+1 yılSeven her türlü sever açık kapalı farketmez bende sevmiştim bir kapalı kızı hatta öncelerinde sevmiyordum arkadaşım olarak görüyordum ailelerde birbirini tanıyordu bana kaç kere seni seviyorum benim olmanı istiyorum benim ol seni her halinle kabul ederim dedi bende bak ben zor biriyim kimseyede güvenmiyorum geçmişimdeki ilişkileri az çok biliyorsun sen benimle yapamazsın dedim yok falan filan dedi bir sürü şey zırvaladı bende hoşlanmaya başlamıştım uzun sürede konuşmuştuk ister istemez hoşlandım aşık olmaktan korkuyordum neyse dayanamadım ağladı sızladı 4 5 senedir peşindeyim hala daha dönüp senin için yaptıklarımı görmeye tenezzül etmiyorsun falan filan o kadar ağır konuşmuştu ki düzgün bir insan sandım bende normalde çok iyi biriydi ama sonrasında kıymetim azaldı beni elde etti aradan 5 6 ay geçti bir tuhaflıklar olmaya başladı geç yazmalar ilgilenmemeler falan filan hislerim kuvvetlidir aldattığını yanlış seyler peşinde koştuğunu hissediyodum hatta kız arkadaşlarıyla konuşmalarını yakalamıştım ayrılma noktasına gelmiştik bırakıcaktım midem bulanmıştı resmen hiç açmayada gerek yokta yalvarip yakardı diye affettim yine kıyamadım bir çok kez hataları oldu beni bekletti arkadaşları için falan haftada 1 buluşabiliyoduk ailesinden korktuğu icin ailesi bilmiyodu ilişkimizi yakalanmamak için okukdan sonra gorusurduk gizli saklı kardesleri ve bazi kuzenleri biliyodu iliskimizi duzgun bulusmamamiza ragmen beni özlemediğini anlıyodum arkadaşlarıyla birlikte bir filme gitmek istedi erotik filmdi izin vermemiştim benimle kavga etmisti milletin içinde bende sinirlenmistim baya kendimide zor tutmustum o an evlenmek istiyorum seninle diyen kız degismisti ve sonunda ne mi oldu zorla evlendiricekler beni dedi ki dedigide yalan çıktı düğünde uzaktan bir akrabasiyla görüşmüş onunla sözlendi ve öncesindede seninle yine konusuruz gizli gizli hatta ev kiralarız dedi bende olmaz dedim kabul etmedim yüzük taktığını ve eski sevgilisiylede konuştuğunu duydum ve iyiki bitmiş dedim yani :)
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
Çıkmaktan kastın ne ki ?
Gönül dediğimiz şey elbiseye bakmıyor diye düşünüyorum ;)
Açık olan kızların hiç mi derdi tasası olmuyor sanki ?
Bence hiç farketmez.
Seviyorsam isterse çarşaf giysin ;)
Ama seviyorum diye kıçı başı açık birine tahammül edemem mesela..31 Yorumla- +1 yıl
Seviyorsa seni gerçekten açık bi kız tercih etmeyecektir ama böyle bi durumda ailesinin diyecekleri çok önemli hele birde ailesinin sözünden çıkmayan bi erkek arkadaşın varsa işin zor. Eğer tanışmadıysan biran önce ailesiyle tanışmaya gayret et yol yakınken neler olabileceğini görmeye çalış..
(Bu kısım eksi veren mübareğe ) Şu EKSİYİ veren arkaşın derdi neydi acaba çok merak ettim. Görüşlerime katılmıyor olman sorun değil de kendi görüşlerini yazacak kadar kelime hazinende olsaydı keşke ;)
Aşk İlişkileri konusunda 603 cevap paylaştı. bu kapalı veya açık olmakla ilgili değil kolay ve zor olmakla ilgili.heryeri kapalı diyorsun ama beyni açık kalanlar var.bir erkek açık bir kızla çıkıp elini zor tutabilir ve kapalı bir kızla çıkıp herşeyi yaşayabilir.ya da tam tersi de olabilir.dediğim gibi başının açık ya da kapalı olmasıyla ilgili bir durum değil.
ha tabi kimisnin de dünya görüşüne ters geldiği için kapalı tercih etmez orası da ayrı03 Yorumla- +1 yıl
hmm derdini baştan yazsaydın ya herkes kafasın göre yorum yaptı :)) ben bunu sorun yapacaklarını snmıyorum.sonuçta senin erkek arkadşın olduğuna göre dünya görüşlerinz de çok farklı değildir.ki çevremde böyle örnekler de var yani açık bir aileye kapalı gelin ya da çok kapalı bir aileye giden açık gelinleri gördüm.gayet de olur.zaten önemli olan erkek arkadaşının istiyor olması büyük ihtimalle ailesi de oğlunn mutluluğunu ister.bundan dolayı kabul etmeyecek kadar yoz bir aile ise zaten boşver
Soran+1 yılteşekkürler,içim bırazda olsa rahatladı,ımarım dedıgın gıbı sorun cıkmaz,
açık kapalı ne farkederki.insanın içiyle alakalı.ben açığım ama dün otobüste bi yaşlıya yer verirken gencecik bi türbanlı kız oturuverdi amaca ayakta kaldı herkes söylendi ama o ıvır zıvır bişeyler söyledi taktı kulaklıklarını sonrada amcayada başkası yer verdi.böyle bişey.bunu açığıda kapalısıda yapar.önemli olan içindeki duygular dışındaki bez parçaları değil.
55 Yorumla- +1 yıl
inanç başka mesele
- +1 yıl
osman-osman@ afedersin ama inancı olanın merhametide olur.hema dam öldürüp hemde inançlıyım diye geziniyosa insan buna inanç diyemem ben kusura bakma.ayrıca bir insan kapalı diye ona nasıl olurda inançlı diyebilirsin.kapalıysa kapalıdır açıksa açık.PARAYLA İMANIN KİMDE OLDUĞU BELLİ OLMAZ ANLADIN?
- +1 yıl
osman-osman@yorumumu silmişler tekrar yazıyorum.
afedersin ama inançlı insanın içinde merhamet olur şeytana inanmıyosa.katil olup sonrada inançlıyım diye gezmek ne iş? hem kapalı diye sen onu inançlı görüp diğerlerini inançsızmı görüyosun saçmalık.kapalı kapalıdır.açık açıktır.parayla imanın kimde olduğu belli olmaz unutma bunu bence.inanmak için kalpte sevgi saygı hoşgörü ve merhamet gerekir diymi? bunları barındırmayan kişi kapalıysa ona da sen inançlı diyosan bende sana pes diyorum.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
32Cevap
kapalı kapalı diyorsunuz tabi açık olanları kimse görmüyor azınlık göründüğü için ha kapalılar böyle ha şöyle zaten ne olduğu her şey aşikar kapalı bir bayan tabii ki güzel ha seversem kendim için çok daha makbule geçer daha iyi olur benim için cennet kuşu olur tabi dürüst ve erdemli olması şartıyla kapalı bayanlar daha çekici benim için
10 Yorumlagünümüzde baskıyla kapatılmış kızlar açık bayanlardan daha kolay bence
çevremden gördüklerime göre yorum yapıyorum
zor bi tarafları olduğunu düşünmüyorum
afedersin ama dokuz eylül fakültesinin yakınındaki eski tren yolunda nice kapalı kız sevgilisinin kucağnda gayet rahat hoplayıp zıplıyo
ben o derece rahat olamam açıkcası
ha sözüm meclisden dışarı aile baskısıyla zorla kapanmış kızlardan bahsediyorum ben13 Yorumla- +1 yıl
açık olana herşey serbest kapalı yapmasın mantığı yanlış günümüzde daldan dala gezen açıkların dahaçok kapalılara böyle ithamlarda bulunması bence haksızlık.kişi müslüman olduktan sonra kapalıda yapsa açıkta yapsa aynı şey değilmi.
- +1 yıl
ben açık olana serbesttir demedim ki
farkndaysan ben açık oldğm halde o kadar rahat olamam dedim
ulu orta yerde milletin gözü önünde sevşmek sence norml bişi mi
ben o eski tren yolnda açık olan hiçbi kızı o pozisyonda görmedim
ama ne zmn ordan geçmek zornda kalsam illaki kuytu köşede bi kapalı kızı bi erkeğin kucağnda görüorm
ve dikkat edersen gercek müselamnlara diil sözm aile zoruyla kpananlra
+1 yılEger türbanlı kişisinin bu kişisel terchiyse yani aile tutucu değilse kızlarına fazla karışmıyolarlarsa gezip tozmak sıkıntı olmaz .Sorun oluşturabilecek kişi kız değil ailedir fakat aile tutucu değilse flört etme konusunda sıkıntı yaşanacağını zannetmiyorum.
00 YorumlaHayır , değil..her şeyleri aynı..onlarda da Bir çift Göz, bir çift Burun deliği, Bir çift Kula, Bir ağız ve ona göre Dudaklar, değişik ebetlerde Bir çift Göğüz, değişik ebatlarda bir kalça, iki Bacak ve üzerinde durdukları Ayaklar, aynı istek ve dugulara , aynı derecede kıskanç, değişik renklerde ve kesimlerde saçlar...Tek fark açık olarak nitelendirilen bayanlarda görünenleri daha farklı bir gözle bakıp da görebilmekten kaynaklanmaktatır...
01 Yorumla
+1 yıl@güncelleme,
Seviyorsan dusunme hiçbirşeyi. Önemli olan kalbindeki sevgin.
Kim ne dersin desin takilma.
Yavaş yavaş seni taşıyıp taşıyamayacağını da öğrenirsin.
Herseyi tek basına düşünüp üstesinden gelmen kolay degil. Ailesi ile ilgili sorunların olmayacağını düşündüğü icin yanında.
Bu kadar kendini zorlaman iyi degil. Sakın olmalısın.00 Yorumlasevgilimi çok seviyorum ve keşke kapalı olsaydı diye düşünüyorum...
60 Yorumlapara verseler çıkmam. adriana lima kapansa çıkmam. adriana lima kapansa, üstüne para verseler de çıkmam.
613 Yorumla
Soran+1 yılneden peki ?
- +1 yıl
Ben neden dört kere eksilendim!?
Soran+1 yılbenım zıhnıyetımde ne varmış?
ben bayan arkadaşımın kapalı olmasını isterdim. açık bir bayan. kapalı bayanlara karşı ilgim daha fazla galiba.
sevgi ve saygı var ise açık kapalı fark etmez.10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYine saçma saçma konuşmuşlar cidden bu insanları hiç anlamıyorum kapalilari hep aile zoruyla kapanan içinde orosp yatan insanlar yerine koymaktan ne zaman vazgeviceksiniz onlar yaz sıcağında kapanmayı secmisler en büyük aksesuar dediğimiz saçlarından vazgevmisler sizin yapamadiginizi yapmışlar. ...
10 YorumlaKapalı bayan daha cazip geliyor. Kadın dediğinin herşeyi erkeğine ait olmalı.
32 Yorumla
+1 yılKapalı bir kızla arkadaşlık etmen icin niyetinin ciddi oldugunu once ona ispatlaman gerekir.
Bazılarının elini tutman icin Nisan yapman gerekir. Yine de açık olan bir kızla çıkmaktan farklı degil.06 Yorumla- +1 yıl
Eksi vermeden once açıklamayı denemelisin gizli kullanıcı.:)
Soran+1 yıleksi vermıyorumki benn
- +1 yıl
Peki neden soruyu sordun?
Acik yada kapali olmanın birisinin seni sevmesine engel değildir.
Kapalı bir bayanı taşımak daha zordur. Manevi olarak taşıyabilmek daha zordur. Sadece çıkayım da ileride ne olur bilmem diye bakamazsın.
Soran+1 yılben kapalıyım ama erkek arkadasımın aılesı acık,benı bırakıp ılerde acık bayanı tercıh edermı,grşler farklı bıraz oyuzden sordum
- +1 yıl
Bu soruyu bize degil sevdiğine sormalısın.
Biz de seninle aynı durumu paylaşıyoruz.
Kapalı olman da bir mahsur yok ki.
- +1 yıl
Daha da açıklama yapsaydım -20yi görecektim.
Neyse...:)
Gizli Üye(36-45)+1 yılsacma canım,sac teline mi kaldı ilişkiniz? Erkek severse fah*şeyi evinin kadını yapar gecmişi siler ki bu kapalılık neden bu kadar zorlarına gidiyor? Zaten sevmeseydi seninle olur mu hiç? Yanında bile gezdirmez oralı olmazdı demekki seviyor seni,zamana bırak oluruna bırak bence dert etme bu kadar,kapalılık kötü birşey değil ya utanma,annesi istemezse açılırsın yada annesı kapanır ama herkes özgür sevgiler buna takılmamalı sen sadece çok sev vede sevil gerisi teferruat
10 Yorumladünya görüşüyle alakalı bence ! tabi çıkmaktaki amaçta önemli ! Şahsen benim için daha kolaydır Daha yakın ve rahat hissederim kendimi ...
00 Yorumla
+1 yılkapalı bayanlarla tanışması zor evet. erkeklerle ilgili değil, kapalı bayanlar aldıkları terbiye gereği rahat davranamıyor ve buda tanışmayı zorlaştırıyor :)
30 Yorumlakapalı mapalı .. benim gördüğüm, onlar çok basit kızlar.
20 Yorumlaben ne kapalılar biliyorum yazmıyım buraya :D ve ne açık bayanlar bilirimki tam bir örnek diğerlerine
31 Yorumlaerkeklerin işine gelmeyeceği için istemezler gibi geliyor bana..
en azından beklentisi farklı olan erkekler için...10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 955 cevap paylaştı. Beklentiler ile alakalı bir durum , benim açımdan alkolik olan ve çok rahat yaşayan kızlar zordur .
10 YorumlaAsla genelleme yapmıyorum ama çoğu kapalı bayan açıklara taş çıkartacak durumda.
40 Yorumla
+1 yılNeden zor olacak ki? Onlar kim, özellikleri ne yani?
Gözüm görmesin.52 Yorumla- +1 yıl
Beraber dövelim güzelim.
+1 yılDuyguları bastırılmış kadınları baştan çıkarmak daha kolaydır..
İstisnalar, kaideler vs. vs.20 Yorumlafantaziden fantaziye degisiyor. ama iste ben kapali bir bayan ile yatamiyorum. celiskiler ile doluyum böyle.
00 Yorumla
+1 yılÖnemli olan kapalı olmak yada açık olmak değil sizin birbirinize olan sevgi ve saygınız.. Erkek arkadaşın seni seviyorsa ailesinide bir şekilde ikna eder elbet.
00 Yorumla
+1 yılİstemez bence.Ama seni seviyorsa ailesine rest çekebilir
00 Yorumla
+1 yılİşin zorluğu bıyıklı, kıllı ve epilasyon özürlü olmalarından kaynaklabilir
17 Yorumla
Soran+1 yılbakımlı olanlarıda var
- +1 yıl
o zaman fantezi yapılabilir
- +1 yıl
Çok pis ayarlar yedim! bayanlar baylar siz devam edin , akıl dolu cümleleriniz beni bitirdi.. yerden kalkmak için health pack bulmalıyım
- +1 yıl
Bastım lan artıyı.
neden kendini gizledin? Bu kadar utanacaksan sorma bence :((
31 Yorumlahayır kapalı bayanlarla da çıkabilirim alışverişe falan
42 YorumlaAilesi kapalı olup da çocuğu açık kızla evlenen aileler var.senin neden olmasın
00 Yorumlakapalı görmeyeyim diye beşiktaş, nişantaşı, kadıköy, bebek buralarda takılıyorum o kadar yani
33 YorumlaKapalının kapalısı var kapalısı var. Kapalı olmayanın da kapalı olmayanı var kapalı olmayanı var. Huh ne saçma bir cümle kurmuşum arkadaş.
10 Yorumla
+1 yılHiç kapalı bayanla çıkmadım.Evlilik istedim ama olmadı
00 Yorumla
+1 yılben erkek olsam ister istemez aciklara bakardim.. acik konusmak gerekirse.
00 Yorumlaneden zor olacakki kapalı bayanla zaten bu zamanda kapalı birini bulmak daha zor
00 Yorumlabilemiycem tercihim açık kızlardan yana.
22 Yorumla
Soran+1 yılneden peki ?
+1 yılZorluğu kıyafet belirlemez. Kafa yapısı belirler.
20 Yorumla
+1 yılkişiden kişiye göre değişir bu..
10 Yorumla
+1 yılasla...bu da nerden cıktı.bence gayet hoş...
43 Yorumla- +1 yıl
yuh..eksilere bak..kötü söz mü ettik arkadaslar..
- +1 yıl
şestra haklısın..bir sen dogru cıktın..tskler.
+1 yılsevişmiyolar ondan cıkmıyoz
12 Yorumla- +1 yıl
evlenmeden sevişmezzzn ;)
Hayır normal bi durum
00 YorumlaMerdivenden çıkarım.
10 Yorumla
+1 yılyaklaşımlarına bağlı bi durum
00 YorumlaNe fark eder.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAçıklarla kolaymıdır ki?
00 Yorumlaöylemi oluyomuş
15 Yorumla
Soran+1 yılerkeklerin nıyetını bırazda olsa bılıyor olmalısın?
Soran+1 yılsonuçtakapalı bir bayanla bıyere kadar,ama acıkta öyle degıl
+1 yılBilmem.Yaşamak gerek
00 YorumlaYokya çok kolay.
00 Yorumla
+1 yılhayır zor değildir
10 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem