Sevgilim konsere gidiyor ben gitmesini istemiyorum :(

Sevgilim ile 11 aydır çıkıyoruz. Ailesi sevgili olayınada karşı. Haftada 1 defa falan anca oturuyoruz. Kardeşinin bilmesini falande istemiyor.Sevgilim bana bu güne kadar yapma dedi yapmadım. Gitme dedi gitmedim. Her istediğini yaptım. Sözünden çıkmadım. Spora gidicektim bodye yani yollamadı. Vücud yapınca kızların ilgisiin çekermişim. İyi tamam dedim gitmedim. Neyse Dün akşam bana konsere gitcem haberin olsun dedi. Arkadaşları kardeşi ve onun yaşıtı 1-2 uzaktan akrabasıyla daha gidicekmiş.Bende gidemezsin dedim. gitmiceksin dedim. Tamam kocası falan değilim ama ileride kocası olucak kişiyim ben onun. Bana annem babam izin verdi sana noluyo falan dedi. Sen karışamazsın dedi. Ben annenden babandan sonra geliyorum dedim. Gitmiceksin izin vermiyorum aşkım dedim. Bide aşkmlı konuştm hep he.Gitcem bitti falan diyor. Bide dün kavga etmiştik. Ama haksızdı. Onun üstüne oldu bunlar. Ben hala iyi niyetle konuşuyrum. Bu zamana kadar onu yapma bunu yapma dedi yapmadım. Ben yapma diyince dinlemiyor. Bkalım gidicekmi bu akşam. Giderse ne yapm arkadaşlar sizce. Benm sözümü dinllemiyor yaw.
Güncellemeler
+1 yıl
Bugun aradım.Gitmiceksin aşkım dedim. Gidicem dedi. Annem babam izin vermiş sana noluyo dedi. Bende " Ben kimim" dedim. oda " Bişeyim değilsin" dedi. Ben daha napm ya :D
Sevgilim konsere gidiyor ben gitmesini istemiyorum :(