Arkadaslar bir kız ilk buluşmaya nasıl giyinerek gelmeli? Makyajı nasıl olmalı? Sacları nasıl olmalı (düz, dalgalı, açık, toplu)? Nelere dikkat edersiniz? Yardım lütfen.
Cevabın nedir?
+1 yıl0 makyajlı olmalı. 1 saniye bile geç gelmemli. Trip, yalaka ve şımarık tavırlarda bulunmayıp aynı zamanda çok sessizde olmamalı. Eğer paralı bir ortamda buluşulacaksa yanına gerektiği kadar para alıp zor durumda kalmamak için tedbir almalı ve yarıyeten parayı erkek öder kafasından çıkıp alman usulü yapılmalı. İlk buluşmada aşırı samimiyet gösterip ya da tam tersine 0 samimiyet gösterip kendinden soğutmamalı. Abartı gülüş, kahkaha ve yüksek sesli konuşmamalı. Rahatsız edici hareketler ve konuşmalarda bulunmamalı. İlk buluşmada kesinlikle gelecek hakkında en ufak bile konuşulmamalı. Çünki bu karşındakini daha tanımadan onunla ilgili planlar yaptığını düşündürüp senden çekinir. Çünki erkekler evlenmekten korkar. Telefonu ya da benzeri aygıtları sessize alıp kenara konulmalı ve saate dahil bakılmadan sohbet edip tanışılmaya olanak sağlanmalı. Hoşlanmadığınız bir konuya değinildiyse sinirlenmek veyahut sessizleşmek yerine hoşlanmadığını dile getirmeli. Daha uzarda gider bu kadar yeter :D
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılBelirli bir şeye dikkat etmek olmaz diye düşünüyorum. Düz dalgalı vs bunlar kişiden kişiye değişir hangisi yakışıyorsa onu tercih eder insan. Benim için önemli olan özenerek hazırlandığını hissettirmesi. Hani sanki evden çıkmadan 2 dakika önce yapılmış gibi durmasın makyajı saçı vs. Onun dışında istediği gibi gelsin. Daha önemli olan ilk buluşmadaki konuşmaları tavrıdır
12 Yorumla
Soran+1 yılSpor mu şık mı olmak daha iyi?
- +1 yıl
Dedim ya hani kişiye yakışan diye. Bir de duruma uygun var. Mesela erkek arkadaşının arabası varsa şık olman iyi olur, topuklu giymende sorun olmaz. Ama yürümeniz gerekicekse çok şık bir yere gitmeyecek standart birer öğrenci olucaksanız (bunu yaşınız 18-24 göründüğü için diyorum) o zaman çok aşırı şık olmanız size sorun çıkarabilir. Gittiğiniz yerde garip durmanızı da sağlayabilir. Bu tarz hallerde tam kombin en iyisi yani şık olun tabi ama çok da hareketiniz kısıtlanmasın.
+1 yılGiyimi abartili olmamali ama cenazeye gider gibi de olmamali ☺ makyaji hafif olmali , ve hangi sac modeli yüzünü ortaya cikariyorsa onu yaparsin 😉😉😇
10 Yorumla
+1 yılben kot ve kazak giymiştim biraz da makyaj sevgilim hep ilk buluşmada çok havalıydın asilzade gibi gelmiştin der :D
15 Yorumla
Soran+1 yılNe güzel :) ama yaz ya ne yaosam bilemdim
- +1 yıl
bence cok kısa şeyler giyme ilk buluşmada yanlış şeyler düşünebilir kot ve askılı bir bulüz ya da gömlek tarzı şeyler giyebilirsin ama çok özen gösterme yanlış anlaşılıyor :D
Soran+1 yılKot ve gömlek giyicem büyük ihtimalle
- +1 yıl
bencede güzel tercih
Soran+1 yılSağol
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
7
Cevap
55Cevap
kardeşinin kınasına gelir gibi abartmasına gerek yok bence.. Sade bir saç ve normal bir elbise gayet hoş olacaktır.. ilgiyi başka yönlere çekmeye gerek yok ilk günden.. Sonuçta ilk buluşma , muhtemelen ertesi gün ne giyindiğinizi kolay kolay hatırlamayacak heyecandan :) sade ol derim.. böylece her buluşmada çıtayı yükseltmek zorunda da kalmassın
17 Yorumla
Soran+1 yılPantalon gömlek nasıl olur
Soran+1 yılSen tam beni anlattın patalonum dar diye arkası uzun gömlek tercih ettim
Soran+1 yılDua et olsun teşekkür ederim biatada ayakkabi vd cantami da ayni renk tercih ettim
+1 yılBu bence kişiden kişiye göre değişir. Öncelikle bunu belirteyim. Aşırı makyajı sevmiyorum. Saçlarını toplama, açık kalsın. Karşındaki kişinin gözlerine gülerek bakabilirsin. Söylediklerini dinle, sözünü kesmemeye çalış. Çok fazla konuşma. Karşındaki kişiye de konuşma fırsatı tanı. ;)
10 Yorumla
+1 yılBu kadar ayrıntıya dikkat eden erkek sayısı çok azdır. Genel olarak hoş olması yeterlidir. Abartılı olmaktan kaçının. Aman ilk buluşma deyip gidip yeni alışverişler yapıp saçma sapan tarzlara bürünmeyin. Sadelik her zaman kazanır ama her sadelik kazanmayı sağlamaz. O yüzden bunu iyi ayarlamak gerek zaten kendinize tarafsız bakmasını başarırsanız doğru sadeliği bulursunuz.
10 YorumlaMakyaj varsa çok hafif olmalı.
Saçlar önemli ama düğün salonuna gider gibi değil. Elini attığında okşansın yeter.
Giyim desen, nasıl rahat ediyorsa öyle gelsin.
Minileri çekip sağda solda donunu saklamaya çalışacağına, giysin bit kot bir de tişört, rahat rahat takılalım. Tek parça elbiselerin hakkını da yememek gerek ama. :)10 YorumlaBen karsimdakinin bana gore degil kendi tarzinda gelmesini isterimki... beraber olurumuza bakalim... tarzimiz zevkimiz farklarimiz neler falan... anlatabiliyormuyum... sen karsindakine gore gidersen bulusmaya... taniyamazsiniz birbirinizi... daha ilk gunden taviz verirsin kendinden... gunluk hayatinda nasil takiliyosan ole git
10 Yorumlatemiz ve kılsız. saçlar dağınık topuz olabilir. makyaj sade, bokunu çıkarmayın özellikle gözlerinizin. hoş bir bileklik. ama sadece bir tane doldurmayın. kıyafetinizde koyu renk olmasın. gülümseyin :)
15 Yorumla
Soran+1 yılKot pantolon gömlek nasıl olur sizce? Bide saat mi olsa bileklik mi olsa daha iyi
Soran+1 yılPantalonum dediginiz gibi ama açık renklerde gömlek giyim diyorum
Soran+1 yıl:D :D
kişiden kişiye değişir ama makyaj yap birşey olmaz sac seçimide bazı erkekler düz bazıları dalgalı sever ama sana en çok yakışan hangisiyse onu yap ve buluş emin ol makyaj ve yakışan saç seni 1 değil 3 adım ileri iter
17 Yorumla
Soran+1 yılSpor mu giyinsem yoksa şık mı olsam bilemedim ya
Soran+1 yıl1.60 cm
Soran+1 yılCok uzun degil oda
Soran+1 yılSagolun
İrina Shayk gibi yürüyerek gelmeli ,
Rihanna gibi dalgalı saçlarla gelmeli ,
Angelina Jolie gibi dolgun dudakla gelmeli ,
Taylor Swift gibi gözlerle gelmeli ,
Megan Fox gibi bakışlarla gelmeli ,
Olivia Wilde gibi makyajlı gelmeli.22 Yorumla
Soran+1 yılBu çok zor ama olabilir birseyler söyle
Çok açık gelmesin de bir de fazla makyaj yapmasın hoş olmuyor. Fazla parfüm sıkmasın sarılasım geliyor daha ilk buluşmadan.
15 Yorumla
Soran+1 yılPantolon gomlek güzel olur mu? Sacimi da düz yapicam. Parfumden etkileniyirsunuz demek :D ruj ne renk olsun
Soran+1 yılPantalon dar ama gömlek kalcami kapatıyor
Soran+1 yılSağol
Doğal ol ya giyimi kusamı fazla dert etme seni beğenen her halinle begenmeyi ogrenmeli aklınızı kullanın az ya sanki defileye çıkıyor kızlar çok bozuluğyorum o tur kızlara ciddi ilişki için bu sart
17 Yorumla
Soran+1 yılBen de abartidan hana değilim ama saygidan dolayı ozenmek istiyorum pantalon gömlek giymek istiyorum ama kötü mu olur
Soran+1 yılYok ya abartmam ama tabikide heyecanlıyım
- +1 yıl
Bnce temzlige onm ver bırak makyajı falan kokularını surun tamamdır bence gerçek bakm temızlıkten geçer bnce sn %100 temz bir kızsın fzla abartma ilk buluşmada makyaja değil karsındaki çocuğu suzmeye çalış ne biliyim ciddi bir ilişki dusun yasını bilmiyorum ama zaten 18 yasını gecmıssın baktın çocukla uyusmuyosun tavırlarını begnmedn direk yol ver kusura bakma akıl vermıs gibi oldum yanlış anlama sakın.
Soran+1 yılNe kusuru ya teşekkürler öneri için umarım güzel geçer
Soran+1 yılInşallah size de iyi günler
+1 yılVallabenimki nencok acik gelirse direk yanindan ayrilirm sevmem ole acik giyunenleri sonra hafif makyaj olabilir guzel bir parfum olsun guzel koksun bu kdr
17 Yorumla
Soran+1 yılBir kot pantolon, gomlek duz sac nasıl sence? Hafif mi makyaj yapayım?
- +1 yıl
Guzel git iste ole kot pantolon gomlek takilar hafif makyaj parfum ytrlidir
Soran+1 yılTakı saat mi olmali bileklik mi ona göre alicam
- +1 yıl
Saat tak
- +1 yıl
Sac dalagali yap
Soran+1 yılErkekler düz sac sever dediler düz yapayım dedim ama yinde Sağol
- +1 yıl
Sen bilon o. d
+1 yılPantoldan hoslanmayan bir insanim, kiz arkadasimin mumkun mertebe etek giymesini isterim, pantol tabiki giyebilir ama bol olsa iyi olur.. Uzerine altini tamamlayan bir gomlek, hafif makyaj, renklere uyumlu ayakkabi, saclar boyuna gore toplu oldun...
10 Yorumla
+1 yılbu sorduğun şey karşındaki kişiye göre değişir. Madem ki buluşacağın kişinin beğeni tarzını bilmiyorsun en güzeli kendin gibi ol içinde nasıl geliyorsa öyle yap
10 Yorumla
+1 yılValla çevrenin ilgisini çekmesin ilk günden beni kıskançlık krizine sokmasın kafi benim için müdire ;)
17 Yorumla
Soran+1 yılKot ve gömlek nasıl hosuna gider mi
- +1 yıl
Kot dar olmasın gömlek dekolte vermesin gider tabi müdire niye gitmesin ;)
Soran+1 yılKot dar ama gomlegin arkası uzun ve dekoltesi yok
- +1 yıl
On numara o zaman o kız gelsin direk nikah tarihi alırım müdire ;)
Soran+1 yılOda dekolte sevmiyor terettut ettim bir an kötü mü olur diye peki sac makyaj nasıl olsun
- +1 yıl
Doğal halini fazla saptırmayacak biçimde hafif bir makyaj iyi olurdu müdire ;)
Soran+1 yılTeşekkür ederim
spor şık gelebilir... fazla geç kalmayın allah rızası içim
18 Yorumla
Soran+1 yılSpor şık derken bir pantolon tişört ozensiz olmaz mı ya onun yerine güzel bir pantolon gömlek nasıl olur
Soran+1 yılPantolon giyerim tek ve acik renk gömlek düz yaparim saclarimi ayakkabi ve cantami aynı ren k secerim parfüm hafif makyaj nasil?
Soran+1 yılNe yapalım sen de erkeksin sonuçta fikir aldık
Soran+1 yılEvet ilk olucak
+1 yılNasıl istiyorsa öyle gelmeli
Ben pek takılmam makyaja ona buna10 Yorumla
+1 yılİnsan gibi gelsin. Abartmasın. Tatsızlık çıkartırım. :D
10 Yorumla
+1 yılGelinlik giyilmeli niyetinin ciddi olduğunu anlasın
10 Yorumla
+1 yılKesinlikle cok dogal olmali abartmus ayyy senin icin suslendim degil cok dagol olmali
10 Yorumlaiçinden nasıl geliyorsa kendini nasıl güzel hisediyorsa öyle gelmeli...
10 Yorumla
+1 yılYani fazlada süslenmesine gerek yok aslında bence buluşmaya sosyal hesablarındaki resimlerde giyindiği gibi gelmeli
10 Yorumla
+1 yılMakyaj cok hafif gozler on planda olsun salas bir bluz bide dar pacaa. Saclarda dogala kacar gbi hafif dalgalii
10 Yorumla
+1 yılKendisine yakıştığı gibi olmalı çok abartıda rahatsız ediyor
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılMakyaj yok denecek kadar az, özellikle ruj ve hanım hanımcık olsun yeter
12 Yorumla
Soran+1 yılRuj koyu olmasın yani
Cevap sahibi+1 yılHiç olmasın daha iyi veya kendini belli etmesin yani bazı renkler var ya yüzün rengine yakın onlardan olsun ruj kendini belli etmesin
+1 yılnasıl görünmek istiyorsa öyle olsun nasıl olmak istiyorsa oyle görünsün
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılabartıya hiç gerek yok aslında onu ilk gördüğünde nasılsa yine öyle gelmeli
10 Yorumla
+1 yılMakyaj olmasın güzel. Giyinsn parfüm olsun sonra saçlarını toplasin vss
10 Yorumla
+1 yılev halinle git
sonra erkekler ev halinizi gördüğünde kaçıyorlar.10 YorumlaHer zaman nasilsa oyle olsun resmi bir yere gitmiyosak
10 YorumlaAmaaan nasıl gelirse gelsin yeterki gereksiz muhabbetler açmasın
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBakımlı olması, olduğu kişiden farklı biri gibi davranmaması yeterlidir.
10 YorumlaZamanında gelsin de nasıl gelirse gelsin.
12 Yorumla
Soran+1 yılGiyim hakkindada ufak birseyl der misiniz?
+1 yılNasilsan oyle ol bence yani sonradan değişirken erkek senden suphelenir.
10 YorumlaHer şeyden önce temiz olmalı, temiz kokmalı..
19 Yorumla
Soran+1 yılSpor giyinsem şık mı olsam bilemedim
Soran+1 yılInan bilmiyorum tam olarak bide ilk ya panatalin tişört giymiyim diyorum
Soran+1 yılTek bildigim kısa etek sevememsi :)
Soran+1 yılTamam teşekkür ederim bide saç düz daha iyi dimi
Soran+1 yılErkekler düz seviyor dediler ama nryse bakicam artık
Gizli Üye(36-45)+1 yılmakyajsız olsun. şort, mini etek ve derin dekolte olmasın
10 YorumlaOooo hayırlı olsun 😃😃
14 Yorumla
Soran+1 yılDaha birsey oldugu yok yardim etde olsun nasıl giyinsem
Soran+1 yılBu bana fazla ya Sağol yime de
+1 yılMümkünse nefes aliyor olsun
10 YorumlaÖzenmiş olduğu belli olsun.
10 Yorumlayürüyerek gelirse iyi olur
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 664 cevap paylaştı.
+1 yılaklı başında olmalı yakışanı giymeli
16 Yorumla
Soran+1 yılKot pamtalin gömlek nasıl
- +1 yıl
çok hoş
Soran+1 yılSağol
- +1 yıl
ama biraz boylu olmalı kilolulara çok yakışmaz
Soran+1 yılKisayim ama kilom yok
- +1 yıl
çok iyi
+1 yılDoğal
13 Yorumla
Soran+1 yılÇok abarti olmasın yani seye karar veremedim spor mu olayım yani kot tişört mu giyeyim yoksa kot gomlek biraz daha şık mı olayım
- +1 yıl
açık bir kızla çıkmam ben
Soran+1 yılPantalin gömlek de çok açık sayilmaz dekoltem yok yani
etek giyme makyaj abarma hatta yapma :D
10 YorumlaAkilli kizlari akilsizlardan ayiran onemli ayrintilar ;)
02 Yorumla
Soran+1 yılOnlar neymis :))
+1 yılpantolon gömlek düz saç makyajıda abartma yeter
10 Yorumlailk nasıl gördüysem öyle gelmeli
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. normal abartıli olmamalı
10 Yorumlakapalı olsun yeterli benim için.
10 Yorumla
+1 yılYürüyerek gelmeli :)
10 Yorumla
+1 yılDuğune gider gibi gitsin 😂
00 Yorumla
+1 yılMümkünse havadan iple insin
00 Yorumla
+1 yılBen doğal severim
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsade makyaj düz saç elbisede çok açık olmasın yeter bence
02 Yorumla
Soran+1 yılPantolon gomlek nasıl
Cevap sahibi+1 yılyok şalvar gravat
+1 yılDoğal olmalısın 😉
10 YorumlaDogal olsun
10 Yorumla
+1 yılYuruyerek
10 Yorumla
+1 yılgogus dekolteli gelsin memememe
00 YorumlaMakyajsiz gelsin
10 YorumlaSade mümkünse
10 Yorumla
+1 yılAilecek gelsin :D
10 Yorumla
+1 yılOldugu. gbi dogal
10 Yorumla- Devamını Gör (2)
Devamını Gör(47)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Sorum erkek arkadaşlara ilk buluşmaya bir kız sizce nasıl gelmeli?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler