Devamı var... Sonraki yorumlara bakın lütfen :)
Devamı var...
Tamamını okudum. Karşındaki kişi oldukça utangaç nerede nasıl davranmasını - kötü anlamda değil - çok da bilmeyen, muhtemelen de çok tecrübesiz birisi. Facebook'daki emoji kullanmadan konuşmasını da çok iyi anlayabiliyorum. Yanlış anlaşılmak istemiyor olabilir, demek istediğini aktarma konusunda çekince yaşıyor olabilir, emoji kullanmanın sizi rahatsız edeceğini düşünüyor olabilir. Bunlar bundan kaynaklı. Bence orayı kafaya takmamak lazım.
Zaman zaman soğuk davranması da durumdan emin olamaması ile alakalıdır diye düşünüyorum. Eğer tahminlerim doğruysa ve onun için de bu ilk olacaksa, "daha önceden böyle bir şey yaşamadım acaba getirdiği sorumluluklar nedir? Nasıl davranmalıyım? Acaba yanlış mı yapıyorum? O ne düşünür? (Bir de karşınızdakini düşünün)" gibi düşünceler sürekli onun da aklını kurcalıyordur.
Bu yüzden gerçek anlamda ışık yakmazsanız ve güven vermezseniz bu durum çok büyük olasılıkla böyle devam eder gibi gözüküyor.
Hmm öncelikle zaman ayırıp yazdığın için teşekkür ederim kardeşim. Ama utangaç birisi olduğunu hiç ama hiç sanmıyorum. Çok açık, konuşkan, sıcak kanlı ve kolay arkadaşlıklar kurabilen birisi daha çok. Ve geçmişinde ilişkisi veya ilişkileri de oldu diye biliyorum. Yani şimdiye kadar açılmamasındaki sebeb bu değil bence. Ama belkide onunda kafasını kurcalıyodur bazı şeyler. Evlilikten korkusu olduğunu biliyorum, kendisi söylemişti. Benim bir ışık yakmam gerektiğini söyledin ama ne yapabilirim ki bir kız olarak? Dediğim gibi, ucuz kız olmak istemiyorum gözünde ve hiçbir konuda değil ama bu konuda çekimser kalıyorum. Buda birşeyleri aşmama engel oluyo. Ama zaten o açılsın istiyorum. Ama bir yandanda beklemek içimi kemiriyo. Kafam bir dünya.
Eğer utangaç ve/veya çekingen birisi değilse o zaman kafasında yarattığı bazı tabular veya ileride düş kırıklığı yaratabileceğini düşündüğü çekinceler dolayısıyla böyle davranıyor olabilir. Evlilik konusu önemli bir nokta. Bana kalırsa şu aşamada en azından o konuda üstüne gidilmemeli ve hatta o konunun bahsi pek geçmemeli.
Ucuz kız olayını hiç anlamadım. Açarsanız iyi olur, daha rahat yorum yazabilirim.
Zaten evlilik konusunu açacak kadar ya da genel anlamda hergün görüşmüyoruz. Belki üç dört haftada bir. Ayrıca bende bunaltmak istemem ve evlilik konusunu açmam. Sadece telefonda konuştuğumuzda kendisi açmıştı bu konuyu merak ettiği şeyler olduğu için. Ucuz kız derken yani bikaç görüşmeden sonra hemen yapışan kız veya sazan gibi atlayan kız olmak istemem. O manada. Hani bide biraz gerikafaliyim diyelim bu konuda. Erkek açılması gerekir diye düşünüyorum ama işi oraya getirmek için birşey yapmam gerekir mi bilemiyorum.
Anladım. Yine de karşınızdaki kişinin çeşitli çekinceleri olduğu açık. Belki kendisinden, belki sizden, belki de üçüncül kişilerden kaynaklanıyor.
Sazan gibi atlayan kız tabirini ilk kez duyuyorum. Karşısındaki kişi karşısında böyle düşünecek bir erkeğin var olduğunu düşünmüyorum. Ama yine de illahaki erkeğin açılmasını istiyorsanız muhtemel çekinceleri konusunda nokta atışı sorular sorabilirsiniz. Dert dinler gibi acaba neleri problem ediyor, niye çekiniyor gibi sorulara cevap bulabilirsiniz.
Olabilir evet. Ki biliyorum korkularının olduğunu.. Ayrı şehirlerde yaşadığımız için belki yüz yüze olmasada tekrar telefonda görüştüğümüz zaman bunu yapabilirim. Kilit sorular sormak.
Bu bir Özel CevapSadece soran ve cevap paylaşan üye tarafından görülebilir. Daha fazla bilgi için tıkla!
Cevap
2Cevap
Ne yazdin be abla, çocuğunda gönlü var sende.
Yazının tamamını okudunmu yoksa başlıktan mı yola çıkıyosun?
Peki bir erkek olarak bana tavsiyen ne? Yani onun gözünde ucuz kız olarak bir imaj çizmek istemiyorum, ki zaten laylaylom ilişkiler beni bozar. Kız olarak adım atmakta istemiyorum. Ya geri çevrilirsem ve tamamen kaybedersem korkusu var. Ama böyle beklemeklede içim içimi yiyo. Kısaca nasıl davranacağımı bilmiyorum.
1 özel cevapSadece soran ve cevap paylaşan üye bu paylaşımları görebilir. Daha fazla bilgi için tıkla!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar