sizce 16 20 yaş arası şişman erkekler bayanlara çekici gelirmi ?
gelirse nelerinden hoşlanırlar
birde sizce göbeksiz erkek balkonsuz evmidir :D
gelirse nelerinden hoşlanırlar
birde sizce göbeksiz erkek balkonsuz evmidir :D
Şişman erkek sempatikse eğlenceliyse güler yüzlüyse felan sorun olmaz, bide kilo verdiğinde çok mükemmel olur, herkes woaaaawww O.O diye kalır :D ilgi çeker.
bi an için beni anlattın sandım :d
Okulda bazen bakıyoruz şişmanlar ama, şişmanlıkları dikkat çekmiyo, hem karakterlerinden eğlenceliler felan, hem de yüzleri iyi :D
seni tanımış olsa sana çıkma teklifi ederdim :D
ahahhah :D
Benimle Çıkarmıssnn ... :D
oooooooo hemen :D
o bir yolcu sen bir hancı gördüğün en son yalancı :D
İnsanın Dış görünüşüne göre değerlendirmem insanları burdaki arkadaşlar gibi görmedende sevmesini biliriz :D
melek gibi erkekleri kilo problemi yüzünden istemeyenleri anlamıyorum. benim için de dış görünüş önemlidir, ama, karakteri, bakımlı oluşu, yüzü, kilosunu kapatabilir. karakter daha önemlidir
zayıf olsa yakışıklı olsa seni hergün üzüp başka birisiyle çıksamı seversin
yoksa
kilolu olsa gözü senden başkasını görmese sempatik olsa eğlenceli olsa senin her dediğini yapsa senin için canını bile vermeye hazır olan birinimi seçerdin :)
erkekler şişman olabilir ama sevdiklerine deli gibi bağlanır çünkü ona tek değer veren tek seven kişi olma özelliğini taşır o kadın
Tabiiki bana deli gibi aşık olanı değer vereni seçerdim. "ben dış görünüşe karakterden daha çok önem veriyorum" diyen biri bile 2. şıkkı seçerdi :)) eğer gerçekten aşağıdaki yorumda anlattığın gibi biriysen öyle de kal, seni gerçekten hakeden biri gelir seni keşfeder ve dış görünüşe de asla bakmaz
göbeğe bakmadığı sürece yüzümün oldukça şeker olduğunu düşünüyorum güler yüzlü olduğumdan :D
Bana fotonu mesaj atamaz mısın ya çok merak ettim :D yorumu gizli yapmamın bir sebebi yoktu bu arada yeni üyeyim sadece nasıl gözüktüğünü merak ettim :D
tamm :D
Tamam bekliyorum :D
seni arkadaş eklemeyince yolluyamıyorum :D
Ha tamam onayladımm ^_^
Bu halinle gayet iyisin yakışıklısın :D bir de zayıflarsan herkes senin hakkında konuscak " aa baksana iyice yakışıklı olmuş " dicekler :D
valla gerçeği söylemek gerekirse yazın stajım var zayıflamayı düşünüyom kas geliştirmeyede gitcem kilolar boşa gitmesin :D
bu arada senden cidden hoşlandım :D
çok sempatiksin, ama sadece 1 saattir konuşuyoruz :d
beni uzun süre tanımak istersen facebook linkimi verebilirim daha iyi tanımış olursun nedersin :) hiç yoktansa bir arkadaş edinmiş olurum şeker bitane .d
Tamam facbook linkini mesajdan at, ama bu ekleyeceğim anlamına gelmiyor :D sadece düşşüneceğim anlamına geliyor :)))
yani ekleyip eklememeyi düşüneceğim :D
:D beni tanıdıkça daha çok seveceksin emin ol :D
Öyle diyosan.. :D
ben bal arısı gibiydim senden önce bak pervanelere döndüm seni görünce
yoluna adadım ben ömrümü sensiz olamam
bin yıl yaşasam yine sana doyamam
sana ömrümü verdim nazlı güzel :)
Hayır çekici gelmez, sempatik gelebilir ama... Ama bu demek değildir asla şişman bir erkeğe aşık olmam... Kısmet meselesi bu...
şişman olabilir ama yakışıklıysa çıkarım diyorsun yane :d
Yani senin açıklaman benim yukardaki açıklamama denk olmadı onu söyleyim de, ne düşünürsen düşün ondan sonra... :)
keşke bir kerede kalbine göre seçseniz şişman ve ya kaslı ve ya yakışıklılığına göre seçmesez...
Cevap
2Cevap
üzgünüm ama balkonsuz ev muhabbeti tamamen yalan :)
o zaman sen tam bir türk kadını değilsin %50 türk :d
nerden vardın bu kanıya peki :)
bunun hakkında pek çok kıza soru sordum hepsi aynı şekilde yanıt verdide ondan :D
zevkler tartışılmaz ben sevmiorm göbek :) tabi bazı sempatik şirin erkeklere aşırı olmamak kaydıyla yakıştırıorm onlar ayrı tabi :)
:) bak sende yakıştırıyon hiç olmasada
ama sevgilim olur gözüyle bakmıorm :) yakıştırmak ayrı etkilenmek ayrı :)
belki senide kalbinden etkileyecek sempatik eğlenceli tatlı güzel gözlü güzel huylu içkisi sigarası olmıyan birisi denk gelebilir benim gibi :)
sevgilim göbeksizdir ;)
kilo alır belki :D insan oğlu sonuçta .d
haahha demnden beri sana okadr olumsuz şey söyledim moralin bozulmadı tebrik ederim seni.önemli olan görünüş değildir dediğin gibi görünüş herzamn değişebilr ama kişilik değişmez.kimsenn seni kolay kolay üzmesine izin verme ;)
ben hep güleryüzlü eğlenceli bir insanım moralim bozulmaz aksine çevremdekilere sevgimden dağıtmaya onlarıda güldürmeye çalışırım hayat boş sonuçta ha kilolu olmuşsun ha zayıf ne farkedecek gideceğin yer aynı :D
tabiki öyle.oyüzden bırak seni beğenen böyle beğensin :)
zaten bir başkası için değişecek değilim :D
sigaram yok içkim yok kendimide yakışıklı görüyorum :D melek yüzlü birisiyim beni kaçıran üzülsün ne diyim :D
hiç :) bncede üzülsün :)
sana bir fotomu mesaj olarak yollasam nasıl biri olduğum hakkında bana fikir verirmisin :D
tabiki veririm mesajlarımı açıorm
yan hesabımdan yolladım fotomu :D
farkettim :)
hafif kilolu toplu olabilir ama şişman erkekler ilgimi çekmez
kilosu normal olmalı hafifde göbek olmalı dümdüz olmamalı yanı.bana göre böle .d
göbekli olsa boyu uzun olsa sempatik ve eğlenceli biri olsa ne olurdu cevabın :D
Boyun varsa çekici gelir. Birazda sıkıysa yakışıklı bile sayacaklardır.
inadına göbek bırakıyorum, çünkü birgün hepsi adonis olacak zaten daha erken :D
tipini geçtim yaşı bile kaçma nedeni =P
kadınlarda hep güzel kalacak değil demi :)
bunun yaşla alakası olduğunu pek sanmıyorum :D eğer varsa 2 yıl içinde zayıfladıktan sonraki formumu görmeni isterim
Hoşlandığım çocuk kilolu ve bana herşeyi çekici geliyor ama zayıflamasını istemem böyle daha iyi
yanaklar toplu olunca tatlı oluyo :)
o zaman ben yaşadım :D
tüm şişman erkekler dünya ahret kardeşimsiniz :)))
ama adonisliler potansiyel sevgili dimi :D
ama ay'da yakalarsan affetmen öylemi :D
kaslı iyidir :D
yazın body'ye gitcem zaten göbekler kasa dönünce daha çekici olacağıma inanyom :D tipliyimde ama göbek işi bozuyor özgüven bırakmıyor
kardişim bırak bu işleri, seni seven göbeğinlede sever, boşveeerr , olmadı baktın veremiyosun kiloları, perma yaptır saçlara kıvırcık- şişman tatlı şirin dolaşırsın :)) ( kanka olmakta güzeldir)
onları geçtim göbeğimden utandığımdan değil özgüvenimi sarsıyor :D yumuşak yumuşak yoksa hoş oluyor :D
ha ha :D iyi madem
Şirindir, çekici değil.
Şişman mı :s yaz geldi bu havalarda ter içinde vıcık vıcık oluyorlar
sen o yönden düşünürsen işin var :D belki terli olabilir insan sonuçta elbet gün gelir sende kilo alırsın aynısı başına geldiğinde sana aynısını dediklerinde anlarsın belki :)
Benim işim falan yok!... Kendin yiyip içip şişmanladın diye millete çirkefleşme ben burada soruna kendi cevabımı verdim.
tamam sensin önce insanlarla konuşma tarzını düzelt ondan sonra gelip buralarda yorum yap
karşında ne bir çocuk var nede bir hayvan insanların gururuna dokunacak laf edersen her türlü yorumada açık olman gerekir
Saçmalama! Konuşmayı da senden mi öğreneceğim!.. Kompleksli olan ben değilim anla canım benim seni o göbeğinle kimse istemez. Sempatik olursun ama o çok beğendiğin içine düştüğün kızların asla aşık olduğu adam olamazsın.
Yeterince net olabilmişimdir umarım!. Gerçkler acıdır yolun açık olsun!...
Kolay gelsin sana with your big göbek :D
bana daha seksi gelirler nedenae
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar