Ben yasak aşk yaşıyorum ne yapmalıyım?

Hemen kızmayın. Çok acıyor kalbim.27 yaşındayım, bu adamın bir eşi var ve o kadın benim arkadaşım. Ben yurtdışında yaşıyordum arkadaşımın eşide avukat orda bir işim vardı arkadaşımdan rica ettim eşi hazır yurtdışındayken bana yardımcı olması için. Adamda kırmadı arkadaşım sağolsun. Daha sonra bu adam benim evime geldi iş konuşmak için. O gün ailemle tartışmış kendimi berbat hissediyordum. Ve bu hukuksal işlerimin hemen bitmesini istiyordum. Adamdan çok etkilendim. Ama kendimi durdurdum, mutfağa gittim delimisin kızım sen gibi şizofrenimsi bir şekilde kendimle tartıştım. İçeri gittiğimde adam çıkıyordu işlerimiz bitmişti. Tam çıkarken arkadaşımın eşi alt komşum sarhoş bir alman adam bağıra bağıra şarkı söylemeye başladı ben de arkadaşımın eşine inmemesini söyledim adam girsin sonra inersiniz gibi. Biraz daha kalmasını teklif ettim ve gözlerine bakarken çok kötü bir his kaplamıştı beni. İçeri girdi, sonra ben dayanamadım ve ona hayatımı anlattım. Ağlamaya başladım beni teselli etti. Elini tuttu çok net hatırlıyorum elimi tutuşunda ki sıcaklığı. Yanımda kalmasını söyledim. Gitmeseniz olur mu bu gece kendimi çok yalnız hissediyorum dedim. Adam bu aramızda kalsın Aycan duymasın dedi. Bende tamam dedim. Adama sarılınca birden birşeyler gelişti ve iyi sayılmayacak bişeyler yaşadık. Birlikte olduk. Zevkimize yenik düştük. Tabiki korunmuştum. Ertesi sabah hiç konuşmadan çıktı gitti. Bende evde öyle kaldım. İstediğin zaman arayabilirsin beni bir hafta daha burdayım diye not bırakmış. Ne yapmalıyım? Çok aşığım sanırım. Hiç bu kadar güzel nazik bir adam tanımadım ben. Herşeyi ayrıntısıyla yazdım lütfen akıl verin😞
Ben yasak aşk yaşıyorum ne yapmalıyım?