Ruhum daralıyor boğulacak gibiyim; hiç böyle birşey olmazdı ki?

Şu anda içime sıkıntılar basıyor; böyle insanlar bana garip geliyor; şu an işyerindeyim ve bu bana çok tuhaf geliyor; eve gidip yorganın altına başımı sokup saatlerce yatasım var; birşey söylediğim zaman utanıyorum böyle tuhaf ve aşırı fena şeyler hissediyorum ruhum daralıyor normalde çok neşeli bir insanım gerçekten anlayamıyorum neler oldugunu:(((( Biri yardımcı olabilir mi ; bu ne olabilir; ve çözümü nedir? Prozac içerdim birkaç ay evvel. Acaba prozac mı geçirir. :(
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar prozaca başladım çünkü iş hayatım gerçekten çok aşırı stresli geçiyor en ufak şeyde tir tir titriyorum. sanıyorum ortada mantıklı bir çözüm de yok.. başka çarem yok hastane için izin alamam.. özel hastaneye de param yok.. hastaneye git dr a git diyenler keşke bir doktor da önerseydi.. neyse artık çok geç zaten..
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar bugün sinir krizi geçirdim ve hala tir tir titriyorum dayanamıyorum artık .. doktor nerden bulurum falan düşünecek hiç gücüm yok sorun problem söylerken bile tir tir titriyorum
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar 4 gün hiçbirşey yiyemedim, hastanelik oldum ama sonra işyerindeki sorunlar çözülünce ben de iyileştim. Herkese teşekkür ederim
Ruhum daralıyor boğulacak gibiyim; hiç böyle birşey olmazdı ki?