Bende çekiniyorum resmim olmamasına rağmen bile mesaj atan insanların olduğu bir platform bu çok rahatsız edici bir durum fotoğraf olsa onun hakkında yorum yaparlar hiç gerek yok bu şekilde insanlarla tanışmayı samimi bulmuyorum buraya da kafa dağıtmak oyalanmak için giriyorum zaten :)
22 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılbenim var ama sürekli değiştirenlerden değilim 😂 3-4 fotoğrafım güzel çıkıyor onları yapıyorum kafam eserse 😄
10 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılbende var hiç daha kimseden ya da hiç bişeyden çekinmişliğim yoktur ne düşünürsem söylerim savunurum yanlışsa doğrusunu öğrenince onun doğru olduğunu düşünür hatamı anlar onu savunurum 😂😂😂 yani çekinilecek bişey yok yani tutupta bikinili foto koymazsan çekinme yani 😂😂😂
02 Yorumla- +1 yıl
ne nolmaz nayır nolamaz gibi mi o zaman nolur koy mu demem lazım sana koymazsan koyma hıh bana ne çokta meraklıyım ya zaten 😂😂😂
+1 yılbilinmez kalmak hoşuma gidiyor..
tipimle (ki iyidir) bilinmektense fikirlerimle bilinmek daha güzel..11 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
92Cevap
+1 yıleski hesapta vardı pişman oldum. rahatsız edilmek istemiyorum.
ayrıca yüz almadığı için kıskandığı için durduk yere laf atanda çok aslında pekte yakışıklı değilmişsin gibilerinden konuşuyor. bende sinirlenip karşılık veriyorum ayarım kaçıyor bu sefer.10 YorumlaProfil kendime ait olduğundan dolayı kendi fotoğrafım olsun isterim ama kızlarıda anlarım alır sapık sapık şeyler için kullanan yavşaklar var onlara bir şey diyemem ama bence kendi profilinde kendi fotoğrafın olması daha iyidir
13 Yorumla
+1 yılbulundugum konum dolayısıyla ve calıstıgım pıyasada tanınan bırı olmamdan dolayı bırı buralarda gormesın dıye :)
13 Yorumla- +1 yıl
yok be kızım sımdı bırı gorse ertesı gun gelır xbey sızı su sıtede gordum der halbukı buraya dertlesmeye geldıgımı bılmezler sonra ne desem fıkırlerını degıstıremem
+1 yılNe gerek var şimdi siteyi birbirine katmaya tanıyan çıkar felan :D
Böyle bir siteye resim mi yüklerim ya :D15 Yorumla- +1 yıl
Korkmam değil yahu :D Bu site karışık bir yer :D
- +1 yıl
Yahu gördüğüm bu bir bakıyorum herkes can ciğer kuzu sarması bir bakıyorum millet birbirine gıcık kuyu kazıyo.
Site sahibinin tek derdi bantwith doldu site sağlam mı? İnsanlar hoş vakit geçirsin canları sıkımlasın budur sanırım :) @KızlarSoruyor Kulakları çınlattım biraz ama :D
Aşk İlişkileri konusunda 439 cevap paylaştı. arada koyuyorum :]
sonra : " bu tipi millet görmesinde, onlarında canı sıkılmasın " diyerekten kaldırıyorum :D :D11 YorumlaüŞENİYORUM şimdi resim seç bumu ıyı bunda sakallarım fazlamı yok böyle kalsın ıyı diye atmıyorum :D
12 YorumlaLüzumu yok burda foto olsa nolur olmasa nolur (yakışıklıyım ama hea) yeminle bak... kuran çarpsınkii.. :-D
11 Yorumla
+1 yılBen kendi resmimi kullanıyorum :) ama kadınlar için resim koymak sıkıntı olur :)
11 YorumlaÇekinmiyorum cekinenleri de psikolojik olarak sorunlu görüyorum
19 Yorumlabu sitede gay var abaza var fotona ceken olur o yuzden helalime sakliyom kendimi
11 Yorumla
+1 yılÇekinmiyorum. Var resmim. Ama çekinenleri anlayabiliyorum.
10 YorumlaBen asla fake hesap fotoğraf vs kullanmam karşıyım o ne öyle samimiyetsiz geliyor
10 Yorumla
+1 yılVar benim fotoğrafım ama genelde sebebi şu olsa gerek , özgüven eksikliği ya da herhangi bir tanıdık çıkma ihtimalinden kaçınmak :)
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGüvenmiyorum sahte hesap çok kız profilinden erkek çıkabiliyor ya da tam tersi sıkıntı büyük ya bu sitede 🙆
10 Yorumla
+1 yılYakışıklı olmadığım halde ben bile koydum lan. Hala tuhaf tuhaf fotoğraflar koyan var sanki 2009 yılındayız. Facebook değil bura kamon gaays.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 365 cevap paylaştı.
+1 yılgenelde fotomu kullanmıyorum , sonuçta modellik için bu sitede değilim :D arada pp mde kendi fotomu görmek istediğim için koyuyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSakın koyma burdaki çoğunluk şrfsiz edepsiz sapık insanlar resminizi gözleri ile kirletmesinler şrfsiz insanlar.. burdan kimseye güvenmeyin çoğunluk şrfsiz insanlar
06 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılŞimdi napayım başınıza bir iş gelmesinden korkuyorum burda Bin bir türlü şerefsiz insanlar var kı
Cevap sahibi+1 yılHemen kızma
Cevap sahibi+1 yılBen yanlış bişimi dedim ya gülüyorsun
Vaktinde koydum bı hayrını gormedım kendımı ıfşalamanın alemi yok :D
10 YorumlaSen sor diye artık koyabilirim
16 YorumlaTanidiga falan denk geliriz :)) lüzumu yok :))
11 Yorumlaİnsanlara güvenmiyorum
11 YorumlaTanıdık biri görür rezil olmiyim diye :D
11 Yorumla
+1 yılolması pek bişey değiştirmiyo be knki zaten :D
11 Yorumla
+1 yıltırsıyorum ya ne yalan söylim ☺
13 Yorumla- +1 yıl
öğrencimin biri görse rezalet ya 😂
+1 yılHayranım olsun istemiyorum😀
11 Yorumlabilmem ks bana bulmuş zaten
124 Yorumla
+1 yılGerek yok
31 Yorumla
+1 yılFotoğrafımı çekmeyi sevmiyorum
10 YorumlaBenim Profilim'de resmim var
10 YorumlaNe gerek var diye dusunuyorum bazen 😅😅
13 Yorumla- +1 yıl
Psikopat laaa bu garı 😃😂
- +1 yıl
Osmanlıca olarak da yazayım mi 😛
+1 yılProfile kendimi koyamama hastaligim var
10 Yorumla
+1 yılvar ya kız olsaydım yine koyardım
10 Yorumla
+1 yılBenim var çekinmiyorum niye çekineyim.
10 YorumlaVar neden çekineyim ki
10 Yorumlaİnsanlara kendimi göstermeye gerek yok
10 Yorumla
+1 yılAşık olurlar uğraşamam 😂😃
10 Yorumla
+1 yılBende çekiniyorum bea nolcaz biz 😂😂😂
10 Yorumla
+1 yılBen kullanıyorum resmi mi
10 Yorumla
+1 yılUtanıyorum yerler diye
19 Yorumla- +1 yıl
dimi :D
- +1 yıl
Site sapık kız kaynıyor korkuyorum bir gun gün tecavüz edicekler diye :D
- +1 yıl
şu mesaj kutumu görsen hak verirsin yok sakallarini yerim yok gulusunu yerim ahh ye beni erkeğim falan :D
- +1 yıl
Abazann
+1 yıltanıdık falan görür rezil olurum 😹
10 Yorumla
+1 yılYeni üye olduummm.
12 Yorumla- +1 yıl
teşekkür ederiim.
Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Tipinizihem derler diye çekiniyom:/
10 Yorumla
+1 yılVar beybi
13 Yorumla- +1 yıl
Bizde gizli saklı olmaz
+1 yılSapık çok sapık
11 Yorumla
+1 yılsapık çok.
11 YorumlaÇünkü fotoğraf var. Daha resimle fotoğrafı ayırt edemiyor musun? Her beğeni bu cahile bir tokat. Cahilllll
03 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılMaymuna benziyorum diye.
114 Yorumla- +1 yıl
acayip maymunlara benzirsen :D
- +1 yıl
@Sseptember yok est:)
- +1 yıl
şakaydı :D
- +1 yıl
- +1 yıl
:> ehehe
- +1 yıl
Sonuç 😊 kimi arıyorsun sen 😊
- +1 yıl
Mrsvenus : evet sana dedim adinida bilmiyorum ama 😊
- +1 yıl
Öyle hissettim hislerim kuvvetlidir benim 😊 mesela aşık olmak isteyen birisin. Heyecan yaşamak geceleri uykusuz kalmak yeni ruyalara dalmak vs 😊 ve aşırı iyi niyetlisin onuda söyliyim
- +1 yıl
Hayır kesinlikle eminim 😊 hislerimde yanilmam. Hatta 167 boy 55 kilo ince telli saçlı birisiniz 😊
+1 yılBenim var, özgüven tavan bende.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 344 cevap paylaştı. Benim var :) sen de çekinme
10 Yorumla
+1 yılBir aralar vardı. Gerek duymuyorum
10 Yorumla
+1 yılbeni kimsenin bilmesine gerek yok.
10 Yorumla
+1 yılÖylesine😑
60 Yorumla
+1 yılFotosunu koydugum karakteri beğendiğim için
10 Yorumla
+1 yılKoymak istemiyorum şu sıra.
10 YorumlaBende her şey şefaf ortada
10 YorumlaNeden cekiniyorsun
15 Yorumlafotoğrafım var çünkü.
01 YorumlaBende var saklamiyorum :)
10 Yorumla
+1 yılDoğal bir çirkinliğim var
10 Yorumla
+1 yılPek sewmiyorum resmimin olmasini
10 Yorumla- Devamını Gör (67)
7 özel cevapSadece soran ve cevap paylaşan üye bu paylaşımları görebilir. Daha fazla bilgi için tıkla!
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat