parmaklarına kırmızı oje sür, seksi bi kot pantolan altına topuklu ayakkabı giy,üstüne göğüslerini ortaya çıkaran kıyafet giy...sonra en önemli kısmı dudaklarına parlatıcılı ruj sür,karşısına geç bacak bacak üstüne at,sonra seksi bi bakış atarken aynı anda dudağının kenarını ısır ve ay çok sıcak diyerek elinle kendini yellendir.sonrada çocuğu yerden kaldır yüzüne kolonya falan çarp...
215 Yorumla
Soran+1 yıl:D sesli güldüm ya, sagolda bu çok sey olmazmi ? ise yarar degilmi
Soran+1 yıl:D
Soran+1 yılYa buarada seksi bakistan kastin ne, yani simdi gözlerimi kisarak incelesem suratini
Soran+1 yılWaooW :) sen olayi cözmüssun ya
Soran+1 yılSagol ya
Soran+1 yılgeldiginde ses ver :D sorularim olacak :))
Soran+1 yılhosgeldin, seni ekledim arkadasligimida kabul etmissin ama benim şu an cikmam gerekiyor, sonra konussak olurmu ? :)
Soran+1 yıl:) hoscakal, ve çok sagol
- +1 yıl
Keşke bı kız bana böyle yapsa yemin ederim istediği şeyleri yapardım mesela s*KS gibi keşke yapsa keskeeee
En İyi Cevaplar
baştan çıkartmak derken tek seferlik mi sonsuza kadar mı öncelikle bunu bilelim eğer onu silahlarınla elde edersen sabaha bir daha bulamazsın
ama onu seviyor ve sonsuzluk planlıyorsan bu pek kolay olmaz.01 Yorumla
Soran+1 yılYa derinlere girmeyelim konunun, ilgisi vardi ama su siralar çok farkli birseyler var, ve ben onu deli etmek istiyorum hani arzulasin ama birsey yapamayacagi icinde delirsin
+1 yılDis görünüsüne dikkat et. Bunun yaninda bos bir kutu degil de, icinin de dolu oldugunu göster. Bu artik senin özelliklerine kalmis.
17 Yorumla
Soran+1 yılPeki ne tür seyler yapabilirim, örnek verebilirmisin ?
- +1 yıl
Sen hangi acidan bastan cikarmak istiyorsun? Öylesine bir flört icin ise disiligini öne cikarman yeterli. Fakat uzun vade de istiyorsan, mesela zekani calistirabilirsin, iyi bir kalbin oldugunu, eglenceli yada deli dolu oldugunu gösterebilirsin.. Bu biraz da erkege ve bir kadindan ne bekledigine bagli. Belki de sessiz ve sakin bir kadin ariyordur :-) Önce onu anlamaya calis bence.
Soran+1 yıl:) ben genel acidan soruyorum, yani simdi afedersin o*uspuluk yapmak degil amacim ama birazda cildirsin istiyorum yani biraz arzulasin, ama olamayacagi icinde deli olsun istiyorum :)
- +1 yıl
"Göster ama elletme" mevzusu. Anladim.
Soran+1 yıl:) aynen, ee hayatim ne yapmam lazim ?
- +1 yıl
Ben aslinda seksapelin biraz da dogustan geldigine inanirim. Kendini kasip, olmadigin biri gibi görünmeye calisirsan cok belli olur. Akisina birak be tatlim. Madem onu bu kadar arzuluyorsun, gerisi de kendiliginden gelir zaten.
Soran+1 yılSagol hersey icin :)
Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. netten araştır uzmanların görüşleri var bu konuyla ilgili madde madde.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
+1 yılkendine aşık mı etmek istiyosun baştan çıkarma bilmem ama seviyosan söle genelde erkekler bi kızdan bunu duymayı severler ilgilen onla
03 Yorumla
Soran+1 yılPeki tanismiyorsam ?
- +1 yıl
ozaman seni farketmesini sağla aynı ortamdaysan güzel giyin ne biliyim işte belli et hoşlandını göz teması kur anlasın
Soran+1 yılPeki kafasini karistiracak birseyler söylermisin ne yapmaliyim ?
nelerden hoşlandıgını biliyorsan koz olarak kullan
misal galatasaray lıysa fener forması giy :)03 Yorumla
Soran+1 yılYok benimki bu sekil cildirtma degil daha çok dis görünüsle
Soran+1 yıl:)
ikide bir ona dokun bişe derken kulağına fısılda gözlerine bak yakın temas içinde bulun görürsün adam kalpten gidecek gibi olur
241 Yorumla
Soran+1 yılHmm peki ama konusma imkanim yoksa ?
Soran+1 yılHayir nerdeyse hergün görüyorum ama bana karsi uzak davraniyorki önceden dibime düsüyordu
Soran+1 yılYa birde bana bakarken onu yakalamami istemiyormus gibi, sürekli etrafimda ama sanki bakislarini yakalamami istemiyor gibi, ve bende cildirtmak istiyorum onu
Soran+1 yılVazmi geceyim diyorsun ?
Soran+1 yılYa ben zaten birseferlik yapicam tekrar baslamak gibi birseyi istemiyorum, ama cildirsin istemistim :(
Soran+1 yılPeki neden böyle yapiyor ? biz düsüncen varmi
Soran+1 yılbir pardon :)
Soran+1 yılAsik ? kalbime indirecen aman, ya birde bu önceden sigaradan tiksinirdi simdide basladi sanki gözüme sokar gibi iciyor
Soran+1 yılya benmi kuruntu yapiyorum acaba ?, buarada sagol ya konusmak iyi geldi valla
Soran+1 yılCok sagol gerçekten, seni bir köseye yazdim :) ya birde umursamaz davraniyor sanki hiç birsey olmamis gibi, ama etrafimdada dolaniyor hep buna ne diyorsun Drestoncum ?
Soran+1 yılYa beni deli edende sanki kör müsüm gibi gözüme sokarcasina sigara icmesi, ya buarad bana ne öneriyorsun
Soran+1 yıltamamda benimle alakalimi gerçekten buna ihtimal veremiyorum ben :(
Soran+1 yıl:) buarada ayni yastasiniz :) ondan dediklerin benim icin gerçekten önemli
Soran+1 yılCidden mi :) ne hainsiniz ya, kiza yazik degilmiydi :(, ya birde bu gerçekten çok ugrasti benim umursamaz hallerimle, yani ilgisini baya bir belli etmisti sonradan bazi olaylar oldu falan, simdide sonuc böyle iste :/
Soran+1 yılBence o benim icin aci falan cekmez, bana öyle geliyor, sonucta yakisikli her an istedigi bir kizi tavlayabilir, 2 sene mi :0 baya ugrasmissin sen, peki sonunda ne oldu ?
Soran+1 yılYaa pisman olursun böyle, benim aklim kizda kaldi ya, denemeyi düsünüyormusun tekrar ?
Soran+1 yılIcim burkuldu ya, o inadi kirsaydinda güzel anilarla hatirlasaydin kizi simdi olmazmiydi sanki?
- +1 yıl
hiiç güzel anımız olmadıki ben onu seviyordum ağlıyordum geceleri sonra o beni sevmeye başlatı yine ağlıyordum geceleri ben onu seviyordum o takmıyordu içiyordum sarhoş oluyordum geceleri kendimi zifiri karanlığa atıyordum yürüyordum sonu belirsin sokaklarda sonra o beni sevdi yine aynı şeyler aynı şeylker ama bu sefer de ona acı çektirdiğim için
Soran+1 yılgerçekten üzüldüm valla, sans verseydin ?
Soran+1 yılTamam :/ bak bende üzüldüm simdi ya, neyse neseni yerine getirelim senin :D okadar yardimci oldun bana :)))
Soran+1 yılya ben hala ne yapacagimi bilmiyorum :(
Soran+1 yıl:D peki
- +1 yıl
Kalpten giderim gerçekten keske bana da böyle yapsa bı kiz
+1 yılbaştan çıkarmak nedir yaa, çocuğun sevgilisi var mı?
03 Yorumla
Soran+1 yılyok
- +1 yıl
tanışmayı dene o halde
Soran+1 yılYa tanismayi gecsek, bana taktikler lazim haci
+1 yılsenin ilgi göstermen herşeyi çözer ona ilgi gösterin o sizi anlayacaktır
01 Yorumla
Soran+1 yılDiyorsun :/
BAştan çıkarmak dediğin yatmak anlamındamı?
122 Yorumla
Soran+1 yılYok kardes, naptin ? :D sadece arzulasin, cildirsin istiyorum :) ama yatmak falan degil, kafasi karissin
- +1 yıl
Saçlarına birz dalga yap.
Gözüne kalem çek ama çok aşırı bir makyaj olmasın basit ama çarpıcı olsun
Açık giyinme ama çokta kapalı olma.Bizi en çok kışkırtan gizemli olmaktır.
Biraz yaklaş ama sonra kaç.
Ufak ufak bacaklarına dokun ayağınla.Yalnız pardon çarptım de.
Ağır olmayan bir parfüm kullan.
Ojelerini yenile.
Bazende dudaklarım kuruyor bu aralar de :)
Soran+1 yılCok sagol ya, valla çok yardimci oldun :D
Soran+1 yılSirilsiklam ?
Tamam abartiya kacmicamda bu dediklerin ise gercekten yarar degilmi ?
Soran+1 yıl:) valla bak olursa bu dediklerin seninle iletisimi koparmayalim :) sonradan belki yardimin dokunur yine bana :) tabi istersen :D ya su bacak isini nasil yapacagimi düsünüyorum
Soran+1 yılGizliligi hallederiz ben seni bulurum Gölge :D, peki tamam böyle yanlislikla carpsam ama aslinda yanlislikla carpmadigimi anlasa ne olur ?
- +1 yıl
Anlasın ve kafasında o da birşeyler kurgulasın.Desinki acaba istiyormu beni sonra desinki yokya ayağı çarpsın ikilemde kalsın.Atak yapmak zorunda kalacak doğru anlayıp anlamadığını görmek için.Çocuksu bak bazende öyle bir şuh bakki ona delirsin.Devirerek gözlerini gül ona karşı.
Üzrine ne giyeceksin
Soran+1 yılEvet kafasi karissin, ne öneririrsin ? ben dar bir jeans falan düsünüyorum ?
- +1 yıl
Dar bir jeans olabilir hatlarını biraz ön planda tutar bu.Üzerinede gömlek giyebilirsin.güzel bir kolyeylede tamam olur herşey.
İkinci seçeneğinse tunik ve altında tayt olabilir.Bacak bacak üstüne atarsın ve kahveni yudumlarsın.Parlak bir ruj kullan mutlaka.Arada yenilemeyi unutma içeceğini yudumladıktan sonra arada bir dudaklarında dilini gezdir çok sık yapma ama
Soran+1 yılHersey icin çok sagol ya :) valla çok yardimci oldun bakalim ise yarayacak mi ?
Soran+1 yılYa birde beni basit falan görmez degilmi, olur mu olur bir bakarsin tanisiriz Gölge :)
Soran+1 yılIyi arkadas olur senden ha, bakalim artik belki hep gizli takilacagim nezaman kimligimi ortaya cikarirsam ozaman kardes :)
Soran+1 yılNedenki ? sen yardimci olmayackmisin artik ?
Soran+1 yıl:D senin yardimin her türlü kabulümdur :)
+1 yılfarklı bir ilgi göster ve tavla onu okadar basit :)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılaçık giyinirsen baştan çıkabilir ama baştan çıkarmak çözüm değildir sana kötü gözlede bakabilir sürekli
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 963 cevap paylaştı. kolayda burdamı anlatyım:d
01 Yorumla
Soran+1 yılAnlat valla benim icin sorun degil yeterki yardimci ol :D
Erkeklerin en zayıf noktası cinsellik,...
06 Yorumla
Soran+1 yılHmm peki bir kizi arzulamasi icin ne olmali ?
- +1 yıl
Öncelikle güzel bir sohbet karşılıklı gülüşmeler, gerçekten içten samimiyet, mesela o sohbet sırasında konu cinsellige gelebilir, tabi sen biraz cilve naz, sonra onda sızlanmalar, iç güdüleri harekete geçirmek, sonrası akışına dogru gider. yani sohbet ettikçe samimiyete göre derinleşir derinleşir, ve sana der web cam aç yada nerde görüşceksin. birebirse olay daha farklıdır.
Soran+1 yılYa sadece görüyorum, yani konusmuslugumuz yok, ama birsseyler var yani, ve simdi cildirsin istiyorum
Soran+1 yılyok o imkanda benimde amacim pek kendimi acmakla degil yani daha çok hareketlerimle kafasini karistirmak...
Gizli Üye(36-45)+1 yılfeminenligini kullan yiosa..
yemiosa *.05 Yorumla
Soran+1 yılHmm peki ne yapayim, birkac taktik versene ya, hani sen olsan nasil bastan cikardin
Cevap sahibi+1 yılmsla yan yana oturdugunuzuu farzedelim. fark ettirebilecegin biçimde bacagını onun bacagına sürt ama çok da abartma .
sulu el şakaları yap .dudagının bittigi yanagının basladıgı yerden öp. dekolte giyin. bariz olmayan bi şekilde bacagına elini koy vs
genelde bunlar işe yarar.
Soran+1 yılPeki tanimiyorsam yani uzaktan hoslandigim biriyse ?
Cevap sahibi+1 yılönce tanış
Soran+1 yılTanismayi erteleyelim, sagol buarada
hangi erkek o biraz tarif et
09 Yorumla
Soran+1 yılYakisikli, karizma deposu, çapkin ama son zamanlarda biraz tuhaflasti, samimi, eglenceli
Soran+1 yılya çok olay oldu, o ilgisini baya bir belli etirmisti bende acayip umursamaz duruyordum ama aradada belli ediyordum, su son zamanlarda baya olaylar oldu, baskasiyla ilgileniyormusum gibi yapmistim onun hatasi ama simdide sigaraya baslamis önceden tiksiniyordu, ve resmen gözüme solarcasina iciyor, ne yapmam gerek ? benim amacim onu delirtmekti
Soran+1 yılBenimde var onunda ama sanirim benimkiler daha çok ama onunkiler daha agir, simdi ne öneriyorsun acuxx'cum ?
- +1 yıl
nick mi söylemen çok garip geldi :). hiç beklemediği anda karşına çıkıcaksın yani onu heycanladırıcaksın yüzüne gülümse onu kes bu çok holuna gidecektir. kendimden biliyorum. sakın ona soru sor ama sanki cevabı daha önceden tahmn etmiş gbi. uzun uzun mesaj at. vur kaç taktiği. sonra ilgiyi kes gelirse senin gelmesse tekrar baştan.
Soran+1 yılöyle çok konusmuslugumuz yok, bir kac defa iltifat etti birde bir küçük konusma var oda konusma bile sayilmaz, dosyami verdi tesekkür ettim birsey degil dedi okadar ama gelirken yanaklari kizarmisti :) simdi ne yapayim ben
Soran+1 yılpeki sagol :)
bastan cıkarayım derken basıtlesme de
01 Yorumla
Soran+1 yılYok abartiya kacmak istemiyorum, sadece deli olmasini istiyorum, yani cildirsin :)
Aşk İlişkileri konusunda 442 cevap paylaştı. Fileli çorap giy.
20 YorumlaGüzel giyin
01 Yorumla
Soran+1 yılBaska ?, yani birkac örnek hareket versen ?
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar