Erkek arkadaşımın abisi?

Erkek arkadaşım, ben, abisi ve onun sevgilisi bişeyler yapalım dedik beraber. abisiyle daha önce tanışmıştım zaten neyse dün kafeye gidelim çay kahve içelim dedik. oturuyoruz sevgilisiyle falan gayet iyi anlaştım gayet normaldi herşey sonra işte abisi bana benim bölümümle alakalı bişey sordu ama konuşurken tamamen yüzümü inceliyo bir gözlerime bakıyo bir dudaklarıma bakıyo falan, dediğimi duyuyo mu ondan bile emin olamadım. sonra başka bir konu açıldı bu arada sigarada içiyoduk , ne zaman ağzıma götürsem ve üflesem dikkatli bir şekilde izliyo böyle hafif bir sırıtış var yüzünde. ne bu böyle ya hayır sevgiliside yanında , kardeşinin sevgilisine o gözle bakmak nasıl bir cesaret? Şimdi de akşam yemeğine gidelim demişler bizim adımıza sevgilim kabul etmiş. yani akşam tekrar aynı şeyler olabilir ne yapmalıyım?
Güncellemeler
+1 yıl
Bir saat önce dağıldık, yine gözümün içine bakmaya devam etti ve bundan çekinir bir halide yok tam tersi ben anlayım diye elinden geleni yapıyo yüzsüz. aynı masada oturuyorup ta kardeşinin sevgilisini ayartmaya çalışmak nedir ya ama masanın altından bacak bacak üstüne atar gibi yapıp çok sağlam bir tekme attım içimde kalmadı kinim
Erkek arkadaşımın abisi?