Erkekler bir kız sizin dikkatinizi nasıl çeker?
Kızlar siz bir erkeğin dikkatini çekmek için neler yaparsınız?
Kızlar siz bir erkeğin dikkatini çekmek için neler yaparsınız?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cool takıl ortamdaki erkeklere bakmazken ona bak.Bakışların kısa süreli olmalı fakat tam gözlerine bakmalısın ve bu kısa süreye derin anlamlar yüklemelisin.Ufak fakat asil bir tebessümün de faydası olacaktır.Etrafındakilerle konuşurken gülüş de önemlidir olabildiğince kibar gülmeye çalış kaba kahkahalardan uzak dur ve samimi olmalısın gözlerinin içi de gülmeli. :)
takalalar atarak oturduğu masanın önünden geç, olmadı mezdeke açtır çık masanın üzerine dans et...
link
bakışlar anlamlı olacak içten bakacak öküzün trene baktığı gibi değil yani o bakışlarda bir anlam duygu yüklü olacak boş gözlerle bakmayacak yani heyecan, istek, heves, his , düşünce ile yoğrulacak işte böyle dikkatimi çeker yoksa trene bakan şaban gibi bir anlamı olmaz :)
dışardan baktığımda kolay kolay çekmez. muhabbeti çeker ilgimi. konuşmasıyla etkilemeli.
Cevap
13Cevap
Önce savaş boyalırını sürer, yüzüne gözüne anlamsız bir çok renge çevirir ki kafa larıştırıcı olsun, ondan sonra kendi aralarında saç çekme,çekirde k kabuğu atma gibi ritüelleri sergiler, amaç en hırçın olanını göstermektir.Bunlar çok ateşli olur. Bir de sezonluk deri değiştirme faslı var, yazın bir an evvel kabuk atmak için güneşte sürünerek eski deriden kurtulurlar, ben buna dikkat ederim. çok çikolata ve tatlı tüketimi, birlikteliğe çok ihtiyaç duyduğu bir zamanı işaret etsede, tavsiye edilmez. Fillerin mast dönemi gibi çok tehlikeli olurlar.
ahahhahhahhahgaaaaaaaaaa D:D::D:D:D yarıldım yeminle :D:D
eğer geri görüş kameran yoksa park işi biraz sorun olur ama sen park edecen yere ön ön girme 4-5 metre ileri paralel dur ve geri geri gir ve aynalardan çevreyi kolla dikkat et yavaş yavaş ama vurursun yoksa..
kısa saçı varsa benimdir zaten aşık olmuşumdur ona, fakat bir kız rahatsa zeki ve tutkuluysa birde boğa burcu ile başak olabilir benimdir :)
giyim tarzı fizik bakışlar ortamın gözdesi olmak kultur ses tonu girişken bir ruh ve bır cok sey
bakımlı bayanlara bayılırımmm :):)
kişiligide çok önemşidir benim için
ben hiçbirşey yapmam, çünkü erkekler ilgi çekmeye çalışan kızları hemen anlıyorlar
benim için edebi kendini ve ne istedigini bilmesi..
dılını cıkar gozlerını kapat kesın dıkkatını cekersın
+1 kahkaha attım hay sen çok yaşa :D
gozunun icine okuuuuuz gibi bakarim.
yanlislikla(!) ayagina bastigim da olmustur.. :)
bir bakışla dikkatimi çekerse çeker yoksa iş 2. bakışa bile kalmaz
güzelim kendin ol:)
gün gelir biri fark eder
bunu bu saate kadar çözemediysen...:((((((((
Neden böyle bir gereksinim duyuyorsun..?
Bakışları ilgimi çeker.
Derin bi nefes al ve olacakları izle.
Ortama bagli
beni ovup duruyorsa
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar