Hangisini tercih ederdiniz
Ciddi kız
Eğlenceli kız
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
eğlenceli olan olgun kızlar. veya olgunlaşmış eğlence seven kızlar. ya da eğlenceyi olgunlukla karşılayan kızlar da olabilir. veya armudun olgununu eğlenceli şekilde yiyen kızlar da kabulümdür. ya bilemedim şimdi.
kızlar nasıl efendi adam yerine p*ç tercih ediyorsa ben eğlenceli, enerjik kız diyorum lan var mı
Eğlenceli kız
Eğlenceli kız olmak kötü bir şey değil. Ve de lütfen genelleme yapmayalım bütün kızlar aynı değil
yalnız ciddi eğlenceli diye değil gevşek - ağır kadın olarak ayrım yapmak daha doğru benim için ve ağır olanı ağır beyler için idealdir gevşeği de gevşekler için ^^ fotoğraf koyman komik olmuş
Olgun kadınlardan çocuk yapıp eğlenceli kadınlarla hayatlarını yaşarlar. İdeal olanı yeri geldiği zaman 2 şekle de girebilmek.
Cevap
45Cevap
Ciddi kız tabi ki..
Eğlenceli dediğiniz tipler bence hiç de eğlenceli değil.. Saçma saIak hareketler yapan tipler..
Hayır insan tabi ki bazen çocuklaşır veya eğlenir falan.. Ama bazılarının davranışları cidden embesillik derecesinde saçma..
ikisi de şart ama eğlenceliyse bir tık daha iyi gelir gözüme çok sıkılgan bir yapım var eğlendiren biriyim ama beni de birinin eğlendirmesi lazım demi ama ;) :) :D 😂😂😂
Yerinde davrananlardan gerektigi yerde eglenceli gerektiginde ciddi bütün duyguları yasayabilmeli tek kalemle cok renksiz ve basit bir kisilik olur biyerden sonra cekilmez
zamanını iyi tartabilsin ikiside olsun eğlenceli olsun ama abartılı olmasın cıvıtmasın ciddi olsun aşırıya kaçıp somurtkan olmasın
Komikten eğlnceden kastın gevşek ağızlı kardeşim kızlar değilse olabilir ama olgun ağır oturaklı olur
İş yerınde birinci fotografım, iş dısında ikinci fotograf. Kendimizi illa bir kalıba sokmamıza gerek yok
Yerine göre davransın herkes abi ciddiyetin de yeri var. Olgunluğun da..
Ama bütüngün somurtkan ciddi bir hatunla ömür geçmez!
eğlenceli olsun bende deliyim içimde bir çocukla yaşıyorum o çocuğu bulup dışarı çıkarsın bir daha hayran olurum ona
İki tarzında aşırısı bayar belli bir zamandan sonra...
ciddi biriyim ben, b*k gibi ciddi olmak, ciddi olmayın
B. kunu çıkarmadan ikisinden de bir parça sarıverin lütfen. Eve kargolayın, kartla ödeyeceğim..
Her dakika ciddi takilani sevmem. Hatun dedigin yeri gelince ciddi de olacak, eğlencelide.
En güzeli yarın göre davranmak ☺ Yani çok eğlenceli kıza da bayar çok ciddi olanda ☺
En iyi kiz yerine gore2 davranandir
Ortamına göre ciddi olmasını bilecek
Ayni zamanda da gülücükleri hic1 eksik olmayacak
Ciddiyeti severim ama ben hem olgun hem ciddi hemde eğlenceli olanını tercih ederim çünkü her şeyin bir zamanı var
Ciddi ve eğlenceliyi hiçbir resimler temsil edemez.
Orta karar en iyisi.
eğlenceli olmalı yaa her seyi yapabilmeliyiz onunlaa..
İkisindende biraz yerinde eglenceli yerinde ciddi :)
olgunların aklını, genç kızların eğlencesini almış biri yokmudur vardır bence :D
Hangisi eğlenceli deyip şıkka eğlenceli kız yazmak..
Anlıyorum.
Tek sen anlamamışsın canısı iyi bir oku
Virgül koyarsan anlarız.
Yerine göre diyelim ikisi de lazım
Önemli olan şey ikiside olabilmek
Ortaya karisik olmuyot mu
yerine göre davranan ;)
İkisi de değil yerine göre olmalı
Ne konu bakımından?
Yani genel anlamda insanlar ikiye ayrılır. Genellikle ciddi olanlar ve eğlenceli olanlar die sana bunlardan hangisi yakın gelir. Seni hep eğlendiren güldüren mesela kuralları çiğneyip gülebildiğin macera yaşayabildiğin öteki de sana hep kuralları çiğnememen gerektiğini onu yapma bunu yapma vs hangisi
yaramaz kızlar diyorum ben
Dışı ciddi içi kıpır kıpır olsun
@melisa74 elbet bir belirtisi olur. Bir bakış bir mimik. Bir hareket
@melisa74 etraftakileri izlemeleri, farkında olmadan yaptıkları hareketleri, özellikle konuşurken kullandıkları kelimelerin karşısındakine vermiş olduğu reaksiyona hemen farklı bir cümlenin hazır olduğu gibi.
Biraz A biraz B, ortamına göre şekillenebilmeli.
Basbasa iken eglenceli, disardayken ciddi olsun.
eğlencelı kadın tabıkıde
Ciddi çünkü ben onun ciddiyetini bozarım
Ciddi iyidir. Çoluk çocukla uğraşacak değiliz
Ciddi olgun kesinlikle
Ikisi de bir bedende olaydı iyiydi
Komik kızlar tabiki ciddilere alerjim var
utangaç vefalı sahibine çılgın ..:)
ciddi kız tabiki
Kızlar bilgili ve ciddi olmalı
Gerektiği zaman ikiside hatta üçü de olabilen kız
Eğlenceli.
Orta şeker olanlar.