Yanlış olmasına yanlış doğru olduğunu kimse söyleyemez.
Ama yanlışta olsa yaşanan olaylar, durumlar yok değil.
Böyle bir durum yaşan var mı ?
Ama yanlışta olsa yaşanan olaylar, durumlar yok değil.
Böyle bir durum yaşan var mı ?
Yok yaşamadım sevgilisi olduğunu duyduğum gördüğüm an bitmiştir o daha hiç bir şey düşünmem :)
evet ben yaşadım ama sevgilisi oldunu bilmiyodum cezasınıda çektim
Evet ama ben ilgilenmedim onlar ilgilendi ve evliydiler.
Cevap
14Cevap
hayır aslla o serefsizlik dir ! kendine yapılmasını istemediğin birşeyi başkasına yapma !
Sevgilisi oldugunu soyleyen bir kizla tanistim bulusmak istedi taksimde bulustum biraz gezdik sonra opustuk falan kafede iste ne olur ki daha sonra yine bulustuk taksimde ev kiraladim yattik oyle butun gun takildik
Bile bile yaşamadım, yaşamam da zaten erkek dayanışması :) yanlış anlamayın ama genelde bayanlarda oluyor öyle şeyler.
Sevgilisi olan biriyle beraber olmak çok kışkırtıcı ve şeytani bir zevk veriyor.Karşıdaki kişinin sevgilisi yoksa bu doğru olandır ama işte aykırı olan şeyler nedense çok daha fazla zevk ve heyecan veriyor insana...
Genelde tasvip etmesem de yaşadığım oldu 1 kere. O da 1 gecelik birşeydi.
ben genelde evlilerle yasadım..en son yasadıgım 6 aylık evliydi eşinede aşıkmış :S
Sevgilisi olan biriyle değil sevgilim varken olmuştur
oldu..biraz ona yatak efeliği yaptım ondan sonra bitti bu kadar
Güzel soru +1
evet oldu heycan vericiydi, ama sonucu belli o kız olmaz ;)
benim evli olduğumu bilen bir çok kızla beraber oldum,
sorun da yaşamadım...
Kendime yapılmasını istemediğim bir şeyi başka erkeğe yaşatıp sevgilisiyle flört etmem.
valla yapmadım. yapsam yaptım derim. zaten gizliyim bak ne yalan söyleyeceğim sana yalan borcum mu var kokoş
bunu yapmak çok kolay... evli olanlar bile yapıyor bunu...
Hayır böyle bişey yapmam da zaten.
evet yaşadım fazla heyecanlı
tabi ki de :D
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar