Görücü Usulü bulunan kız beni görmeden reddetti?

ben 189 boyunda 94 kılo yesıl gozlu cok cırkın cok yakısıklıda olmayan ıstanbulda kendı evımde yalnız yasayan iyi bir evi ve arabası olan 29 yasında uni mezunu aylık kazancı 4.750-tl olan biriyim. bunları nıe soyledım. yanı evlenmeye evımı gecındırmeye hazırım. cok merhametlı comert durust saygılıyımdır. aslan burcunun verdıgı bır gurur var olumsuzluk olarak. yaklasık 3 yıldır hayatımda kımse yok. işyerımdekı kızların cogu evlı nısanlı ya da gorustugu var. cok gırısken yırtık bırı degılım. dedım ya daha cok agır baslı vakurumdur. gıttıgım spor salonundan ya da gırdıgım ortamlarda kımseyı kesmem kımseyle tanısmaya calısmam. bundan dolayı iş aileme kaldı. kız bulma konusunda. ailemen ilk okul terk 21 yasında bır kız bulmuslar. resmımı gostermısler, ( ben bıraz olgun duruyorum) evet yakısıklı ama yası cok buyuk, buyuk duruyor demıs. zatenn benım aılem cocuklarını oyle pazarlayan buyuk bısey gıbı gosteren kımseler degıldır. cok cok mutevazılerdır. hıc suyu var buyu var soyle boyle dıye zaten bahsetmemısler.. bı kac yıl sonra baska bır kız buldular oda hıc okula gıtmemıs ( bunları sorun etmıyorum sonucta dıploma bır kagıt parcası benım gozumde, aıle terbıyesı varsa kısılıgı duzgunse ben o ınsanla konusunca benı anlıyorsa benım kabulumdur) ama okuma yazması var oda demezmı yası buyuk dıye. benım valıde gunlerce agladı kadıncagız, kımse almıyor senı nolucak bu halın diye. dolayısıyla benımde psıkolojım bozuldu. nıe anlattım onuda bılmıyorum. paylaşmak ıstedım sanırım. dısardan cok sert umursamaz kıbırlı kendını begenmıs gıbı durdugumu soylerler bende farkındayım, gıcık bır suratım var galıba. oysa ıcım cok ama cok merhametlıdır. yufka yureklıyımdır. dıcem o kı zamanında bırılerını bulun. ısım evım arabam olsun dıye beklersenız kaldıgınızla kalırsınız. hergun yalnız basıma yemek yemekten can sıkıntısından patlamamak ıcın elınızı cabuk tutun.
Güncellemeler
+1 yıl
gavat= guzel kardesım olsaydım dıye ceviriyor.
Görücü Usulü bulunan kız beni görmeden reddetti?