Boğa erkekleri yardımcı olur musunuz lütfen. Boğa erkeğinin kıskanılmak hoşuna gider mi? Sürekli mesaj atmak onları sıkar mı? İlgili olmalı mıyım? Yardımcı olur musunuz 🤗
Cevabın nedir?
Gizli Üye(36-45)+1 yılGenel olarak ilgi gösterilmesi, kıskanılmak elbette hoşumuza gider. Boğmamak ve kıskançlığı hastalık derecesinde göstermemek gerekir. Ayrıca oldukça sabırlıyızdır ve halden anlarız, empati yoksunu değiliz. Her şeyi açıkça söylemeyiz fakat ima ederiz.
1241 Yorumla
Soran+1 yılDediklerinin hepsi onda da var. Mesela acayip imalarda bulunuyor. Fizigimin guzel oldugunu durduk yere soylemesi gibi.
Cevap sahibi+1 yıl😊 İma da bir sanattır aslında. Kıvrak zekalı insanlar yapar ve anlar hızlıca.
Soran+1 yılBende cok iyi ima da bulunur ve anlarim ama buna anlamamis gibi gosteriyorum cunku anlamaktan kaciyorum. Ben o niyetle yaklasmiyorum sadece ilgi duyuyorum. Bir mesaj atiyor bir atmiyor. Dünden beri atmiyor mesela, bende akisina biraktim.
Cevap sahibi+1 yılDoğru taktiği uyguluyorsun. Fizik güzelliğini ima ederken hangi konuda olduğunu bilemem, aradaki konular ve yaşananlar önemli. Yani dekolte giymişsin de o da kıskandığını belli etmek için sanmıştım ben. Cinsellik açısından sohbete girmek istiyorsa da doğruyu yapıyorsun. Anlamamış gibi yapmak yerine tepki de gösterebilirsin, sana kalmış.
Soran+1 yılDekolte giymemiştim. Kendisi durduk yere bunu söyledi ama ben o yönden dusundugunu dusunmek istemiyorum. Neyse ona karsi nasil olmaliyim peki? Bugun mesaj atmadi beklemeli miyim? Bence beklemeliyim 😀
Soran+1 yılAslinda iliski yonunden burclari degerlendirmiyorum ama surekli boga ile karsilasiyorum hep bana onlar geliyor yani
Cevap sahibi+1 yıl😊😊Bekle bekle, ama hayatını da ona endeksleme bu kadar. Yeni sanırım, heyecanından ve merakından belli.
Soran+1 yılEvet yeni sayılır. Tavsiyeleriniz neler başka? 😇
Cevap sahibi+1 yılEtkilemek için uğraşma ve kendini olmadığın biri gibi gösterme, zaten ortaya çıkacaktır. Acele etme ve iyi tart, ölç, gözlemled. Gereksiz kapris yapma ve vazgeçilmez olduğunu düşündürme. Herkese anlatma, ona da herkesi anlatma. Saygıyı da es geçme, ne kadar samimi olsanız da. Çok gaz verme bir de.
Soran+1 yılYok ya etkilemeye calismiyorum ki. Zaten onun ilgisini farkedince benimde ilgimi cekmisti. Kendm gibi davraniyorum. Saygi benim icinde cok onemlidir, sizli konusuyorum onunla. Vazgecilmez gibi davranmiyorum oyle oldugumu da dusunmuyorum herkes vazgecilebilir bence.
Belkide neseli olmam dikkatini cekmistir bilemiyorum ama konusma tarziniz dusunceleriniz onunla ayni, tesekkur ederim bayaa yardimci oldu gibi gibi
Cevap sahibi+1 yılBelki siz ilgi gösterilmesini seçiyorsunuz. Yani sizinle ilgilendiği için karşılık vermişsiniz, gerçi şimdilik çok olmasa da hoşlanıyorsunuzdur ondan irtibata geçmişsinizdir. Sizli bizli konuşmamanız gerekir bence. Arada yaş farkı var sanırım ama bu yine problem olmamalı. Rica ederim. Hem ne biliyorsun? Belki o benim?😀
Cevap sahibi+1 yılBelki siz ilgi gösterilmesini seçiyorsunuz olarak çıkmış. Doğrusu Belki siz ilgi gösterilmesini seviyorsunuz olacaktı.😊
Soran+1 yılEvet şu an bunu düşünmüyor değilim ama umarım değilsinizdir 😂 evet aynen öyle oldu o ilgilendiği için benimde ilgim başladı biraz 😂
Soran+1 yılAma sanmıyorum buraya gireceğini ya meşgul birisi bayagi 😀
Cevap sahibi+1 yılSenin sorunla meşgul oluyor işte. Buradan da ilgi gösteriyor, daha ne istiyorsun.😊Neyse ben işime döneyim.😊😊
Cevap sahibi+1 yılŞaka yapıyorum için rahat olsun.😊Üzülmemek için dikkatli davranmalısın. Sonra pişmanlık yaşayabilirsiniz ve duygusal anlamda çökebilirsin de.
Soran+1 yılAma merak ederim ben simdi ya bir kere gizliden cikar misin 😂 o degil cidden oysan cok sasirirdim 😂
Cevap sahibi+1 yılSenin bu hallerin hoşuma gidiyor.😊Biraz tadını çıkarmalıyım.😊
Soran+1 yılAma cok merak ettim ya bir kere gizliden cikar misin sonra yine gizlenirsin 😀😀
Cevap sahibi+1 yıl😊😊İyi tamam, merakta bırakmayayım seni. Hem de o olmadığına inan. Sorunu beğeneceğim şimdi.
