İkimizde yanlış olduğunu bile bile yaşıyoruz her seferinde bitti desekte tekrardan bir araya geliyoruz evli ve çocuğu var. yaklaşık 3 sene olucak böyle bir şey yapmak istemiyoruz ama önüne geçemiyoruz, nasıl kurtulmalıyım kurtulmak istemiyorum çok seviyorum ama sonu yok :(
Cevabın nedir?
bi an önce bitir geleceği yok..şöle düşün evlenip çocukların olacak..keyfin ya da kendini ikna edemediğin için neyse, çocuklarınla geçireceğin günleri hergün erteliyorsun..Onunsa herşeyi var hem karısı hem çocukları hem sevgilisi..bu kadar bencil biriyle sevişmek itici olsa gerek
30 Yorumla
+1 yılsende evlisin bence
evli olmsan evliyle niye olasinki
kiskanirsin gece adam onun konunda nekadar sevsende paylasmak kadar zor birsey olamaz
hadi diyelim sen evli degilsin adam evli bosandi seni aldi o na nasil güvencen adam alisti senide aldatir akili ol20 Yorumla
+1 yılCanın sağolsun
deyip uzaklaşmani tavsiye ederim,(Sa yaptığım gibi)
Aşkın yasalının bile, insan sağlığına ciddi zararları var, bulasmamak lazım, kolay gelsin.
10 Yorumla
+1 yılcehennemde cayır cayır yanmamak için tevbe et...bir daha bu yanlışa kapılma...!
40 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
12
Cevap
15Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 373 cevap paylaştı. Bir evlilik var ve o kadınla bir gecmisleri var en önemli bir cocuğu var... Bunları bile bile ask yasanıyorsa ' ayrılamıyoruz, bitiriyoruz ama duramıyoruz' gibi laflar bahane kardesim ikinizde beyinsizsiniz bu kadar basit kusura bakma! ya da bakarsan bak umurumda değil! O cocuğun psikolojisi var! O kadın senin yüzünden mutsuz evliliği var! ve bunlar senin yüzünden yasanıyor sen hic mi vicdan azabı yasamıyorsun peki? O zaman metres hayatını seviyorsun demek ki :)
91 Yorumla- +1 yıl
+1
yuva yıkanın yuvası olmaz yuva yıkmak ALLAH katında en çirkin görülen bir davranştır helede çocuğu var.. kusura bakma ama buna sağdan soldan hiç bir yandan mantıklı yaklaşamam.. senin yaptığın karektersizlik lütfen kusura bakma istersen deli gibi aşık ol adı üstünde yasak aşk azıcık sınırlarınız olsun be
70 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOff.Ben de yasadım.Ben kendı istediğimle ayrıldım.Cünkü onun o kadınla olması zoruma gidiordu artık dayanamıordum bosanmıorduda.Ayrılıncada bırakmıordu ama bır sekılde ayrıldım.Psıkolojımı cok bozu bu ılıskı benim Allah kımseye yasatmasın hala hayatıma kımseyı almadım
13 Yorumla
Soran+1 yılayrılalı ne kadar geçti üstünden
Cevap sahibi+1 yıliktir ahpe becerebılıosan sende rospuluk yap:)
Cinsel Yaşam konusunda 2,9b cevap paylaştı. herkes damgalamış.ne temiz toplummuşuz gözlerim yaşardı :))) sen hayatına birini sokmaya çalış bence.adamın evliliğine zarar vermesin senin birlikteliğin buna özen göster en başta.gittiği yere kadar gidebilir ama seninde bir aile kurma zamanın gelmeli.yoksa hayatı yalnız mı geçireceksin bunları düşün.20 yıl sonra o adam artık ailesiyle olacak ve sen yalnız kalacaksın.bunları hep düşün.şu an geçirdiğin zamanlar keyifli olabilir..
14 Yorumla
+1 yılAllah senin gibilerin belasını versin böyle bedduayı alırsın oturursun aşağı.kaltak derler bızım burda boyle yapanlara başka neler neler
41 Yorumla- +1 yıl
+1
Madem seni cok seviyor boşansın seninle evlensin...bende yasadım aynısını boşanmadı bende ayrıldım ne zaman boşandın ozaman ara beni dedim...kendini kullandırma o karısına karısı ona sahib nikah var cocuk var sen nesin ki ?
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. başlatma sevgine .neresi sevgi bunun ? adamın metresi olmuşsun hala bir de kendini değerli gibi görüyorsun.kafanız mı güzel sizlerin ben anlamıyorum !
40 Yorumla
+1 yılyaptigin illaki yanlis ama neresınden donen kar kendini o adamın karisinin yerine koy empatı olarak dusun allah hidayet bagislarin kalbine korkusunu salsın ve seni bu yoldan dondursun insallah baska diyecek birsey yok
00 Yorumlao aşk değil cinsellik. yoksa evli adamla neden aşk yaşayasın... başkasıyla yaşa cinseliğini kurtul.
10 YorumlaSoyle adana cektirsin gitsin adamin cocugu var yahu yuh sana da yani.
10 Yorumlaaynaya bakarken kendinden utanmıyorsan eğer biz zaten ne desek boştur..
10 Yorumla
+1 yılKendini o adamın karısının yerine koy diyebiliyorum sadece.
20 Yorumlayukarda Allah varsa bırgun ılıskınız pazara cıkar merak etme...
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılOnun seni sevdigi yok anca sex icin sever seni bosa kandirma kendini guzelim gul gibi karisi varken sana mi bakicak. Seviyor seviyor diyorsun git de bakalim senin icin ayrilcak mi karisindan :) aciyorum senin gibk zavallilara
11 Yorumla- +1 yıl
erkek karısından boşanmaz :D
Ailesini çocuklarını gözünün önüne getir vicdanına danış duygularına değil sadece böyle kopabilirsin...
00 Yorumlakendine saygın yok, üstüne üstük gururunda yokmuş midende.
20 Yorumla
+1 yılCengiz Kurtoğlundan Yasak Aşkı Sana Gelsin O zaman
https://www.youtube.com/watch?v=MUS4ee3hKbY10 Yorumlakimse kimsenn içinde ne yasadıgını bilemez zor bir durum ama
sende farkındasın ki
yaptıgın sey yanlıs sanki?00 YorumlaO zaman boşansın aldatmaktan iyidir. Evlenirsiniz sonra.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılOrsbusun bunu kafana sok , bir de rahat rahat söylüyorsun ahlaksız umarım aynısı başına gelir. Bu dünyanın boşuna oksijenini tüketiyorsunuz.
00 YorumlaKimseyi yargılamayayım diyorum ama çok boksunuz
32 Yorumla- +1 yıl
+1
yuva yıkmak akıl karı iş değil.
20 YorumlaHayır demesini öğren.
10 Yorumla
+1 yıllegal bir aşk yaşamak lazım
00 YorumlaSalakmısın yuva yıkma orusplk yapmaynn
00 Yorumla
+1 yılalıştırmışsın bir kere malzemeyi
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılGeber beter ol