Herkesin bir 'taş erkek' tanım vardır. Kimisine göre o erkek "1.85 boyunda zeki esprili yakışıklı kültürlü kaslı erkek olmalı" kimisine göre bununla birlikte karakteri de ağır ve yerinde olmalı. Peki senin için taş erkek ne anlam ifade ediyor? Taş erkek sadece hayalden mi ibaret senin için?
Kriter bunlar Uzun boylu olucak Sarışın olucak Gözleri yeşil ya da güzel bmavi olucak Beyaz tenli olucak Dinine bağlı olucak Namaz kılcak Oruç tutucak İçkisi, kumarı vb kötü alışkanlığı olmayacak Gerçekten bakir olucak Dürüst olucak İyi bir ailesi ve iyi bir aile eğitimi olucak Sadık olucak Güvenilir olucak Dürüst olucak Saygılı ve efendi olucak Eşini ve çocuğunu hiç kimseye muhtaç etmeyecek ve hiç kimseye ezdirmeyecek Üniversite mezunu olucak İyi bir kariyeri olucak İyi bir maaşı evi ve arabası olucak Başarılı ve zeki olucak Kadın ruhundan anlayan biri olucak Kimsenin kalbini kırmayan, toplumda değer gören biri olucak Bakir olucak Beni çok sevicek ve bana aileme karşı çok saygılı olucak Beni alaleme ne de ailesine karşı ezdirmeyecek Bide iyi yemek yapsın ben yapamam Ayaklarımıda yıkasın *romantik ve centilmen olsun *çok ama çok yakışıklı etsin *tüm dırdırımı, tribimi çeksin *çocukları çok sevsin *beni dahaaaaa çok sevsin.
Bana göre bir erkeğin taş olması hem görünüş hemde kişilikle olan bir şey. Görüntü olupta saçma salak hareketleri olan kişilere taş dediğimi hatırlamıyorum.
Dış görünüş olarak; Gamzesi, Siyah saçları ve siyaha yakın bir göz rengine sahip olmalı. Beyaz tenli, benden uzun, fit olmalı.
Karakter olarak; Hep sessiz ağır başlı kişileri çekici bulmuşumdur. Kah oturup kah oynayan tiplerden haz etmem. Belirli bir ağırlığı olmalı ki taş olsun.
Sanırım kendime göre taş değilde mükemmel erkeği anlattım. 😐 Ve hayalden ibaret.
Evet bir kere sokakta dış görünüş ve duruş bakımından benzerini gördüm. Sonra yanındaki erkeğin elini sıkıca tutup bakışarak ilerlediler. Yüzde sekseninin gay olduğu bir tipleme.
Öyle çok uzun boylu kaslı falan olmasına gerek yok. Yani tamam ben de seviyorum 1.80 den uzun erkekleri orası ayrı. Ama boydan önce duruş ve zeka önemli. Özgüvenli bir duruş hemen her zaman kurtarıcı olacaktır. Zeka da bu işe katılmışsa ince espiriler ve hoş sohbetler zaten kaçınılmazdır. Yani özgüvenli bir duruşa sahip ve zeki bir erkek diyebilirim. Birinden biri olmayınca eksik kalıyor. Ve buna kıvırcık saçla bir gözlük eklersek... Bu adama taş derim. 😄
180 üstü, kasli, yapili, baktığında içimi urperticek, ses tonu çok seksi olan, arada sirada sert davranip her istediğimi yaptirmayacak, az da ukala olucak. Hafif esmer olabilir siyah saçlı fırça gibi saclarinin olmasını isterim kirli sakallarida olursa o tastir zaten bana göre böyle
180 185 arası boy olacak kilosu orantılı olacak kaslı olacak ama çok abattilmamis olsun kumral esmer olabilir zeki olacak kariyer sahibi olacak giyinmesini davranmasni nerde nasıl bilecek cesur agirbasli da olacak sonracigimaaa hirsli olmali
Mesela ben deniz kenarındaki taşları çok severim. Kayalar da güzeldir. Üstüne falan oturursun büyükse. Ortama hava katar. (Konuya olan uzaklık seviyem.)
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
190 boyunda. Hafif göbüşlü ama öyle recep ivedik gibi değil. Varla yok arası. Sakallı ve çok kültürlü 🙈
Taş erkek değil bakımsız erkek var ondan dolayı taş erkek diyorlar bütün insanlar güzel yaratılmıştır ama bakmazlarsa tipsiz gözüküyorlar ve ben ön yargılı bir kişiyim insanları bazen tipe göre yargılıyoruz bunu yapan var yani
Mesela:Ciddi bazen şakaci olacakIkizler burcu veya koçSakalsizUzun saççene kasi olmasada olurBoyu 1.70-1.75 arasiSevimli Benim gibi gerizekali olacak jsfhgs
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
1.75-1.85 aralığında, fit, sarışın, renkli gözlü, güzel gülüşü olan, hem sevimli hem seksi olabilen, zeki, kültürlü, eğlenceli, kibar beyler.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Uzun boylu baklavalı ve yuzu güzel her erkek taş erkektir dönüp dönüp bakarım da 😃
En İyi Cevaplar