Soran+1 yılAma benim o bildirimim kapalı o yuzden goremiyorum 😀
Cevap sahibi+1 yılSen o zaman soru sormadan önce bildirimini açsaydın. Hıh.😀
Soran+1 yılYa sorunun üzerinden 1 gün gecmis zaten kimseciklerde yok iki dakika gizlilikten çık sonra gizli olursun yine, zaten soruyuda kaldiricam sure dolumca 😂
Cevap sahibi+1 yıl😊Hadi bu kadar merak yeter. Şimdi de "profili ince! eyemiyorum, fotoğrafın yok" demeye başlama.😊
Soran+1 yılAynen bu yeterli olmadı ama olsun 😂
Cevap sahibi+1 yılArtık nasıl çözeceksin o olmadığımı?😊Takip edebilirsin problem değil, ama o değilim emin olabilirsin.
Soran+1 yılO isende sorun degil ya:)
Cevap sahibi+1 yıl😊😊
Soran+1 yılMesaj atmadı daha 😕
Cevap sahibi+1 yılGelmedi mi mesajın?😊
Cevap sahibi+1 yılMesajım yani.
Soran+1 yılYok o mesaj atmadi 😐 bende sana niye soyluyorsam 😂 sanki adam mesaj atsin diye evrene enerji seansi filan yapicaz 😂
Cevap sahibi+1 yılO benim ya ondan.😊
Bunu sorsam "o da boğa sen de boğasın, bilirsin işte, siz ne zaman mesaj atarsanız? İlk mesajı mı beklersiniz?" diyecektin ama.😊
Soran+1 yılYok valla ondan demedim, biliyorum o degilsin. Buraya takilacagini sanmiyorum. Ikinizde bogasiniz ama her boga ayni olacak diye bir sey yok tabi de genel olarak benzer ozellikleri oluyor az cok. Ben sadece soylemek istedim ikimizde gizliyiz zaten ☺
Cevap sahibi+1 yıl😊Yahu gizli olmasam nolur sanki? Ayrıca ben gizliden çıktım. Sen beni öğrendin. Ben senin rumuzunu bilmiyorum. Nasıl sorular sorup, nasıl cevaplar verdiğini bilmiyorum.😊Burada takıldığı mı kimse bilmiyor, öyle düşünnmen normal.😊
Soran+1 yılEminim ki beni biliyorsundur cunku master hesabim var ama beni bilmesende olur
Soran+1 yılBiraz daha mi taktik verseniz acaba ya 😀
Cevap sahibi+1 yılMaster olman bir şey ifade etmez. Takip etmiyorum.😊
Cevap sahibi+1 yılHer boğa atynı değil taktikleri yersiz olur.😊Yeterince yazdım hem sanırım. Sen de ne yapman gerektiğini biliyorsun zaten. Yineliyorum, acele etme.
Soran+1 yılEvet biliyorum da sabirsiz biriyim ondan boyle 😀
Cevap sahibi+1 yılOnu farkedebildim zaten o yüzden yazdım.😊
Soran+1 yılBirde cok yakisikli biri degil ama zeki biri o yuzden ilgimi cekiyor. Zekileri severim 😀
Cevap sahibi+1 yılTeşekkürler.😀😀
Cevap sahibi+1 yılZekayı fark edebilmek de zeka örneğidir.
Soran+1 yılYa ben ona dedim sen niye tesekkur ettin 😂
Cevap sahibi+1 yılZekileri severim dediğin için.😀
Soran+1 yılBak ya 😂 egoda var ama inkar etme simdi 😂
Cevap sahibi+1 yılKim? Ben mi? Hiç yapmam öyle şeyler.😊
Soran+1 yılBogalar hislide oluyormus 😂 sence ben nasil biriyim, yani karakter olarak 😂
Ayrica egoda var inkar etme bakiyim 😂
Cevap sahibi+1 yılHeyecanlı, meraklı, acemi, tecrübesi az, biraz da çakal tabi.😊Uygulamada kötü pratikte yani, ama sonra düşünüp doğruyu ve yapması gerekeni bulan, eğlenceyi seven, biraz utangaç...
Soran+1 yılTecrubesi az ve acemi ayni sey 😕 aslinda acemi degilim karsimdaki kisiyi biliyorum cozedebiliyorum ama baskasina sormamin amaci dusuncelerimi kiyaslamak ya da kacirdigim nokta varsa onuda ele almak, yoksa her ne kadar sorsamda kendi bildigimi uygulayan biriyimdir. Aynen biraz utangaclikta var.
Cevap sahibi+1 yılTecrübe konusuna yaptığın yorumdan çakallığı da onaylamış oldun dik kafalı.😊
Cevap sahibi+1 yılSende de hiç ego yok.😀
Soran+1 yıl😂😂😂😂 çakallık değilde işini bilen diye tanımlanabilir 😀 dik kafalıyım evet 😀 senin dediklerini zaten biliyorum ve diyeceklerinide tahmin edebiliyorum ama bu soruyu sormamdaki amacı zaten demin açıkladım, başka fikirleride görmek istedim. Ego konusunda da egolu diyende oluyor değilsin diyen de oluyor karışık yani😀😀
Cevap sahibi+1 yılBaşkasından bahsetsek çakalı büyük harflerle yazar, kendine gelince 'işini bilen' olarak tanımlar.😀Ne diyeceğimi de biliyorsun madem, madem bu kadar iyisin, bu soruyu açmaman gerekir, şu halde napman gerektiğini gayet iyi bilirdin. Başkasının fikrine ihtiyacın olmazdı.😊Seni yermek için yazmıyorum bunu, hepimiz fikir alışverışinde bulunmalıyız. Açık olmak gerekir bu tür şeylere.
Soran+1 yılBen en başta "Mesaj atmadı beklemeli miyim? Bence beklemeliyim" yazmistim hatirliyor musun. Oradan bile anlamaliydin. Sen mesaj at desende atmayacatim ama yinede sordum. Fikirleri alirim, isime yaracaklari secer kendi fikrimle uygularim. Kendi fikrimi hiçe saymam yani, cunku genelde dogru fikirlerim vardir. Bunu sorudaki cevaplardan da anlayabiliyorum ya da senin verdigin cevaptan 😀 tamam cakal olayim farketmez ya benim icin 😀 neyse bekliyorum zaten de mesaj atmadi daha bu erkekler cok sinir 😂
Cevap sahibi+1 yıl😊😊😊Bu şekilde cevap vereceğini biliyordum. Takılmak istedim biraz.
Cevap sahibi+1 yılHayır yani o kadar mesaj arıyorum, hala "mesaj atmada" diyor.😊
Soran+1 yılTamam kizma sadece mesaj atmadi yani 😂😂 tamam sustum demicem daha bir sey 😂 aa seninde tahminsel sezgilerin guclu 😂
Cevap sahibi+1 yılÖyle miymiş sezgilerim? Hadi ya, bak sen.😊
Cevap sahibi+1 yılKüstün mü hakim sen.😀
Cevap sahibi+1 yılHakim çıktı ya😊Bakim olacaktı o.
Soran+1 yılKüsmedim 😐😐
Cevap sahibi+1 yılKüsmedim sustum mu diyorsun? Trip mi yapıyorsun sen?😊He?😊
Soran+1 yılYok tripte yapmıyorum 😀 dogum gunun ne zaman 😀
Cevap sahibi+1 yıl😊😊😊Hala bir şüphe.
Soran+1 yılYa sadece sordum tamam soyleme 😀
Cevap sahibi+1 yılÇok var daha, Unutursun. Yaklaşınca yazarım.😊
Soran+1 yılCok oldugunu tahmin edebiliyorum 😂
Cevap sahibi+1 yılBiliyorum 😀İşime geldiği gibi cevap veriyorum.😊
Soran+1 yılBanada cok var 😀😀
Cevap sahibi+1 yılBurcunun yazsan?
Soran+1 yılSöylemeyeceğim 😁
Cevap sahibi+1 yılPeki, nasıl istersen.😊
Soran+1 yılAma madem tahminsel seylerin iyi tahmin edebilirsin 😕 tabi burclarla alakan yoksa hic bir sey demem 😁
Cevap sahibi+1 yılOcak?
Cevap sahibi+1 yılZaten tahmin etmeni istiyorsun. İşgüzarlık yapma boşuna.😊
Soran+1 yılHayir degil, zaten bilemezsin 12 ayı siralama simdi bosver ya da 😂
Cevap sahibi+1 yılBulana kadar uğraşacağımı kim söyledi?😊Ya Oğlak, ya Başak diye düşündüm. Ama önemi yok o kadar da.
Soran+1 yılHayir degil. Sana demistim ya bogalar hep beni buluyor diye, halbuki burclara gore bogalarla anlasamayan bir burca sahibim ama tam tersine anlasiyorum 😂
Cevap sahibi+1 yılHer şey burçlara göre olmuyor işte. Ve boğaları bulduğun bir gerçek.😊
Soran+1 yılEvet öyle hep boğa oluyor, boğa olmasa bile yükselen burcu boğa oluyor 😂 öyle işte
Cevap sahibi+1 yılŞikayetçi değilsin ama bu durumdan sanki.😊
Soran+1 yılCinsellige duskunler, konusurken konuyu oraya cektiklerinden konusmayi biraktigim cok oldu. Onun haricinde erkeksiler ve sahipleniciler, paraya duskundurler genelde tutumlu oluyorlar ve tutumlu insanlarida severler. Bogazina duskun oluyorlar. Iyi bir baba eş olabilirler. Sevdiklerinde sadakatli oluyorlar ve kiskanc oluyorlar, inatcilar. Genelde basarili oluyorlar caliskanlardir, birde bir insanin mutlu ya da mutsuz oldugunu anlayabiliyorlar. Tab bunlar benim gozlemlediklerim
Cevap sahibi+1 yılCinselliğe düşkün olmak başka, her konuştuğuyla cinselliğe geçmek başka. Terbiyeli ve mantıklı olmak gerekir. Tutumlu değil ve savurganım, cömertimdir. Sahiplenirim, kıskanırım. Boğazına düşkün değilim fakat yiyeceksem de iyisini yerim dışarıda. Yemek ayırmam ve niye bunu pişirdiniz demem. Mesleğimde iyiyimdir, çalışkanım.
Cevap sahibi+1 yılBu kadar takılma burçlara, takma kafanı. Karşındakinin burcuna, özelliklerini taşıyıp taşımadığıyla uğraşma.😊
Soran+1 yılHer konuştuğuyle cinselliğe girip girmediğini bilemem ki zaten, bana denk gelen boğalardan gözlemlediğim bu.
Uykum geldi 😂😂😂😂
Cevap sahibi+1 yılYani sonuçta diğerleriyle de o şekilde konuşmuşlardır. Huzurlu geceler.😊Bekleme mesaj gelmez daha.😊
Soran+1 yılEn anlamlı gelen dilek "Huzurlu geceler" bence de 😀 iyi geceler denmesi bana anlamsız geliyor, belkide huzura onem verdigim icin. Yok beklemiyorum ya umudu kestim ben atmaz zaten o da yapacak bir sey yok 😀
Cevap sahibi+1 yılEn anlamlısını atmışım zaten daha ne beklicen.😊Mutlu kalkarsın umarım ve bu gün boyu devam eder.
Soran+1 yılBu kadar iyi dilekten sonra sabah kesin mesaj atar heralde 😂😂 atarsa sana 🍰 emoji pasta ikram ederim 😂😁
Cevap sahibi+1 yılEmoji pasta.😀Zahmet olmasın?
Beklentilerin karşılansın da EMOJİ pastaya gerek yok.😊
Soran+1 yılYok oturup börek açarım olmadı 😂 bence kabul et emoji pastayı, ben yaparsam belki de zehirlenirsin belli olmaz 😂
Cevap sahibi+1 yılSen o dediğini yap ben razıyım. Kargo yaparsın.😊
Soran+1 yılNeyli yapiyim 😂😂😂
Cevap sahibi+1 yılPatatesli de olur, ıspanaklı da. Ya da karışık.
Hadi iyisin su böreği istemedim.;)
Soran+1 yılZaten yapamicam yani emoji pasta gondersem de olur daha ne istiyorsun işte 😂 gerci yazmayacagindan onada gerek kalmaz 😂
Cevap sahibi+1 yılYapma bir şey, bana yapan çok onları sağolsunlar.😊
Soran+1 yıl😒😒 kizdim 😑
Cevap sahibi+1 yılKıskandın mı?😊Niye kızdın? Neye kızdın? Açıklasana bir .😀
Soran+1 yılYapacak kisi cok demene kizdim 😀 emoji pastamı hiçe saydın cunku 😂 gozlerim kapandi 😴
Cevap sahibi+1 yılO sana kalsın.😀Hatta olursa söyle ben sana göndereyim. Ben çıkıyorum, hoşçakal.😊
Soran+1 yılZaten mesaj gelmedi yapmaya da gerek kalmadı yani, günaydın 😅
Cevap sahibi+1 yıl😊Sana da. Zaten yapmayacaktın unuttum mu? Emoji gönderecektin.😊Yoksa sen hazırlık mı yapıyordum bana börek göndermek için?
Soran+1 yılEn iyisi ben soğuk su ikram edeyim iyi gider 😣
Cevap sahibi+1 yılBurada oldukça mevcut.😊
Soran+1 yılTamam aynı anda içelim bu soruyuda kaldiricam sinir oldum ona ya. Hem cok cok ilgili hem de mesaj atmiyor. Simdi dicem amaci farkliydi, amaci farkli olsa yine yazardi ama 2 gun olacak yazmadi. Bu erkekler hep mi ayni olur ya da ayni olanlar bana ki denk geliyor bilemiyorum gizli ya 😣
Cevap sahibi+1 yılGizli diyene bak.😀
Soran+1 yıl😔 evet gizliyiz nolmuş sanki 😔
Cevap sahibi+1 yılSen biliyorsun kim olduğumu, gizliden çıktım dün.
Soran+1 yılNeyse omrum beklemekle gececek 😂
Soran+1 yılSiz evli misiniz 😀
Cevap sahibi+1 yılEvimiz var çok şükür.😊
Soran+1 yılGeçiştirdiğinize göre evlisiniz 😶
Cevap sahibi+1 yılSen geçiştirmek için bunu sordun ya hani.😊O yüzden böyle yapıyorum. Önyargın güzelmiş markası ne? 😊
Soran+1 yıl😒 bu günün kesin kötü geçti dün böyle değildin 😒
Cevap sahibi+1 yıl😊😊Neyi neye bağlıyorsun, alakası yok. Sana kıllık yapıyorum ve gördüğüm kadarıyla da başarılı oluyorum.😀
Cevap sahibi+1 yılAyrıca halime şükürler olsun tabii ki fakat günlerim güzel ve renkli geçmiyor zaten ama öyle çok kötü de değil.
Soran+1 yılNeden güzel ve renkli geçmiyor peki
Cevap sahibi+1 yılBörek gelecekti gelmedi😊
Soran+1 yılYine mi kıllık yapıyorsun 😀
Cevap sahibi+1 yılBabacan? Engel mi atacan? Şikayet mi edecen?😀
Cevap sahibi+1 yılNe babacanı ya.😀Nabacan olacaktı.
Soran+1 yılHayır tabiki 😀
Cevap sahibi+1 yılYok bir de yapsaydın?😀
Soran+1 yılNickini unuttum gitti zaten nasil engellicem ki ve zaten engellemem seni. Daha mesaj atinca sana haber vericem falan 😂😂😂😂 iyi degilim kabul 😂
Cevap sahibi+1 yılHahaha. Bu arada annem akşam patatesli börek yapmıştı. Şimdi tabağı doldurdum, çay ısıtıyorum. Dün gece sana söyledimbak bugün annem yaptı.😊
Soran+1 yılAnnene sevgiler 😀 mesaj beklemekten nefret ediyorum cok bunaltici ya. Dur bekle bu sorunun suresi doldurulmus mu ona bakicam. Dolmus olsun ya
Cevap sahibi+1 yılTeşekkür ederim. Bilmukabele.😊
Soran+1 yılAnne dedin annemi ozledim 😂
Cevap sahibi+1 yılNerede ki?
Soran+1 yılİl dışına gittiler babamla 😂
Cevap sahibi+1 yılÇok düşkünsün annene anlaşılan.
Soran+1 yılSadece anneme degil genel olarak ailemi severim tabi ama su an yok diye de oturup huzunlenecek degilim 😂
Cevap sahibi+1 yıl😀sanki otur ağla dedik de. Hem bazen bekarlar evin boş olmasına sevinirler. Rahat rahat dolaşma, sigara içme, içki içiyorsa içki vs. yönünden iyi fırsat oluyor.
Soran+1 yılHicbirini yapmiyorum. Evde onlar varken nasilsam yokkende oyleyim 😂
Cevap sahibi+1 yılSondaki gülüş düşündürdü biraz😊
Soran+1 yılNeden 😇😇
Cevap sahibi+1 yılAynı böyle oldu.
Ben çok efendi birimdir.😋😸
Cevap sahibi+1 yılBunun gibi sen de böyle cevap yazınca hani dedim imada mı bulunuyor. Sigara ve içki kullanmadan iyymiş ama. Bravo.
Soran+1 yılBende çok hanim biriyimdir 😁
Cevap sahibi+1 yılÇok.😊Eminim öyledir.😊
Cevap sahibi+1 yılKim bilir belki de ne cazgırsındır her.😊
Soran+1 yılHahah degilim bence 😀
Cevap sahibi+1 yılBoğa burcu özellikleri nelerdir? Diye soru sormuş şimdi gizli bir pembe profil.😀
Soran+1 yılYa vallahi ben sormadim. Sorsam soylerim yalan soylemem ben
Soran+1 yılCevap verdin mi verme sen burada dur bana yardimci ol 😂 diyorum daha mesaj atmadi napicaz bekle bekle 😂
Cevap sahibi+1 yılYahu sana sen sordun dedim mi ki?😀😀
Cevap sahibi+1 yılPanik mi yaptın sen hakim😀
Cevap sahibi+1 yılYine hakim cikti bakim olacaktı o.
Soran+1 yılHayir niye panik yapayim?
Cevap sahibi+1 yılYapma tabi hanım kız.😊Endişe etme kızmadfım, stalklamıyorum da.😊
Soran+1 yılMoralim bozuk
Cevap sahibi+1 yılMesaj mevzusu mu?
Soran+1 yılO da var içinde
Cevap sahibi+1 yılDiğerlerini anlatmak ister misin?
Soran+1 yılEn büyük sebep mesaj gelmemesi
Cevap sahibi+1 yılOnu anladım zaten. Diğerlerini soruyorum.
Soran+1 yılCumartesi gununden beri mutsuz hissediyorum. Havadan olabilir onemi yok
Cevap sahibi+1 yılİyi, söyleme bakalım. Ama söylemeyeceksen de moralin bozuk deme bari. Mesaj olayına gelince de sadece ilgilenince hoşuma gitti ben de ilgilenmeye basladim dedin fakat fizik güzelliğini vurgulamasi biraz dusundurucu. Fazla anlam yükledin belki de? Ne kadar inkar etsen de mesaj bekliyorsun ve gelmeyince bozuluyorsun.
Soran+1 yılFazla anlam yuklemedim kendim uydurmuyorum ilgiliydi. Inkar etmiyorum mesaj bekliyorum cunku onunla sohbet etmek hosuma gidiyor ozledim de ayni zamanda. Ben mesaj atmicam orasi kesin zaten ama onun atmasini istiyorum. 2 gun oldu atmadı halen bekliyorum. Bir taraftan bu muhabbetten sıkıldım ama bahsetmeden de edemiyorum
Cevap sahibi+1 yılUyduruyorsun demedim zaten. Niye devamli yalancilikla sucladigimi dusunuyosun ki?😊Konuyu sen aciyosun bir şey diyemeyeceğim. Ama zaten bu soru altında bu konunun konuşuluyor olması da gayet normal.😀
Soran+1 yılYok sana açıyorsun demedim. Konuyu ben açıyorum zaten ama bir taraftan bu konudan sıkıldım bir taraftan da bahsetmeden edemiyorum diyorum.
Hadi beni ondan sogutacak seyler soyle 😇
Cevap sahibi+1 yıl:)) Topu bana atman da çok sempatikmiş:)
Cevap sahibi+1 yılÇakal demiyorduk ama değil mi?:) işine geleni alan. Haha
Soran+1 yılBir şey demiyorum ne diyeyim ki durduk yere dediğine bak
Cevap sahibi+1 yılAlındın mı bakim sen he? Kızdın mı sen yine? :)
Soran+1 yılNe alındım ne de kızdım
Cevap sahibi+1 yılpeki:) Bu arada mesaja geçsek diyorum he? Sayfalar dolusu buradan yazışmasak?
Soran+1 yılBöylesi daha iyi 😇
Cevap sahibi+1 yılNerede yaşıyorsun? Kaç yaşındasın? Neyle meşgulsun? Hobilerin nedir? Burcun ne? Anlat biraz da senden konuşalım.
Cevap sahibi+1 yılBunlar çok basit sorulardır.:D
Soran+1 yılUyuyakalmışım
Cevap sahibi+1 yılSorularımın cevabı bunlar değil.😊
Soran+1 yılBunları öğrenmen sana ne kazandırır ki:)
Cevap sahibi+1 yılKaybettirmez de.😊Korkun ne?
Soran+1 yılKorkum yok ama neden kendimi tanıtayım ki
Cevap sahibi+1 yılTanitma bence de.😀Bulunursun falan. Bu gizli kalmali. Ama karsindakini merak et, profil iste, evli mi falan öğren yani😀
Cevap sahibi+1 yılGibilerin, yasadigin yer, yaşın falan büyük bir sır galiba?😊
Soran+1 yılYok ama sen o musun diye profilini actirmistim ben hatirlarsan 😀 bana gore bunlari degilde benim derdimle alakali konusmaliyiz dogal olani bu degil mi sencede gizli bey 😀
istanbul-20
Cevap sahibi+1 yılDerdini konuştuk zaten gizli hanim. Ama aşağıda 23yazmissin başkasına da.😀Sen önce yasina karar ver. Dun ben yalan söylemem diyorsun fakat iki ayri kişiye iki ayri cevap vermissin. Maşallah hic yalan söylemiyor üssün.😊
Soran+1 yılYa yalan degil yaşım 20 benim. Ben ona 23 dedim cunku bu durumu siteden 3 kisiye danistim, belki soruyu gorurlerde benim oldugumu anlarlar diye yasimi farkli soyledim. Kaldiricam zaten soruyu da mesajda atmadi umrumda degil artik. Unuturum gider zor bir sey degil ilgi gostermekle olmuyor mesajda atmasi lazimdi.
Cevap sahibi+1 yılDemek ki dert değilmiş bak, bu kadar basit.😊Soruyu kim görecek de senin olduğunu anlayacak? Saçma bence.
Soran+1 yılSurekli sitedeler. Onlarinda yaslar 30 larda oldugu icin onlara sordum yas farki onemli falandi filandi. Neyse inanmak sorunda degilsin ama 20 yasimdayim ben. Hayir halen bir dert ama dertte bir yere kadar atmiyor mesaj napayim yani kendi bilir. Kime ilgi duysam ya sapik cikar ya manyak cikar zaten. Neyse bir sey diyor musun gizli? Soruyu kaldiricam.. vedalasalim 😂
Cevap sahibi+1 yılGizli olmama da neden bu kadar taktıysan.😊Hoşçakal.😊
Soran+1 yılYa adını bilmiyorum etmiyorum tabiki gizli dicem allahim ya 😂 baska hitap bulamadim napayim 😂 o degil duygulandim bak 😂 kendine iyi bak 🙈
Cevap sahibi+1 yılÇok özleme o! ur mu?😊Ya da Vazgeçtim, çok özle, merak et. Mesaj bekleme rumuzunu bilmiyorum çünkü.😀
Soran+1 yılSoru silinmiyor anı olarak kalsın neyse
Cevap sahibi+1 yılÖzledim diyemiyor da.😀
Soran+1 yılBak ya 😂
Cevap sahibi+1 yılOlur, bakarım.😊Yeter ki sen iste. İzlemiş beni, bakmaz miyim hic?😀
Cevap sahibi+1 yılOzlemis
Soran+1 yılÖzlemedim 😑
Cevap sahibi+1 yılBiliyorum. Hiç özler misin.😊
Soran+1 yılBirini özlemem için bana bir seyler katmis iz birakmis olmasi lazim, tabi bu iyi anlamda.. Bende insanim ozlerim tabiki ama yılda 1 2 defa ozlem duyarim 😂😂😂😂😂
Soran+1 yılOooffff gizli cok daraliyorum ya 😂
Cevap sahibi+1 yılE biraz geniş al. Giyemeyecegin kadar dar alma sen de.
Cevap sahibi+1 yılGel, nerdesin, konusalim diyemiyor da.😀
Soran+1 yılOf gizloş ya işe girdim lanet birsey bana emredilmesinden nefret ediyorum aglicam ya. 1 ay calisip cikicam okul acilana kadar
Soran+1 yılSabah 7 den aksam 5 e kadar
Cevap sahibi+1 yıl8-5 olur genelde. Nazil bir is o öyle. Emir verme diyemiyo musun?
Cevap sahibi+1 yılBu arada gizlos nedir yaa. Naptin sen bizi
İşyeri nerde?😂😂
Soran+1 yılTabikide diyorum o yuzden ciktim zaten işten 😂 ben bu emir seylerini fakir olsam bile cekmem, arkadasim var diye girmistim
Cevap sahibi+1 yılNe çok calistin öyle, yorulmussundur 😂
Soran+1 yılYa 2 gun calistim sonra ayrildim 😂 yoo yorulmadim ama bacaklarimi hissetmedigim dogru her daim dincim 😂😂 ama dün bayaa sinirlenmistim ya gözüm dönüyor ben sinirlenince tanınmıyorum hayvanlaşıyorum 😂
Cevap sahibi+1 yılBu tüyoları vermeden senin için daha iyiydi.😀
Cevap sahibi+1 yılVermesen
Soran+1 yılAa niyeee 😂😂
Cevap sahibi+1 yılHiiiiç.😂
Cevap sahibi+1 yılUyumamis , beni beklemiş.😊
Soran+1 yılHicte beklemedim hem sen nerden biliyorsun burada oldugumu. Uyudum uyandim ondan yoksa bekleme falan yok 😎
Cevap sahibi+1 yıl😂takip ediyorum seni
Cevap sahibi+1 yılBen de uyandim bir bakasyim dedim o da ne bekletmisim 😀
Soran+1 yılHa ha nasıl takip ediyorsun 😕
Cevap sahibi+1 yılSır.😊
Soran+1 yılSırmışmış zaten acıktım şimdi ona yoramam kendimi. Ayrıca sende birseylik var zaten ben onu anladim da konusuyorum oyle kim olursan ol ne farkeder ki :))
Cevap sahibi+1 yılNe varmis ben de?😀Ben de bir şeyler atistiram mij diyorum su an
Cevap sahibi+1 yılFark eden bir şey yoksa CIK gizliden😀
Soran+1 yılBu saatte turşu yemek mesela işte o ben. Çok seviyorum ya turşuyu
Soran+1 yılHislerim sende birseylik oldugunu soyluyor ama zekam arastirma moduna bile girmiyor cok depresyondayim😂😂
Cevap sahibi+1 yılTamam da ne gibi bir seylik? Ne hissediyorsun?
Tursu değil de kahvaltilik falan iyi olurdu ki zaten alicam simdi. Tursu güzeldir.
Soran+1 yılBak yaaa sen ne egolu birsey ciktin cik siteden diyor 😂 sanki seni bekliyorum burada 😤
Ayaga kalkinca basim dönüyor eger ki ölursem ozlersin ama benden demesi 😕
Cevap sahibi+1 yılNe diyorsun?😀😀Kim CIK siteden diyor? Karistirdin galiba baskasina yazacaktin?😀
Soran+1 yılOf dalgada geciyor. O kadar sanssizim ki 😣 koskoca sitede millete duzgun bir gizli denk gelir, bana dalga gecen ve egolu bir gizli 😣 ne tarafa agliyoruz?
Cevap sahibi+1 yılİsin gücün de gizli olmami belirten her. Sen de gizlisin. Mesaj atmaya korkuyorsun daha. Ayrıca ne istersen onu konusuruz, benim için sorun yok. Tabii ki konuşmak istiyorsan😂
Cevap sahibi+1 yılİstiyorsam olacaktı o
Cevap sahibi+1 yılMutfağa gittim gözüm tursu bidonuna kaydi, yok ya dedim😀 börek vardi meyve suyuyla onlari aldim
Soran+1 yılBak ya allahiiim istiyorsam diyor sinirsin farkindasin dimi 😀yoo hicte korkmuyorum ama farkeden birsey yok buradan yazsamda ayni. Beni bilsen ya da bilmesende bir sey degistirmez GİZLİ 😼
Cevap sahibi+1 yılTamam yaz numarani bana😎
Soran+1 yılRüyanda bile goremezsin 😎 bak evlenirsem buradan yazarim sana evleniyorum diye, onuda haber veririm 😂😂😂😂
Cevap sahibi+1 yılBuyuk konuşmamak lazim.😊
Cevap sahibi+1 yılYani diyor ki ben vermem ama sen verirsen ararim😂
Soran+1 yılHahah onada hayir:D
Cevap sahibi+1 yılVermicem zaten, heyecanlanma😊
Cevap sahibi+1 yılAcelesi yok hem. Daha mesaj atacaksin.😂
Soran+1 yılYaaa oyle mi ama degil cunku atmayacagim ve simdik uyumaya calisicam sende borek kemirmeye devam et gizli gizli gizli GİZLİ 😂😂 sinir oluyorsundur umarim 😎 iyi sabahlaar 😂
Cevap sahibi+1 yılNe sinir olucam😊sen gizliden cikayim diye ugrasiyorsun.😊ilk ciktigimda yazmadim diye pismansin anliyorum seni😂 yedim bitirdim zaten. iyi sabahlar.
Soran+1 yılHahah yuh ya halen ego yani 😂 yemissindir eminim boga burclari bogazina duskun oluyorlar 😒
Cevap sahibi+1 yılNe? ego mu? Yooo ben de hiç ego yoktur. :)
Soran+1 yılBende de yoktur
Cevap sahibi+1 yılÇok mu özledin? :D
En İyi Cevaplar
+1 yılAbartilmadigi surece hosuma gider evet mesaj konusuda askim bitanem dicekse anca.. surekli nerdesin napiyosun kiz var mi orda demesi sıkıcı ya da 5 dk gec yazdim diye 1 saat trip atmasi
09 Yorumla
Soran+1 yılPeki seni neler etkiler şu an mesajlasiyoruzda acil yardim eder misin nasil davranmaliyim falan bunlari anlatir misin
- +1 yıl
Sevimli davranilmasi gerektiginde erkek gibi davranabilmesi en buyuk hayallerimden birini gerceklestirdim mesela.. kiz arkadasimla video oyunu oynamak ve cikip disarida basketbol oynamak
- +1 yıl
Gereksiz sorgulanmamaktan hoslanirim ve sevgilimleyken normal hayatimi unutmak isterim.. mesajdan konusuyo olsak bile su sunu yapmis bu bunu yapmis yok uni meseleleri falan o tur seyleri konusmaktan hic hoslanmam boyle o an sadece onunla oluyim yalnizca ikimizden bahsedelim gelecegimizden falan beraber hayaller kuralim ya da sevdigimiz seyler hakkinda konusalim
Soran+1 yıl"sevgilimleyken normal hayatimi unutmak isterim.. "
Yani sana iyi gelmesi motive etmesi mutlu etmesini seversin.- +1 yıl
Evet
Soran+1 yılSurekli mesaj yazilmasi seni sıkar mi
- +1 yıl
Surekli napiyosun yaninda kimler kizlarla misin yoksa falan diye sorulmasi sıkar tabiki ya da mesaja 5 dk gec cevap verdim diye butun gun trip atilmasi falan .. ama mesaji askimmm seni cok ozledim gibi bisi ise asla bikmam
Soran+1 yılHa romantik yaklasimlar yani 😂
- +1 yıl
Evet tabiki 😎
Gizli Üye(25-29)+1 yılçok gitmiyor
sürekli değil ama belli zamanlarda uzun uzun mesajlaşabilirsin00 Yorumla
+1 yılYılan burcu dahil herkes dozunda kıskanılmayı sever. :D
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
3Cevap
Evet. Kesin
00 Yorumla
+1 yılfazlası gitmezz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSeveriz
025 Yorumla
Soran+1 yılPeki seni neler etkiler. Nasıl kizlarla sohbet etmeyi seversin
Cevap sahibi+1 yılBana ilgi gösterilmesi, sıcak ve içten davranılması etkiler.
Cevap sahibi+1 yılSen o arkadaşa nasıl davrandın?
Soran+1 yılBiz reelden tanisiyoruz, ben istemedim ama o verdi numarasini sonra benimle ilgiliydi ama yinede cozemiyorum onu. Mesajlasirken gec cevap veriyor bu hosuma gitmiyor biraz. Nasil yaklamaliyim bilemiyorum. Reelde neseli biriyim ilgisini o cekmis olabilir ama bana surekli guzelsin falan diyor amacinida cozemiyorum daha erken olugundan
Cevap sahibi+1 yılSizin yaşlar kaç?
Soran+1 yıl23-32
Cevap sahibi+1 yılYaş farkı varmış
Soran+1 yılEvet çok var ya ama bilemiyorum ki. Önerilerin nelerdir
Cevap sahibi+1 yılBana detaylı bir şekilde açıkça durumu yazarsan, net bir cevabım olabilir. Mevcut anlattıklarına göre bir yorum yapmam zor.
Soran+1 yılPeki ogrenmek istediginizi sorun mesela detay derken neleri istiyorsunuz
Cevap sahibi+1 yılGenelde kadınlar anlatmayı sever. Sen içinde bulunduğunuz durumu açıkça anlat. Bunun dışında; seviyor musun, o seviyor mu, birbirinizden beklentiniz nedir vb.
Soran+1 yılSu an ilgi duyuyorum ona sadece. Benden beklentisini bilemiyorum iyi niyetli de olabilir kotu de. Onun bana ilgili oldugunu nasil anlarim, mesela sen ilgi duydugun birine nasil davranirsin?
Cevap sahibi+1 yılNe yaptığını öğrenmeye çalışıyorum. Ararım, sorarım. İlgi gösteririm.
Soran+1 yılSurekli dokunmak ister misin peki?
Cevap sahibi+1 yılDokunmaktan kastın elini tutmak, sarılmak mı
Soran+1 yılSarilmak
Cevap sahibi+1 yılSarılmak ister zaten ama daha farklı istiyorsa sıkıntı olabilir
Soran+1 yılYa konusuyoruz ama ben sizli konusuyorum daha ama o "😚" bunu kullandi emoji olarak. Sanirim amaci baska. Nefret ediyorum ama boyle yaklasanlardan ya 😔
Cevap sahibi+1 yılYeni mi yazdı
Soran+1 yılEvet ya
Cevap sahibi+1 yılHiç sevgili olarak bulustunuz mu
Soran+1 yılHayir dedim ya o manada degiliz ama bana ilgiliydi sonra numarasini verdi falan. Ben sizli konusuyorum
Cevap sahibi+1 yılBir sonraki adım sevgililik durumu gibi olacak sanki ama senin tereddütlerin var. Adamı tanımadan onun hakkında yorum yapmam doğru değil ama iş cinsel boyuta varabilir gibi
Soran+1 yılBana o tarz yaklasilmasini istemiyorum ya. Hepte bana denk gelir zaten. Neyse bunaldim tesekkur ederim sizide mesgul ettim
Cevap sahibi+1 yılSorun değil. Bende sohbet edecek bir insan arıyorum. Senin için sıkıntı yoksa sohbet edelim. Takıldıklarını sorarsın bana.
Çok ilgi sıkar
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem