Kimin derinine inseniz hep ayni sorun karsilar sizi, "anlasilma istegi"...
Insanlarin cogunlukla istedigi seydir bu.Icinden gecenleri,yuz ifadesi ile bir mimigi ile anlasilmasi...
Uzun uzun,sabirla ve istekle dinlenilmesi...Ilgilenilmesi.Gözlerinin icine bakip "hersey daha guzel olacak" denmesi...Keske her insanin psikologu sevdigi olsa...
Kim bilir,belki o zaman hayat böylesi zor olmazdi.
Ve verdigim cevabin özeti,
Ask olur mu bilinmez ama,öyle insana hayat sunulur...22 Yorumla
Soran+1 yılÇok güzel ifade etmişsin.çok teşekkür ederim..
En İyi Cevaplar
Sağlık konusunda 415 cevap paylaştı. Genelde öyle oluyor. Kişi kendini güvende hissettiği psikoloğunda buluyor huzuru. Burada psikoloğun devreye girerek böyle birşeyi hissetmesi durumunda başka doktora yönlendirmesi gerekiyor ama bazı ahlaksız, mesleğini kötüye kullanan psikologlar doktor olduğunu unutup bu ilgiden faydalanmaya çalışıyorlar.
20 Yorumla
+1 yılherhangi bir kesinliği yoktur bu durumun ancak psikoloğa giden kişi yıpranmış bir olay nedeniyle depresyon halinde olduğu için kendini boşlukta hissedebilirsin o psikolog da görevi için seninle ilgilenir seni zor durumundan çıkarır sen de diğer kişilerden gelen zararları düşünerek onu çaren olarak görürsün ve o senin sığındığın tek liman olabilir yalnız platonik olursa kötü ancak amy lee gibi psikoloğuna aşık olup evlenenler de var adi harif aslında amy benle evlenmeliydi :)
31 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim
Gizli Üye(36-45)+1 yılolabilitise yüksek nedeni ise o kıvama gelmiş insan boşlukta oluyor ve tutunacak bir dal arıyor o an karşısına çıkan onu dinleyen kendisi ile ilgilenen ve en önemlisi ona güven veren kişiye doğru bir kayma gerçekleşiyor tabi seninde dedğin gibi bu sadece hasta doktor ikilisi arasında geçen bir olay değil sıradan o an boşlukta olan hemen her insanın yaşabileceği bir şey.
30 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
37Cevap
+1 yılgenelde caresiz kalinca son care olarak gittigimiz icin o cikmazdan bizi zekasiyla cikaranda o oldugu icin ve ozellikle bu hasta bayan ise sik rastlanan bir durum bayanlar hem destek olan hem zeki olan erkek her eve lazim mantigiyla evine bey olarak almak isteyebilir :D
22 Yorumla
Soran+1 yılgerçek dr olmayabilir:) anladım çok teşekkür ettim..
- +1 yıl
olabilir :) rica ederim
+1 yılilk etapta bu doğrudur. erkek gazla kadın ilgiyle çalışır ilkesinden hareketle. kendisini dinleyen yarılarını sarmaya çalışan ona destek olan insandan HOŞLANIR bak aşık olur demiyorum hoşlanır. ama neyazıkki sıfat konusuna kafayı çok takan bayan aşık oldum sanır ondan sonra bu abuk sabuk sevimsiz mantıksız ilişki serüveni başlar.
171 Yorumla
Soran+1 yılBen de öyledir herhalde diye düşünerek gerçek manada aşk olmasa da dedim
- +1 yıl
şimdi senin bu noktadan sonra merak ettiğin yer varsa söle yoksa biraz fıkra okuycam başka bölümde :)
Soran+1 yılFıkra oku.soruyu anlayan bile olmadı ki cevap bekleyeyim
- +1 yıl
cevap yanlış yere yazıldı ama anlaman gereken orda var
Soran+1 yılAnladım.dediğim gibi cümleyi duyduğumda gerçek manada bir aşk düşünmedim.büyük bir genelleme.merak ettim,sordum,o kadar.teşekkür ederim cevap ve yorumların için.
- +1 yıl
tatmin edici bir cevap verebildimse ne mutlu sana
Soran+1 yılEvet sağol:)
- +1 yıl
sende sağol guzu
Soran+1 yıl:)
- +1 yıl
hayırmı?
Soran+1 yılYine yanlış oldu:D
- +1 yıl
bu kez ben yanlış yapmadım sen yaptın bukez herhalde :)
Soran+1 yılNe hayır mı o zaman anlamadım?
- +1 yıl
:) yapmışsın halbuki konu kapanmıştı
hayırdır demem ondandı?
Soran+1 yılKomik geldi paylaştım.özür,yazmam tekrar.
- +1 yıl
yok beya ne yazmayacaksın yaz tabi evet sıradaki soruyu alalım yoksa ben sorcam çünki anladımki uykun yok
Soran+1 yılYok sorum,sağol..
- +1 yıl
ozaman ben sorayım kadınlar neden iyi çocuğu değilde piç çocuğu tercih eder?
Soran+1 yılKelimeden kastın ne bilmiyorum ama bilinçli bir tercih olduğunu sanmıyorum.
- +1 yıl
piçle kastım annesi babası olmayan değil elbetteki
neden etrafta okadar eli ayağı karakteri düzgün erkekler varken bu kız milleti serserilere aşıktır hep. neden bir hayal dünyasında yaşarlar hep
Soran+1 yılHep değil ama ilgilerini çeken bir şeyler var demek ki.ya kız da düzgün değildir ya senin göremediğin güzelliklerini görüyorlardır ya da ergendirler popüler görüp sürü psikolojisiyle peşinden koşuyorlardır..
- +1 yıl
umarım dediğin gibidir bende iyi çocuktum bir zamanlar şimdi piçimsi:) ama arada senin bile inanamayacağın kadar fark var
Soran+1 yılAşık olunulsun diye mi böyle oldun?doğru-yanlışı ayırt edebiliyorsan ve doğru yolda olduğunu düşünüyorsan devam et:)
- +1 yıl
pardon guzum ben nasıl olmuşum onu anlayamadım?
Soran+1 yılBen tanımam seni.sen daha iyi bilirsin:)
- +1 yıl
guzum hayat bir oyundan ibaret ilişkilerde aynı. herkesin oynadığını oynarsan kazanamazsın her zaman farklı olan ilgi çekicidir. bir başka kadının üstünde bile kendisiyle aynı kıyafeti gören yani pişti olan kadın bu duruma tahammül edemezken neden herkezle aynı olan erkeği beğensinki bu çok saçma inanmıyorum ben buna. rahat ama kaygısızsan kazanırsın. utangaç ve asosyalsen kaybedersin bunlar benim kuralım değilki hayatın kendi kuralı biraz gerçekçi olalım neyim ben p.zevenkmi?
Soran+1 yılNesin ne değilsin bilmiyorum ama herkesin yanlış yolda olması yanlışı doğru kılmaz.sen başkalarına göre şekilleneceğine başkası sana göre şekillensin.seni sen olduğun içim sevmeyenden ne hayır gelir.kendin ol.talebe göre şekillenme.
- +1 yıl
ooohooo ben ne anlatıyorum sen ne anlyorsun hemen 2 dk kada karakter tahlili felan yapıyoruz felanda fistanda benysen neyim sende neysen nesin konu bu değilki benim girdiğim şekilden sana ne senin girdiğin şekilden bana ne şu anda biz bunları tartışırken kimileri şevişiyor kimileri eşlerini aldatıyor hatta gurup bile yapıyor olabilirle. kimileri aşkını özlüyor ama sonuç itibariyle kimseyi yargılamaya ne senin ne benim nede bir başkasının hakkı yok kine ne eksik veriliyorsa o eksiklik dvm glck...
- +1 yıl
bir başkası tarafından elbette giderilecektir. bu senin ya da benim hatam değil hayatın ve ilişki oyununun kuralıdır. kabul etsende etmesende
Soran+1 yılBen seni yargılamıyorum ki.tanımıyorum da.durup dururken ben şöyleyim,ben bu muyum diyen sensin.çok değişen senmişsin.genel çerçevede cevabımı yazdım.sen beğen diye yazmıyorum.başkaları çok iyi de demedim.
Soran+1 yılBilmem kimlere benzemişsin.oynun kuralı buymuş.yazdıklarını oku arkadaşım.çok genel yazıyorum.iki cümleyle seni tanıyamam.yanlış bir şeyler yazdıysam özür dilerim.
- +1 yıl
kuzu senin sorduğun soruya bakarak hayırdır piskoloğunamı aşık oldun kaşarmısın motormu? diyebilirdim istediğin kadar merak ettim de ben açıklayıcı bir cevap yazdım sana kalkıpta seni yargılamadım bu nedenle kabalaşma. bir diğer husus sende dahil herkes "olduğun gibi görün" der yeri geldimide "oturmasını kalkmasını nerde ne söyleyeceğini bilmeli" der yani yerine göre insan maskesi takmak ve iki yüzlükül oluyor bu yerine gore olduğunu gibi olmadır o olması gerektiği gibi oldur. dvm glck...
- +1 yıl
bunu söyleyincemi ben yanlış oluyorum bayan doğru?
Soran+1 yılÖncelikle çok kabasın.2.olarak ister inan ister inanma yemin ederim hiç psikoloğa gitmedim.arkadaşım kullandı bu cümleyi.aklıma takıldı.istediğini yazdın.rahatladıysan ne mutlu sana.iyi geceler.
- +1 yıl
sanada iyi geceler ayrıca bana kaba diyen bayan bir zahmet aynayada bir bak. piskolağada hiç gitmedim diyorsun bence gitmelisin ön yargıların açısından iyi olacağını düşünüyorum :)
Soran+1 yılŞu kısmına da cevap vereyim:ya olduğun gibi görün ya da göründüğün gibi ol.2.kısmı pek dikkatini çekmemiş.
Soran+1 yılHer insan önyargılıdır.ön yargı oluşmaması anormal.seni tanısam ama hala önyargılı olsam dediğin doğru belki.konuşmaya çalıştım,seni anlamaya.
- +1 yıl
hayır beni anlamaya çalışmadın direk tanımışsın gibi kesin konuşturn düşüncelerimi değiştirmek yerine saygı duyabilirsin bu senin için pekte zor olmasa gerek
Soran+1 yılHalinden memnunsun gibi gelmedi bana.doğru yolda olduğunu düşünüyorsan sorun yok dedim ama sen uzattın.kendine hakaret ediyorsun.ben sana saygılı yaklaşmasam bu kadar küfürlü kom7şan biriyle muhatap olmazdım inan.neyse tekrardan özür diliyorum kırdıysam.cevap yazmana gerek yok.
- +1 yıl
küfürlü konuşmam şahsına değil yazdığım bütün konularda var o engelleyemiyorum ki engellemekte istemiyorum öyleyse sana bir soru bakalım kim acımasız kız arkadaşın eşini bir başkasıyla aldattı 1 tepkin ne olur
2 kim haklıdır
Soran+1 yılÇok kıskanç bir insanım.öfkemden deli olurum.ama sessizce de çeker giderim.olan olmuş.zaten her şey taa ne zaman bitmiş de fark edememişim.kendime kızarım.nerde yanlış yaptığımı sorgularım,neden ona çok güvenen,onu tanıyamayan bir saf olduğumu düşünürüm.insanlara güvenim sarsılır.beklentim düşer.şüpheci bir insan olurum.ama zamanla azalır bu duygular.dikkat ederim ama yeniden sever,yeniden güvenirim herhalde.çünkü insanım.
- +1 yıl
gerçekten tahammül edilemez bir sinirliliğe sahipsin ki soruyu bile yanlış anlamışsın kızgınlığını bir kenara koy sen aldatılırsan demedim sen bir kız arkadaşın var ve bu kız arkadaşın kendi eşini aldatıyor ve bunu sen biliyorsun 1 tepkin ne olur 2 kim kahlıdır.? soru bu?
- +1 yıl
2 kim haklıdır olacaktı
Soran+1 yılHaklılık boyutu da kimse aldatılmayı hakketmez.ki her ne kadar kimsenin durup dururken aldatma yoluna gittiğini de düşünmüyorum.haklı değil ve yanlış.ama zamanla istenmeden oluşan bir durumdur büyük ihtimal.büyük konuştuğum tek komu.her şeyi affedebilirim belki ama aldatılmayı hayır.
- +1 yıl
peki aldatılan kadınlar sence bunu hakettiklerini düşünüyorlarmıydı. ya da dünyada aldatılan kadınlar aldatılan erkekler yokmu? peki bir erkek ya da bir kadın neden aldatır?
Soran+1 yılArkadaşıma yanlış olduğunu söylerim tabi de.madem onunla bitti bitirsin.yazık değil mi eşine.hatta söylemezsen bak ben söylerim bile diyebilirim ama söyleyemem sadece tehdit.ayrılsın istediğiyle olsun.adam bekarsa tabi.
- +1 yıl
hayat onun hayatı buna ne senin nede bir başkasını karışmaya hakkı yoktur. peki bir kadın neden aldatır?
Soran+1 yılİnsan olarak arkadaş olarak yanlışını söylemek zorundayım.susarsam arkadaş mı olurum?onun da hsyatı düzene girsin eşinin de diğerinin de.yanlış olan ne?iyilik istemek mi?
İşgisizlik,sevgisizlikten olabilir.vardır ama aslında yoktur eşi.ne bileyim vardır aradığı bir şeyler.sanki çok aldattım..- +1 yıl
aile baskısıyla evlenmiş ve eşini sevememiş olabilir.
ilk başlarda eşini seviyordur ama sonra gönli bir başkasına kaymış olabilir
eşiyle cinselliği yaşıyamıyor olabilir
ten uyumu denen bir olay var uymuyorsa uymuyordur arkadaş
eşinden ilgi görmüyor olabilir.
netice itibariyle anasının .mından 1 kere çıktı ve dünyaya 2 kezde gelmeyecek elbette hayatını yaşayacak. buna kimse müdahale edemez peki neden boşanmak yerine ilişkilerini devam ettirirler? bir kadından duyalım bakalım
Soran+1 yılBenim bir saat uyumam gerekiyor.teşekkür ederim sorular ve sohbetin için..
- +1 yıl
rica ederim biraz kaçar gibi oldu ama 1 saat umarım sana yeter :)
Soran+1 yılÇok terbiyesizsin.biraz daha dikkat edemez misin?
Nerden bilebilirim.ben de ayrılsın dedim sana ne demedin mi- +1 yıl
sen istiyorsun diye biraz dikkat edebilirim ama ozamanda olduğum gibi değil maske takmış yalancı gibi olurum böylesini istiyorsan sen bilirisin. 2. si bir kadın bundan dolayı eşinden ayrılmaz nedenmi? çocuğu olmuştur çocuğu anasız babasız büyüsün istemez.
yada düzenini bozmak istemez.
yada sevdiği kişide evlidir istemez.
ama sevmiştir birkere başkasınıda hayır diyemez. ama bu suçlu olduğunuda göstermez. bir kadına neyi eksik veriyorsan o eksikliği bir başkasından alır kadın .şimdi kim acımasız?
Soran+1 yılHayır bu maske değil.çünkü ben seninnasıl olduğunu biliyorum,beni kandırmıyorsun.safece okurken mideni bulandırıyorsun.küfrediyorsan da yazmak zorunda değisin.
Sevdiği evli de olsa düzeni bozulacak da olsa eşini kandırmaya hakkı yok.bilse zaten ayrılacak adam.gerekirse kendi mutsuz olsun ama o adamın bunu yaşamaya hakkı yok.çocuklara gelince yetiştikleri ortamda sevgi-huzur vs yoksa ayrılınsa daha iyi belki.istiyorlarsa anlaşmalı boşanma ile çocuklar 2siyle de yaşar zaman zaman.- +1 yıl
peki annenle baban arasında böyle bişey olsaydıda aile dağınık yaşasaydınız? ayrıca hiç bir kadın kendiğinden bu noktaya gelmez onu bu noktalara çeken bişrileri illaki olmuştur bana açık açık söyle senin 1 sene önceki fikirlerin ile bu seneki fikirlerin arasında nekadar fark var çok azmı dağlar kadarmı?
Soran+1 yılAyrıca beklentinin yüksek olması karşıdakinin hatası değil.4 4lük eş aranıyorsa daha çok aranır.mükemmel diye bir şey yok.bir şeyler hoşuna gidecek,başka şeyleri görmezden geleceksin.ya da konuşup halledeceksin olabiliyorsa..
- +1 yıl
daha çok fırın ekmek yememem lağzım çooookkkkk kendim için ben bunu söylüyorum senide bilemem ama hiçbirşey göründüğü gibi değildir bunu biliyorum
Soran+1 yılTabi ki değişiklik var.sadece değişim değişmez.bak şöyle söyleyim ben erkek arkadaşıma şunu söyledim.zaman gelir başkasına gönlün kayar,başkasını sevebilirsin.bu olabilir ama ilk bana söyle aldatma ayrılırız düzgünce dedim.hiç ses etmem dedim.annem veya babam bir şekilde bir eksiklik sonucu başkasına gönülleri kaydıysa da insanca ayrılsınlar.kimsen neyi saklıyorsun hayatını paylaşıyorsun aptal yerine koyuyorsun
- +1 yıl
herkes senin gibi değil kimileri acılarıyla yaşamaya alışmıştır. aldatılan aldatmaktan korkmaz hep dayak yiyerek büyüyen bir insan dayak atmaktanda dayak yemektende korkmaz hep düşe düşe yaşamaya alışan bir insan düşmektende korkmaz. bana acımasız diyordunya kuzum hayatın kendi acımasız. dünyada neler olup bitiyor. bir babanın öz kızını beceripte hamile bıraktığı bir dünyada yaşıyoruz bunu düşününce aldatmak ya da aldatılmak okadarda çok koymuyor be
Soran+1 yılHerkesin imtihanı farklı farklı.daha kötüleri gördükçe şükrediyoruz.
- +1 yıl
peki dürüstlüğüne inanarak bir soru sorabilirmiyim sana?
Soran+1 yılTabi ..
- +1 yıl
ilk kaç yaşında tacize uğradın nerede ve kim tarafından?
tacizle kastım ilişki değil mesela öz amcan olabilir seni kucağına o bölgeye bil hassa bastırması felan 6-7 yaşlarında ilk oldu gibi çünki bu vakka her kızın başından geçmiştir. ve olumsuz kapanmayan bir yara açmıştır en kötüsüde ne biliyormusun kimseye anlatamaman bu zaman kadar hep içinde saklaman bunlarda bir gerçek
Soran+1 yılHiç öyle bir durumum olmadı çok şükür.annem yanından hiç ayırmadı bizi ve hep dikkat etti.kuzenlerimle bile mesafeliyimdir.sorun hoşuma gitmedi.amacını anlayamadım?ben çıkayım artık.
- +1 yıl
amacım kötü değildi ürküttüysem af ola sen nekadar kendine dürüst olmasanda senin suçun neydi
dışarıda neleri olup bitiyor bir kadın bir erkekten işte böyle nefret ediyor bir kadın neden bir erkeğe acısınki. aldatır da yine acımaz.
Soran+1 yılBen dürüstüm.dürüst olmamak için bir nedenim mi var gizliyim bile.kafan çok karışık senin.biraz toparlanmaya ihtiyacın var.geç uyuma ve çok çok düşünme.
- +1 yıl
uykun geldiyse uyu guzu ama senden bir ricam bana kadınları anlatma çünki her b.ku hakediyorlar en az bizim hak ettiğimiz kadar :) iyi sabahlar tatlı rüyalar bye
Soran+1 yılİyi ki dikkat ettin.kimse hiçbir kötülüğü hakketmiyor.kötülük hakkedilen bir şey değil.eden bulur ben beddua bile etmem.Allah büyük.
- +1 yıl
bir kadınla bir erkek arasın 3 konudan kaçarım
1 din
2 siyaset
3 futbol
işin rengini değiştiriyorsun senin inancın sanan benim inancım bana
uykun geldiyse yat uyu
ama bana imamlık yapma imama ihtiyaç duyarsam camiye giderim zaten :@
Soran+1 yılKendi fikrimi söylüyorum.ben seni dinliyorum ama sen sürekli bir tersleme modundasın.ben böyle yapıyorum ister dinci de ister önyargılı hiç sorun değil.
- +1 yıl
ben sana az önce yüklendiğim gibi hiç yüklenmedim kusura bakma olayın mantık kısmını bir kenera atıp yerine dini koyup kenarı sıyrılman hoşuma gitmedi. dinle ilgili kısmını benle paylaşmazsan sevinirim ben küfür kısmından rican üzerine vaz geçtiysem sende ricam üzerine bunda vazgeç
insan kendini, derdini dinleyen, kendisiyle ilgilenen, yaralarını saran kişiye içten içe aşık mı olur?
psikologlar inanır ve ne durumda olduğunu anlar. bu sorunun içine 'kendini anladığı insana' diye ekleme yaparsan hem soru çok güzel olur hem psikolog aşkı başlar...11 Yorumla
Soran+1 yılPeki.teşekkür ederim..
+1 yılİnsan kendini dinleyene, değer verene aşık oluyor. Buna bende çok dikkat etmişimdir. Ama bazıları kalın duvarla örülü olduklarından kendilerini dinleyenleri kullanırlar. Dinleyen kişi de iyi niyetine yenilmiş, beklentileri elinde kalakalıyor
34 Yorumla
Soran+1 yılhmm bu da farklı bir bakış açısı oldu.dinleyenin beklentileri olabileceğini düşünmemiştim.sağol..
- +1 yıl
dinleyenin beklentileri de olabilir mutlaka. bayan - erkek arası diyaloglar böyledir mesela. hiçbir erkeğin bunu inkar edeceğini düşünmüyorum.
Soran+1 yılsiz daha iyi bilirsiniz:)
- +1 yıl
bu doğru olsa meriç diye bir kavram olmazdı, ayrıyeten kadınlar çekici buldukları adamlara değil meriç statüsüne koyduğu adamlara bahsetmeye daha meyillidir, dinleyenin beklentisi manevi çıkarlar olabilir bu bir teşekkürde olabilir, bilgi düzeyini arttırmakta iyilik yapma hissiyle ego şişirmekte olabilir, umitsuz bir abazanın yavşakca yaklaşımla kendini tatmin etme umudu da
+1 yılaşık olur değil de hoşlanır diyelim sonçta hiç kimsenin yapmadığı şeyi o yapıyor kendini en yalnız hissettiğim zamanda yanında oluyor bide böyle düşün ama işi olmasaydı bu ve para kazanacak olmasaydı , herhalgi iki kişi olsydınız bunu yapar mıydı ? sonra kararını kendin ver derim :D
110 Yorumla
Soran+1 yılZaten gerçek manada aşk olmasa da dedim öyle değildir herhalde diyerek
- +1 yıl
aşkın manası da olmaz yorumu da :D gerçeklik payı olduğunu varsayarak yazmıştım :D
Soran+1 yılAşkın manası demedim gerçek mana (anlam)da aşk olmasa da dedim.
- +1 yıl
anladım tamam :) aslında anlamadım şimdi aşk var mı yok mu mana yı bir yana bırakırsak :D
Soran+1 yılPes ettim.soru falan sormadım ben.
- +1 yıl
gizemli olmaya çalışmıyorum at gözlüğünü çıkarda dikkatli bak çevreye kendisine her dinleyen her ilgi gösteren kişi aşık olunacak insan değildir. sen evlisin ben değilim misal olsun diye söylüyorum. iki derdini dinledim sıcak davrandım diye etkileniyorsan elimden çekeceğin var. sen aşık oldum sanırsın ben çakar geçerim sonuç şu mantıkla duygu bir arada olmazsa orda aşk değil hata olur demek istediğim bu
- +1 yıl
pardon ya yeri karıştırdım çevreye verdiğim rahatsızlıktan dolayı özür çok yere birden yazınca hatlar karışıyor istemeden
- +1 yıl
iyimisin sen epine ? seni çok sıktım herhalde arkadaşım istemeden oldu :) umarım aradığın cevabı bulursun :)
Soran+1 yıl:DD
- +1 yıl
paşam estafurullah sen sıkmadında ben kendi cevabıma yazıyorum sandım sen kusura bakma tekrar çevreye verdiğim rahatsızlıkdan ötürü özürü bir borç sayarım kendime vesselam
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen bir psikoloji öğrencisiyim, bir süredir minik bir sorun için psikoloğa gidiyorum ve ondan maalesef hoşlanıyorum. Tabiki belli etmemeye çalışıyorum ve asla aramızda bir şey olmayacak bunu da biliyorum. Sadece işini çok iyi yapan biri olduğu için gitmeye devam ediyorum, ona karşı duygularımı da bastırmayı öğrendim zamanla. Size tavsiyem, karşı cinsten bir psikoloğa gitmeyin, çünkü aşık olma olasılığı büyük oluyor ve gayet de normal bir durum aslında, ama ister istemez insan acı çekiyor çünkü karşılıksız bir aşk.
10 Yorumla
+1 yılben sevgilimin hem psikolğu hemde en iyi arkadaşıydım sevgili dediysek nişanlımın saçlarını boyardım...masör gibi masaj yapardım...ağda yapardım bacaklarına...saçlarına fön çeker maşa yaaprdım...elbiselerini ütülerdim... ve büyük zevk alırdım ben onun herşeyiydim ama arkasına bile bakmadı aşık olsaydo bana olurdu...yani olmaz...:D
12 Yorumla- +1 yıl
yalanım varsa Allah belamı versin bunların hepsini yaptımmm...duş alınca saçlarını kuruturdum...oje yapardım tırnaklarına...hasta olunca hastahaneye götürüdüm... ellerimle yemek yapardım benim diyen kız yapamaz...araba kullanmayı öğrettim...insanlarla diyalog kurmayı..hayatı öğrettim ona kısacası yapılacak herşeyi yaptım...seversem yine yaparım...ben buyum arkdaadş::Do kadar...
olabilir sonucta her insan ilgiyi sever doktor da işi gereği ilgi gösterir her konuda bu da hastanın hosuna gider ask da böyle baslar zaten ilgiyle
11 Yorumla
Soran+1 yılOlabilir,teşekkür ederim..
+1 yılilgi gordukleri icin olabilir..hele ki oyle bir zamanda
23 Yorumla
Soran+1 yılEvet,teşekkürler..
- +1 yıl
Evet niye?
+1 yılpsikolog değilim ama Akşama Dert dinliyorum yardımcı oluyorum herkesede 1 kişiye bile aşık olmuş değilim :D bilmiyorum belki bir gizli hayranım vardır reel hayatta :D
13 Yorumla
Soran+1 yılBelki.
- +1 yıl
Gız yohsam aşıkmı oldun doktoruna :D
Soran+1 yılDoktorum yok:) cümle ilginç geldi merak ettim
Benim psikoloğum kel, badem bıyıklı, koyu dinlendirici gözlük kullanan bir adamdı.. Aşık olma değilde ben adamın çerezci olup psikolog taklidi yaparak para aklayan biri olduğundan şüphelenmişimdir hep.. Elin psikoloji sarışın mavi gözlü olur bizimkine bak.. nerden düştük lan o herife..
Seans başı 150 lira bayıldık herife bide iyimi.. Ulan bak yine aklıma geldi psikolojim bozuldu...08 Yorumla
Soran+1 yıl:))
Soran+1 yılHastanın doktor seçme hakkı var.az uyanık olsaydın:)
Soran+1 yılMerkeze gitseydin diyecektim ki senin niyetin kötü gibi.sen daha da bozmadan iyi geceler dileyim..
Soran+1 yılTabi:)
- Sağlık konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılBilmem olur mu? Onu doktor değil de dert dinleyen yara saran insan gözüyle görürse tehlikeli olabilir...
30 Yorumla olabilir insanın kime gönlünün kayacağını bilemiyor
Aşkın gözü kördür derler... Yalan! Seven, sevdiğinde, başkalarının gördüğünün en az iki katını görür (Josh Billings)30 Yorumla
+1 yıldoktoru hastayı bilmiyorumda benzer bişey ben bu zamna kadar çok sevglisinden ayrılmış aşk acısı çeken kıza denk geldim hepsnıde dinledim ilgilendim ama gel gelelim hiç brde bana aşık edemedim :(
10 Yorumladuygusal boşluktaysan kım senı dınlese yakın hıssedersın kendıne.silkelen kendıne gel o kişi bundan ekmek kazanıyor,yanı senı dınlemeyecek de kımı dınleyecek...
23 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim..
- +1 yıl
saçlar lensmi bacım ? :)
Sağlık konusunda 772 cevap paylaştı. bağımlı kişilikler , borderlinelar , bazı manikler , bazı depresiflerin olma olasılıkları yüksek. ama herkes olmaz.
10 Yorumlaevet olabilir.belki aşk değildir ama sevgidir.sadece seninle ilgilendiği için aşık olduğunu düşünüyordur...
30 Yorumla
+1 yılMümkündür...Hatta bazı danışanlar psikologunu annesi yerine de koyabilir...Bu da sorun çözümü için bilincin geliştirdiği otonom bir mekanizmadır.
20 Yorumla
+1 yılbenim psikoloğum kadındı o yüzden bilemiyorum gerçekten aşık olup olmadıklarını :D
20 Yorumlaaşk denilmez ona.
İnsanlar kendisiyle ilgilenen, derdini dinleyip yardımcı olan kişilere ilgi duyarlar ister istemez.
Onlar tarafından sevildiklerini hissederler. yalnızlıklarını psikologla gideriyolar daha ne olsun ki31 Yorumla
Soran+1 yılBen de zaten gerçek manada olmasa da aşk yazdım.okumadan cevap yazmayın.
+1 yılpsikolog işi gereği seni en iyi anlayan kişi olacaktır. insan da zaten kendini anlayan insana aşık olur işin püf noktası bu. bir psikologtan iyi anlarsam ben seni ,sen bana aşık olursun.
10 Yorumlainsan derdini anlattigina ve derdini dinledigine asik olur bu bir gercek..
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılPsikolog olmasına gerek yok bence. Üzüntü durumunda yanınızda kim varsa ona ilgi duyarsınız
52 Yorumla
Soran+1 yılsağol soruyu az da olsa anlayan nadir insanlardansın.
Gizli Üye(36-45)+1 yılbenimkine gül almıştım,benden beklemiyor gibiydi ama sonra ne olduysa bir daha göremedim ismide derya idi...
16 Yorumla
Soran+1 yılAnladım teşekkür ederim cevabın için..
Cevap sahibi+1 yılbirde sorma amacın neydi ?sorunun cevap merak ettiğin için mi yoksa başka bir neden mi ?
Soran+1 yılArkadaşım birine yardımcı olmuş zamanla ona aşık olmuş konuştuğu.evlenmek istiyor ama arkadaşım emin değil.nedenine de bu cümleyi kurdu.her hasta psikoloğuna aşık olur.
Cevap sahibi+1 yılama güzel birşey,karşındakinden sana zara gelmeyeceğini bildiğin için herşeyi çekinmeden söyleyebiliyorsun,belki sevgiline söylenmeyecek şeyler bile ilk başta bir karşılık beklenmeden ona aksettriliyor rahatlıyor ve sanki bir zaman sonra doğumundan itibaren o doktor seninle yaşamış gibi olduğunu hissediyorsun,amaç aşk değil ama arada duygusal bir bağ oluşuyor,canın sıkılıyor doktorunu arıyorsun,ve sana olur olmadık zamanda vaktini ayırıyor,nebilim bunun gibi şeyler...
Cevap sahibi+1 yılama bana sorarsan o hastasını ne derece rahatsızlığı var bilemiyorum,ben çok kötüydüm,intihar bile ettim denedim olmadı,sanki bir ölü gibiydim,şu an nasılsın desen ölmedik yaşıyorum ve ölmeyi bekliyorum hayattan bir isteğim yok,günler günleri kovalıyor, gittiği yere kadar... ama o hastaya yaşam enerjisi verdiyse ve yeniden doğuşuna yardımcı olduysa ne mutlu evlilik olabilir ama genede bazen psikolojik sıkıntılar oluyor...
Soran+1 yılAnladım çok teşekkür ederim.Allah yardımcın olsun..
Hic gitmedihim icin bilemiyorum ama bu mumkun dusunuldugunde
Seni anlayan seni dinleyen sana yol gosteren her seyini bilen tek kisi sayilir ve bu durumda olmasi mumkun diye dusunuyorum10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılprofesyonel olarak psikolog mesleğini icra edenler için böle bir durum yok, olamaz da.
ancak diğeri doğru, derdini açtığı andaki boşluğunu dolduran birine insan ilgi duymaya başlayabilir ama adına aşk sevgi denemez !210 Yorumla
Soran+1 yılneden okuduğunuzu anlayamıyorsunuz?bin oldu yazdığım 'gerçek manada bir aşk veya psikolog da eğitimini almış olmasa da' yani herhangi birilerinden ve iddia edilen ama gerçek olmayan aşktan bahsediyorum.
Cevap sahibi+1 yıl:D sana sadece gülsem anlarsın dimi
Soran+1 yılcevabın olmadığını anlarım.teşekkürler..
Cevap sahibi+1 yılherkesin algısı kadardır dünyası da. senin küçücük sevimli dünyanda sana başarılar :)
Soran+1 yılsenin demenle küçüldü sağol:)
Cevap sahibi+1 yılyinemi sen ufaklık :)
Soran+1 yıl:D
- +1 yıl
neye dayanarak yok olamazda diyebilirsun, gereksiz biçimde iddaalı ve bilinçsizce bir yargı, olur ve oluyorda profosyonel anlamda hasta psikolog ilişkisinden doğan ilişkilerde var aşık olanlarda gerek çevremde gerek o meslekte, kime aşık olunacağına bilinçaltı karar verir meslekler bilinçaltı için pek bir anlam ifade etmiyor, olsa olsa bilinçli zihne etki ediyor bu da bilinçaltına engel olmuyor, insan insana aşık olur statü ve meslek farketmeksizin üreme içgüdüsü ve mental ihtiyaçlarla
Soran+1 yılBir cevap yazsaydın da en iyi seçseydim arkadaş:))
Hastayı bilmemde psikoloğun o durumda düşündüğü şeyin para olduğuna eminim.
30 YorumlaSağlık konusunda 338 cevap paylaştı. Sanmıyorum çoğu insan bunu itici buluyor daha çok dert veren acıtan insanlar sevilir bir söz vardı nasıldı o deveye diken insana ... tamam kendi sansürümü kendim verdim.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbana aşık çok kadın var...ama benim psikolojım bozulmasın diye uzak duruyorum
11 Yorumla
Soran+1 yılaferin sana:)
insan kendini dinleyen kişinin kendine anlayış gösterdiğini, ilgi gösterdiğini onu anladığını düşündüğü için
kaçınılmaz son herhalde10 YorumlaOlabilir. Bazen hoşlanırlar. Bazen d sadece dertleşmek için kullanırlar.
20 YorumlaHer jinekolog hastasına aşık olurmu gibi bir soru bu (=
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAşk öyle basit bir şey değildir canım sadece hoşlantıdır senin ki.. Ben psikoloğuma aşık olmadım ne bileyim hiç öyle düşünmedim bile ama yanındaki öğrenci kızlardan etkilenmemek elde değil :)
01 Yorumla
Soran+1 yıl1.si benim değil 2.si gerçek manada aşk olmasa da dedim 3.sü ben senin canın değilim.
olabilir insanlık hali de hepsi de olacak diye bişey yok
10 Yorumla
+1 yılKizlarin kendini kaciran her erkege asik olmalari gibi bisey sanirim.
10 YorumlaO işini yapıyor.Görevi olduğu için dinliyor.Bu yüzden yanlış yol seçilmektedir.
20 YorumlaHayır.. O da psikolojik bir hastalık aslında.
213 Yorumla
Soran+1 yılbelki..teşekkürler.
Soran+1 yılbiemeyeceğim..
Soran+1 yılbenim sorum da buydu.herkes dr-hasta olarak algıladı ama gerçek mana da dr veya gerçek aşk demedim.böyle bir istatistik duymadım ama ilgi erkeği de çekebilir o halde?teşekkür ettim..
Soran+1 yılgüçlü olmak istemeleri güçlü oldukları anlamına gelmez:) minnet olabilir,mantıklı.
- +1 yıl
Güçlü olmak isteyen kişi öncelikle güçlü hissetmek ister.
doğal olarak kendisini güçsüz olarak gören kişilerden sıyrılır.
Bu kişiler genelde onun zor zamanlarında yanında olan kişilerdir.
Misal "sevgilisinden ayrıldığında" "Borç içinde kaldığında" "intiharın eşiğinden ayaklarını salladığında" vs vs diye liste uzar gider..
Bi kadın gelip onu kurtardı o durumdan diyelim. En kısa sürede borcunu öder minnetini duyar.. Sonradan uzaklaşır yavaşça psikolojik olarak :)
Soran+1 yılhmm anladım..farklı bir bakış açısı.
Soran+1 yılanladım.zayıf görünmekten korkuyorsunuz.
Soran+1 yılkesinlik tabi ki de olamaz.
kesinolunur yaaa ne kadar iç dünyasına girersen okadar seni benimser
10 Yorumlaben olmadım bendemi sorun var
11 Yorumla
Soran+1 yılSadece sordum.normali bu demedim.
Gizli Üye(30-35)+1 yılBilemiyorum ama benimle çok iyi ilgilenen yakışıklı genç doktoruma aşık olmaktan korktuğum için bir daha hiç aile dotoruma gitmedim, doğru olabilir.
20 Yorumlasanmam sonuçta onun işi bu derdini dinlemicekte napıcak
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıladam doktor olmuştur para ve mesleğin getirdiği karizma vardır doktor he dese hepsi aşık olur benim düşüncem..abim doktor ordan biliyorum :DDD
30 Yorumla
+1 yılBen hastayım ama psikoloğa gitmiyorum ama bir şey var ki olabilecek bir şey biz Almanya da var hep öpüşmek
00 YorumlaGerard butler gibi ise psikolog her şekilde aşık olurum ahhhhhh
00 Yorumla
+1 yılbuna katılıyorum eve, hemen hemen her hasta aşık olur, sebebi sen dengesizsin o değil (:
00 Yorumla
+1 yıldaha çok onu anlamasıyla ilgili bence
10 Yorumla
+1 yıl:D zekadan hoşlanan kızlar aşık olr :)
42 Yorumla- +1 yıl
çarpım tablosunu biliyorm o olur mu ? :P
Her insan kendisini anlayan insana aşık olur.
30 Yorumla- Sağlık konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılçok saçma
11 Yorumla
Soran+1 yılOlabilir.sadece soruyorum..
Gizli Üye(30-35)+1 yılpsikolog olmayı düşünüyodum bir sürü bana aşık insan mı olacak şimdi
10 Yorumla
+1 yılBen olmadım.
22 Yorumla
Soran+1 yılSevindim senin adına.teşekkür ederim cevap için
- +1 yıl
Rica ederim :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılyo ksanmıyorum olsa bana çok kişi aşık olurdu xd
20 Yorumla
+1 yılbilmiyorum ama benim hastalarımda oluyor:)
10 Yorumla
+1 yılBence en fazla hoşlanır
00 Yorumla
+1 yıl%90 olur sanırsam
20 Yorumlapsikolojik sorunu olanlar genelde bunu yaparlar
12 Yorumla
Soran+1 yılOlabilir,o da ihtimal..
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvet ben çok seviyorum ama aşkmı bilmiyorum
00 Yorumlahastaysa olur :)
10 YorumlaAh bu kızlar Ah...
01 Yorumla
Soran+1 yılOkuduğunu anlayamıyor musun?