Kimi erkek karşısına kim çıkarsa çıksn Bağlanmaz. Ama kimi erkek ise kolay bağlanır. ya da bu kızdan kıza mı değişen bir durum
Nasıl bir kız sizi kendine bağlar
bir kızın hiç bişe yapmasına gerek yok , tipini beğenmişsem bağlanırım
ama işte
ben yanaştıktan sonra karakteri soğumamı sağlar ya da daha çok bağlar
yani kısaca ne gördüğüm önemli :D
Aslında bağlanma sevgi ile değil alışma ile başlar. 9 ay birlikte olduğum bir kız arkadaşım vardı. Kız beni deliler gibi seviyordu fakat ben ona aşık değildim. Sonradan sonraya konusmaya basladık cevre baskısıyla sevgili olduk. İlk başlarda sevgisizliğimi kabul etti. Bir zaman sonra ona alıstığımı farkettim ve arkadaslarım ona bakarken gözlerimin içinin parladığını söylüyorlardı. Nihayetinde ayrıldık ama şairin dediği gibi alışmak sevmekten daha zor geliyor...
Şimdiye kadar bağlayan olmadı bağlayacak kişi diğerlerinden çok farklı olacaktır kesin ya da ben bekar öleceğim 😄 Ama Nasıl biri bağlar hiç bir fikrim yok kişilik olarak
la işte bu kız dersem. kaderim bu. karım olmalı bu kız dersem içimden
Cevap
29Cevap
Güven sevgiyi sırtında taşıyan bir hambaldır...
Taşımasını bilene ömrümü veririm ki ömür paha biçilemez
Kızdan kıza değişir bazısını sevmezsin vakit geçirirsin bazısını seversin
Sen nerelissin
Instgram dan eklemeştin beni tabi her önüne gelebi ekliyosundur o ayrı
daha geçen instadan eklemiştin beni
Evet aynı resim instgramının profili sensin
Valla direk takip isteği yok saydım. Aklımda kalmıyo isim. Ya sen istek yolladın anlamadan olabilir. Yoksa prıfil kapalıydı.
Fake ozaman
Instadan istek yollayanları yoksayıyorum nasıl bulabilirimki. eski istek yollayanlar gözüküyor ise söyle
Ben niye kendimi söylüyormuşum ki
E sen bu resmi kullanmıyo isen sen değilsin Benim instayı napcan ozaman. Trabzonda okuyorum prıfilimde onla ilgili yazı vaf
Iyi çıkmakla ne alaka. Sadece sen bu yorumu yazdıktan önce bir ya da iki gün var yok istek yolladn instgramdan dedim. Yani sende kimseye yollamam biri kulkanıyo resmimi diyosun. Da benle ne alaka bu durum Benim instgramımı napcan
Sen nerde yaşıyısun trabzon la bağın var mı
Yoksa ozaman yerine biri yollamş istek neyse
Tüm sorular seni işaret etmiş olabilir aman neyse yanlşıkla istek atmışta olursun salla
Neyse artık
ilk görüşte birşey olduysa bağlanırım. Sonradan karakteri ve konuşmasından hemen soğuyabilirim
Gördüm birşey hissetmedim diyelim. Konuşması ve ilgisine bağlanırım.
Sitedeki abaza erkeklerin özeti : https://i.hizliresim.com/aEgqpz.jpg
Alakasi yok erkegin o zaman bulundugu ortam durumlari
Sessiz sakin efendi bir kıza kesin bağlanıyorum ölümüne hemde
Beni kendine bağlaması için karakteri çok önemli ve doğal olucak yapmacık olmıycak gerisi geliyor ztn :)
kimisi sadece flört ekmek ister hangi kızın oldugunun önemi yoktur kimiside çok seçicidir çünkü sevgili degil eş arar
keyfime kalmısta ilk sevgilimden sonra kız bana baglanır ben kıza degil mal olmaya luzum yok
Ulaşamayacağım kızlara bağlanıyorum ya işte o koyuyor bana.
Samimi ve tabi ki benim kriterlerime göre güzel olmalı
Beni bağlaması zor iş genel olarak soruyorsan güzellik yeterli
Sıradan insanların aksine farklı olacak, hani her baktığında ilk kez gibi heyecanlanıcaksın
Halat ile baglarimda bağlanır da halat bu:)
İple veya halat diyen salaklar olacaktır😂
Bu sadece düşünce yapıcıyla alakalı hepsi bu
Beni kaybetmekten korksun yeter
Öyle kalbi varki bağlanmamak elde değil
İcten Sarılması bile yeterli.
Edepli durust saygili titiz bir kiz
Hayirdir bir erkekge mi baglanmak istiyorsun?
Kimseye bağlanmam kolay kolay 😌
beni çok sever ve saygı gösterirse bağlanırım.
Güvenilir
ilgilen
Çok sebeb var ya
Zamanla
Mutluluğa
halat ile :)
Ağir takilarak
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?