsin o kadar emin konuşuyorum seninle çünkü çok örneği var dışarıda.
20 Yorumlatabiki de haksızlık olur. O zaman sen eşini sevmeden mi evlendin. Eğer ki öyleyse niye evlendin. İnsan tabiki sevdiğinin peşinden koşmalı ama sen koşamazsın. Tabi evlenme durumunu bilmiyorum belki de istemeyerek evlendin yani senin rızan olmadan. Öyleyse bir şey diyemem ama bunların hiçbiri yoksa o zaman senin duygularını bu zamana kadar ne yazık ki oturtamamış birisin diycem. Bunu burada da sorduğuna göre gerçekten de sevmeden evlenmişsin diye düşünüyorum. Çünkü insan aşık olduğu bir insanla evlenirse neden başka birine evliyken veya aşıkken başka birine aşık olsun zaten böyle bir şeyin olması mümkün değil bir insan aynı andan iki kişiye de aşık olamaz.
32 Yorumla- +1 yıl
severekte evlensen herzaman başkasına aşık olma ihtimalin vardır.evlenildiğinde bi süre sonra ha sevdiğinle ha sevmediğinle evlenmişsin aynı olmaya başlıyor.üstüne bide evlendiğin kişi sana hakkettiğin değeri vermediğinde sende duygularını artık kontrol edemiyosun ozaman boşan diceksin.çocuğun var bi çevren var kolay değil yani.
- +1 yıl
aynı şeyin sana yapıldığını düşün. Senle evli olan kişi sana gelip dese ya ben senden sıkıldım sevgim de kalmadı başka birine aşık oldum boşanalım dese tabi hay hay mı diyceksin bilmiyorum bana yanlış geliyor. Sevdiğin bir insanla nasıl zamanla aynı olabiliyor ki. Demek ki siz aşkı yaşamayı, hayatınızı renklendirmeyi bilmiyorsunuz bence. Bir de çocuğun da var. Bana açıkçası çok ters geliyor.
n de aynı şeyi yaşadım. 5 yıllık Evliyim. 1 Çocuğum var. Mutsuz sayılmayacak kadar iyi sıradan bir evliliğim var. Ama bir gün kursta 5 aydır dersime giren hoca omzumu tuttu, Gözlerimin içine baktı ve ben bir anda aşık oldum. Kendimi onu düşünmekten alamadım. Onun haberi yok ki onun bir şey hissedip hissetmediğini bile bilemiyorum. Ama bir anda aşk beni sardı, demekki tensel temas insanı etkileyebiliyor. Böyle bir şeyi asla istemezdim. Şu an kendimi sürekli kendimi aldatmayla suçluyorum. Ki eşimi de bir kenara atamıyorum. Çaresizlik böyle bir şey olsa gerek
92 Yorumla- +1 yıl
Bende aynı dertten muzdaribim 😔😔evlıyken başkası sevilir mi asla olmaz dıyordum ama benimde başıma geldi.. eşimide seviyorum ama o kişide hep aklımda ve karşıki kişinin bundan haberi bile yok. Düşünmemeye çalışıyorum ama olmuyor ve kendımı eşime karşı çok suçlu hissediyorum. 😔😔
- +1 yıl
şu an aynı durumdayım 3 yıllık evliyim severek evlendim her şey güzel bı sknti yok eşimi gün içerisinde az görüyorum 3 saat falan ama bn başka birine aşık oldum ve ne yapmam gerekiyo bilmiyorum kendimi sucluyorum geri durmaya çalışıyorum ama elimde olmadan aşık oldugum kişiyi görmeye gidiyorum sürekli ne yapmam lazım elimde değil sen ne yaptin
BASIMA GELDI :( EVLIYIM VE BI BASKASINA ASIK OLDUM! ESIMLE SEVEREK EVLENDIK BITANEDE OGLUMUZ VAR. ESIMIN INSANLIGINA DIYCEK BISEYIM YOK DURUMUDA COK IYI AMA EVLENDIKTEN SONRA ASK BITIYOR ESIM IS EV IS EV IS EV ISINI COK CIDDIYE ALIYOR BUDA TABI GUZEL BISEY AMA COK ILGISIZ KALDIM, SEVGI SOZCUKLERINE HASRET KALDIM.. ANLIYCAGINIZ COK ILGISIZ KALINCA BASKA BI TARAFTAN GELEN ILGIDE COK HOSUMA GITTI AMA ESIMI BIRAKMAYI HAYATTA DUSUNMUYORUM SADECE O KISIYI AKLIMDAN SILMEYE CALISIYORUM. ESIMI BIRAKIP ONA GITSEM NE OLUCAKKI? EVLENINCE ASK BITIYOR ONUNLADA AYNI SEY OLUCAK...UMARIM ESIM TEKRAR BANA ILGI GOSTERMEYE BASLAR COK KORKUYORUM YANLIS BISEY YAPARIM DIYE...KENDIMDENDE NEFRET EDIYORUM BUARADA BI BASKASINI AKLIMA KALBIME SOKTUGUM ICIN :(
195 Yorumla- +1 yıl
Ben de aynı şeyi yaşadım. 5 yıllık Evliyim. 1 Çocuğum var. Mutsuz sayılmayacak kadar iyi sıradan bir evliliğim var. Ama bir gün kursta 5 aydır dersime giren hoca omzumu tuttu, Gözlerimin içine baktı ve ben bir anda aşık oldum. Kendimi onu düşünmekten alamadım. Onun haberi yok ki onun bir şey hissedip hissetmediğini bile bilemiyorum. Ama bir anda aşk beni sardı, demekki tensel temas insanı etkileyebiliyor. Böyle bir şeyi asla istemezdim. Şu an kendimi sürekli kendimi aldatmayla suçluyorum. Ki eşimi de bir kenara atamıyorum. Çaresizlik böyle bir şey olsa gerek
- +1 yıl
@Nasıloldu bnde şu an aynı durumdayım 3 yıllık evliyim çocuğumuz yok olmuyor tüp bebek tedavisi yapicaz ama bn başka birine aşık oldum ve onu görmek için sürekli gidiyorum bilmiyorum bni seviyomu ama bana karşı çok naif düşünceli ilgili sen ne yaptın
Bir insan bir birliktelik içerisindeyse ancak partnerine aşık olur.
.Kimse kusura bakmasın hayatta "sadakat" diye bir erdem var.
.Bu birliktelik evlik olsun veya olmasın, insan ancak partnerine olan duygularını yitirirse..
önce yaşadığı ilişkiyi bitirir sonra yeni bir duygusal hayat oluşturur kendine..
Bu erkek içinde kadın içinde geçerli..40 Yorumla
+1 yılEvliysem ve baska birine asik olduysam once evliligimi sorgularim.Eger mutsuz degilsem evliligimi devam ettiririm.Eger kotu sorunlarim varsa onlari cozmeye calisirim.Her kosulda asik oldugum adami hayatima dahil etmem asktan olsem bile.Bana gore evlilik baska ask baska seylerdir.
90 Yorumlasevebilir neden olmasın? ama bana sorarsan senin bahsettiğin durumdaki aşkın gerçekliğini anlayamadım. yani ben evlenmedim ama, evliysem başka birine aşık olamam. çünkü zaten evlendiğim kişiye aşığımdır. eğer aşık değilsemde zaten onunla evlenmem, evlenemem. benim nazarımda aşk yektir sevgi sonsuzdur. bir de sanırım sevdiğin kişiden çok aşkın kendisine saygı duymak gerekir önce, ki doğru insanla doğru sevgiyi yakalayabilelim.
22 Yorumla
Soran+1 yılsen soruyu anlayamamışım sanırım yada ben kısa yazmışım diyorum ki çok sevdin ve aşık oldun vede evlendin ama aradan zaman geçti başka birine aşık oldun onu çok seviyorsun ve vazgeçemiyorsun o zaman ne yaparsın?
aldatmaya karsiyim. ama evlisin diye ömrünün sonuna kadar sevmedigin bir adamlada yasamak zorunda degilsin.
bosanmak okadar da tabu bir sey olmamali bence. her iki tarafin iyiligi icin sevgi yoksa ve üstelik bir baskasini seviyorsan, bosanmak aldatmaktan bin kat daha iyidir.
hatta bu kat sayilari 100bin 500bin kata cikabilir (:97 Yorumla- +1 yıl
şoyle de bisey var bisanmk istiyosun ama ailen asla diyoo bosanamazsn hakkimizi helal etmeyiz
- +1 yıl
@mehlikasultan23 benım durumum Şu an boyle
- +1 yıl
@yeşildenizdeniz bende ayni durumdayim ne yapacagimi bilmiyorum inan ki kafam o kadar dolu ko düşünemiyorum bile artık
- +1 yıl
@mehlikasultan23 benim ailem çocuklar var olmaz diyip duruyolrlar deli olacam yaaa
+1 yılSonu başından görünen yanlış bir durum. Başta eşine saygısızlık. Bu filmde oynayan yardımcı karakterle birlikte olduğunu varsayalım. Duyulmuyor da temkinlisin. Ama böyle filmler mutlu bitmiyor. Yardımcı karakter bıkıyor gitmek istiyor esas kız aşık oluyor saçmalıyor ve eşi duyuyor. Sonu hüsran. Boşver güzelim.
71 Yorumla
+1 yılEvliyim ve başka birine aşık olursam hangisini tercih ederim..?
Tercih daima "aşk"tan yana olur.. Eşime derim, "Seninle severek evlendim ama, şimdi başka bir adama aşık oldum. Bunu bilmeni ve bu konuda senin de fikrini söylemeni istiyorum. Ancak, fikrin ne olursa olsun benim tercihim, boşanmak ve aşık olduğum adamla evlenmekten yana.." diye tavrımı net olarak ortaya koyarım.. :)22 Yorumla- +1 yıl
Ondan sonra İzle olayları bu kadar kolaydı hmm burası Türkiye cnm benım mantık mantık mantık diyorum sana :)
- +1 yıl
@bl4cktimes çok doğru öyle bisey desen kocan sorumsuzun teki de olsa kumar oynasa eve otel gibi kullansan hiç eve bile gelmese sen böyle bisey yapsan ya da görseler en büyük suçlu sen olursun o adam ne olursa olsun senin yapmaman gerekiyordu derler ama kimse bu kadin ne ister neyle mutlu niye bu kadar isyan eder kimse demez herkes kendine laf gelmesin diye karşında konuşup herkes evine gider ve sen içinden ki acilayla yanliz kalırsın çünkü başka caren yoktur
+1 yılEvliyken başka birine aşık olma eğilinde isem sorun var demektir evliliğimde .Eşimle yakınlaşırım problemi bulup çözmeye meyillenirim ,o kişiyi aklımdan çıkarmaya ve uzak durmaya çalışır mantıklı hareket ederim. evliliğimi yuvamı bir heves uğruna dağıtmam .
30 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 435 cevap paylaştı.
u +1 yılEvliler de sevebilir tabii ki. Kağıt üzerinde devam ediyor olarak görünse de aslında kafalarda bitmiş bir sürü evlilik var. Bu durumda kimin seçileceği ile ilgili olarak ince hesaplar yapılır herhalde. Özellikle mantık evliliği adı altında yapılan parası için evlenme durumlarında :))
22 Yorumla- +1 yıl
Günaydın :)
Elbetteki olunabilir duygular insanın söz geçiremediği tekşeydir.. ama her şeyin bir adabı vardır... sonuna kadar hislerininn seni götürdüğü yere gitmeye kalkışmak hakları gaspetmeye girer.. alacaksın eşini karşına anlatacaksın ayrılmak istiyorum yürütemiyorum diyeceksin... eger başka birine aşık oldugunu belirtebilecek kadar yürekliysen ne ala ...
60 YorumlaBen 15 yaşımda öz halamın oğluyla evlendim evliliğin ilişkinin ne demek olduğunu dahi bilmiyordum oraya gittim bir hizmetciden farkım yoktu 4 yıl boyunca cektim en sonunda halam olacak şeytandan dayak yedim ve kendi zorumla ordaan kurtuldum imam nikahim tek vardı bosanip geri döndüm aradan 2 yıl geçti ogrendimki halam sağa sola söyleniyorgelinimi geri alicam o korkuyla hiç sevmediğim özel biriyle evlendim işitme sorunu vardı 4 yıldır onunla evliyim 2 tane çocuğum var ama sevmiyorum ve şu an o iğrenç duyguyu hissettim hem utanıyorum hemde unutamıyorum canım çok yaniyo sanki oluyorum çünkü kalbime işlenen o sevgi bitiriyor beni
00 YorumlaSonu neden olmasın? Sen zaten sonu olmayabilir düşüncesindeysen canın macera arıyor demektir..
Eğer eşinle mutlu değilsen birisine gönlünün kaymasını beklemeden ayrılmalısın zaten..Mahkum değilsiniz birbirinize..
En sonunda da bir soru sormuşsun, ihanet etsem haksızlık olurmu diye buna cevap bile vermiyorum..20 Yorumla
+1 yılbu kadar kolay olmamalı bu işler.Neden evleniyorsun o zaman diye adama sorarlar.hadi ayrıldın ondan aşık olduğun kişiye gittin hooop 2 yıl sonra evlendin diyelim sonra yine biri çıkacak aşık olursan onu da mı bırakacaksın.Evliliği yıkıp aşk peşinden koşmak bencilliktir evlendiğin kişiye yaptığın çok büyük haksızlıktır yazıktır evlilik bu kadar basit bir anlam taşımaz taşımamalı
22 Yorumla- +1 yıl
gitmedim zaten aldatmadımda neden herkes bukadar tepkiliki aşk hissedilemezmi önüne geçilebilir bir duygumu.ama yinede durdurdum kendimi bi cevap bekliyordu bende yirmili yaşlarımda olsan hislerimin peşinden giderdim ama artık çok daha önemli önceliklerim var dedim hoşcakal dedim.bitirdim.ama acı çekicem ama üzülücem.ama bitirdim.
- +1 yıl
Aşk önüne geçilemez bir şey ama evlilik önlenebilir birşey.Zorunda değilsin evlenmeye.kendinde sonuna kadar götürecek güç cesaret bulamıyorsan tereddütlerin varsa evlilik olaylarına girmeyeceksin.
bende bu dediğinden bahsediyorum 20 li yaşlarda aşkının peşinden gidersin ama yaş bir noktaya geldikten sonra doğru kararı vermen daha olasıdır ve sende o doğru kararı vermişsin
Aşk İlişkileri konusunda 352 cevap paylaştı. evli iken de elbette bir başkasına aşık olunabilir. ancak böyle bir durumda eşinden ayrılmamak gibi bir durum söz konusu olamaz benim için. o kişiye karşı duygularım tamamen karşılıksız da olsa eşimin hayatından giderdim diye düşünüyorum.
42 Yorumla- +1 yıl
aşk kişinin kendisi tarafından beslenmediği sürece büyüyecek, köklenecek bir duygu değil. eğer onun büyümesine müsaade ediyorsam evli olduğum adamdan gitmeye zaten mazeret arıyorum demektir. yok eğer o evliliği sonlandırma gibi bir niyetim yoksa aklımı da gözümü de kapatır her zamanki yoluma devam ederim. duyguları kontrol edememe iddiası hikaye, pekala bir köşeye atılıp orada bırakılabilirler, yok edilemeseler bile.
Bir dakika şimdi..Biz neden bir başkasına aşık oluyoruz.
Bekar mıyız değiliz, evliyiz ama bir başkasına ilgi duyuyoruz.
Peki ilgi duyuyorsak evliliğimiz evlilik midir?
Evliliğimiz evlilik değil ise bize haksızlık olmuyor mu?29 Yorumla- +1 yıl
neden aşık oluyoruz eşimize olmadığımız yada eşimize bittiği içinmi belki evet ama tam değil aşkın nedeni varmı yani neden aşık oluyoruz nedenini bulabilen oldumu .evlilik engelmi bu hisse bence hayır ayıpmı aşk hissetmek bence hayır.haksızlık aslında kime oluyor.oda belli değil.
- +1 yıl
kesinlikle haklısın..Evliliğin değerini bilmeyen bu gibi kadınlar maymun iştahlı oluyorlar genelde yakında ondanda bıkıp başkasının kollarında teselli eder kendisini :))
Aşk İlişkileri konusunda 436 cevap paylaştı. Evliyken de aşık olunabilir, yaşadım çünkü, günde 50 kez aklıma geliyordu abartmıyorum. Ama duygularımı açığa vurmadım, evlilik kurumuna saygısızlık etmedim, zaten karşı tarafta bilmiyordu. Aşk bu zaten zamanla sönüyor..
32 Yorumlaevlilik modası geçene kadar giyilen bi elbise değildir. evliliği hayatına göre yönlendirmezsin, hayatını eşin ve kendine göre yönlendirirsin. böyle bi durum oluşmaya başlarsa "yeni aşkın"la görüşmeyi kesersin. olur biter. ben böyle düşünüyorum.
10 Yorumla
+1 yılBazı insanlar söylüyorlarya sevmiyorsan evlenmeyeceksin ama görücü usulu evlenenlerde var aile zoruyla sonra çocukta olunca evlilik oluyor bir işgence çocuklar yüzünden bitiremiyosun bu evliliği onda bulamadığın sevgiyi ilgiyi bir başkasında arıyosun ve iyice çıkmazın içine giriyosun ne çocuklarından vazgeçebiliyosun nede sevdiğin insandan
30 Yorumla
+1 yılmerhaba, evliyken de insan açık olabilir tabi ama sorumluluğunu da unutmamalıdır bu yüzden hisleri sonuna kadar yaşamak doğru değil bence sonu var ya da yok bu her halükarda eşine haksızlık olur bu durmda tartmak gerek hangisi ağır çekecek bakmak gerek ama mutlaka evilik noktalandıktan sonra hisler sonuna kadar yaşanmalı bence
malum 1 ipte 2 cambaz oynamaz... birini ipten indirmeli01 Yorumlabir çoğu popülizm yapıyor...evliyken insan libidosundaki geri kalmışlık aşkın kimyasını bozar ve bir zaman sonra aaa evet aşık değilmişim lan... ortada kalma psikolojisi çizer karizmayı...Ama yaşanacaksada yaşa gitsin bak tadına gör ... bu tarafıda var :))
04 Yorumla- +1 yıl
haklısın şeytan dedi yaşa sonuna kadar ama ben dur dedim kendime önceliklerin var hayatındaki bazı şeyleri kaybetmeye değmez dedim.kaybedeceğiş şeyler namusum başta olmak üzere asla dediklerim ikinci sırada.bir ailemi çocuklarımı kaybedebilirim.aşk için herşeye değer ama şartlar benim gibisinden olunca değmeyeceğini düşünüp acımı çekerim ama bitiririm diyosun.
- +1 yıl
eminim onunla herşey güzel olacak hayatta birlikte yani evli olmak sevgili olmak isteyeceğim tek kişi ama açık veririm biliyorum yalan sölemeyi beceremem ortaya çıkarsa hayatım mahvolur duygularımın peşinden gidemem artık.onu baştan düşünmeliymiş hiç evlenmemliydim.keşke herşey daha farklı olsaydı ama keşkelerin faydası yok.daha fazla hayatıma keşke sokmamak için bitirmem gerektini düşündüm.
empatı kurmayı denesene? aynı seyı eşin sana yapsa ne koyar ama dimi... bnce asktan onemlı seyler var oda sadakat ve saygı herseyden once.ask ıster ıstemez yerını ya sevgıye yada saygıya bırakacak zamanla.. bn olsam yapmaz unutmaya calısır cok yakınsam bı bahaneyle oturdugum yerı degıstırır uzaklasırım ordan
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılSanırım evlisin. Cevapları da okudum. Sitedeki insanların çoğu evli değil. Ya da evlilik tecrübesini hiç yaşamamışlar. Seni anlıyorum. O yüzden sana onlar gibi bir tepki vermeyeceğim. Anne ve babalar çocukları için fedakarlık yapmalılar. Bir başkasına karşı duygusal anlamda bir şeyler hissedebilirsin. Ama daha ötesine geçirmemeni tavsiye ederim. Yani cinsellik yaşaman bir süre sonra çocuklarını da riske etmen anlamı taşır.
12 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılallah öyle bi duruma kimseyi düşürmesin çünkü bu basitlikten başka bişey değil eğer aklına bişey düşmüşse demekki eşini sevmiyosundur. e mağdem sevmiyosun o zaman niye ilk baştan önlemini alıp ayrılmıyosun ... bu arada hep senli konuştum sözüm sana değil yanlış anlama genel olarak yazdım
01 Yorumla
Soran+1 yılzaten evli değilm benönemli değil:d
Evli insanın gözü fıldır fıldır birilerini ararsa ayağına 💩 bulaşır sevmesi aşık olması uygun değil bunada geçtim herkes ayağını denk alsın sinirlerim bozuldu
00 Yorumla
+1 yılEşine haksızlık yapmış olursun. Nişanlıyken de nişanlının dünyasını yıkmak anlamına gelır. Hoşlanabilirsin, sevebilirsin ama aşık olmak yakışmıyor. Aldatma yolları görünüyor. Hayatını birleştiğin insana yapabılecegın en büyük kötülük.
10 Yorumlamadem evleneceğin kişiyi sevmiyorsun neden evleniyorsun bence iğrenç bi durum sevemez sevmeyeceği kişilerle evlenmesin o zaman akıl var fikir var
54 YorumlaKendini uzak tutamıyorsan o kişiden kendi nefsine hakim olamıyorsan evli bir bayan olarak git boşan çünkü evlilik kurumuyla alakan yok...
10 Yorumlaartı ve eksilerini çok iyi değerlendirmek lazım. Evliliği öldüreceği kesin. Bence çok iyi düşünmen lazım. Eşine değil ama kendine haksızlık yapmış olma ihtimalin daha fazla
10 Yorumlaaslında çoğu insanın başına gelen bir durum sanırım ama duygularınla hareket etme zamanın geçmiştir bence mantığınla hareket etmen lazım evli vede çocukluysan durum daha da zor ailene sahip ol bence
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 544 cevap paylaştı. bugünlerde herkes şarkılara mı taktı?
ve evlenince kalbini mi aldırıyor insanlar hayırdır? elbette sever karısını veya kocasını da sevebilir bir yabancıyı da00 YorumlaEvliler de sevemez bence. Zaten onlar sevdiği kişiyle hayatını birleştirmiş. Ama seviyosa bişeyler eksik kalmış, tek tarafın isteğiyle evlenilmiştir. Ben evliysem ve bi başkasını sevdiysem boşanırdım, sevdiğim insanla olurdum.
20 Yorumla
+1 yılgörücü usulü evlilik uzak dursun anacım, çok iyiyiz böyle...
ayrıca aşk evliliği yapıcam. daha vakti gelmedi.00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılErkek arkadaşımı görücü usulüyle benden ayırmak için evlendirdiler. Bıraktık ayrıldık vazgeçtik dedik. Ama yok. Olmadı. Belki beni suçlayanlar olur ama oda vazgeçemedi bende. Çocuğu olaçak şimdi. O kadına dokunmasına dayanamıyorum
00 YorumlaSen evlisin o da evli
sen aşıksın o da aşık
O zaman eğlence başlasın :D
Kimse olmaz demesin olur olur. Gönül bu, her zaman duygularımıza karşı koyamıyoruz ki42 Yorumlademekki eşin sana bişeyleri eksik verdi ki bu oldu.. eğr karşıdaki seni asla bırakmıyorum gibi güçlü cümleler kullanırsa ve de güvendiğin seni yolda bırakmicak biriyse eşinden ayrıl.. ama sonrasını da düşün yarı yolda kalmak var..
13 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
@ceynrose hem karnım doysun hem bulgurum dursun durumu seninkisi. Burada sen odaklı konusacagimizdan eşinin seni çok bosladigini ve seni ilgisiz bıraktığını varsayıyorum. Yani esinde bu durumdan sorumlu bence. Tabi ki bu ilgisiz kalma durumlarını irdeleyebilirsin ilişkiyi sürdürmeye meyilliysen. Diğer kişide tamda bu güçsüz ve zayıf anında girmiştir hayatına. Aşk bencil biseydir. Hep kovalanmak ister. İlgilenilmek ister. Ama sen sadece eşine değil aşka da ihanet ediyorsun. Madem onun için deliriyorsun peşinden gitsene. Mutlu olma sansini kaçırma. He şu var tabi demekki sende ki güven hissini tam saglayamamis. Önce ne istediğini ve ne kadar fedakarlık yapabileceğini hesaplayacaksin. Böyle yapmazsan kocanın hayatından çalarsın. İşte bu yanlış bir şey. Bide yok kocan sana yapsa diye saçma bisey sormuşlar. Cevabı gayet basit. Onu özgür bırakırım. çünkü zaten sevmediğin biri hakkında hüküm vermek kolaydır. Esas soru şu ;Belkide uğrunda yuvani dağıtacağın kişi sana bunu bir gün yaparsa bu kadar rahat ve uygar olabilecek misin. Sana tavsiyem eğer hayata karşı bir duruşun varsa sevgilinle olamasanda kocandan boşan. Bi ömür sevgisiz geçmez hem kendini hem onu özgür bırak.
tabiki aşık olduğum kişiyi tercih ederdim sonuçta birinciyi o kadar çok sevseydim ikinci olmazdı
43 Yorumlaİnsan sevdigi kişiyle evlenmişse zaten aska ihtiyac duymaz baska birinde bunu aramaz ama o evlilikte bazı seler bittiyse ve zaten ask yoksa o zaman bence bitmeli zaten o evlilik.
20 Yorumla
+1 yılkusura bakma da,hemde baya bi haksızlık yapmış olursun yani,bide kendini onun yerine koy koymaya bile korkarsın,aynı şeyi eşin yapsa kıyametleri koparırsın ama demi ç
:D ,)12 Yorumla- +1 yıl
ben eşim başkasına aşık olsa ve bunu duysam onu sonuna kadar desteklerim.aşk hissi kolay olmuyo yakalamışsa eğer benden başkasında kıymetini bilsin yaşasın diye uğraşırım ben sadece gizli yaptığı şeye kızarım.ama bi kadın eşine başkasına aşık olursam diye başlayan bi cümle bile kuramıyor var sayıma bile kıyamet kopuyo gerisini sen düşün.
Kendi haysiyeti için zinhar, kat-i suretle sevemez değil sevmemeli. Tabii ki eşim olacak kişi böyle bir nane yerse; sepeti koluna, herkes kendi yoluna.. Büyük konuşmuyayım ben sevmem, umarım .)
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 339 cevap paylaştı. evliler de sevebilir gönül işi bu kayabilir normal bişey değil ama oluyor bazen
43 YorumlaAşık olmadan evlilik sorunu bu !!
O nedenle bekar kalacağız sanırım :/00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılaşık olduğumu. ya da hiçbirini! bir başkasına gönlüm kaydıysa bir kere, o ilişkiden hayır gelmez ki artık... adam gibi konuşur ayrılırım...
11 YorumlaErkekler Evlendikten 5 sene sonra aldatabılıyorsa kadınlar neden erkeklerden sıkılıp başkasını sevemiyo?
21 Yorumla
+1 yılaşk öyle birşeydirki dünyadaki hiç bir güç onu durdurmaya yetmez
bak buda benim sözüm iyi dedim emme :))01 Yorumla
+1 yılevli ve başkasına aşık biri zaten tercihini yapmıştır aşık oldum dediği kişiyi tercih eder. çünkü o eşini çoktan bitirmiş ki başka arayışa girmiş aşık bile olmuş
00 YorumlaTabiki haksızlık olur.
Zira ben kendimi başka birine aşık olucak pozisyona zaten getirtmem.31 YorumlaEvliligimi bırakırdım ve gercekten sevdigim kişiye giderdim..
23 Yorumlahaksızlık olur tabi, bastırırsın duygularını içine atarsın, unutulur gidilir zamanla.. tabi bunun için adam olmak gerek.
02 Yorumla- Devamını Gör (19)
Devamını Gör(64)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Evliyken başka birine aşık olsanız ne yaparsınız? Evliler de sevebilir mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler