Borderline kişilik bozuklugu olan bir kıza aşık oldum ve çok sıkıntılı geçiyor ilişkmiz ne yapabilirim acaba:(

Borderline kişilik bozuklugu olan bir kıza aşık oldum ve çok sıkıntılı geçiyor ilişkmiz ne yapabilirim acaba:( Mesela davranışları tamamen kel alaka hiç sinirlenilmicek şeylere ters yoldan girmeme falan arabaylan çok sinirlenip benden ayrılıyor ve sinirinden başka erkekle konuşmaya başlıyor hemen o da çıkma manasında hemde:(( sonra zar zor bunu seviyorum falan diyerek geri döndürüyorum kendime bir kere bana kızdı gene bana şey dedi içimden ne geldi biliyormusun benim şu arkada oturan bir eski erkek arkadaşım var beni onun evine bırakta sen evine git dedi:(( ve işin kötüsüde bunu derken ciddiydi:(( kendi davranışını normal olarak degerlendiriyor hesapta da bana kızdıgı içinmiş böyle davranışıda sizce bu kızı düzeltmek için ben ne yapabilirim acaba tavsiye verebilicek olan var mı kaybetmek degil kazanmak istiyorum:((
Borderline kişilik bozuklugu olan bir kıza aşık oldum ve çok sıkıntılı geçiyor ilişkmiz ne yapabilirim acaba:(