Gizli Üye(36-45)+1 yılbunu link vererek ispatlayamazsınki sana Türkler hakkında öyle linkler veririmki hayattan soğursun neyse rus kızları çok güzeldir ama ondan önce erkeğine çok değer verirler nişanlım rus ve ben 30 yaşıma geldim bugüne kadar hiçbir kadından bu derece ilgi alaka görmedim inanmazsınız belki ama şiir bile okudu bana maalesef bizim kültürümüzde kadının erkeğe değer vermesi yok herzaman erkek kadının peşinden koşmalıdır erkek kadını haketmelidir dünyanın hiçbir yerinde kadınlar evlenecekleri erkeklerin arabası var mıevi var mıişi iyimi geliri nasıl diye sorgulamazlar adamın adamlığına bakarlar yabancı kızlar türkle evlenip köye bile yerleşiyor orda hayatını devam ettiriyor ama bunu bir Türk kızına asla yaptıramazsınız üzgünüm ama gerçek bu peki durum buyken Türk kızının artısı nedir ? sadece kültürümüz buda artık eskisi kadar etken değil bu sebeple yabancı gelin sayısı bu derece fazla bence biraz sizlerinde erkekleri anlamaya çalışmanız lazım hakaret edenler hakkında konuşmak istemem hepsi aptal erkekte olsa kadında olsa farketmez hakaret eden gerizekalıdır.
bunca yazımdan sonra Türk kızlarının hepsi kötüdür gibi birşey çıkmasın sonuçta aynı ırktanız aramızda bunları konuşabiliriz ama yabancılara karşı herzaman Türk kızlarını savunmuşumdur
örnek: link link link link link link10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılBu site ne sitesi Dİl öğrenmek içinmi
16 Yorumla- +1 yıl
evet:)
- +1 yıl
peki kalitelimi iyi eğitim veriyormu ben bir tane siteye kayıtlıyım bazı yerlerde Premium flan istiyor
- +1 yıl
yok ya:)
insanlarla konuşuyorsun. seviyeli insanlar var sana çok yardımcı oluyorlar.
hangi dili bilen insanlarla konuşmak istiyorsan oradan seçip aratıyorsun. ayrıca bu insanlardan hem senin lisanını hem kendi lisanını bilen insanları da seçip bulabiliyorsun - +1 yıl
iyimiş İngilizceyi cok öğrenmek istiyorum da onun için bir bilgi, yardım almak istedim
- +1 yıl
kesinlikle üye olmalısın o zaman çok iyi bir site:)
- +1 yıl
peki bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim
Tatarım ben bizimkilerden biliyorum tatarlar ruslardan daha alımlı oluyorlar cekik renkli gözler cıkık elmacık kemikleri tatar rus karısımı irina shayk maria sharapova var dinara safin var onu cok beğeniyorum özellikle rusların yüz hatları güzel fizik olan güzel olanlarda var tabi ama at gibi uzun boylular çokta beğenmiyorum türk kızlarının hepsini beğenmiyorum kızmayın nolur bana karadeniz tarafları biraz güzel oluyor bana göre sarısın renkli gözlü insanları cok beğeniyorum bende öyle olduğum icin belkide...
26 Yorumla- +1 yıl
bir tatar kızı olup da böyle demen gerçekçi olmuyor doğrusu:)
- +1 yıl
Deden tatar ve rus kadını mı almış ?:D ahah
ellerinden gelse taatarlar rusları çiğ çiğ yerler. ruslarda aynı şekilde:D deden ılgın tatarı oradan çıkıp rusyaya gitmiş heralde:D
bende tatarım, Sabir kökenliyim. ha ailende Rus kazağı ya da mongol varsa bilemem:D
aralarından su sızmaz onların:D
Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. linklerini görebilmek için interpals a üyelik lazım canım; olmamış. Türk kızları son beş senedir aşırı bir güzeller bencede.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
28Cevap
link
İnkar et..03 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
Gizli Üye(30-35)+1 yılNasıl mı beğeniyoruz . Kezban olmadıkları için beğeniyoruz. Nasıl mı beğeniyoruz : trip atmadıkları için , çıkma tekliflerini red etmedikleri için , cinsellik tekliflerini red etmedikleri için ,erkeklerden nefret etmedikleri için , kültürlü oldukları için , vajinasını altın kaplama zannetmediği için , seksi giyindikleri için , kibar oldukları için , ve güzel oldukları için ki sen en çirkinlerini bulmuşsun çirkin diyorsun türklerin de iyilerini bulmaya çalışmışsın .Ayrıca verdiğin ilk linklere de girilmiyor üyelik istiyor. Rus kızlarını bu kadar kötüleme bence.Ayrıca güzelliten önce diğer saydıklarım çok daha önemli .Bunlar Türk kızlarında yok işte!
38 Yorumla- +1 yıl
kezbanları bende sevmiyorum dostum:D
ruslar kültürlü değil. Avrupa bilgi olimpiyatlarında 1 kere bile derece alamadılarXD
bak sarışın seviyorsan isveçe- kanadaya bak:)
rus kızları erkekleri reddetmiyorlar bu da demek oluyor ki senleyken başkasını da reddetmeyecek:)
O türk kızı o kadar iyi değil emin olabilirsin:D rasgele yazdım çıkanları direk attım:D
Cevap sahibi+1 yılBak canım benim ; seni tanımıyorum .Her kız aynı değildir bunu biliyorum . Sen kezban olmayabilirsin belki ama Türk kızlarının yüzde 98 i kezban ve kültürsüz buna adım gibi EMİNİM ! Ruslar aşırı kültürlü , ben laleli de çalıştım , rusça biliyorum ve ruslarda türk müşterilerde geliyordu dükkana.Ruslar her konuda fikre ve bilgiye sahiplerdi.Siyasetle ilgili , dinle ilgili , ekonomi ile ilgili , aklına gelebilecek her şeyle ilgili ya . Bak bir konuda yanılıyorsun .Ruslar sadıktırlar.
Cevap sahibi+1 yılBiri ile çıkarken diğer teklifleri evet red ederler tek red edişleri budur.Hatta bütün yabancılar da böyledir.Ben bir Türk kızı ile evlenmiycem.Size asla rant sağlamıycam.Türk kızlarına alerjim var benim.Tek baktıkları şey yakışıklılık o kadar.Cahiller çünkü garibanlar başka birşey göremiyorki.Kültürlü değil ki kültür ölçsün.Yakışıklı olsun da ne konuşacaksa konuşsun diyor o kadar!
Cevap sahibi+1 yılBen çok yakışıklı biri değilim ortalama bir tipim var bu yüzden kızlar benimle çıkmak istemiyor Türk kızları yakışıklılığa çok bakıyor .Yüzde 98 i yakışıklı erkek istiyor . Bu yüzden bir tercih yapamıyorum. Bu konuda hep mutsuzum bu yüzden ve Türk kızlarından da nefret ediyorum artık bu yüzden .Her şeyi yaptım ve denedim olmuyor .Yakışıklılık yoksa sevgili de yokmuş bu ülkede . Türkiye yeterince gelişmedi insanları da bu yüzden kızların görebildiği tek şey yakışıklılık !
- +1 yıl
Bak bencede :D
bende asla bir türk erkeğiyle evlenmeyeceğim, ha sana da çoğu kısım böyle olduğu için bir türk kızıyla evlenmenide tavsiye etmem, ama eleştirilerini *kişiye* değil genele yönelt. benim sinirimi bozan bu oldu
ama bunun yanında rus kızını da tavsiye etmem . isveçliler çok adam akıllı. bence onlara bir bak derim:) - +1 yıl
Yakışıklılık kişiye göre değişir. hepsi kafadan sallıyor. Ör:/ benim yakışıklı bulduğum tipler yüzünden millet benle dalga geçiyor.:/ türk kızlarının çoğunda havalı olan ezik olanı eziyor. Erkek kız farketmez. bu böyle. senin tarif ettiğin türk kızı tiplemesinden nefret ederim.
ha sana sen olduğun için değer veren birini bul. ama bunun Türk/ rus olacağını sanmıyorum.
Türk kızı evleneyim oldu bitti bir iş gibi görür ya da parana tipine bakar. rus kızıda senin arkandan iş çevirir.
Cevap sahibi+1 yılNe bileyim ya , Türk kızları psikolojimi bozdular benim . Flört kuramıyorum hiç , hep red edildim 20 den fazla . Aşık oldum hayatımda 3kere ve 4 yıl arayla falan hepsi de burnumdan geldi hep red edildim adeta bir piç gibi. Türk kızlarını o kadar iyi tanıyorum ki anlatamam sana . Emin ol her şeylerini bilirim . Yazdıklarını okudum biraz ısındım söylediklerine.Türk kızları ya tipe ya da paraya bakar demişsin ya aynen öyle güzel kardeşim .
Cevap sahibi+1 yılHep çıkar , menfaat ; bu yüzden evlenmek istemiyorum işte Türk kızıyla. Ömür boyu mutsuz olurum yoksa.Ruslar arkamdan iş çevirir mi onu bilemem ama sanmam öyle olacağını .
ruslardan nefret ediyorum ya sarışın felan ama itici sarışın ... Ona bakarsan türklere en çok italyanlar benzer hatta türk erkekleri çok daha yakışıklıdır amcam bizzat kendi 5 yıldır italya da sordum yakışıklı mı erkekler diye çok nadir dedi türkler daha iyi dedi..Bunun gibi mesela rus kızını görmeyen erkek rus kızlarının hepsini taylor swift gibi bir şey sanıyor ama kızlar da italyanları biscolata erkekleri gibi sanıyorlar ;)
10 Yorumlaevet izmirde taş gibi kızlar görüyorum. ama ruslarda taş gibi
23 Yorumla- +1 yıl
15 yıldır alanyaya yazın 3 ay gelip giderim. taş rus kızı sayısı 10-15 i geçmedi:) çok iriler bence.
saarışınları seviyorsan isveçe kanadaya falan bakmalısın. onlar daha taş:) - +1 yıl
XD ahahhah
tamam vazgeçtim damn !
Gizli Üye(36-45)+1 yılortalama türk kızı doğrudüzgün link bile veremiyo desene :)
link verememişin ama ortalama türk kızı dediğin en güzel türk kızıdır kesin :) ortalama rus kızı dediğinde ruslarda 10 tane kezban varsa bitanesini bulmuşundur.312 Yorumla- +1 yıl
yok değil gerçekten:)
Cevap sahibi+1 yılgüzeller güzeller :) şimdi türkler de kötü diyemem ama onlarda çirkin çok az:) bide davranış olarak çok iyiler bizim türk kızı havalı selam vermek için bile binbir naz yapıyo.
- +1 yıl
Bu yüzden tersliyen oluyo mu hala ya ?:D
- +1 yıl
Tanışma cümleleri ile tanışma teklif edince etkileyici cümlelerden sonra ; ben istemiyorum deyip başka hiçbir şey demeden suratına öküze bakar gibi bakmaları bile büyük bir terslemedir. Ki bu en basit terslemeleri diye düşünüyorum ki bu bile çok ağırdır anladın artık gerisini sen '!
- +1 yıl
al birini vur ötekine milletim insanı ...
birbirinizde kusur bulup aynı kusuru miras gibi devam ettirirsiniz işte. uğraşmayacağım artık seninle ne halin varsa gör. - +1 yıl
Bir soru sordun ve cevap verdim.Sonra bu mesajı attın .Ne alaka diye sorarlar adama şimdi. Neyse uğraşma zaten ne diyebileceksin ki zaten ! Yaptığınız çoğu şey yanlış .Türk erkekleri çok mu iyiler hayır değiller bunu biliyorum .Ama Türk kızları erkeklerine göre çok daha kaba ve çok daha kötüler bunu da biliyorum .Bizzat üniversitede buna yüzlerce kere şahit oluyorum her gün hem de.
- +1 yıl
Ben sana burada o şahit oldukların gibi bir davranış sergilemedim. ve sen bana amk falan küfür ettin. şimdi genelleme yapma. bu olayda kim kaba sence ? o insanların kabalıklarından ders alman gerekirken onlardan daha kaba olmuşsun. Sen daha içinde yaşadığın bu kaba toplumu aşamamışsın. o yüzden eleştirme. sende onlar gibisin işte.
- +1 yıl
amk yi sana demedim lafın gelişi derler ya o anlamda dedim . Sinirlendiğim için biraz . Onlar gibi bir davranış sergilemedin ama o kadar çok kezban var ki artık inanamıyorum normal bir kız olduğuna bu ülkede ne yapim .Ben kabalık etmedim sana gerçekleri söyledim.Ama psikolojim bozuk olduğu için bu konuda düşündüklerimi söyleme ihtiyacı hissettim .Çok kötülük yapasım var Türk kızlarına çok aldatasım falan var çıkıpta acı çektiresim var.Evlilik yoluna getirip bakireliğe önem veren bir kızı aldatas
+1 yılLinkle falan ispatlayamazsin. Sana burada Türk kızlarıyla ilgili öyle linkler veririm ki memleketten kaçarsınız. Şu kendinizi övme ego huyunuz yüzünden dünya güzeli de olsanız pek dikkat cekeceginizi zannetmiyorum. Cekeniniz varsa da yolu bahtı açık olsun o Avrupa'ya gitsin biz Rus getiriyoruz zaten. ya da biz Rusya'ya gidelim sorun değil yani
00 Yorumla
+1 yılTürk kızlarını tek geçiyorum, sonrasında ise İsviçreliler, Avusturalya ve Yeni Zellandalılar geliyor...
02 Yorumla- +1 yıl
isviçreliler de çok güzel:)
- +1 yıl
:) Biliyorum :D
+1 yılLinklerde sorun var. Güzel her yerde güzeldir. Huyu nasıldır acaba orası önemli.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 509 cevap paylaştı. Güzellikle olmuyorki bir tek neden rus kızları dersen erkeklere karşı daha sıcak ılımlı olmaları onları bir adım önde tutuyor..
10 Yorumla
+1 yılgüzelik e bir şey diyemem ama iyi bir arkadaşim var güney koreli
10 Yorumla
+1 yılKendi hesabınla giriş yapıp link vermişsin. Biz göremiyoruz ki.
00 YorumlaOnu değil de o Türk linkine bir kezzy koymayaydın iyiydi. :/ Kız korealıymış yaw. :/
04 Yorumla- +1 yıl
kezban mı o kız sence ? bence sıradan bir tip:)
ortalama tip koydum hem güzelleri değil:) - +1 yıl
kore hayranıda ondan:D
turkey yazsaydı miss world mu olacaktı ?:D
ha bir de üye olmayanlar için diğer linklerde gözüküyor mu?:)
+1 yılRus kadınlarının yapılarında bir iritelik var doğru söylüyorsun bence...
00 Yorumla
+1 yılsizlerde güzelsiniz ama bütün dünya kızları sizden 5 adım önde
112 Yorumla- +1 yıl
bir gözlemci olarak yazdım, rus kızlarının güzel olduğu kadar evine ve ailesinede bağlı olduğunu biliyorum ayrıca kendini beğenmişlik seviyenizde haddinden fazla
- +1 yıl
bütün dünya değil ama asya ülkelerinin çoğu bir de isveç-norveç önde:)
güncellediğim linklere bir bak bence:) - +1 yıl
polcgl al işte bir gerizekalı daha ! Bir kezban daha ! Bİr erkeğe söylenmeyecek en ağır lafı kullanmışsın . Adamlığına laf etmişsin . Sİz ne konuştuğunuzun hiç farkında değilsiniz . İnsanın psikolojisini bozuyorsunuz hep. Kültür olarak çok geri Türk kızları çok . Aşırı geri hem de.Hain Kostok dünya kızları 5 adım önde demiş ama 5000 adım öndeler sizden . Hatalarınızı say say bitmez. Ne desem ki şimdi !
- +1 yıl
oii ! =,=
kültür olarak çok gerideysek neden Avrupa matematik olimpiyat 2. si bir türk kızı oldu da Rus kızı olmadı ki?^^ geçen sene neden fizik,biyoloji olimpiyatlarında ilk 5 deydik de rus yoktu ki?:D
Saysana bir hatalarımızı:D köyde yaşıyon heralde:D bizi hatça kezban zannediyo:D
- +1 yıl
ben seçilmem seçerimcisiniz
- +1 yıl
ne ya kültürlü olmak ?
ağzını bozma bozarım seni bak. kezban türk kızı gibi davranma ben sana tarafsızca davranıyorum hıncını benden alma git seni ezenlerden al:)
ben farkettiysen burada Türk kızını ya da rus kızını değil başka milletleri öne çıkarıyorum. önce anla sonra yaz
kültürlü olmak iyi *** yapmak mıdır sence ha ?:)
bence değildir. onların bildikleri başka birşey olduğunu sanmıyorum. çünkü ciddi manada her milletten insanı yüzyüze tanıdım ben. hayal bile edemezsin:) - +1 yıl
Kültürlü olmak ne demektir bil ondan sonra konuş o zaman ! Kültür demek : Film kültürü demek , kitap kültürü demek , müzik kültürü demek , siyasetle ilgili birçok şeyi gerçekten bilmek demek , dine inanmamak demek özellikle islama , spor yapmak demek , insanlara karşı iyi davranmak demek , her konuda fikir sahibi olmak demek , çok bilmek demek kısacası . Yoksa üniversite sınavlarında derece yapmak , yarışmalarda derece yapmak bu kültür değildir bu çalışmakla alakalıdır .
- +1 yıl
Dine inanmayan, ve ölür derecesinde hayran olduğum ve buna rağmen son derece ahlaklı ve senin dediğin anlamda kültürlü olan ve kesinlikle oradan biriyle evlenmek istediğim 1 topluluk var = o da g. kore.
ruslarda bunlardan biri varsa diğeri yok ! türkiye hakkında bana yakın görüşler paylaştığın için seni uyarmak istedim ama sen üstte iyi hoş, burada ise bir rencide etme çabası içindesin.
eğer rus mus farketmez. aklı başında farklı milletlerden bir insan olsaydım senin gibi kaba biriyle asla ... - +1 yıl
Sen bir Türksünnnnnnnnnnnn ! Yabancı olsan zaten çok farklı olurdu her şey böyle bir soru sormazdın yukarıda zaten !Ve böyle de bir cevap almazdın .Ve burası Türkiye . Ben yabancı biri ile bu konuları konuşmaya gerek duymam asla.Çünkü bu sorunları onlar çoktan aşmışlar.Nice örneklerini görüyorum ben.Seni asla yolda bırakmazlar hiçbir konuda .Birçok yabancı ülke gezdim .Yaşadığım deneyimleri anlatamam bile sana Ben kaba biri değilim .
- +1 yıl
Sadece bu konuda psikolojim bozuk olduğu için ve sorudan dolayı böyle konuşuyorum . Gerçekten katlanamıyorum artık . Yoksa günlük hayatta böyle değilim tabi.Ama sana söylediğim her şeyde haklıyım konuu olarak (hakaretlerden bahsetmiyorum ) .Kırdıysam özür dilerim ama sen de beni anlamaya çalış rica ediyorum . Biraz olsun anlamaya çalış beni .
Dünya genelinde yapılan araştırmalara göre güzellerin en yoğun olduğu ülke ukrayna olduğu sonucuna varılmıştır ki ben de destekliyorum. Rus hatunlar bence ünlerini fazlasıyla hakediyorlar ve vücutları yıllara çok iyi dayanıyor.
04 Yorumla- +1 yıl
İsveç/norveç değil miydi o ?:D
- +1 yıl
+1 yılverdiğin linklerin hepsi şifreli bu sorudan 1 aldınız efenim
00 Yorumla
+1 yılkore hariç güzel türk kızı evlenilecek kkız.ruslarda öyle ama daha seksi kışkırtıcı daha vahşi duruyorlar
00 Yorumla
+1 yılBunlar babadan oğula nesil herhalde, benim dönemimde de böyleydi, halen böyle hiç değişmemiş..
00 Yorumla
+1 yılgüzellik göreceli dir edepli hayali güzel ahlak üzere olmalı birde sevmek beğenmek lazım
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılresmen rus kizlari çirkin türk kızları güzel diyorsun yani.. çabaların boşuna türk kızlar maymuna benzer
10 Yorumla
+1 yılbunları sadece sen görebiliyorsun biliyon demi :)
11 Yorumla- +1 yıl
tekrar düzenledim:)
umarım görürsünüz
+1 yılDuj damı almayaghh ? :D
21 Yorumla- +1 yıl
üf senin cevaplarını kimse anlamıyor susda bir yat asdfghjkl
+1 yılLinkleri düzenlersen iyi olur. Açılmıyor.
13 Yorumla- +1 yıl
Şu ülkenin kızları çok güzel dediysek hepsi güzel olacak diye bir şart yok ki. Her ülkede istisnalar vardır elbet.
- +1 yıl
ben genelleme yaptım:)
linkler şimdi açılıyor değil mi ? - +1 yıl
Açılıyor. Mikroskopla inceledim :)
Linklere bakmadım ama ben Rus hayranı değilim.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yıllinkleri göremediğimizden bir şey diyemedik
00 Yorumla bütün linklermi üyelik ister be :D düzelt linkleri
00 YorumlaEminmisiniz derken bazıları abartısız güzel yani.
00 YorumlaGörmedim ki henüz...:))
00 YorumlaBen güzel olduklarini sanmiyorum
00 Yorumla
+1 yıllink
00 Yorumlaeminiz.
00 Yorumla
+1 yılbunlar nasıl link mk
20 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri