Şizofren kız arkadaşım.

Şimdi benim bir arkadaşım vardı 16 yaşında ama sürekli populerim kafasında yani populer değil ama öyle gibi gösteriyor bu normal geldi ilk önceden bana ama sonra baya yalanlar söylediğini farkettim sürekli internet stelerindeki mankenlerin fotograflarını vs tanıdık kızların dahi fotosunu çalıp benim diye beni inandırmaya çalıştı iklerde onu seviyordum ama bu durumu farkettikten sonra baya bir tiksinti geldi bilemiyorum kızın nefesi bile yalan geliyor bana öyle birisi ki internette birsi ay fotografım 600 bin yorum almış yazsa onun o yazdığını copy yapıp kendisi paylaşacak ve öyle yapan insanlarada bir yandan laf sokacak sürekli bir "kendiniz olun bir kere" diye geçiniyor ama kendisinin kendisi olduğundan şüpheliyim değil hatta başkasının hayatını yaşadığından eminim hatta başkalarının yani. Bunları geçtim bana annem öldü diye ağlanıyordu içim acıyordu kıyamıyordum ama sonra birisi o kız varya onun annesi falan ölmedi kapalı diye utandığı için böyle yaptı dedi kızpopuler olma çabalarında güzel bir kızda değil gerçi ama arkadaşımdı seviyordum ama bunları öğrendiğimden beri heleki bana bile sürekli yalanlar söylediğini farkedince ondan bir şekilde uzaklaşmaya çalıştım ve uzaklaştım arkamdan üzüldüğünü gördüm bana özledim diyede mesaj attı ama o kadar çok yalanlarına şait oldum ki, onu tersledim uzaklaştırdım kendimden birdahada yazmadım. Bilemiyorum kızın ne gibi sorunları olabilir? kime söylediysem beni kıskandığı için böyle yaptığı söyleniyor yani ben populer bir kızım güzelimde yani özgüvenim tam bu konuda o kız biraz kıskanç birisi hatta baya yani acaba beni kıskandığı için böyle yapabilir mi diye düşünüyorum çünkü sürekli konuşmalarımızda efendime söyleyeyim işte herkes bana hayran gibisinden sözler cümleler oraya getiriyordu işte bilmiyorum sizin görüşlerinizi merak ediyorum kız da ne gibi sorunlar olabilir?
Şizofren kız arkadaşım.