Sevgilimden uzaklaştığımı farkettim sizce hala birbirimizimi seviyoruz neden böyle oluyo?

Biraz uzun ama yardımınıza ihtiyacım varr :(

ben normalde istanbulda oturuyorum ama yazları tekirdağdayım ve eski sevgilimde orada oturuyor, biz 3 yıl çıkmıştık, tam 2 yıl önce haziran gibi ayrıldık, tabi çıkmadan öncede buna karşı bir şeyler hissediyodum yani çocukluk aşkım gibi bir şey, ilk sevgilim, ilk elimi tutan kişi vs vs. ayrıldığımızdan beri yani 2 yıldır hiç görüşmemiştik ben numaramı değiştirdim o okulunu değiştirdi tekirdağdan gitti ailesi orda oturmasına rağmen, yazlarıda ben yokken uğruyomuş öyle söylediler. her neyse dün ortak bir arkadaşımızın asker eğlencesi vardı ben bunun geliceğini tahmin etmiyodum o yüzden gittim tekirdağa ama birden karşımda gördüm tabi baya kötü oldum haliyle, bana baktı baya bakıştık biz oturduğumuz yerden. bir ara ortalıktan kayboldu ben kalkıp oynadım güldüm eğlendim filan tam gidicekken bir baktım sarhoş olmuş gelmiş beni gösterip o kız buraya gelicek filan diyodu tabi bunu götürdüler eve. sabahta erkenden çıkmış gitmiş edirneye. bugün kuzenini gördüm işte derdi neydi içti filan dedim seni görünce öyle oldu dedi bende sevgilisi yokmu onun ne diye beni görünce içiyo diye sordum kuzeni evet var ama unutulmıcak şeylerde var sen onun için çok farklısın dedi. böyle diyince çok tuhaf oldum benim 1 yıllık sevgilim var ve onunda var yinede birbirimizi gördüğümüzde kötü oluyoruz ben dünden beri onu düşünüyorum o beni görünce içiyo filan bir de birden bire şuanki sevgilimden uzaklaştığımı farkettim sizce hala birbirimizimi seviyoruz neden böyle oluyo?
Güncellemeler
+1 yıl
Bi de kendimi suçlu hissediyorum sevgilime karşı o neden oluyo? :(
Sevgilimden uzaklaştığımı farkettim sizce hala birbirimizimi seviyoruz neden böyle oluyo?