kulaklarım resimdekinde dahada büyük.kepçede.acaba beni sevecek birisini bulabilirmiyim?ameliyat olmak istemiyorum yaşım 21.olsamda maliyeti çok fazla
link
link
seni seven olduğun gibi sevsin değiştrdiğin şeyler için değil.bırk dert etme bunları.sevdiğini iyi ve kötü yönleriyle kabul eder insan ve kulaklarına takmaz
merlin :) olsun kepçe kulaklılar zeki oluyormuş zeki olda kepçe kulaklı ol bişey olmaz
fazlasıyla zekiyimi ilçemde beni birisine soran olsa " adam gibi adamdır " der hiç bir yanışım kötülüğüm olmamaıştır ama hiç sevgilim olmadı :( uğruna hayatımı vereceğim
olmazsa olmasın boşver takma olsa ne olacak sanki.öylede abartma uğruna hayatımı verebileceğim falan
saçları uzat saçları..kızların bir çoğunda var kepçelik..saçlardan arasıra çıkar elf gibi..görmedinmi hiç :D
saç uzatınca tipsizin kralı oluyorum mecbur kısa saç kestiriyorum :S
bence ameliyatlar çok pahalı geçici bir çözüm laızm
Cevap
1Cevap
Kafana takacagim en son sey bu olsun. Ya hic olmasaydi kulagin? Seni sevecek birini tabii ki bulabilirsin her sey tip degil
İNSANLAR ELİ KOLU OLMAYAN İNSANLAR İÇİN NELERE GÖĞÜS GERİYOR SEN BUNA NE KAFAYI TAKIYORSUN ÖNEMLİ OLAN DUYGUSAL BAĞLILIK GERİSİ HİKAYE
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar