Mesajlaşmaktan hoşlanmayan kız?

Metroda ikinci defa karşılaştığım bir kızla uzun uzun göz göze geldikten sonra, gittim konuştum ve telefonumu verdim. Yaklaşık iki gün sonra kız bana mesaj attım. Bende gayet gülücüklü espirili güzel güzel mesajlar yazdım. Çok ta abartmamaya özen gösterdim samimiyet seviyesini. Amacım sadece sıcak bir tutum sergilemekti. Neyse kız mesajlarımı gördüğü halde saatler sonra dönüyordu. Gerçi bu dün oldu. Bugun yine günaydın diye güzel bir mesajla başladım, yazdım ettim, kız bana ben mesajlaşmaktan çok hoşlanmıyorum dedi. Arayabilirim istersen dedim. Yok hayır dedi. tamam seni sıkmayacak şekilde mesaj yazmaya dikkat ederim falan dedim. Az once yine yazdım nasıl gidiyor falan diye. Kız mesajı gördü ama yine yazmadı. Şimdi benim kafam cidden karıştı. Ayrıca cevapları kısa kısa ve bir tane bile gülücük kullanmadı şimdiye kadar. Sadace o ilk mesajı hariç. Napım ben şimdi bu kızı? Ne yamaya çalışıyor Allah aşkına. Madem böyle abuk subuk davranacaktın neden mesaj yazdın ki? Anlamıyorum
Güncellemeler
+1 yıl
Sonuç; yazmıycam... Kızlar nolur çektirmeyin böyle ergen tripleriyle birilerine. cidden çok salakça. neyseniz o olun. selametle kalın
Mesajlaşmaktan hoşlanmayan kız?