Bir ara bakıyodu ama artık bakmıyor da herkese bakan bir tip beni görünce kafasını eğiyor falan neden sizce?

bi çocuktan hoşlanıyodum o da biliyo yani arkilerim falan belli etti orası uzun mesele geçtim eski şeysileri de biliyodu yani ondan hoşlandığımı. bu da herkese bakınan biri yani sadece kızlara değil erkeklere de yolda gelen geçen herkese öküz gibi bakar öyle tipler vardır ya öyle işte baya bakar bakınır herkese bakar yani. ama bana da bir ayrı bakıyodu yani arklarımla topluca yürürken 5-6 kişiyken sadece bana baktığı da olmuştu falan neyse işte bir kez karşılaşmıştık okulda sabah tuvalete giderken o da karşıdan tuvaletten çıkıyodu, ben yere bakıyorum o bana bakıyo hep sonra o solda ya ben de bilerek kafamı sağa çevirdim merdivene bakıyo gibi yaptım falan ona hiç bakmadım ama belli ettim rahatsız olur gibi yaptım hiç bakmadım ona o gün içinde 2 kere daha baktı bana hiç bakmadım başka zamanlar da bakmadım bana bakmış ben görmemiştim de arklarım dedi işte hiç bakmıyodum falan, bu da dediğim gibi herkese bakan biri ama bana artık bakmıyo hatta karşıdan geliyodu yine karşılaşıyoduk ama yere falan bakıyo bana tıp tip bakmıyo herkese bakar arklarıma bakar tanıdığına bakar tanımadığına bakar kıza bakar erkeğe bakar tıp tip bana da önceden bakıyodu ama hoşlandığımı bildiği için iyice bakıyodu da artık bakmıyo işte kafasını eğiyo yere bakıyo falan bise hissettiği için midir ben rahatsız olmiyim diye midir ben kafamı çevirdğim için midir nedendir sizce
Güncellemeler
+1 yıl
yani herkese bakıyo ama bana bakmıyo ondan diyorum ben pas vermedigim icin mi rahatsız olur gibi yaptigim icin mi sizce

Bir ara bakıyodu ama artık bakmıyor da herkese bakan bir tip beni görünce kafasını eğiyor falan neden sizce?