Barda içen bir kız sizin gözünüzde nasıl
Evlilik düşünürmüsünüz böyle bir Kızla
Yoksa siz içiyorsunuz oda abartmadığu sürece Normal mi
Evlilik düşünürmüsünüz böyle bir Kızla
Yoksa siz içiyorsunuz oda abartmadığu sürece Normal mi
Yatılcak kızdır. Gerçekten öyle ama... Asla evlilik düşünmem zaten hiç bir erkekde düşünmez.. İşini görüp gitmek ister her erkek... Tabi kimisi sadece işini görüp gitmekle kalmas hep işini görmek ister musallat olur.. Öyle tipe gelirsen vay haline. Allah kurtarsın kardeşim
O tarz yerlere beraber gittiğim kız arkadaşlarım oldu. Birçoğu da eli ayağı düzgün, kişilikli kızlardı.
Bu tarz ön yargılarınızı yıkın.
Tek gecelik ilişkiyi hayat felsefesi edinmiş insanların da aynı mekanlarda takılıyor olması, herkesi aynı kefeye koymaz.
Benim
barlarda takılan içen arkadaşlarım var ve çok iyi kızlar. Bence karakter meselesi. Böyle olup iyi olanlar da var
bakıyorumda erkeklerin çoğu kötü yorum yapmış, o yüzden mi böyle tipler için bizi aldatıp üzüyosunuz ulan!!!
Cevap
62Cevap
Büyük konuşmak istemem ama Düşünmem !
Barlarda takılan bir kızla evlilik düşünmezdim. Çünkü , yaşam görüşlerime ters. Sonuçta, hadi arkadaşları ile arada bir olabilir ; sık takılır ise olmaz. Herkesin hayat görüşü. Tercihlerinden ötürü eleştiri getirilmez.
İçki içenin midesine şeytan yerleşir tevbe etmediğin sürece orada kalır ve ağzına bir damla içki sokana kadar sıkar seni :)
www.youtube.com/user/sayikeroltangut/videos
Soruna cevap evlenmezdim 1 kilometre uzağımda olsun.
benim için basit kızdan öteye gidemez öyle biriyle bırakın evliliği sevgililiği arkadaş bile olmak istemem
Sen içiyomusun pekş
hayır 21 yaşındayım hayatımda hiç bara felan girmedim
Eğlenmelik kız işte. Ben düşünmem kendim de öyleyim çünkü. Benle de düşüneceklerini sanmam. Aykırı bir durum.
O ortamda sağlam kız binde 1 ihtimal. Genelde kişiliksiz, hayatı sabahlara kadar içip kıvırtmaktan ibaret sanan tipler evlilik için en son düşüneceğim tiptir.
icki icen barlarda takilan erkekler nasil evlenebiliyorsa seninde evlenmeye hakkin var ama ben oyle bir erkekle evlenmezdim (birbirimize uygun degiliz).
Sapıtıyorsa kendini kaybediyorsa düşünülmez. Edebiyle içiyorsa sorun yok.
G. tu başı dagitan gevsek bir kiz ise.. selam vermem hiç bişi düşünmem ciddi.
Ben bir anda soğumuştum burada bir kızdan. Yani içimden diyordum güzel bir kız belki birşeyler olur diyordum. Kız resmen gececi çıktı ya, soğudum birden 😕😕
Barda takılan birisi neden orda içiyor burasıda var alkolünü alıp evde de içebilir
Kadın duruşumdan gülüşünden konuşmasındam tanınır. Buna takılan adama bakma zaten
Gayet iyi kızdır. Asıl içmeyenle evlilik düşünmem ben.
İçki içmeyi sevmiyorum. Uyuşturucu, bonzai, cigara melek çilek tuz peynir gibi şeyler kullanıyorum.
öyle barlarda takılan adam için barlarda takılan kız gerekli benceee
normal tabiki bunda ne varki eğlenmesini bilen kız demektir barda takılan kız gayet iyidir :)
içebilir kız olması bişey değiştirmez hareketlerinde taşkınlık olmazsa ben eğlenmesine ne diyebilirimki bu arada biseksüel, m
bence on numara benimle hayatın tadını çıkaracak kafa vardır... içki içmesini bilen kızlar hep hoşuma gitmiştir
Yalnız başına barda sigarasını içerken yanında içkisini dalgın dalgın yudumlayan kadın çekiciliği der giderim
Herkesin kendine gore bir esi vardır yani oyle bir erkek oyle bir kizla evlene bilir
Hayır öyle bir kızla kimse evlenmeyi düşünmez basar geçerim der cinslerim
içki içilmeyen bar görmediğim için bişey diyemedim :D
Evlenilecek kızın ne isi var barda marda ! O anca eglenilecek kiz olur.
kendinizi sınıflara ayırmaktan ne zman vazgeçiceksnz. sen kendini mal olarak görürsen erkek sana neden saygı duysun be kadın. kafası bozuktur içer evine gelir ne var bunda
düşünürüm ne olacak sanki çok bokunu çıkarmadığı sürece
normal. bence içebilir.
hatta birlikte rakı masasına oturabileceğim bir eşim olsun istiyorum.
Bende gidiyorum evlenilecek kız böyle şeylerle belirlenmez
Büyük kpnuşmamak lazım arkadaşım olabilir ama karım olmamalı
Niye bizi kotu bir yer gosteriyosunuz. Bizim dukyana gelen çokta iyi hanfendi kızlar var oturup eğlenip gidiyolar..
gayet sempatik ve çekici gelir evlenmek isterüz kendisi ile
Eve atar ertesi sabah o uyanmadan çekip giderim. Çok kullanışlı oluyolar.
Hayatını yaşıyor diye evlilik düşünmeyenlwr çok mantıksız. Erkeklerle mesafesi olduğu sürece bence problem olmamalı
namaz kılanlada öylesiylede evlilik düsünmüyorum sıkıntı yok yani
Ben gibi kız. Millete bok yemek düşer.
Barda içen kız candır. :D
İçini bilemezsin tanımadan
evlenilecek değil eğlenilecek kız :D
İçki içsin de barda niye takılıyor :(
çok içememesi lazım nadiren olabilir :D
yanından bile geçmem işim olmaz :D :D
Bakış açısı. Erkak olsammmm, zormuş ya cevabı yok
bu etiketlemeler geride kalmadı artık yaaa..
Hafif.
İçmediğim için erkek olsam evlenmezdim
Evinde içsin ne işi var her gün barda mk
Ben içmiyorum evlenmem
hoş bir kız değil diye düşünürüm.
ben icki içmedigim icin sevmiyorum icenleri :D
Gozumde basittir. Evlenmem, eglenirim.
gebersin keş oroxpu...
Direk o ruspu gozuyle bakiyorm
Evlilik olabilir ama alkolu bırakmalı
Gözümde küçük bir yerde
Herkesin hayatı kendine ama ben düşünmem