Bir erkek dokunma bana diyorsa bu gerçekten dokunmamı demektir

aynı iş yerinde çalştığım ve sürekli iş yüzünden tartıştığım biri var. fabrikada herkes ikimizin anlaşamadığını bilir. ancak ne olduysa bilmiyorum ondan etkilenmeye başladığımı farkettim onunda ilgisi var gibiydi. ancak o çok gururlu, ciddi ve işini çok önemsediği için çokta emin olamıyordum zaten onunla bir ilişkiye başlamakta istemiyordum. öyle kendi içimde bastırır bitiririm diyordum. ancak ne yazık ki birgün iş için depoda yalnızdık ve bu bana bakışların son zamanlarda biraz farklı dedi. ben çok panik oldum konuyu kapatmaya kestirip atmak istedim tam emin de değildim kızacak mı ne yapacak. ben konuyu kapatıp kem küm edip kaçmaya çalışırken kolumdan tuttu ve öptü beni. hayatımda hiç bu kadar heyecanlanmamıştım. titredim resmen heyecandan. o da hislerimin çok yoğun olduğunu anladı ki yarın dışarda buluşup konuşalım dedi. ben tabi heyecandan ertesi günü zor ettim. buluştuk ve bana açık konuşacm deyip başladı. böyle birşey söyleyeceğni hiç tahmin etmemiştim. dedi ki öncelikle sen çok güzel ve çekicisin ancak biz seninle aynı iş yerindeyiz ve ben işimi asla riske atamam ve ciddi bir ilişki düşünmüyorum heyecan arıyorum seninle iş dışında sadece heyecana dayalı bir ilişkimiz olur sonra hiçbirşey yokmuş gibi davranırız. duygusal bir ilişki istemiyorum ve aramızda duygusal birşey olmayacak eğer yapamam diyorsan başlamadan bitirelim. ben o kadar şok oldum ki. soğukkanlı davranmaya çalışsamda yuh diyerek başladım ve böyle bir ilişkinin asla bana göre olmadığını işin içine duygular girse bile onun istediğini vereceğimin bir garantisininde olmadığını ayrıca böyle şeylerin pazarlığının olmayacağını ve bunun gibi bir sürü şey söyledim. sonunda hiç başlamadan bitirmeye karar verdik. kendi kendime iyi oldu böyle konuştuğu içimde bitirdi kendini dedim. ama ne yazıkki böyle ahlaksız bir teklife rağmen ona olan hislerimin bitmediğini anlamam uzun sürmedi. fakat onun aşkından ölecek olsam bile asla ona teslim olacak biri değilim ve ayrıca gururuma da dokunmuştu. ondan uzak duramayacağımı anlayınca bende yaklaştım ama onun istediği gibi değil kendi istediğim gibi. iş yerinde kimse görmeden öpücük atmaya, göz kırpmaya bir şey alma bahanesiyle yakınından geçmeye geçerken dokunmaya ve bunun gibi bir sürü şey. kısacası baştan çıkarmaya. sonra bir kere daha öpüştük ve bu benim karar değiştirdiğim için onu öptüğümü sandı hemen istediğimi verecekmisin dedi bende hayır dedik ya dedim o da niye öptün niye yaklaştın dedi bende çok tatlısın tutamadım deyip güldüm. sinir oldu eğer yapamayacaksan bana yaklaşma, öpücük atma dedi tahrik ediyorsun dedi sinirlendi bayağı. bende tamam dedim öpücük attım çıktım. ve tabi aynı şeyleri yapmaya devam ettim. 1 ay sürdü böyle ve bana yaklaşma dedikçe daha çok yaklaştım ama istediğini hiç vermedim çileden çıktı tabi. birgün yine ne istiyorsun benden ben senin oyuncağın değilim dedi istediğimi vermeyeceksen yaklaşma bana dedi. bende artık bu kadar yeter deyip vazgeçtim. kendi içimdeki hisleri de bitirmeye çalışıyordum. Ki bu sefer o yakl
Bir erkek dokunma bana diyorsa bu gerçekten dokunmamı demektir