Kadınlar kendilerini güldüren erkeklerden hoşlanmazlar, hoşlandıkları erkeğe gülerler.
Neden Çirkin biri bakınca adı taciz, Yakışıklı biri bakınca adı kesiştik?
Kadınlar kendilerini güldüren erkeklerden hoşlanmazlar, hoşlandıkları erkeğe gülerler.
Şu efendi iyi çocuk olmak ile pasif nonos gibi içine kapanık aspsyal ruhu karistirmamak lazim..
Sizin kendinize güveniniz yok..
Ne ağzınız laf ediyor , ne tip var diyon o da yok.. hee bir kiz senin sizin gibilere niye baksın
Kendinizi gelistirin biraz içiniz disiniz bos.. sonrada kızlar niye bizi istemiyor sen olsan sende istemezsin.
Ben vazgeçtim zaten. Niye istemiyorlar demiyorum. Yakışıklı istiyorum diyenlere de lafım yok. Benim lafım "Önemli olan iç güzellik diyip, yakışıklı ve çirkin aynı anda bakarken yakışıklının bakışından rahatsız olmayıp çirkininkinden rahatsız olanlara"
Aynı şeyler kadınlar için de geçerli. Bazen bir kafede elip telefon numaramı isteyen oluyor. Tacizci gözüyle bakıyorum. Güzel de olsa. Laf attıkları oluyor. Çok çirkin onlar da tacizcidir. Erkeğim diye kadının her lafına atlayacak değilim. Sadece kadınlar değil biz erkekler de öyleyiz. Ha ben güzel çirkin ayırmam. Sadece üsluba bakarım.
Yakışıklısın demek ki.
Önemli olan yakışıklı olman değil, önemli olan karakter, sevgili olmak genelde karaktere bağlıdır ama bağzı kızlar farklı onlar genelde karaktere bakmıyor yakısıklıysa karakteri de vardır diye düşünüyorlardır belki. Sen, sen ol seçeceğin kişiye çok dikkat et yoksa üzülen sen olursun bu dünyada.
Sen yani bir erkekte tipe bakmıyorsun öyle mi?
bir erkek kendini düzeltir zaten önemli olan karakter değil mi :) örneğin kızlar bir makyajla kendini değiştiriyorlar
Tipe bakmıyorsun yani. O zaman engelliyorum seni. Yalan söyleyenlerle işim yok.
Gidip açılırsan belki beğendiğin kıza taciz değil de hoşlanıyo der en azından. Yani nasıl kızlara baktığınada bağlı böyle manken vari tiki egoist kızlara bakıyosan tabi taciz der çünkü seni küçük görür. Gerçi güzel olmadığı haalde kendini beğenen tiplerde var soruna bir açıklama bulamadım 😀
Ben bakmıyorum dedim ama. Ben çoktan pes ettim.
Hiç denemedim hiç de denemicem.
Yahu ben vazgeçtim. Sadece şunu istiyorum. Kızlar önemli olan tip değil iç güzellik diyorsa. Çirkin olanın bakışından rahatsız olduğu kadar yakışıklı olanın bakışından da rahatsız olsun. Eğer yakışıklı olanın bakışından rahatsız olmuyorsa ve çirkin olanın bakışından rahatsız oluyorsa o zaman önemli olan iç güzellik demesin. Veya önemli olan iç güzellik diyorsa 2sinden de rahatsız olmasın. Beni boşver benden bir bok olmaz. Vazgeçtim komple.
Tip yok zaten vazgeçmesem ne olacak?
Bak bana göre a kişisi yakışıklıdır ayşeye göre b kişisi fatmaya göre c kişisi güzellik yakışıklılık göreceli kavramdır. Yani ben çok gördüm manken gibi kızların yanında çirkin adamlar ya da çom yakışıklı erkeklerin yanında çirkin kızlar. Yani böyle umutsuzluğa kapılmamalısın senin içinde doğru insan gün geldiğinde karşına çıkar.
Peki çıkarsa onu helal süt emmiş biriyle evlendiririm. Artık bir cacık olmaz.
Cevap
16Cevap
Dostum yakışıklısın. Benden yakışıklısın. Senin ve benim tek sorunumuz yeterli özgüven sahibi olmamamız. Bende senin kadar tip bile yok. Ama bana bile ilgi gösteren güzel bayanlar oldu. Ama kendime güvenip ilk adımı atamadığım için benimde hiç sevgilim olmadı. Benim yaş 30 oldu.
Sana ilgi gösteren kadın olduysa benden çirkin olma ihtimalin dahi yok.
haklısın kardeşim çirkin bakınca taciz olur yakışıklı bakınca adı ayy bu çocuk benden hoşlanıyor olur kızlar böyledir çirkinlerin sevmeye hakkı yoktur şunada katılıyorum ağlatan erkeklerden peşinde sürükleyen erkekler her zaman kıymetli olur hakaret edilse bile erkek tarafından iltifat gibi gelir neden yakışıklı çünkü erkek kızlarınn ağzımna sıçsalar affedersin yine severler
Beğendikleri kişinin bakması hoşlarına gidiyor, beğenmedikleri bakınca rahatsız oluyorlar.
Hiç tanımadıkları 2 erkek bakınca yakışıklı olandan rahatsız olmuyorlar. Çirkin olandan rahatsız oluyorlar.
Çünkü beğeniyolar yakışıklı olanı
Benim gibi düşünüyorsun o zaman tamamdır.
Olm bir erkeğin ben çirkinim o yüzden sevgilim olmadı demesi çok kötü bişiy ake. Şu lafı ne zaman görsem hüzünlenirim lan elimde değil. Faking adalet.
Kötü ama gerçek yapacak bişey yok
Bence tip de önemli bir şey kimse burada çıkıp ben tipe hiç önem vermem demesin.
aynen öyle
Aferin olayı çözmüşsün. Kadınlar reddedemeyeceği erkeklerle birlikte oluyorlar. Yavşasan bile yanlış anlaşılmıyor. Abaza olabilecek davranısları yapsan bile abaza gibi görmüyor seni.
Aynen öyle bana da öyle geliyor.
Kiz begenir bakar, kiz begenmez bakmaz. Cok da seyapmamak lazim
Benim derdim o değil. Hani ahkam kesiyorlar tip önemli değil iç güzellik önemli olan diye. Ama çirkin biri baksa taciz ediyor diye tecavüzcü damgası yapıştırırlar. Neden böyle?
öyle ben 2 sn baktığımda okulda adım tacizciye çıktı herkese duyurdular şimdi kızlar bana düşman oldu gördüğü yerde yol değiştirip hızlı adımlarla kaçıyolar.
bro bence sen iyisin ya.
saçın filan çok iyi yani
takma bence tipinle ilgili özgüven sorunun olmasın
Ben vazgeçtim zaten de merak ettim sadece. Ben bir kızla birlikte olamayacağımı anladım. Artık çabalamıyorum.
sana birşey diyim bro.
aynı durumdayız.
fakat benim bakmama sebebim dinim ile alakalı.
kendimi yakışıklı bulmuyorum. ama mert olursan, ciddiyetin olursa,
kimse hayır diyemez sana emin ol. niyetin düzgün olsun.
çık ve deki "izniniz olursa sizinle tanışmayı çok isterim "
eğer ciddiyeti olan ve ergenliğinden sıyrılamamış bir tip değil ise,
sana olumlu olarak cevap verecektir. korkma. bu kadar karamsar olma.
ruhun daralır , ağlayasın gelir, yeri gelir isyan edesin gelir.
fakat emin ol bu tipsizlik diye olumsuz yargıladığın şeyin,
senin hayrına olacağı zamanlarda gelecektir. bak sana tipsizsin demiyorum.
olur ya bir kız gelirse , senin yanına oturmak seninle konuşmak isterse,
bu yüksek ihtimalle senden hoşlandığının göstergesidir. zaten yeşil ışık yakar sana.
o dediğin iç güzlelik dış güzellik mevzusunda da haklısın. hiç bir şey diyemem.
Kimse benim yanıma oturup benimle tanışmak istemez.
Dediğini daha bugün denedim vatsaptan teklif ettim reddedildim kanka. bir daha da denemem. Vazgeçtim komple.
olum bak sövdürtecen kendine.
whatsapptan teklif mi edilirmiş?
ezikçe bir şey bu.
git karşısına yüzüne karşı konuş.
onlara whatsapp tan günde kaç tane mesaj gidiyor haberin var mı senin?
numarasını bulan yazıyor. bulan yazıyor. e artık güvensiz bir ortam.
evet deseydi o zaman saçma olurdu.
git karşısına çık yanlış anlaşılma olmuş olabilir de.
hatamı mazur görünüz, sizi gördüm çok hoşlandım.
tanışmak istiyorum diye konuş. kendin ol, ve küfürlü konuşuyorsan,
derhal bırakmaya bak. güler yüzlü ol, onun yanındayken mutlu olduğunu ona sezdir.
arkası gelecektir. gelmese bile hayır demesi dünyaların sonu anlamına gelmiyor.
kafan rahat olsun
3 yıldır tanıdığım kızdı bu dediğim. Birlikde sinemaya gittik iş yapmaya gittik. Yemek yemeye gittik. Okul açıkken sürekli birlikteyiz zaten.
Bana kimse bu tip varken yeşil ışık falan yakmaz.
Tip onemli degil diye kestirip atilmaz aslinda. Yalan soylemeyelim herkes ilk tipe bakar. Onemli yani. Ama sonrasinda kareketer falan devreye giriyor. Sonuc olarak bence biraz daha girisken ol. Sevgilisi olmacak bir tip degilsin yani..
Yoo olmayacak bir tipim. Kim dediyse kandırmış seni.
Sen kendini sevmiyorken başkası seni nasıl sevsin?
Beni kimse sevmesin zaten. Ben çoktan vazgeçtim diyorum. Sadece yakışıklı bakınca kesiştik çirkin bakınca taciz oluyor. Neden böyle?
Yakışıklıda baksa çirkinde baksa aynı şey insan ikisinden de rahatsızlık duymalı en azından edepli adaplı biriysen rahatsızlık duymalısın
Haklısın kardeş buda bazı kızların ikiyuzlulukleri.
sende gendine uygun birisine bak oda sana bakacakdir biden bakacaksinki sevgilisiniz
Ben vazgeçtim komple. Hiç şansımı denemedim hiç de denemicem.
Sen neden kendini sürekli küçümsüyorsun? Çirkin biri değilsin. Her kızda aynı değil. Beklentiler farklıdır tabi. Ama kesinlikle çirkin değilsin.
Soru o değil bacım. Soru çirkin biri bakınca adı taciz yakışıklı biri bakınca kesiştik. Neden böyle? Beni geç zaten ben vazgeçtim çoktan.
Saçmala ya şükret. Elin yüzün gayet düzgün. Valla yakısıklı cırkın fark etmez pis bir gözle bakarsa tacizdir o bana göre. Vazgeçme hiç bir şeyden. Hele dış görünüş yüzünden asla!
Vazgeçtim ben hiç denemedim denemicem de. Bu saatten sonra sapık muamelesi göremem.
Haklısın bazı kızlarımızda var bu.
Ben bakış tarzına göre yargılıyorum bakışlarından rahatsız istediği kadar yakışıklı olsun.
Yavru bir kedinin yaptığı hareketler tatlı gelir ya aynı hareketleri ben yapsam tatlı olmam. Aynı şekilde yakışıklı biri abaza gibi yiyecek gibi baksa da rahatsız olmazsın.
Bırakta rahatsız olup olmayacağımı ben söyleyeyim.
Tamam o zaman şöyle diyim. Bakış tarzına göre rahatsız oluyorsan. Yakışıklı biri daha güzel bakar çirkin biri smaguel gibi bakar. Sana bakıp "Kıymetlimisssss" der. Sen de rahatsız olursun.
Ahaha 😀 o iki göz herkeste var. Önemli olan bakabilmekmiş demek ki
Tip onemli degil diye bisey yok.
Ben de onu diyorum 4 yıldır da bir türlü anlatamadım. Teşekkür ederim dürüst olduğun için. Önemli olan tek şey tiptir.
Valla şimdiye kadar kimse bakmadı. Demek ki bakılmayacak bir tip. Ayrıca soru o değil. Çirkinliğimi başka sorularda anlatırım.
Eğer profil resmindeki adam sensen sen çirkin değil umutsuzsun.
Profil resmimdeki benim. Çirkinim ve umutsuzum. Hiç olmadı niye olmadı çirkinim diye olmadı.
Çirkin erkekler dayak yemeye müsaittir.
kadınlar kendini gülen erkeklerden hoşlanmazlar, hoşlandığı erkeğe gülereler bu lafı sevdim :D
Dır dır ekşi yaz skeptico adlı yazarın bu konu hakkında yazdıklarını oku
Okudum çok beyin sükmüş. Dış görünüşe baktıklarını onaylamış ama. Önemli olan da o.
Hic kimseyle kesismedigim icin bilemicem
Ama yakışıklı biri baksa rahatsız olmazsın. Çirkin biri baksa rahatsız olursun.
Bende diyorum niye herkes kesişiyor benimle 😛😂
Yakışıklı adamsın vesselam
Nasıl baktığına bağlı bide baktığın kişinin statüsü senden üstündeyse Ozaman bakma baştan
Ben bakmıyorum. Genel olarak dediğim gibi oluyor. Çirkin biri baksa "Ne bakıyosun be? " derler. Yakışıklı biri bakınca kafasını bir o tarafa bir bu tarafa çevirir göz göze gelirler. Gülücük atar. Gözlerini süzer. Saçlarını eliyle karıştırır falan. Dediğim gibi olmuyor mu?
Hayır sende senin tiplerde kızlara bak Ozaman ya da bakma yani sokaktaki insanlara başka yolları dene siz erkekler güzel kız görünce bakmıyormuşuz aynı şey
Erkekler de güzel kız bakınca bakarlar. Ben çirkinim zaten bakmıyorum ben vazgeçtim tamamen.
Başka yolları denemicem benim bu güne kadar tipim olmadığı için bir kızın elinden tutmuşluğum yok. Bundan sonra denesem de değişmeyecek. O yüzden olmayacak duaya amin demeyi bırakıp gerçekleri görmek lazım.
Kendine haksızlık etme biraz özgüvenin olsun
Kapatır mısın çeneni?
Karaktersizlikten olur o dostum onemsememek gerek
Bence de karaktersizim. Ama ben bakmıyorum zaten rahatsız ederim diye.
Onlar Karaktersiz sen takilma moruk
Karakterli biri için her ikisi de gözle tacizdir.
bana yakışıklı bir erkek abaza gibi baksa asla hoşuma gitmez. yakışıklılıkla çirkinlikle alakası yok ben gıcık olurum her türlü
İkisinden de rahatsız olursun yani.
kesinlikle.. bir erkek hoşlandığını başka türlü belli etmeli bana göre. sen çirkinliğinide çok abartıyorsun mesela. gel ben seninle evlenicem
Tamam takip et
takip etsem cidden evlenicek misin ulan :d
Söz vermek göt vermeye benzemez. Takip et evlencem
senin şu her kızla konuşup kimseyle muhattap olmuyormuş gibi davranan erkeklerden olmadığın ne malum :D bence sen gizli fah*şesin :D
Yoo konuşuyorum kızlarla. Sürekli tipsiz değilsin diyorlar da yer miyim ben bu numarayı? yemem.
tamam ulan tipsizsin. mutlu oldun mu? o tipsiz değilsin diyen kızlar yürüyor mu bari sana :D
Hayır birine teklif edeyim de rezil olayım istiyorlar. Bak sen de reddettiğine göre tipsizim işte konu kapanmıştır.
saçma.. ben seni reddetmedim çünkü sen bana hiç teklif etmedin :D benim düşündüğüm şu burdan başladığın bir ilişki ne kadar yürür ki? anlaşamama ihtimalleri falan varken. belkide tanışsak sen diyceksin yok istemiyorum diye anlaşamadığımız için. tabi söylediklerinde ciddiysen diye söylüyorum bunları. şaka yapıyorsan zaten önemli değil.
Evlenelim diye sen dedin. Ben de tamam dedim. Niye hala takip etmedin? Konuşmadan nasıl biri olduğumu bilemezsin.
tam girdim takip edicem bir soruya verdiğin yanıt çıktı karşıma.29 yaşındayım hiç sevgilim olmadı falan. kaç yaşındasın cidden? nasılsa sanaldayız diye yalan üstüne yalan söylüyorsun herhalde :D
Ben 1 sene yurtta kaldım. Odada 5 kişiydik herkes benim hesabımdan sorular soruyordu. Hepsi doğru ama hepsi ben değilim.
garip cidden..
Heee 29 yaşındayım yazdığım yanlış. Yazım hatası var oda. O 3 sene önce yazdığım şey. 20 yazacağıma 29 yazmışım 0a basacağıma 9a basmışım. Onu diyorsun sen.
ne bileyim tarihine bakmadım
Bende o durumu yaşıyorum shsh
daha cok bakarkenki duygularıni analiz ediyoruz
Cirkinler ölsün!!!
Helal olsun sana
Kimse bakmasın
bence de
Kızlarda neredeyse genel olarak görülen bir durum
Sen gayet yakışıklısın
Tüh bak gizli olmasan evlenirdik.
:))
Cok mantikli bir soru
Doğru değil mi?
Seni sevmeyen ölsün bee 😄
O zaman dünyada ben dahil kimse kalmaz.
neden bir kıza yakışıklı biri bakınca."Bana bakıyor kesişiyoruz" oluyor. Çirkin biri bakınca "Taciz ediyor rahatsız ediyor" oluyor?
Önyargı meselesi
Çirkün değilsin kanki
Tamam gizli hayran
Hayran değilim dont worry
Biliyorum bu tipteki birine hayran olmaz kimse. Ayrıca doğru demişsin. Çirkün değilim. Çirkinim.
Yanlış yazıvermişim neyse bence çirkin değilsin ama sen bilirsin elbette. Hayatta başarılar
Valla abim arkadaşlarım ve ben çirkin olduğum konusunda hemfikiriz.
Oldu o zaman
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar