Kuzenim bana yanaşıyor, rahatsız oluyorum. Yardımcı olur musunuz?

Ben 25 yaşındayım, 17 yasında ki kuzenim beni rahatsiz ediyor. Halamlar Avusturya'da yaşıyorlar. Bu yıl Antalya'da ki yazligimiza geldiler, beraber tatil yapiyoruz. Kuzenimi çocuk olarak görüyorum, biz onunla abla kardeş büyüdük. Uzun suredir görüşmüyorduk. Banyoya giriyorum kapıyı çalıyor bir şeyi unuttum diye. Üstümü değiştirirken odaya girmeye çalışıyor. Sürekli bacaklarıma, kalcama, göğsüme bakiyor. Yanindan geçerken ellerini bacaklarima degdiriyor gizlice. Oturacagim yere elini koyuyor sonra sanki bilerek yapmamis gibi davraniyor. Sürekli dokunuyor bana. Abla falan da demiyor. Uç dört gün önce gece kulübüne gitmiştik aksam hep beraber kiyafetimin fermuarini cikaramadim ona cikarttirmasini istedim ondan mi tahrik oldu nedir. Halama anlattim durumu, sen yanlis anliyorsundur dedi güldü, o seni ablasi olarak görüyor dedi. Bugün hamamlar İstanbul'a gidecek onunla kalacagim evde. Korkuyorum vallahi. Hayvan gibi yani güçlü kuvvetli 25-30 yaşındaki adam gibi duruyor. Birşey yapmaya kalksa kurtulamam da elinden korkuyorum. Ne yapabilirim? Uyardım düzgünce kaç defa anlamiyor inkar ediyor. Ben onu küçük kardeşim gibi görüyorum hala.
Kuzenim bana yanaşıyor, rahatsız oluyorum. Yardımcı olur musunuz?