Uzun ama zayıf bir kız mı?
Yoksa kısa ama normal kilosunda bir kız mı daha çekicidir?
Yoksa kısa ama normal kilosunda bir kız mı daha çekicidir?
herkesin zevki farklıdır. en ufak bir genelleme bile yapılamaz. toplumda bazı örnekler gösterilip işte güzel budur diye beyin yıkarlar ama gerçekte bunun hiçbir kaşılığı yoktur. erkek veya kadın her insanın güzellik anlayışı farklıdır. ama genelde tercihlerimizi kendi isteklerimize göre değil toplumun yargılarına göre yaptığımız için güncel örneklerde doğruyu göstermez. millet aa bak birbirlerine çok yakışmışlar derler, sen de mecburen yakışanı almak zorunda hissedersin kendini :)
mesela bazı toplumlarda zayıf kızlar çok çirkin görülür. hatta şimdiki obez tanımına giren kızlar daha güzel algılanır.
eski güzel kadın resimlerine, erotik resimlere veya antik heykellere bir göz at. farkı göreceksin :)
Genelleme tabiiki yapılamaz dediğin gibi herkesin kendi zevki farkı ama en azından çoğunluğun nasıl sevdiğini anlamak mümkün :)) evet baktım biraz google dan eski kadınlara, anladım demek istediğini
genelleme yapılamaz derken, bu konuda hiç yapılamaz demek istedim aslında :) insan kendinden bile emin olamıyor. mesela ben şimdiye kadar hoşlandığım kızlara baktığımda şekilsel olarak hiçbir genelleme yapamıyorum. demek ki fiziksel özelliklerden ziyade başka özellikler beni daha çok çekiyor. insanın önüne bu kadar yoğun bir şekilde güzel kadın budur diye bir baskı yapılırsa, o tipi beğenmeyen kendinden bile şüphe duyabilir :) açıkça kendi adıma böyle bir tip yok diyebilirim.
şimdi anladım seni, kesinlikle her konuda öyle zaten, konu ne olursa olsun çoğunluğun begendiğini begenmeyince insan kendinden süphe duyuyor cidden, mükemmel bir tespit
Ben sevgilimin benden uzun olmasını modern bulurum. Bide yerine göre gözlükte yakışıyosa bide orta göğüslü ve saçları da seyrek ince telli ise senden prensesi yoktur. Öyle bir kız olursa şayet
Kısa kızlar 2. 3. Planda kalır. Benim için.
Diyorum ...
Uzun boy + yerine göre gözlük+orta göğüs+seyrek saç =şamdan gelen ithal kaysı :)
anlıyorum :d
Çok sade cevaplarn var :) bilmem farkındamsn :-D
link Şöyle birşeyim ben ;))))))
Çok iyi bence, tam kararında
evet<3
o kızın adını biliyor musun? :d
Ruslana Korshunova <<3<<
ayyyy intihar etmiş ölmüş lan :OOOO
Evet :( Gitti güzelim kız :(
Cevap
28Cevap
dedemin bir sözü vardır konuya uygun olsa gerke. Uzun sokakta, kısa yatakta makbuldür. Dedeme katılıyorum.
balık etli olacak şöyle güzelinden , şöyle doya doya sardıgın zaman hissedeceksin , kadın dediğin biraz etli burlu olur, :::::::)
ben uzun zayıf seviyorum. ufak göğüslü de olsun of of. veya balık etli dolgun göğüslü ve kalçalı uzun boylu bu da diğer tercihim
senin için farketmiyor o zaman kilosu, uzun ama zayıfta olabilir balık etli de :d
boyu ne çok uzun ne çok kısa olacak..1.60/1.70 arası ideal.çokta zayıf almadımı tadından yenmez vallah
kısa normal kilosunda ama 1.55 tende kısa olmamalı tabi :D
bana göre 165 ten kısa olmamalı, 155 çok kısa değil mi? 160ta çok kısa :S
ben cılız kız sevmiyom ondan öyle dedim bende 1.73 üm 1.60 lık kilosunda kız bana yeterli olucaktır
Hımm anladım, senin boyuna evet iyi ozaman 160 civarı
zevkler ve renkler tartişilmaz ama bana ğöre zayıf ıyı değil ama hafıf kılosunda olması yeterli boy önemli değil zaten ama en onemlısı kız ver erkeğin bırbırıne uyumu
kısa ve 50 kg olursa iyi olur yatakta pozisyona sokmak daha kolaydır:D
Vucut tipi orta boylu orta kilolu ve beyaz ya da buğday tenli =)
kısa normal minyon tipli
Orta boylu o etli butlu birşey olsun
uzun zayıf herzamn 1. gelir
Kısa ve normal kilosunda olması daha iyi.
Orta veya uzun boy zayıf kız:))
uzun ve zayıf bana daha uygun qnq :/
Kısa, normal kilosunda.
sence bir bayanın boyu ne kadar olmalı peki, kısaymış zatıfmış onları bir keenara bırakarak.
Benim boyum 1,80, 180 üstü olmamak kaydı ile 1,55 bile olabilir.
1.80 biri için 155 biraz kısa değil mi? yani arada 25 cm var.. bana göre 180 birine 170 çok iyidir, ama zevkler tabiiki tartışılmaz, sen öyle seviyorsan, saygı duyarımm:)))
Sarışın mavi gözlü olsun, yüz hatları istediğim gibi olsun, 1.50 olsun :) Hiç sorun değil.
Hah, tamam şimdi anladım ben seni
Okey:)
herşeyden önce nefes alan kız.
Offff.. :D
ayy bura sıcak mı oldu ne :P
yok olmadı :D
oldu oldu dur ben üstüme rahat bişeyler giyiyim :D
Uzun zayıf kız çekicidir.
1.70 iyi midir yani
İyidir.
uzun normal olsa olmazmı
ben minyon severim gerisi beni alakadar etmez
Cansu Dere çekicidir. Daha incesi itici.
Kısa-normal kilosunda
ya neden erkekler kısa kızları beyeniyo sizde zewk yokmu ki gollikleri beyeniyosunuz:)))
uzun normal kızlar olmuyomu
ikisinden birini seççen :d
anladım
kilosu normal bir kız daha çekicidir
evet bence de
Normal kilo ve boy olmalı
Zayıflık iyi değil çok .
Normal kilo iyidir.
uzunolsun olmasada olur
ortaboy normal kilolu kız
ikisinden birini seçseydin? :d
uzun normal kilosunda kız