Zora düsen Allaha siginir... Siginmak gerekte ama nasil? Sevdiğim kisinin beni hemen aramasi için bir yol var mi? (Büyü dua falan?) Artik aklimi kaybetmek üzereyim... Acil bir dua veya büyüye ihtiyacim var... Umarim bana yardiminiz dokunur ^^
Cevabın nedir?
Ya hani allah duaları kabul ederse. Şimdi senin gibi çocuğu başka sevenlerin olduğunu düşünsene. Hepsi allahım inşallah oda beni sever dediğini. E dualar kabul oluyo diye. onu seven 3 kişi varsa. üçünü sevecek değil ya. Sanmıyorum duasınıf olduğunu. büyüsü vardır belki. ama kendi içinden gelmeyecek bişeyi yapsa ne yapmasa ne
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Sikemine amınem yanırem fişemine sudişe kabariye motine
(Birazdan arar içinden 3 kere tekrar et ve o kişiyi düşün)374 Yorumla- +1 yıl
Önce abdest bozdum. Çünkü bu dua büyüye girdiği için abdestli okumak uygun olmaz. Sonra sessiz okudum eşim duymasın diye. Okur okumaz önceden sevdiğim kadını düşündüm. Ama sadece suratını düşündüm (Boyundan yukarı.). Yaklaşık 37 saniye sonra telefonum çaldı. İnanamadım. Aynı şehirde yaşıyormuşuz yıllardır. Yarın 12.00 gibi buluşacağız. Eşimin haberi yok ama henüz.
- +1 yıl
@Seymen4 evet bu ayin senin için düzenlenecek yarın gece yarısı 4 de seni yanıma getirecekler gelirken varlık görebilirsin sıradan insan olduğun için ama korkma seni her daim koruyacağım. Benim öğrencim hatta kölem olacaksın. Zamanla büyüleri öğreneceksin ve artık normal büyücü olacaksın. Herşey sırayla
- +1 yıl
Ablacım Sen gerçek misin yoksa bunlarla asıl Sen mi kafa buluyorsun?
+1 yılAllaha sığınan bir insanın büyüyle ne alakası olur? Dinini bile doğru düzgün yaşayamıyorsun aşkını mı yola sokmaya çalışacaksın sen birde? Seviyesizleşme
00 Yorumla
dua veya büyü. yani Allahtan istemeyle büyüyü bir tutuyorsun. doğru mu anlamışım?
02 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
9
Cevap
9Cevap
+1 yılbir kızın yorumu altına yazmışsın bir dua var güçsüz kaldı diye onu bana söylerr misin
16 Yorumla- +1 yıl
dolunay vakti diyor o ne zaman kız birde bir şey olmasın
- +1 yıl
www.sirlardunyasi.org/...stediklerin-icin-dua.html sende bunu oku
- +1 yıl
ne bu?
Büyü İle Allah'a Mı Sığınmış Oluyorsun? Büyü, İslam Dininde 7 Büyük Günahlardan Birtanesidir. Aklını Başına Topla Melûn! Madem Pis İşlerin Var Tutup İslamı Karıştırma. Senin Gibiler Yüzünden Milletimiz Dinden Soğudu..!
05 Yorumla- +1 yıl
Bak Güzel Arkadaşım. Sana Şöyle Bir Açıklama Yapacağım; Büyü Nedir Biliyor Musun? İslamiyetten Çıkış Sebebidir Ve 7 Büyük Günahlardan Birtanesidir. Başka Arayışlar İçinde Olmaktır. Bizim İslami Farzlarımızda İmanımızın Şartlarında Şu Yazılıdır; " KAZA VE KADERİN RABB'DEN GELDİĞİNE İNANMAK. " Sen Büyüyü Tercih Etmenle Kaza Ve Kaderin Rabb'dan Geldiği İnancına Koskoca Bir Çizgi Çekmişsin. Yani Senin Bunu Yapman, Bunu İstemen Hal Dilinle Bunu Dile Getirmesende Rabb'e Şu Cevabı Ulaştırır; " Senin Bana Yazdığın Kaderine, Çizdiğin Çizgiye, Verdiğin Rahmete İnanmıyorum! (Hâşa) Hadi Ordan Allah! " Bana Diyeceksinki Ben Öyle Birşey Demiyorum, Diyorsun Kardeşim İşte Söylüyorsun. Söylediğin İçin Haramı Tercih Ediyorsun.. Haram Bir Sevdanın Peşinden Apansızca Haram Bir Şekilde Koşuyorsun. Telepati, Büyü Felan Sen Rabb İsteyeceğin, Sığınacağın Şeyleri O'nu Reddederek Hep Farklı Yerlerde Aramışsın...
- +1 yıl
Peki Dua Nedir Biliyor Musun Kardeşim? Dua İslamın Namazla Bir Olmak Üzere Direğidir, Rabb'e Gidiştir, Teşekkürdür, En Önemlisi Teslimiyettir. Dua Mûminin Silahıdır. Birde Şöyle Bir Yorumunu Okudum; " Dua Ettim Bir Süre Sonra Sevdiğimden Bir Uyarı, Bildirim Aldım. " Sana Şunu Diyeceğim O Uyarı şu an Hayırlı Bir Uyarı Olsa İdi şu an Sevdiğin Yanında Olurdu Sen Haram Arayışında Olmazdın.. Şimdi Sen Duayla Büyüyü Nasıl Bir Tutarsın İkisininde Açıklamasını Yaptım Sana, Hatalarını Söyledim.
En Önemlisi Şurdada Bir Hatan Var Edilen Dua Söylenmez Oda Rabb İle Kul Arasındadır. Benden Bunun İspatını İsteyeceksin Ama Ayet, Hadis-i Şerif Herhangi Bir Şey Mevcut Değil. Bunun İspatı Şundan İbaret; EDEP HAYA.. Sen Allah İle Aranda Olan Bir İsteyişi Dua Yolu İle Ona Ulaştırırsın, Bu Aranızdaki Gizliliktir. Kimsenin Bilmeyişidir. Bu Edep Hayaya Girer. Üstelik Söylemen Riyaya Girer Söylemeyecektin.. Bizler Kuluz Duanın Muhattabı Yaradandır.. Bunları Bilmeliydin. - +1 yıl
Konu İlişkinede Gelirse Eğer, Tek Bir Yorumum Olmayacak.. Haram Sevdanın Haram Getirileri.. Başka Birşey Göremiyorum. Bak Sana Şöyle Birşey Diyeceğim, Allah Sevdiği Kullarının Korunması İçin Hayatlarındaki Kötü İnsanları Çıkartır. Allah'ın Seni Sevdiğini Neden Düşünmedin? Belki Sana Zarar Vermesin Diye Çıkardı Onu Hayatından. Bunları Düşünüp Şükretmek Yerine Büyü Veyahut Telepati Gibi Haram Yolları Şirk Yolları Büyük Günahları Neden Denedin? Senin İçin Üzgünüm. Uyanıksan 2-2,5 Saat Sonra Sabah Namazı.. Kalk Tövbeni Et Ve Onun Hayatından Çıktığına Birdaha Şirk, Haram, Farklı Arayışlarda Bulunmayacağına Dair Tövbe Ve Dua Et.. Allah Yolunu Açık Etsin. Dua Nedir Söyledim Büyü Nedir Söyledim Harama Karışmışsın Söyledim Duanın İçindeki Anlatışının Edebini Kaçırdığını Riyaya Girdiğini Söyledim. Son Olarak Söyleyeceğim Bunlar. Allah'a Emanet Ol.. Harama Karışarak Helalini Helal Sevgini Bulamazsın..
+1 yılBüyü yapan da yaptiranda dinden çıkar yapma böyle biseyi dua et sadece ama olmuyorsa vardır bir hayır diyip teslim ol Allahın bir bildiği vardır muhakkak
10 Yorumla
+1 yılBen birbirini seven iki insanın arasında bir bağ olduğunu düşünüyorum. Karşı taraf aklına gelince diğerininde aklına gelir genelde. Ama demekki senin sevdiğin seni sevmiyor :D awefw
00 Yorumla
+1 yıladamlar hiper atom geliştirdi biz hala büyü sihir ile ugraşiyoruz sonra ülke neden gelişmiyor al bu yüzden gelişmiyor mk adamlar sawaş çiksa bizi altimiza sıçırtacaklar.
00 Yorumla
+1 yılmaalesef öyle bir şey yok bende zamanında denerdim işe yaramazdı
09 Yorumla- +1 yıl
o zaman bilemiycem
- +1 yıl
o duayı banada söylesene güçsüz kalanı
- +1 yıl
@ıamnobody12
:D
Yaziyomusun ben soyluyorum.. - +1 yıl
@ıamnobody12
ruhsalenerji. gen. tr/platonik-askimin-hep-beni-dusunmesi-icin-dua/ - +1 yıl
dolunay gecesi diyor ama ne zaman o gece
- +1 yıl
@ıamnobody12 ben dolunay gecesine falan takmadin kafayi... sadece okudum bir tanesi daha var... ama uzun... ise çok yariyor
Şu dini saçma takıntılarınıza alet etmekten vazgeçin artık. Büyüymüş! Büyü de gel.
00 YorumlaHaha büyü ile allaha mi sığınmış oluyorsun? Kafasına silah dayayıp seni aramasını sağlasan daha mantıklı
10 Yorumla
+1 yılharama ulaşmak için Allahtan istenmez, şeytanlara el açıp dua edebiirsiniz
00 YorumlaSen arasana hazir allahin verdigi aklı kaybetmemisken
00 Yorumlayol var aslında
sen ara12 YorumlaTelepati kursan?
16 Yorumlaiyi misin büyü ile duayı bir tutuyor ya
00 Yorumla
+1 yılVarsa bende alırım bir dal
00 YorumlaSevdiğin çokmu seyrek arıyor seni?
00 Yorumlatelekinezi ,? denemelisin :D
09 Yorumlapapaz büyüsüüü :D
00 Yorumlasaçmalık.
00 Yorumla
Devamını Gör(3)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Çok saçma bir soru olacak ama... Sevdiğim kisinin beni hemen aramasi için bir dua, büyü, yol?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler