Reddeden kız mesaj attı arkadaşlar, ağzının payını verdim nasıl sizce?

reddeden kız bana mesaj attı. bende ona attım. ''yanlışlıkla oldu pardon dedi.'' 'bende bir daha dikkat et, sil beni dedim'' çünkü ben onu silmiştim hatırlamıyordum nosunu. bilinmeyen numaralara sordum öyle öğrendim. neyse bunun üzerine mesaj atmadı. bunun kardeşi benim öğrencim daha yeni öğrendim. kardeşi çok laubali,saygısız biri her an dersten bırakabilirim o derece. bende ona kardeşinin adını sormak için teyit amaçlı bir mesaj attım. ''senin şu adda bir kardeşin var mı dedim'' o da bana şu mesajı gönderdi '' neler oluyor'' 5 dakika sonra bir mesaj daha '' ben nişanlanıyorum, nişanlım duyarsa benim için değilde senin için kötü olur'' dedi. ben şimdi bu kıza ne yaptım. teklif mi ettim, evlenelim mi dedim, yahu 2 ay görmemişim. bu mesaj da ne böyle arkadaşlar anlamadım ben. Çok mu zeki bu kız ya. ben de ona şunu yazdım '' sen ne kadar küçük beyinlisin ya dedim seviyesiz insan, sen beni ne zannettin dedim'' sonra mesaj yağmuru '' özet geçiyorum tüm mesajları; ''kabul etseydim benden iyisi olmazdı, bana küçük beyinli diyemezsin, sevmek zorunda değilim, paraymış,tipmiş,mevkiymiş,zenginlikmiş beni ilgilendirmez bana insanlık lazım insanlığa bakarım ben, hakkımı haram olsun, ahirette hakkımı alacam senden, inşallah seni aşağılayanlar olur, biz bize yetecek parayı buluruz para önemli değil, huzur lazım bana'' falan filan saçma sapan alakasız mesnetsiz mesajlar yazdı bana. ben bu kıza parayla hava atmadım, sana ev alırım araba alırım mücevherler alırım demedim, bu ne yapmaya çalışıyor ne demek istedi anlamadım yemin ederim. bana nişanlanıyorum demesine üzülmedim sadece salak yerine koydu beni ya çıldıracam yemin ederim ya...
Reddeden kız mesaj attı arkadaşlar, ağzının payını verdim nasıl sizce?