Demek ki bu kadar düşünücek çok fazla vaktin var, kısaca boş adamlardansın galiba.Yanlış anlama boş adam derken...Bir şey kat kendine.Bir şey öğren.Okuyorum diye geçinme.Kendini bir uğraşa ver.Pc den mi hoşlanıyorsun? mesela başla program öğrenmeye, web tasarımı öğrenmeye, 3d modelleme, birini veya birkaçını öğrenmeye çalış, yani bu sadece bir örnek.Hem bir şeyler başarırsın hemde hayatın renklenir, canlanır.Olmadı hafta sonu bir işe gir.Hayat o kadar kolay değil.İntihar etmekte cümle içinde kullanılacak kadar basit bir şey değil.Hiç mi bir şey olmadı? Sosyal aktivitelere katıl, kendine biraz çevre edin, insanların dertlerini dinle, maça git mesela, yapılacak tonlarca şey var fakat şöyle bir bilimsel gerçek var ki:"İnsan beyni olumsuzu düşünmeye programlıdır." Tavsiyeler burdan çok gelir önemli olan sen bir adım atıcak mısın?...
14 Yorumla
Soran+1 yılşarkı söylerim sesim güzeldir , gitar çalarım 2 sene oldu , resim yaparım graffitiyle uğraşırım küçüklüğüm bunlarla geçti , popin dansı bilirim ayrıca break danstada fena değilimdir , yüzlerce kitap okudum , ingilizce almanca birazcıkta fransızca biliyorum , çok sevgilim oldu aşık olduklarım bi kenara dursun , çok vedalar yaşadım düştüğüm yerden kalkamayalı , bir çok şey bilirim okurum yazarım , çok tokat yedim hayattan bunları okuyunca aklın dağılmış olabilir dur toparlıyım ..
Soran+1 yılne yaparsam yapayım her şeyi tükettim tükendim son demlerindeyim her şeyin . ha bu arada maçada çok gittim
Soran+1 yılgüldürdün beni saol
dalga geçmem ben insanlarda ama sen kendini neye benzetirsin bilemem dalga geçtiğimi sanmışsın . sence sen benim s.kimdemisin ? yalan söylüyosun bak hiç üzülmedin hatta umrunda değil sen bundan üzülürsen yer değiştirmemiz lazımdı . bu benim düşüncem özgür bir hükümet değilmi zaten hayat :)
En İyi Cevaplar
Öncelikle bu durma seni iten her ne ise! çok iyi analiz etmen gerekir.Sana şunu öneririm.Seni üzen sebebi kendinden uzak tutmaya çalış.Yaşamak güzeldir efendim.Fakat bizler sana ne anlatsak,belki fayda etmeyecektir.Bir Piskolog a gitmenni öneririm,İnş düzelirsin.Yeterki düzelmek iste.
02 Yorumla
Soran+1 yılbeni üzen sebep değil sebepler bütünü oda hayatımı kapladı tüm sorunlarım karşımda dikiliyor napıyım ben .s arkamı dönüp gitsem sanki mayın tarlasındayım atmaya korkuyorum adımlarımı ..
bende uzun zamandır öyleyim. kapanıp her zaman yaptığım gibi Allah a sığındığım zamanlar huzurdayım ancak. sende bunu yap. hiç birşey yapamazsan dua et. ağlaa, isyan etmeden, hem en güvenilirin en kadim dostun Allah, hem en korktuğun Allah, dert veren de derman veren de. yaşın genç sınanıyorsun. sanırım benim kadar büyük sorumlulukların da yoktur henüz. sabret, dua et, meyvesini yersin. komik gelmesin yalnız, bol oksijen olan ortamlara da git. inan tek başınada olsan, kalabalıkta da olsan, kapasan gözünü derin nefesler alsan, o dahi iyi gelir. üzüldüm inan. seni anlıyorum.. derdin her neyse, bu hale nasıl geldiysen ne getirdiyse, en kısa sürede atlatman dileğimle... fazla uzun sürmez inşaalah bu halin, yoksa yapacaklarını bile anlamsız isteksiz yapar hale geliyorsun, zoraki yapar oluyorsun.. duruma alışıyorsun..
11 Yorumla- +1 yıl
+1
+1 yılDaha yasin kac kardes? okadar darbe yedik, ezdirdik kendimizi, tahammul ettik bazi seylere, bile bile katlandik, sonra ayrildik, hala yasiyorum ama? bu duygularda cok agir, bendemi hayata, yasama küsüyüm. Biraz iradeli ol. saglam ol. kendini tamamen kayip etmissen, al eline kitap oku, dini kitaplar oku, hayatin, kendinin degerini iyi anlarsin..tavisíye..
06 Yorumla
Soran+1 yıldini kitaplar okudum hemde bi kaç tane
- +1 yıl
samimi olacaksin:) huzur baska sekilde bulunmuyor. kendimden biliyorum
Soran+1 yılhuzuru bulmak istemiyorum aslında benim bi parçam olmuş sanki bu . çürümeye başlamış bir elmanın çürük tarafını kesince nasıl eksik kalırsa buda bunun gibi bişey sanırım evet evet bu buu VEBA sanki kalp vebası ... zakkum çiçekleri mi sarmış kalbimi ellerimi mi bağlamış dalları bundan şikayet etmem sonuçta o benle can bulmuş yalnızlığımı paylaşmış ... ben herşeyden kendime saklanmışım ve orda başlarda iyi anlaşmışım kendimle ama sonra kendimle her kavgamda duvarlarım kararmış ve sonunda kapılar
Soran+1 yılkilitlenmiş yok olmuş içimdeki saklanan çocukta hu2uru o "bitiş,son" sanılan nimette bulmuş
- +1 yıl
canim bak senin guclu olmalisin, kendini neden hemen birakiyorsun?bunun arkasinda ne var bilmiyorum, ama hic birsey icin kendini yipratmaya uzulmeye degmez.sen kizda degilsin hem kendini fazla duygusalliga verme:) biraz egoist olacaksin dunyada,kendini dusun, kimse senden kiymetli degil, boyle dusunmedikce hep milletin ezdigi taraf oluyoruz,hic'e sayiliyoruz.sen kendi kendini motive etmeyi bileceksin,bi hafta once ayrildim birinden.8aydir ciktik.ciddiydik ama bitti. yikildim,ama simdi ayaktayim
Soran+1 yılgüçlü olmalıyım öyle mi .s bi kere daha gülümseyince ağlamaya dayanamam akan her göz yaşım kalbimden taşan kan damlaları sanki ... ben kendimi düşündüm kendime kaçtım kendime hapsettim kendimi . biyerde duymuştum insanın kaçacağı en kuytu en uzak yer kendisiymiş ilk duyduğumda anlam veremedim ama sonraları anladığımda kendimi güvende hissettim ama bilmezdimki bir gün gelecek saklandığım kendimden sıkılacağımı ve orda hapsolcağımı o boyadığım siyah duvarların ardında kalcağımı ...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
25Cevap
+1 yılŞimdi, çok edebi bir şey yazmışsın iyi-güzel de, eller tutulur reel bir şey yazmamışsın ki çözüm üretelim?
https://www.youtube.com/watch?v=V4yCCr_CpwE
Bu bazen iyi gelirdi bana, ergenken:16 Yorumla
Soran+1 yılergen değilim
- +1 yıl
ergen değilmiş :DD
Soran+1 yılo.k
- +1 yıl
evet, değilsin anladım.. 18 yaşında ergen olunur mu hiç? Boynumuz devrilsin bizim, düşünemedik. Di mi doctor?
- +1 yıl
- +1 yıl
Ahaha :)
Şimdi onun Ekşi versiyonunun linkini atıcaktım..
Gizli Üye(36-45)+1 yıldepresyon belirtileri bunlar hayatım yüzde 99 depresyondasın, ciddiye al bu söylediklerimi ve bir psikiyatri doktoruna git ben de geçirdim bunu o yüzden bu kadar eminim. Ciddi bir rahatsızlık acilen tedavi olmalısın herşeyin çaresi var üzülme ilaç kullanamya başladıktan sonra mutluluktan uçacakmışsın gibi hissediyorsun ve ilacı bıraktıktan sonra da gene mutlusun. bana güven. hatta kadıköydeki numune hastanesinin psikiyatri doktorunu tavsiye ederim, çok iyi bir doktordur.
15 Yorumla
Soran+1 yılxanax kullanıyorum oda pek fayda etmiyor artık
Cevap sahibi+1 yılsen dediğimi yap tatlım kafana göre hareket etme zanax fayda etmez çünkü doktorun söylediği dozlarda ve sürelerde kullanmamışsındır. doktor sana bırak dedi mi? demediyse ve sen kullanmamışlık yaptıysan eğer ruh halin bundan böyle. aman yavrum sakın ha! o ilaçlar leblebi değil öyle, intihara sürüklüyor Allah göstermesin hemen bir doktora git çok acil başka türlü düzelmez daha kötüye gider ruh halin bak demedi deme çocuk oyuncağı değil bu işler ilacı yanlış kullanmaktan ruh halin böyle senin..
- +1 yıl
pinzoe'ye katılıyorum.
Soran+1 yıldoktora gitmedim annem kanserdi benim pskolojik olarak etkilendi ve bir gün anneme bunların hepsinin ne işe yaradığını sordum oda yattığı yerden hafif doğrularak kötü bunların hepsi dedi bende takmadım canım sıkkındı zaten uzun bi süredir ... evimizin dışında aptal bi kulube var orayı ben yapmıştım tahtadan biraz büyüktür kafamı dinlemek için oraya giderdim şimdi bütün duvarlarını siyaha boyadım ... karanlıkla bir oldum sanki ... zanax ı kendim alıyorum bide lustural vardı ama onu pek almıyorum
Soran+1 yıleksik yazmışım sanırım annem bu ilaçları kullanıyodu ve ona sordum bu ilaçların neye yaradığını oda kötü dedi ordan sonrası yazıldığı gibi okunur
- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılHayat acısıyla tatlısıyla bizim için.Ne acısız bir hayat düşünülebilir ne de daima mutlu bir dünya.Senin yapman gereken hiç bir zaman ama hiç bir zaman inancını ve ümidini yetirmemen.Ve bol bol dua etmek.Allah yardımcın olsun inşallah.
02 Yorumla- +1 yıl
+1
Soran+1 yılbunu sende söylüyosun bak sizin için :) ben mutluluk istemiyorumki çünkü biliyorum en güzel baharın bile son baharı olur .. bu hayatta bedel ödüyorum her tebessümlerimde artık alacağı her şeyi aldı bi canım kaldı onuda verip kurtulmak istiyorum .
- Aşk İlişkileri konusunda 440 cevap paylaştı.
+1 yılya daha 18 yaşındasın hayattan ne gördün ki seni böyle karamsarlığa itti bu dönemler geçici inan bana 1 ay 2 ay sürer en fazla sadece sabret dua et içini ferah tut
01 Yorumla
Soran+1 yılbabam iflas etti sevdiğim 2 amcam ikiside kanserden öldü ve şimdi annem kanser sevgilim terk etti küçük bir dayanağım müzik grubum vardı onu da ben noktaladım başka ha bide yüzüme hiç gülmeyen şansım var ve aklımdaki beni hiçbir zaman olamadım ben .ne zaman birşeye sahip olduğumu bağlandığımı hissetsem birden bir şey olur kopuyorum veya kopuyo veya ne bilim bi patlak veriyo işte .ben kendi hedeflerime ve hayallerime yakın sanırdım kendimi ama bi bakmışım ki ondan çok uzaktayım kendimi kandırmşm
Aşk İlişkileri konusunda 955 cevap paylaştı. Yeni arkadaşlar ve yeni ortamlar edinmelisin , imkanların kısıtlı ise ailen ile daha fazla vakit geçir .
Onlara bu sıkıntılarından bahset yardımcı olacaklar sana .06 Yorumla
Soran+1 yılailemle aram pek iyi değil dost arkadaşşş işine gelince ilgimi pek çekmiyo
Soran+1 yılalışığım ben yalnızlığa merak etme
Soran+1 yılo.k
Gizli Üye(30-35)+1 yılAynen öyle. Ama zevk alıyorum hayattan. Zevk sadece üniversite bitene kadar sürecek ya ondan sonra çalış, para kazan, aile kur, çocuk yap... Dert üstüne dert... Ailem istese bana iş kurar ama zaman geldiğinde iş kurmazlarsa sözleşmeli er olucam. 7 sene askerlik yaparım. Ya 250.000 TL para ile 7 sene sonra dönerim yada şehit olurum. Düşüncem bu. Sadece sözleşmeli erliğe kadar Dünyadaki borçlarımı ödemem gerek. Helallikleri mi almam gerek.
02 Yorumla
Soran+1 yılaman hükümet devlet aşar beni . yönetilmeyi sevmem ben yönetmeyide .. ayrıca sence oradan hiç para kaygısı çeken biri gibi duruyor muyum ? sence umrumdamı sanıyorsun ... yanlış yorumlama yazdıklarımı altında bir şeyler arama yazıldığı gibi okunur yazdıklarım seni terslemiyorum . ayrıca para sıkıntısına daha gelmedik
Cevap sahibi+1 yılAnlıyorum seni bizimde para sıkıntımız yok aslında. Bak şimdi bi araban, bi villan, bi eşin olsa yinede hayattan bıkarmısın zevk alamazmısın. Bunları yapmak için para gerekiyor. Yalnız ben kendi açımdan yazdım. Senin sorunu okumadan direk başlıktan dolayı kendi sorunumu dile getirdim.Yeni şeyler deneyebilirsin. Arkadaşlarını toplayıp Paint Ball oynayın. Go Kart yapın. İzci olun ormanda kamp kurun. Ama hepsinden önemlisi Allah'a sığın. Dua et. Küfür etme. Kötü şeyler yapma. Kalp kırma.
Bende öyleydim. Allaha sığındım dua ettim namaz kıldım çok şükür huzurumu buldum. zamanla mutlu olcagın şeylerde geliyo zaten
04 Yorumla
Soran+1 yılbugün bahçemizdeki tahta evimden çıkıp kurtuluşa ulaşmış birinin selasını duydum ve dinledim ... öyle içimi parçalıyodu ki dışarı yağan kar tenimide aşıp kalbime gömülen beni bile üşütüyordu .. keskin ve küçük bir paslı çivi gibi kalbime saplanıyordu herşey adeta
- +1 yıl
+1
Soran+1 yılroman yazsam bu söylediklerin için teşekkür ederdim
inancını bilemiyorum ama gidicek yapıcak başka kapı yok gördügüm kadarıyla herşeyin farkındasın ve çıkış yolu arıyorsun tek kapı allaha sıgınmaktır böyle bir durumda dua ederek ama içten sıgınmanı tavsiye ediyorum
12 Yorumla- +1 yıl
+1
ergenlik. fazla masturbasyon yapma yapmadığın zaman o enerjiyi hissedersin kızlara sarkarsın eğlenirsin vs vs
03 Yorumla
Soran+1 yılsokaklardaki insan taklidi yapan abaza veya apaçilerden değilim
- +1 yıl
apaçi veya insan taklidi yapan abazalardansın demedim dediğim şey sana heyecan lazım ve bu yaşta heyecan hatta erkek için her yaşta heyecan sexten geçer o yüzden iyi düşün derim eğer duygusal biriysende samimi bir ilişki kurabilirsin bir kızla emin ol iyi gelir ama tabi aşık olup reddedilmekte var dikkatli ol
Soran+1 yılo riske giremem aşık olursam eğer dünya durur eğer reddedilirsem kötü olur benim için ...cebimdeki son şansı riske edemem
yaşadıkların çok doğal, ben de hissettim benzer duyguları..
zamanın getireceklerini bekle, mutlaka hayatın tadını bir yerlerde yakalayacaksın.01 Yorumla
Soran+1 yılhayatın tadını alıyorum çünkü hala gözlerim açık kalbim atıyor nefes alıyorum .. ama hayatın hep acı tarafı geldi bana ve benim istediğim şeyyy ne denir ona bi daha tat almak istemiyorum evet evet bunun için gözlerimin kapalı kalbimin durmuş nefeslerimin tükenmiş olması lazım sanırım ...
+1 yılAllah bize bu canı verdiyse emanet verdi ve sadece bir kere bu dünyaya gelcez. Şu an hayatının en güzel vaktindesin. Bunu düşün..
01 Yorumla
Soran+1 yılben emanete hıyanet edicem sanırım yüzümü kaldırıp bakamıyorum ki o eskiden masmavi olan şimdiyse hep bulutlu olan gökyüzüme ...
ruhun kararmis.
günes kis aylarinda isitmaz zaten.
sarkiyi da dinlemedim sevmiyorum o adami.01 Yorumla
Soran+1 yılbişey demiyorum
+1 yılnefesini tut sonuna kadar soluk soluğa kaldığında anlıyacaksın yaşamak güzel
01 Yorumla
Soran+1 yılnefesimi tutsamda kalbim atıyor
of ya daha yaşın kaç başın kaç, allah cezanı verecek
11 Yorumla
Soran+1 yılben çok şeyler yaşadım
Feridun düzağaç'dan "Hazır vevap" isimli şarkıyı dinle dinle dinlen..
00 Yorumla
+1 yılyolun basındasın daha yavas yavas rayına oturur hersey herkes sıkılınca yasamna son verse dunyada ınsan kalmazdı
00 YorumlaUçurumun kenarında olsam bile inadına gülümse hayata
01 Yorumla
Soran+1 yıluçurumdan düştüm ben hemde çok oldu ... artık düştüğüm yeri göremiyorum ve halen düşüyorum bir gün sonum yakındır biliyorum dibe yaklaştıkça ısınıyorum çünkü ...
Peki bişey soracam büyük bi sıkıntın war mı senin sürekli canını sıkan ?
04 Yorumla
Soran+1 yılbi sıkıntı mı yalnızca bi tane mi söyleye biliyoruz ? onlarca bi sıkıntımı sor bana hepsini doldurabilirm şüphesiz
Soran+1 yılteşekkür ederim bu panpa sözcüğünü seviyorum . içimdeki kara duvarları silebilirmisin .. kimseden beklemiyorum bunu yapmasını aslında çünkü hani insan alışır ya soğukta yürürken parmak uçlarının donmasına buda sanırım öyle bişey karanlık ama alışığım ..
Gizli Üye(36-45)+1 yılintiharı nede sıkılıp öyle yapan var
örneğin lise çağındaki dört kız okulda
intihar etmişti
tabki geri gelemediler..00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 975 cevap paylaştı. şener şen in dedigi gibi fur kendini..
01 Yorumla
Soran+1 yılarkamdakiler var çare değil bu
+1 yılbende 1 ton dayak baya açar seni :)))
01 Yorumla
Soran+1 yılismini pek beğenmedim cevap vermicem
intihar et gecer panpa.
18 Yorumla- +1 yıl
oha cus
Soran+1 yılintihar mutlak ve sonsuz chennemmiş öyle duymuştum
Soran+1 yılçok günahım vardır ya
Soran+1 yılhala aynıyım yine sıkıcı ve kasvetli havalar var bende yağan yağmur durmuyor sanki bana ... LSD haplarına başladım
Ergnelikte olur böyle şeyler.
03 Yorumla
Soran+1 yılergenlik değil
Soran+1 yılbilmiyorum yaşamak pek cazip değil benim için
Lan git intihar et ne yaşıyosun bu yalan dünyada.
18 Yorumla
Soran+1 yılintihar edemem arkadamkiler var
Soran+1 yılya bende zaman geçiriyorum zaten bekliyorum sonumu
Soran+1 yılAllahım bana yol göstersin . isterdim sölerdim bunu ama geçmiş zamanda kaldı dualarım ve gerisi ..
Soran+1 yılAllah büyük biliyorum
Aşk İlişkileri konusunda 734 cevap paylaştı. daha yaşın kaç neler göreceksin aha duuurr
11 Yorumla
Soran+1 yıldaha göreceklerim varsa ben oynamıyorum
Aşk İlişkileri konusunda 406 cevap paylaştı. Degişiklik yapmalısın hayatında
05 Yorumla
Soran+1 yılsonlandırmalıyım sanırım yarım kalan herşeyi ben dahil
Soran+1 yılne yapsam olmuyor
Soran+1 yılyoutube ta sorun var sanırım baktımda
Korku iyi gelir sana dostum
09 Yorumla
Soran+1 yılkendimden korkuyorum zaten
Soran+1 yılinan bana aynaya bakınca kendini görmek daha iyidir başkalarına benzediğini söyleme çünkü yaşamadan pek kestirilemez bu ... ben eski beni göremiyorum ve o günleri arar oldum sen kendine iyi bak
Soran+1 yılben önceden böyle değildim yapımıldır o aklındakileri ilişkilerde haz vermiyor artık
Soran+1 yılacısı geçti izi kaldı
+1 yılEee ne yapacaksın şimdi ?
05 Yorumla
Soran+1 yılher şeyi bırakıp başımı alıp gitmek istiyorum ama arkamdakilere ihanet edemem ...
- +1 yıl
2. ve 3. güncellemelerini yaşadıklarını anlatmak için kullan...net ve kısa bir yazı lütfen.
sonuç değil sebep istiyoruz..
kimse sorunsuz değil..biz de yaşıyoruz ama devam ediyoruz..
Soran+1 yıltamm sen devam et yaşamaya
- +1 yıl
Bol şans sana.
Soran+1 yılsaol
Edebiyata meyillisin...
01 Yorumla
Soran+1 yılbilmiyorumki
sabret bir kapı kapanır bir kapı açılır
01 Yorumla
Soran+1 yılbir odadıyım odadayken kapandı kapı filmlerdeki gibi ama kapıya koşmadım ben ..
Doktora git iyi gelecektir
02 Yorumla
Soran+1 yıltedavi gereksiz hasta değilim
+1 yılpsikolog yardımı sana iyi gelir
00 Yorumlainançlı ol kardeş
01 Yorumla
Soran+1 yıl"inanç" evet inanç güzel şey ..
Al dostum Ra'd; 28
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne