Bir kızdan çok hoşlanıyorum ama sevgilisi var, sanki artık onu sevmiyor ve benden hoşlanıyor gibi. Ne yapmalıyım?

Bir kızdan çok hoşlanıyorum ama sevgilisi var, sanki artık onu sevmiyor ve benden hoşlanıyor gibi. Ne yapmalym?

Üniversitede bi kız var, kızın aynı okuldan sevgilisi de var, kızdan çok hoşlanıyorum, heran aklımda, aklımdan çıkmıyor. Bu kıza elimde olmadan ders saatlerinde filan sürekli bakıyorum ben ona ne zaman baksam o da bana bakıyor, yanında sevgilisi olsa da olmasa da bakıyor.

Kız için öyle böyle bir kızdır filan demeyin, karakterli ve seviyeli bir kız ve çok dikkat ettim benim haricimde kimseye de bakmıyor. Onunla çok muhabbetimiz yok, merhaba merhaba o kadar. Sizce benden hoşlanıyor mudur?
Güncellemeler
+1 yıl
geçen gün arkadaşı çağırdım sınıfa, ona da baktırdım. çocuk hem o kızı hem de sevgilisini tanıyor ve o da onay verdi, evet abi sürekli gözü sende, sevgilisini çok seviyor gibiydi buna çok şaşırdım dedi. ne yapıcam ben:S
Güncellemeler
+1 yıl
kızla muhabbetimiz var.mesela ben sabahları günaydın diyorum halini hatrını soruyorum hep sıcak cevaplar veriyor üstelik yanında erkek arkadaşı olunca elimde olmadan çocuğa tip tip bakıyorum ama o yine de sıcak birşekilde bana cevap veriyor. sizce faceden eklemeli miyim?
Bir kızdan çok hoşlanıyorum ama sevgilisi var, sanki artık onu sevmiyor ve benden hoşlanıyor gibi. Ne yapmalıyım?