İki erkek arasında kalmak..

Arkadaşlar merhaba,

20 yaşındayım. 3 yıllık düzenli bir ilişkim var.. sözlendik.. birbirimizi çok severdik sürekli tatillere çıkardık gezerdik gece saat 3 te bile eve dönsem ailem sözlümle olduğumu anlardı ona güvenirdi izin verirdi.. aramızda cinsellikte geçti. birbirimizi o kadar seviyorduk evlenmeyi düşünüyorduk.. ve o hala öyle düşünüyor.. Erkek arkadaşım 1 yıldır bana çok ilgisiz, arıyorum meşgule atıyor

facebook a gel kamera açalım diyorum gelmiyor uykum var deyip atıyor sabah mesaj atıyorum akşam cevap atıyor.. onun bahanesi sınavlarım çok yoğun okulumu bitirmeye çalışıyorum bana destek olmuyorsun diyor.. onunla aynı yerde oturuyoruz kendisi edirnede okuyor.. eskiden 2 haftada bir yanıma gelen çocuk şimdi ayda bir geliyor bazen 2 ayda bir.. yaptıkları yüzünden çok kavga ettik çok uyardım onu hep yapmıcam dedi ama aynı hatayı defalarca kez yaptı.. sürekli ayrıldık barıştık hatalarına rağmen dönen hep ben oldum ve o hep kendini savunup beni suçlu düşürdü :( çok fedakarlıklar yaptım duygularımdan çok emin bir insanım.. 1 ay önce okulumdan mezun bir çocukla tanıştım gerçi o beni mezun olmadan önce okulda görmüş hoşlanmış aradan 3 yıl falan geçtikten sonra facebook ta ekledi konuştuk beni hala ilk gün ki gibi sevdiğini söyledi çıkışıma gelip herkesin içinde yalvardı erkek arkadaimla aramda geçenlerden bahsettim herşeye rağmen beni istediğini kabul ettiğini söyledi.. sürekli ilgileniyor benimle arıyor soruyor merak ediyor.. sözlümün yapmadığı her şeyi o yapıyor :( Aklım ona biraz kaymadı değil.. diğer yandan geçen cuma günü sözlüm edirneden çıkageldi ne yapacağımı bilemedim.. sorunlarımızı konuştuk ama o hala kendini savunmakta.. Anlayacağınız kalbim aklım karmakarışık

ne yapacağımı inanın bilmiyorum.. bir yandan 3 yıllık bir emek ailem biliyor onunla evlenmemi istiyor diğer yandan kalbim.. intihar etmeyi bile düşünüyorum o kadar bunalımdayım dayanamıyorum artık kalbim aklım kimde bilemiyorum siz olsanız ne yapardınız ölsem daha mı iyi ? bana yardımcı olun ne olursunuz :(
İki erkek arasında kalmak..