Kürtlere karşı bir sempati duyuyorum gözüme ayrı bir güzel geliyorlar. Karakterleri çok ilgimi çekiyor nerelerdesiniz sevgili kürt erkekler :) karadenizli bir kızı kabul eder miydiniz 🙊
Cevabın nedir?
Gizli Üye(30-35)+1 yılya bir sktttr git lan pis keoo seni klasik bir salaağa yatma numarası bu. karadenizliymiş de bilmem kürtlere sempatisi varmış da.. sen pis bir kürtsün kesin hatta pkk sempatizanısın.. hatta erkeksindir kesin..
kaç tane kürt arkadaşım var sa kürtlüğü kabul etmiyorlar dürüst olalar biz Türk üz diyorlar..
M.. K.. um salağı her yerde senin cibiliyetsizlerin bomba patlatıyor şu arafede bu söylenir mi.. keşke senin de yanında bomba patlasalarsa geberip ölsen..20 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılKürt kızıyım kendi kanımdan oldukları için demiyorum ama cidden yakışıklı oluyorlar kara kaş kara göz :) Karadenizli gelin buyursun gelsin :)
49 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılKekolar arkadaşa fena patlamış :)
Cevap sahibi+1 yılYav he heeeee :D :D
Cevap sahibi+1 yılHı hı ok by :D
- +1 yıl
Sana talibim kiz 😀😀😀😀😀😀😀😂😂
Cevap sahibi+1 yılÇaya davet ediyoz gençleri alkış
+1 yıladam olsun nereli olduğu önemli değil. kürtlerin adamı candır ama bazıları da var kafasını kes köpeklere yedir. neyse.
22 Yorumla
Soran+1 yılBenim ilgi alanıma işte o adam olanlar giriyor ama niyeyse millet bir celallendi, beni de bütün kürtleri de vatan haini belledi. Hayretler içindeyim
- +1 yıl
millet işte akılları ibneliğe çalışıyor o yüzden. bunun hainlik ile alakası yok. bunu yapanların çoğunun çevresinde kürt kızı alıp kürde kız verende var ama lafa gelince hepsi vatansever
+1 yılNe iğrenç yorumlar var be. Irkçılığınıza tüküreyim.
57 Yorumla
Soran+1 yılburaya rus kızı iskandinav kızı falan yazsaydım işler değişirdi değil mi:) ben de gelen yorumlara hayret ediyorum ve içim acıyor
- +1 yıl
Sen bir aynaya bak hele
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
16
Cevap
40Cevap
+1 yılBazıları çok yakışıklı oluyor 😄
https://www.kizlarsoruyor.com/uye/rlewandowski910 Yorumla
+1 yılneden kürtler o kadar da yakışıklı degil bence normal yani türkler gibi.. ki bir kürt olarak diyorum bunu :D
10 Yorumla
+1 yılKaradenizli bir erkeğin yerini dünya gelse dolduramaz...
10 Yorumla
+1 yılK*rtler de bizim kardeşimiz. Kıl yumakları hepsi...
Bizim kırma hint-avrupa kırma Türklerimiz gibi (:10 YorumlaAllah seni inandırsın yalanım varsa namerdim. Ben senin gibi güzeli köyde bile görmedim. nasılsın gülüm.(şu hale bak ya dikkat çekmek için şivemizi bile kaydırdın)
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılana tarafından Antepli , baba tarafından Malatyalı bir bekar ve yakışıklı kürt genciyim.
13 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılKaradenizli kızlara ise bayılırım.
Soran+1 yılvar olasın, selamlar :)
Cevap sahibi+1 yılsen de var ol , selamlar...
Gizli Üye(30-35)+1 yılYa bende cok beğeniyorum tiplerini hele pazardakiler cok yakışıklı ahahahahahh ❤️
20 Yorumla
+1 yıl10 YorumlaMolotof atislari falan mi hosuna gidiyor anlamadim ne karakteri
41 Yorumla
+1 yılBunu diyen kesin kürttür bir kere ayrıca kürt erkekleri nede türk erkekleri hakkında ırkçı yorumlardan sakınsan güzel olur çok istiyorsan bir tanesiyle evlenirsin asimile olursun yani sarı kırmızı yeşil :D :D anladın mı :)
45 Yorumla- +1 yıl
Eşkiya yoldaş boşver bunun gibi gereksizlere lafım yok ne mutlu türküm diyene deriz :):)
Soran+1 yılNe kadar da sabit fikirlisiniz. Kürt olduğumu neye dayanarak söylüyorsun bir kere :) Kendi kendinize senaryo yazıp buna inanıyorsunuz.
- +1 yıl
senaryo yazdığım yok gerçek bu :D senin üstüne kumada getirirlerse o zaman görürsün kürt erkeğini :D :)
+1 yılBurdan mı arıyorsun hayatına giricek olanı :)
16 Yorumla
Soran+1 yılöyle bir izlenim mi veriyorum :)
- +1 yıl
evet bana verdın :)
Soran+1 yılyanlış olmuş demek ki :)
- +1 yıl
laz kızları esmer sever kurt turk cerkez dıye ayırma ıstersen :)
Soran+1 yılLaz değilim. :)
- +1 yıl
karadenizli diyelim
Gizli Üye(25-29)+1 yılProblemin ne la senin ben karadenizli bir erkek olarak kürt kızı istemem ıyyyyyyy
32 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@Eşkıya02 eyv abi
+1 yılNe biliyim kürt erkeklerde yakışıklı diyorlar😂
424 Yorumla- +1 yıl
@mmt12345 burada kendini beğenmişlikle ne buldun?
- +1 yıl
@mmt12345 of pis ırkçı önceden belli etsene kendini bende insan diye cevap vermiştim kürdün de türkünde askere gideni var ama zihniyet farkın yerlerde toplamanı öneririm
- +1 yıl
@mmt12345 Hayatımda hep bu tiplerle upraştım ben. Kendi karşıma çıktı hep. Ayrıca doğudaki olaylar. Ben bütün kürtler kötüdür diyemem ancak çoğunu sevmiyorum. Yaşanmışlığın olmadan bunları söylesem yargılayabilirsiniz ancak bu vakitten sonra kimse yargılayamaz düşüncemi. Az şeyler yaşamadım ben
- +1 yıl
@mmt12345 sanane be güldük diye ırkçı mı olduk belki gülesim geldi keyfimin kahyası mısın hem ne yaparlarsa yapsınlar bir kürt yüzünden bir ırkı yadırgayamazsın bazı kürtlerde vatanı koruyor onu napacağız bazı türklerde tecavüz ediyor o zaman türk milletine mi düşman olalım aklını başına al bu kadar dar bakma
- +1 yıl
@Eşkıya02 ya olay %90 da veya %10 da 1 kişi dahi temiz olsa ve kürt olsa ırkçılık yaparsanda o temiz kürt kardeşime haksızlık edersin günahını alırsın ki bir kişi de değil 5 10 40 neyse ne vatanı koruyanda var mı var işte ben onlara haksızlıkedipkürtler ölsün defolsun demem insanın kötüsünden korkacaksın kürtten türkten ondan bundan değil
- +1 yıl
Gizli Üye(30-35)+1 yılKaradeniz lisin ve kurt istiosun acaba niye? Neden karadenizden bakmiosun?
11 Yorumla
Soran+1 yılKürt istediğimi yazmamışım soruda, ilgimi çektiklerini yazmışım :)
+1 yıloha aynı biz sevgilim kürt ben karadenizli
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılkaradenizlide kürdün deniz görmüşü zaten al birini vur birine karakteri ilgimi çekiyor diyo olmayan karakterin neresi ilgini çekiyor analarının fistanlarını giyip askere molotof atan karakterlerimi
10 Yorumla
+1 yılGeneli sert erkekler. Ben tercih etmem şahsen
20 Yorumla
+1 yılEderler bence neden etmesinler
10 Yorumlaİzmirli var olmaz mı :)
12 Yorumla
Soran+1 yılolabilir elbette, mümkün :)
HZ. MUHAMMED S. A. V IRKÇILIK AYAKLARIMIN ALTINDADIR..
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTürk kızlarının kroluk, maçoluk sevdiğinin kanıtı bu soru.
20 YorumlaKurt erkekle cog hojdir (carpildi)
60 YorumlaKürt değilim ama karadenizlileri severim :D
10 Yorumla
+1 yılAllah çarşına pazar versin ne diyim =))
10 YorumlaKürt olduğuma rağmen soruyu şikayet ettim
21 Yorumla
Soran+1 yılvar olasın. :)
+1 yılKızım sen kafayı mı yedin 😂
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılVatan hainisin demekki ondan seviyosundur kendin gibileri
12 Yorumla
Soran+1 yılkuru kuru laflar. :)
+1 yılBurdayım özelden instagram hesabımı verebilirim :)
10 YorumlaSoyle kurt laz zaza falan demeyin
10 Yorumla
+1 yılKürlerde namus kavramı çok gelişmiş.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılInsan olman onemli nereli oldugun degil
10 YorumlaGözlerini kontrol ettir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılkaradenizin adını agzına alma ya ..
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıltrol atmış arkadaşımız, kendisi mardinden yazıyor.
10 Yorumlaederler tabi nefessiz s. k. erler
00 Yorumla
+1 yılAynı fikirde değiliz
10 Yorumlatakip etsene beni ;)
11 Yorumla
+1 yılkarekterleri sokkkim onların seninde
00 Yorumla
+1 yılBurdayiz burda
10 YorumlaNeredelerr😮
10 YorumlaHahaha defol ya
50 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılburdayım kız. :)
14 Yorumla
Soran+1 yılselam olsun :)
Cevap sahibi+1 yılSen nerdesin? :)
Soran+1 yılben de burdayım :)
Cevap sahibi+1 yılNe guzel iste karadenizli :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılKürtler sevsin seni canım
00 Yorumlakara kafalar
30 YorumlaIlginc
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılK*rt lütfen.
21 Yorumla- +1 yıl
Hahahah
Ya bir git. Nasıl Karadenizli'sin sen?
06 Yorumla
Soran+1 yılnasıl olmam gerekiyor bayım :)
Soran+1 yılneye göre, kime göre :)
Soran+1 yılGüzel abim benim :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılBeraber molotof atarsınız çok romantikk
20 Yorumla
+1 yılEvet öyledir sjjqq
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılhepsi gerize kalı
21 Yorumla
+1 yılevet evlenin ve küçük PKK lılar doğurun!!!
122 Yorumla
Soran+1 yıl@Eşkıya02 PKK'lı dedikleriniz hiç konduramadığınız adamların içinden çıkıyor, yalnızca Kürtlerden değil. Kürt vatandaşları bu kadar dışlamayın. Aralarında ne kadar vatansever insanlar var onların hakkını yiyorsunuz.
Soran+1 yıl@Eşkıya02 Ben vatan haini falan değilim, Kürt de değilim, soruda yalnızca masum olan Kürt insanlardan bahsediyordum ki baktım hakaretler yağıyor.
- +1 yıl
@mmt12345 Ey inananlar! Aranızdan dininden kim dönerse bilsin ki Allah kendisinin sevdiği onların da onu sevdiği inanlara karşı hoşgörülü inanmayanlara karşı güçlü Allah yolunda cihad eden yerenin yermesinden korkmayan bir millet getirir. Bu Allah'ın dilediğine verdiği bir nimettir. Allah herşeyi kaplar ve bilir.(El Maide 54)
And olsun! Biz zikr (yani Tevrattan) sonra Zebur'da da Arza salih kullarım varis olacaklardır diye yazmıştık.(El Enbiya 105)
Onlar ki;Eğer kendilerine yeryüzünde iktirad mevki verirsek namazlarını dosdoğru kılarlar zekat verirler iyiliği emreder kötülükten vazgeçirmeye çalışırlar. Bütün işlerin sonucu Allah'a aittir.(El Hac 41)
Allah yakında öyle bir toplum getirir ki Allah onları onlar da Allah'ı çok sever (Maide 54)
Bazı hadisler
Büyük savaşta (Malazgirt) harbinde o kan gövdeyi götürdüğü günlerde kırmızı çehrelilere müjdeler olsun.
Bediüzzaman Said Nursi'de Türklerin İslamın bayraktarı olduğunu çok kez belirtmiştir. Daha çok vardı da yazamdım. Sınırlama var. - +1 yıl
@mmt12345 Pkk'nın içine sızan Ermeni'yi de Alman'ı da bilirim. Ama yinede bunun bir kürt harekatı olduğunu değiştirmez. Evet kişisel olarak üstünlük takvadadır. Ama millet olarak bakarsak Türkler ayrdır. Şöyle düşün Real Madrid'in her oyuncusu Galatasaray'dan üstün müdür? Real'de oynayan daha üstündür diye birşey var mı? Yok. Ama kulüp olarak Real daha büyüktür. Basit bir örnek bu. Kişisel olarak üstünlük takvadadır ama Türkler İslam bayraktarı önder bir millettir. Ve ayrıca yine söylüyorum her kürt kötü diyemem. Ama genelini sevmem. İyi kürt illaki vardır ama sayısı az
Karakter derken?
00 YorumlaSalaksin cünkü
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılGelirler şimdi.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılharbi saçmaladın ya
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılpkk militanı hepsi
11 Yorumla
Devamını Gör(41)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz